Калина Константинова: Не виждам причина да подам оставка

Отделят се 46 милиона лева за интеграция не бежанците, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ева в дъртия упарък ти пък си един министър , та и с теб и без теб си е същото :))) А забравих да питам де , какво точно работиш ти ?

Кск ще подсде оставкс,? Тя що задник е излизала да се ьобере ьо това място, каква оставка ..Трябва да си осребри труда..

zasto ne se pokazva BG znameto a samo ukrainskoto lizati tapi zurnalisti BOKLUTI

Значи, когато правителството осигури всички удобства на бежанците с джипове за по 100К, бяха подлоги и тем подобни квалификации. Сега, когато с право, скръцнаха със зъби, станаха ... пак лоши. Има ли здравомислещ човек, който да счита, че Константинова не е права...Кое е '' правилното'' решение? КОЕ БЕ ХОРА? Не ви ли писна да се плюем един друг и да не виждаме по далеч от носа си. Тъпа била...Грозна била...това ли ви е капацитетът, явно да. Тогава се сърдете само и единствено на себе си. ''Ама ние сме с Русия''. Не искаме ЕС, НАТО...И с Марс да сме, все някой ще ни е виновен за собственото нещастие. Не знам, колко от тези, които пишат простотии, за малко поне да са стъпвали на запад от Сърбия, да видите как живеят в гадни ЕС. Ама май не е причината ЕС...

Той и Барбаганьос така не виждаше причина и сега ще види управление на куково лято, а вие каквито сте мижитурки даже и парламент няма да видите.

Това, че си грозна все още не е причина за оставка, но заради това, че си тъпа и брутална оставката е задължителна.

се напълни с "висококвалифицирани" маймуни от Усрайна, които ще работят в сферата на магистралите...

Олицетворение на тъпотата

Няма за какво да се извинява или подава оставка.Тя беше права .Дано всички Министри проявят такъв характер и принципност!

Беше права след като аризахме 50-60 млн. лв. на хотелиетите на слънчака. Защо не ги пратиха първоначално в Елхово?

Киро и Васил да си дават оставките и в затвора крадци и лъщи долни и мръсни продажници

кой иска оставката на тази кака с честни, красиви сини очи! в панделата!

Слава на Украйна!

Подкрепям!!

Припомнете ми, коя беше тази калинка?!

Смени си очилата.

Смесването на туризма с подслона на бежанцците явно създаде объркване. Ако сме искали да поканим туристи през зимата, за своя сметка - явно сме се справили. А на истинските бежанци, които наистина няма къде да се вънат - явно не сме им представили живота реално - такъв, какъвто е у нас за обикновените хора.

обясни го тва на хотелиерите , ресторантьорите и хората на сергиите и пазарите по морето ! до сега евросъюза плащаше за украинците по морето от бежанския фонд , а сега ще плащаме ние на всички хора по морето , които останаха без пиминък и забележи , украинските бежанци не са сезонни туристи туристи за 2-3 месеца а ще стоят там целогодишно , защото даже и да спре войната , в украйна са им разрушени жилищата , инфраструктурата , няма вода , няма ток , докато се възтановят тези разрушения , те щяха тук да стоят ! да не говорим , че заради проруската простотия и унижемия у нас на бежанците , няма да ни допуснат във възтанпвяването на украйна , за което още от сега са заделени стотици милиарди !

И кой на кого е обяснил какво финансира ЕС и какво България по издръжката на бежанците от Украйна? Нищо точно. Правителствените източници казват някакви обли приказки - или реални или пожелателни, реално изскача нещо друго. От там и негативните настроения.

до всички промосковци които сеят омраза към бежанците : това са само жени и деца , на повечето жилищата са им разрушени , мъжете или синовете или бащите им могат да бъдат убити или вече са убити понеже са мобилизирани ! само си представи каква платена долнопробна гад си ,за да им завиждаш или да им ловиш кусури ! все едно да си в гърция в некой хотел само с децата , жилището ти в БТ да е разрушено или повредено тотално , мъжа ти или баща ти , или брат ти или сина ти да са на фронта ,а някоя гад като теб да почне да ти завижда , че си отишъл до палжа или в кафе !

