Какво вещае бъдещето за властта?

Обединени патриоти произвеждат безсмислени скандали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До преди години кой управлява този народ.Т.Живков и любимата БКП. Сега какво искаме да ни управлява Нинова Радев и не по малко любимата БСП. Помогнете на последните двама да оправят живота и на пра правнуците си но не и вашия.

Карат се, ругаят се, псуват се, после след среща при ББ се помиряват. Що е то, ако не са паричките - хахах

Всички сте за затвора мършиии цялото управление е престъпно и ПРОДАЖНО

Какво става между другото с творческата оставка на шкембе чорбата!

Никакво бъдеще няма за България. Тя толкова здраво е стисната в менгемето на капиталистическата система, че вече е преминала точката на топене. Безвъзвратно. Частно-собственическия, пазарен и плуралистичен модел на обществото претърпя пълен крах. Само за три десетилетия страната ни се превърна в най-жалката, мизерна, циганска и безперспективна държава в Европа.

Има повече цигани от турци. А ако махнем пенсионерите, повече и от българите .

Вещае незабавна оставка и затвор, но понеже няма съд, ще излетят с частните самолети и те така. Иванчева ще е кмет на София, Цветан Василев - министър председател, той поне има акъл и повече морал.

Бъдещето е такова, каквото Путин кажае

ако не е Волен,Борисов,Доган,Местан,Царя,Първанов,България би катастрофирала без тези личностти които може да излъчи само българското население,по добри за сега от тях няма,няма и да има с това трябва да се примирим,а който не ги харесва да заминава в чужбина това е логиката!

"Николова е все пак човек, който е запознат с работата на Валери Симеонов." Абсолютно верно, но с коя работа на Симеонов? Със сигурност - Оная му работа!

А ако и тази се издъни ще сложим чистачката на кабинета за зам., тя също е запозната с работите му.

Кой ще ги чака да се дънят повече, докога ? 2018 сме, живее ми се все пак

СТАВАЙ, СДАВАЙ И СЕ УВОЛНЯВАЙ!

PEYTSCH

Опозиционерите са ужасно разочаровани...Изпуснаха да очернят България в случая с убийството на Виктория в Русе...Изпуснаха протестите на мамките си...Изпуснаха разкола на патрриотите...Май много се ...изпускат...Миришат на ...разстройство....

ЕДНИ ДРУГИ ВИ ГЛЕДАМЕ СЕ ИЗПУСКАТЕ ВСЕКИ ДЕН ПО ТВ... ЧЕ И ПРИКАЗВАТЕ... КАТО СТЕ СЕ ОСРАЛИ, ПОНЕ СИ МЪЛЧЕТЕ, ДА НЕ ВИ ЗАБЕЛЕЖАТ ПОНЕ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ БАЛЪЦИ...

СТИГА СИ ЗАРАБОТВАЛ БЕ! НЕЩАСТНИК ПЛАТЕН!

Атанас Стефанов изтъква, че протестите из цялата страна не увличат. "Няма голяма протестна вълна или поне не наблюдаваме подобно нещо засега. Вероятно до 2 седмици обществото ще се укроти. С идването на декемврийските празници напрежението ще затихне. Но януари и февруари са опасните месеци за властта", заключи политологът. - В ЗАБЛУДА СИ, МОМЧЕ! ИДВАТ ЗИМНИТЕ СМЕТКИ... ДА ТА В ПОЛИТОЛОГА ПЛАТЕН! ЩЕ ЕСКАЛИРАТ НЕЩАТА!

PEYTSCH

Бъдещето на властта е да ...властва....На опозицията...да опозиционства...

със такъв материал, бъдещето на властта е гарантирано и блестящо,води ме партиьо ,води под бойките ти знамена,властта е като въздуха ,водата и слънцето за нашите хора,техните семейства и поколения!ГЕЕРБ,БСП,ОП,ДПС навеки фор евар, анадъмму!

ОСТАВКА,СЪД И ЗАТВОР ЗА ТИЯ ОЛИГОФРЕНИ! Толкова ли сме затъпели,че да допуснем това унижение такива простаци да ни управляват !

Очевидно-ДА

"Големите скандали" произлизащи от Обединените патиоти всъщност са много по-малки от скандалите, отлюспванията и анатемите вътре в СДС преди време, които разбиха синьото управление. Нещо са научили политиците. До разушителен взрив вътре в малката коалиция няма да се стигне.

такава държава с такива олигофрени!

тримата глупаци!

Тримата обединени идиоти на снимката, отлично олицетворяват оялият се български политически елит.

д аотиват в запаса, както и боцко, който подпираха!

дали до предстоящите сметки за отопление....до следващия скандал ,или до евроизборите....ще видим. Кой ще настъпи по-сериозно опашката на мачето... Няма далечен хоризонт тази власт.

"Какво вещае бъдещето за властта?" Само О С Т А В К А !