Коментари - Калдъръменото цвете с рой недовършени неща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и Агов ако се гътне...

Асан Агоff е турски гей

Бяха един екип с Нери, но са много, много различни като морал.

По комунистическо време кой можеше да стане журналист и то в телевизията ?

Руски трол,ш такъв, какво си се затролил

Продажници.

Агов беше доносник на комунягите.

Лека и пръст на жената . Тя беше част от голямото Ограбване на България - СДС . Било каквото било - но днешните млади хора трябва да помнят такива Грабители на Майките ни и Бащите ни , и навреме да го спират .

Радвам се, че комунягите си заминават по естествен път.

Младежи, не се заблуждавайте от сълзливи послания. По време на тошовия режим журналистиката се водеше идеологическа специалност - там не влизаха да следват случайни хора, а само такива за които гарантираше БКП. Някои от тях после се извъртяха със СДС, но по душа си останаха БКП-. Не знам дали ще ме разберете правилно, но Природата си върши своето - мете келявото ни поколение и аз не съжалявам затова, за да я има България!

+++++++++++++

Точно когато Нериман кандидатства в СУ имаше специални предимства за турци, цигани, и деца на текезесари, че да не бият много на очи предимствата за децата на "активните борци". Това сегашните млади не го знаят.

Много свестна, интелигентна, симпатична жена и професионалистка. Идиотчетата които пишат тук по повод кончината й без страх от Небето, само доказват колко животинска е станала психиката на българопитека Ганя. Жалко.

Точно тя не е от ,,комунягите,,. Образование трябва и е добре да се чете, пък не беше толкова отдавна времето в което Нери Терзиева активно се занимаваше с журналистика.

Да, бе да! Имаше привилегии за децата и внуците на активните борци и видните партийни функционери на БКП. А колкото до циганите и турците работеха и в строителството и в селското стопанство и в металургията и в мините.

Светла й памет. Един от пионерите в мащабната корупция, която тя със Асен Агов наложиха в БНТ. Апартаментчето със стъкления покрив в Лагера, това е щедро дарение от последния генерал на строителните войски за платени репортажи по телевизията, да не ги затварят и разформироват. Напразно им даде апартаментите, на нея, на Агата и още един журналист младеж за времето си. Да я покрие по бързо и по дебело праха на времето. По заслуги. Да почива в мир, но Оди за рядко нечистоплътната журналистка и корупционната журналистика не са нужни. Това не е добър пример за младите журналисти. А помашките изцепки в стил Сорос не си заслужават коментара. Многострадалните в Турция приятен път.

И защо да трябва да затварят и разформироват строителните войски? Войските изобщо? А, забравих, чиче Дьорди Шорош казАл да ги разформироват и затворят. Е, разформироваха ги и ги затвориха. А сега, вкарвайте си домати от Уругвай, картофи от Полша, купувайте хляб по 5 лева и дизел по 10 лева. Бъдете солидарни с потъващия ЕС, ох не мога, ще умра от смях........

Видоре, напълни ми душата брат! Мислех, че само аз съм останал да помня тия далавери... Трябва да пием по една бира някой път. А може и да наврем по един козунак във вулвата на канадската премиерша, тя е наблизо.

Аре ся, па той Желю си беше селяче от село Веселиново. И коя година точно е бил натирен на село? След като беше президент ли? Дъщеря му си сложи край на калпавия смотан живот, затова отиде под селската асма. Не преиначавай нещата.

Безкрайно предана на делото на СДС , тези , които направиха страната блатото , което е днес . Или добро , или нищо ----нека да е едно огромно нищо .