Имаше и бежанци и туристи. Сега ще останат бежанците.

Трябва да ВЗРИВЯТ, ЗАПАЛЯТ и Съборят ""Агенцията за бежанци"".. Предателите и мошеници в тая агенция да си търсят друга работа !!! Да мрът всякакви араби, негри и китайци.. Да живее България !!! НИКАКВИ пари за бежанци.. Трябват ПРОТЕСТИ... Всички чужденци- араби и китайци, бежанци, мигранти, трябва да ПЛАЩАТ 10 пъти ПОВЕЧЕ от българите за ТОК, за да е ниска цената за Българските фирми !! За украинските бежанци, може да се направи ОТСТЪПКА да ПЛАЩАТ по- малка ТАКСА, в сравнение с арабите и китайците, Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва, ако искат да стоят в България. . А араби и китайци- по 50-100 хляди лева.. Иначе, да се махат !!! ВАЖНОТО е за нас, БЪЛГАРИТЕ да е ЕВТИНО и да живеем добре... Като запалят, съборят китайски ресторант или китайски магазин или арабин Дюнер-джия, ще има Пари и Работа за нас, българите... Украинците да си ходят ОБРАТНО в Украйна.. А там, ИЛИ да СТАВАТ отново Руснаци, както беше до 1990 г ИЛИ да се бият срещу руснаците.. ВЪН !!! Хората в България ГЛАСУВАХА за партия ""Продължаваме Промяната"" : ПЪРВО- да МАХНАТ маските и да ИЗГОНЯТ Китайците и негрите РАЗПРОСТАНЯВАЩИ вируси. Което е ПОЧТИ направено. Остава само да ИЗГОНЯТ китайците... ВТОРО- да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 (ЕМтел), Вииваком и Йетел, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия.. Някои дори Ослепяват.. После може да направят КОНКУРС и да изберат една фирма за цяла България , която да осигурява телефонните разговори с мобилни телефони... И да ги накарат да сложат станциите си на ПОНЕ 5 -10 километра от градове и села, за да НЕ ни РАЗБОЛЯВАТ... ПО- добре, разговорите с телефон да са СКЪПИ, както до преди 1999 г, но българите да са ЗДРАВИ и да РАСТЕ БЪлгария като население.. Щото като са БОЛНИ българите, НЯМА и кой да РАБОТИ... ТРЕТО- Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( направена от ФИлип ДИмитров, през 1992 г, за да го сложат турците-ДПС да управлява за една година) , да ЗАКРИЯТ Лагерите за бежанци ( направен от Боклук Борисов Банкя-лията). И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на бедните българи. После може да ПРЕИМЕНУВАТ ""Агенцията за Българи в чужбина"" на "" Агенция за Истински бежанци- българи"". И да ЗАКРИЯТ Лагерите, които Боклук Борисов направи за да храни Ислямските башибозуци Нашественици и да им дава къща и пари, ВМЕСТО да дава на бедните БЪЛГАРИ.. Ето как българите-бежанци бягаха преди 100 години от тия араби- Нашественци, които сега НАПАДАТ БЪлгария.. Арабите да бягат обратно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г. https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

Майката на Закриване на Агенцията за бежанци трябва да се ебе само в дупарата. С два презерватива. Всички знаем защо.

Визия и изказ на змия. Махай се гад мръсна!

