Какво се знае за задържания в България Мехмет Я.?

Мехмет Я. е германски гражданин от кюрдски произход. Заплашен е от екстрадиране в Турция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

petrovito

Този е дошъл от Германия, да си го връщат там. Турция, като са ебрбап, да си го искат от тях.

Съпругата Гюлсен дали не е Гюлшен?

Непрекъснато разни държави като САЩ, Англия, Турция, Германия и кой ли още не, искат да екстрадираме към тях както българи, така и чужденци. Ние безпрекословно изпълняваме тия искания. Но никога не сме чули за американци, англичани и т.н престъпници, които са нарушили български закони, да бъдат поискани от нас и изпратени в БГ , за да бъдат съдени.

абе тея не се ли научиха, че България хваща и праща на Ердоган всеки поискан?

Заради Бойко Борисов и шайката му (не изключвам БСП и ДПС) ние нямаме достойнство като държава. Внушението е ясно: Всеки който се противопоставя на престъпниците облечени във власт ще бъде преследван. С една дума: "Вие сте временно на свобода".

Голяма беля си докарахме.

"...германския гражданин Мехмет" хахахахахахахахахахсхсхсхсхсхсхсхсхсхсхсхагаааахахахахахах

Що така Иване, само преди дни Турция поиска 4 (четирима)български гранични полицаи да и бъдат предадени, заради смъртта на един бракониер нарушил българската граница; опитвайки се да отнеме оръжието на единият от тях е прострелян и "Аллах акбар". Та, само преди дни така с лека ръка отписахте четирима граждани на ЕС, четирима граждани на Република България! Днес дали е с марсианско гражданство, най -малкото е да бъде натоварен на ракета и изпратен на Марс! Или си на друго мнение; да не се окаже че си наследник на Какаван Иван хайдутина, дето като изтървал пушката е убил едно заптие. ти си нарушител на законите в РТ

Сменяш темата, Макс. Това, че последните 30 години ни управляват политически ПРОСТИТУТКИ. Какво общо има с това ,че е супер смешно някой като ми каже - 5то поколение интегриран мангал. Мехмет германеца хахахаха

Мехмет е гражданин на ЕС. Каквито и искания да има Р.Т. да ги представи пред Германия. След като притежава немски паспорт, след като има семейство в Германия -не е наша работа какво и защо иска републиката; да си го изискат по надлежен ред от там, от Германия

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло Мехмет :)

Обратен си

човекът го проверяват няколко пъти на ден, а нашенските престъпници, пуснати срещу подписка или в домашен арест няма кой да ги провери дори веднъж...

Българи турска провинция ли сте

беше по времето когато Гърция беше неделима час от Отоманската империя.

Задържат чужденци обвинявани от тоталитарен режим, а местните отрепки, които са доказани престъпници, ги пускат след ден

Щеше да ви каже, че братът на Аспарух пък е минал със своята част от прабългарите на юг от черно море...Това са нашите братовчеди - казват им кюрди. Сол на кюрдски е..."соль"! По-светли и високи са от анадолските навлеци. Горкият народ. 30 млн. биват избивани както навремето няколко милиона арменци си намериха калъча и до ден днешен извинение няма. И това иска да напира за членство в цивилизована Европа! А стига бе!

Понякога без нужда се навираме между шамарите и си създаваме излишни проблеми. Не за пръв път сме изпускали търсени лица. Още повече, че този не е извършил престъпление, което да постави на изпитание чувството ни за справедливост.

Тази глупост "1990-те години" от къде я измислихте? 90-те години на 20в. или на миналия век звучи по-добре, а си мисля, че е граматически правилно.

Подобен коментар написах в Уикипедия за 1940-те (и други подобни): И как се чете 1940-те? Според мен се казва: 40-те години на 20-ти век. Имам в текст за превод именно "40-те години на 20-и век". Калкирането на английския вариант не звучи добре на български език.

Изобщо не е правилно, но за съжаление е придобило гражданственост и е прието така. Тъй като "нулева година" след раждането на Христос няма, "деветдесетте" години на миналия век са от началото на 1981г. до края на 1900 година включително, защото осемдесет години вече са минали и започват деветдесетте. "Десетте години" на миналия век са от началото на 1901г. до края на 1910 година включително, а от началото на 1991 до края на 2000 година са "стоте години" на века. Новият век започва от 0:00 часа на 1-ви януари 2001 година!

Да се чете: "Тъй като "нулева година" след раждането на Христос няма, "деветдесетте" години на миналия век са от началото на 1981г. до края на 1990 година включително, защото осемдесет години вече са минали и започват деветдесетте."

"В Бон съм добре интегриран".... Поне e един добре интегриран :)

Интегриран, интегриран...колко да е интегриран... Мехмет...

БСП + ДПС?

тролчо, ами що пропускаш вашата партия бе - тиквата , цв.цв, цеца-козата, дебелото-илли и пр. да не би да са станали антикомунисти?

братче