Ох, ще умра от гъдл. Сульо и Пульо емигранти, без бъкел представа да си имат от случващото се в БГ, почват да философстват. Да поясня за неграмотните небългари и бивши българи. България беше победена от САЩ и започна да разпарчетосва държавата ни. Естествено се започна с унищожаване на армията. Накараха ни да нарежем СС 20 които бяха реалния сдържащ фактор тогава на Турция. Първоначално бяха ликвидирани 60000 от 120000. Така ликвидираха армията. Първоначално съкратените са прехвърлени в полицията. Но армията е тотално осакатена. Строителни войски строят безплатна и никой не може да ги бие по цена. Те са част от армията и трябва да бъдат унищожени. Използва се натиска на прохождаща строителен бранш, с любезното съдействие на американското посолство, с което после двамата ври и Агов служиха. Когато си окупирана държава, окупатора САщ решава. След 1991г започна унищожаване на България. Армията беш9е сред първите. Селското стопанство му видяха сметката до 1994г, позадържа се, много имаше за унищожение. Доходността в един неинформирани и некомпетентен коментар, не говорят добре за коментирания. Написаното в предния коментар се е случило така, както е написано. Без значение на кой се харесва и на кой не.

Спрете коментарите веднага!!!

За мъртвите добро, или нищо, но за живиоте голата истина. Духовният наставник на тази- Асен Агов е от хората измислили врътката с приватизационните бонове и облажили се здраво от тях. Преди 30-на години се прие закон за собствениците на национализирани предприятия, които вече не съществуват физически. Решено бе на тези хора да се раздадатприватизационни бонове, с които да участвуват в приватизацията. Мой съученик получи чували такива бонове за тухларна фабрика , но нито се задаваше приватизация , нити някой му ги искаше. Така продължи с години. След това се създаде вторичен пазар на тези книжа като цената беше 1;20, т.е 20 пъти занижена. Хората в началото не си продаваха книжлетата, но впоследствие решиха по-добре да вземат нещо , отколкото да ги изгорят в печката и започнаха да ги продават на безценица на акулите като Асен Агов и тази, които бяха измислили схемата. Въпросният Агов ( за тази не съм сигурен) изкупи тонове хартийки на безценица , след което СДС прие закона за приватизацията , когато 95% от боновете бяха в правилните ръце. С тези бонове, ограбил истинските собственици, Агов си напазарува имота в Докторската градина. Не мога да си представя , че и тази не се е облажила- те двамата си бяха дупе и гащи

но освен луд , си и тъп. Вярно е , че турците не служеха в редовната армия , защото не им даваха оръжие, но това е половината истина. Другата половина е , че турците влизаха без ограничения- само с изкзрана тройка на изпит във всички хуманитарни специалности- право, журналистика, педагогика, медицина и.т.н.. За тези специалности българин, ако не беше отроче на АБПФК , трябваше да изкара поне 5:80 на изпит , надежда , че ще се класира. Тази не може да не е ползувяала привилегията. Друг въпрос е , че определено малък процент турци се възползуваха и учеха- те си гледаха тютюна и стоката

Мръсните, долни и миризливи солташаци на Костя нямат ли задача да пишат неграмотните си излияния само по политически теми?

Не помниш ли кога станаха върли седесари. И то за няколко дни. Докато течеше проверката в бнт за липсващи приходи от реклами. Злоупотребите бяха за над 10 милиона. Всичко се покри от Фил Дим, след което тия двамата с нерито бяха първа писта сдс. Яко са крали. Да им ставаш на крака и минута мълчание, за човек дето те е лъгал, мамил и крал, не ми се струва много нормално.

Нерито и Агов натвориха бая поразии на младини. Либерализмът им проправи пътя, но взеха някои, че се подлъгаха и съвсем повярваха в неговите магически формули за качествен живот, като Нери и Коритаров. Агата сигурно е излязъл по-хитър и не е бързал да подплати думите с дела.

Нека и аз кажа добри думи за Нери Терзиева - и Господ и Аллах да я приемат такава, каквато е! Помня я не само от телевизията, но и като дясна ръка на Президента Петър Стоянов и като тандем с Асен Агов. Тя, както и Стоянов и Агов ще оставят трайна диря в историята на българския "Преход"!