В европа го настанявате палатки ние в хотел. После беницата била виновна. Най добре да си ходят, щот повечето са туристи. Нямащия ще е благодарен на всичко. Но да им се малим, хайде де

а ве промосковско мекеренце , ние ги настаняваме в хотели , защото сме туристическа дестинация имаме много хотели ! а сега знаеш майкя ти деева проруска кво става ! пълен крах на морето и за хотелите и за ресторантьорите и за търговците там ! няма по продажни гадове от вас , а ве кой ше дойде на море където отсреща се пуца бре ? изгонихте украинците , които са славяни и билзки нам по манталитет , правеха оборот и можеха да вкарат живителен икономически сок в застаряващия ни генофонд ! ето ти равносметката , гледай кво става на слънччака от вашите проруски гадории и сеене на омраzа ! =================================================================== Слънчев бряг не е същият след украинските бежанци ВИДЕО Днес тук са само ангажираните в туристически обекти и около 100-ина, които са малко на север, към Свети Влас Украинците си тръгнаха от Слънчев бряг и плажът опустя, пише 24rodopi.com, позовавайки се на служител на един от най-добре позиционираните бийч барове на ивицата на най-известния български морски курорт. „Докато украинците бяха тук, имаше що-годе приличен за края на май и началото на юни оборот. Но днес тук са само ангажираните в туристически обекти и около 100-ина, които са малко на север, към Свети Влас“, добавя плажният служител в района на „Кубан“. от почти седмица вече бизнесът, зает в търговия и услуги на територията на община Несебър, започна да усеща спада в оборотите, които от началото на войната в Украйна буквално могат да се нарекат космически за българските представи. В центъра на Несебър местните търговци почти не затваряха обектите си през април и май, тъй като навалицата бе огромна за най-необходимото и евтино, задоволяващо хора без лични автомобили и такива, които не могат да си позволят по-висок стандарт. Същинският удар обаче направиха пъргавите ресторантьори, които съумяха да сформират екипи и бързо да адаптират заведенията си за зимни условия.

Всичко се е върнало по местата си. До тук е било изкуствено спонсорирано от държавата, а държавата няма ресурс да го прави вечно. Мир да има, туристите ще се върнат.

нищо не е изкуственно спонсорирано от държавата ве руска подлого , не крякай много ! всикчо , което плащаме ни се осребрява от фонда за бежанците на Европейския съюз ! всяка стотинка ще ни възтановят , но ние изпускаме стотици хиляди близки нам бежанци , които ще харчат своите и европейските пари у нас ! пълни долнопробни безродници сте вие русифилистиците !

Ти такова майката несебърска

Затова се държи за постчето като удавник :))

Бе то "калинка" стана нарицателно заради едни Калини преди време. Не мога да схвана, всички Калини ли са "големи бели птици" или е някакво съвпадение?

Ах ти ли хитрушо измамна, ти ли не виждаш причина да пиеш народна кръвчица да се гаврите с народа Амока идва към вас майка ви мръсна.

ПРОСТА ЖЕНИЦА, АМА УПОРИТА ……………… ОТ ТАКИВА НАЙ-БОЛИ ГЛАВА ……………….. ИМАЛ БЪЛГАРИНА ДА ПАТИ ЯВНО ИМА ЗАЩО

не подавай оставка. Кой ще се хили като пача от министерската банка в парламента? Остани си, лафчета, селфита, всичко е ок.

Ето ри няколко причини: 1/ Министерството ти е безмислено; 2/ Ти си некомпетентна в ресорите си, макар и измислени; 3/ Засра БГ Пощи за 2 месеца и ае провали с бежанците; 4/ ИПусна си нервите и смяташ, че настаняването на 600 бежанци в лагери е геройство; 5/ Приносът ти към МС е да се явяваш за снимки и да ума чий гъз да хванат... Колко още!?

Ами, Калинче, то и ние не виждаме причина 1. Да се съществува твоето министерство 2. Ти да си курдисана в него, ама ей на. Така че хващай си партакешките и бегом на село!

Мен ме хванаха дрогиран но няма да подам оставка

"Около 30 000 бежанци се изнесоха обратно, обясни тя." Тарикатите на туризъм в 5 звездните хотели на Слънчака и Златните, а балъците мрат в окопите под бомбите. Поне 200 пъти съм писал в този форум, че докато има балъци, ще има и тарикати.

и нагла!

"Около 30 000 бежанци се изнесоха обратно, обясни тя." 30 000 не са били бежанци а обикновени туристи. Хубавото е, че оставиха купища парри по кръчми и магазини и кръчмарите и търговците захлебиха яко. Загуба няма никаква.

И аз не виждам защо.

Така и не мога да разбера защо е изтипосано Украинското знаме на едно ниво с това на ЕС, а Българското е оставено на заден план?Украйна да не е вече в ЕС, а ние да не знаем?Какъв въобще е повода това знаме да е в Българска административна сграда?Тази тъпачка поне да беше сложила там Хамериканското, хем да се подмаже, хем да няма неразбрали кой ни командва!

Американците са украинци.

Тя им каза ИСТИНАТА в очите. Защо да подава оставка ? Заради истината ? Хайде де ! Може би единственият свестен министър в това правителство !

Май само ти си разбрал някаква казана истина. Баш истината е, че всичко командва парата, ама това тя не го казва!

Запознаване между КК и просто К: - Как се казваш? - Тина. - Тина съкратено от Радостина? - Не, от разпоретина.

алоу.... смени си очилата, никой не те иска измислена кифла такава

Не обвинявайте украинците! Кой ги настани по хотелите и ги остави три месеца да почиват?! Кой остави ци-га-ните 32 години на помощи, без да работят! А работещите бедни, с никакви мерки не бяха подкрепени! Оставка!

Дали е къдрава и тясна долу ?

Отдавна не е тясна - ни отпред, ни отзад

Екстра си, стой си! Вие всичките сте А-отбор идиоти.

Всички управляващи са били наясно, че има голяма група украинци на безплатно море в България, но са си затваряли очите, за да вземат европарите

ПП вървят към своя край. Не се радвам, съжалявам. Така и не съумяха да се превърнат в партия. Останаха си едно малко семейно стартъпче, където хората са незаменими защото множеството от роднини приятели и колеги не е безкрайно. Това, ако беше ББ щеше да я анатемоса като ПКП, а можеше и да се раздели с нея, както се случи с майката на нацията. Колкото и да се напъват, политиката не е някаква иновация. Може в подходящия момент и с правилните послания да вземеш властта, но без да ангажираш голям кръг от хора, не можеш да я задържиш. Хората искат да виждат по някой и друг линч от време на време, а Калинка не е някакво чудо невиждано, спокойно може да бъде пратена да е полезна някъде по по-ниските етажи на държавната администрация.

трябва да я подедаш, Калинке.

Грозна, тъпа и нахална селянка. Дано пукнете всички от това правителство.

И от предишното дано пукнат всички

Каква оставка ? За тая трябва затвор . Раздаде на мутрите с хотели , милиони европейски пари . Тя и собствениците на хотели окрадоха парите за украинските бежанци . ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА ЩЕ Я ВЪДВОРИ ТАЯ В ПАНДЕЛАТА . КРАДЛИВА ГАД.

Госпожо, вашето поведение беше продиктувано от лоши хора. Та това бяха деца

Бойко Борисов, и той, не виждаше причина да си подаде оставката след скандалите с магистралите, хазарта и златните резерви в спалнята му, но обществото я поиска. И на вас я иска и то само след 100 дни управление.

Заместник-министър на икономиката в първия служебен кабинет на Стефан Янев от 12 май 2021 г. до 15 септември 2021 г., назначен от президента Румен Радев.

Калинка е единственият мъж в това скапано правителство.

Оставка веднага. Българското гостоприемство и добротата към ближния къде остави?

оставила ги е там, където почва чуждата наглост и заповеди. Само погледнете пред кои две знамена са я накарали да се снима. Е в ъгъла има и едно друго, но то явно от това "гостоприемство" трябва да си го приберем. Явно вече и българско знаме в България не следва да има в институциите. Украински трябва ли да уча или е чак от следващата година?

Държание на комунист. Не подава оставка! Това което направи разруши всякакви норми. 100 дни се грижихме и ти развали всичко. Махай се!