Може да се реши много лесно ! - отиваш при мангалите и си даваш гъза. Ето ти дупката между краката ! Като ти я разширят достатъчно - жалкият ти животец коренно ще се промени !

Като водеща БНТ заедно с Агов. Дори и хлапе тогава ми направи силно впечатление как смениха риториката (особено Агов) и станаха върши антикомунисти. Т.е. запомни я как се преоблече тя и Агов за една нощ. Кеворк, Гарелов са истински легенди а не Терзиева и Агов.

Коммнист си :)

Точна, неповторима безкомпромисна, истинска!

От 200 кандидати влизали само 14 и тя била една от тях. Ами тогава турците бяха приемани по специални програми без изпити. Помня в общежитията живееха едни лелки, които по цял ден киснеха в банята и ходеха с араби. Тогава бях невинно почти дете на 17 години, а сега съм зла, познаваща нещата жена

Вчера прочетох първите коментари под съобщението за Н. Терзиева, снощи гледах по телевизията изказвания на "вечните" К. Каменаров, жена му, С. Великова и ми беше много криво и противно от това, което се говореше, защото , все пак, не забравяйте , че това ставаше по наше време, ние сме съвременници, знаем как ставаха нещата, как някои хора от десета глуха за един ден застанаха на екрана и започнаха да прославят промянат и нейните хора. Такива бяха и тези двамата от Ефир 2, Днес чета тези коментари и искам да ви кажа "БЛАГОДАРЯ, БУДНИ БЪЛГАРИ. зА ТОВА, ЧЕ КАЗВАТЕ ИСТИНАТА И ПИШЕТЕ КАК СА БИЛИ НЕЩАТА. ЗАЩОТО В ТАЯ КЛОАКА , В КОЯТО ЖИВЕЕМ, ВСИЧКО СЕ ПРЕИНАЧАВА. Асен Агов и КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР. КРАДЕЦ. а А за Н. Терзиев - все пак бог да ч прости, тя е това, което пишете тук.

Dirучредяват награда на името на н терзиева. Жалко. Вижда се какво е мнението за таззи жена, но явно дир е депесарски сайт и той си промотира кадъната

БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕХОД БЕШЕ ЗАНИКЪДЕ “Промяната” на СДС, легитимира антибългарската терористична про-руска организация БКП, като днешната БСП. 90% от лидерите на СДС се оказаха бивши служители на Държавна сигурност. Наместо да се избие комунистическата измет, българският народ направи от нея своите нови господари, депутати, министри, премиери и президенти. Българският народ е много прост народ и винаги е бил жестоко лъган. Нери Терзиева беше съучастник в лъжите и измамите на управляващите…

Нери се възмощаваше от писачите, които извличаха пари и слава като разказваха и драскаха спомените си на хартия. Мъжът и явно е алчен и за двете, защото само след няколко месеца след смъртта на Нери реши може да задоволи своя Аз и да напълни банковата си сметка. Не е почтено, нали. Поне да беше изчакал 1 година. Авно ме ву е мъчно, много готино защото тай- после не е в сянката на Нери, а изживява своя звезден миг.

Има една приказка, че за починали хора се говори само хубаво или нищо. За Нери ще замълча. Уважавам народните мъдрости. Въпреки това ще продължа за книгата “Нери” и последвалия коментар на Кеворк Кеворкян и за лъжата на Евгени. Най-отвратителното нещо е лъжата и винаги съм поставял под съмнение и недоверие всичко казано и написано от Евгени. Благодаря на Кеворк и за директното “лъжа” в книгата “ Нери”. И ще довърша като използвам думите на Евгени ,които той изрича на 6.9.22, когато му дават почетното гражданство, че всеки град е толкова голям , колкото са почетните граждани. Евгени, ти си срам за нашия град, защото те изобличиха в лъжа. Това прави Пловдив недостоен град защото ти си негов почетен гражданин! Засрами се!