Какво се случи в Нагорни Карабах за едно денонощие

Кремъл на практика признава конфликта за вътрешен за Азербайджан

Обратно в новината

Коментари - Какво се случи в Нагорни Карабах за едно денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой лъже. И не се усеща че лъже. Цитирам. Имало било 200 души жертви, от които 35 цивилни. А останалите какви са. Военни от арменскат армия. Паравоенни формирования. Терористи. Руснаци, Извънземни . Кажете каквонсажтия дето не са цивилни. Руснаци не са. Иначе Русия щеше да вдигне вой до Бога. И в Азербейджан не са толкова глупави тацда действат срещу руснаците. Армения отричс това да са редовно арменски войски. Значи има някакви въоръжени групи които се бият срещу Азербейджан на азерабайджансака територия. И ние просто искаме да знаем какви са. Иначе ще излезе че Азербейджан е прав че това е операзия срещу терористи

1. Правителството на Пашинян типично ро арменски се отрече от сънародниците си в Нагорни Карабах. 2. Както се вижда от изявлението на властите в Нагорни Карабах, за гарант за своята сигурност те вече не считат Армения, а Русия, чрез присъствието на руския мироопазващ контингент в областта. 3. Никой вече не оспорва принадлежността на Нагорни Карабах към Азербайджан. 4. В момента в Армения се провеждат арменско- американски военни учения, с цел да се дразни Русия. А това беше руският отговор на провокациите и двойнственото поведение на Пашинян. Свършен е. Арменците няма да му простят предателството спрямо 120 хил. техни сънародници в Нагорни Карабах.

Арменски цигани

Вижте това в Края на статията !!! " На 17 май 2023 г., на срещата на върха на Съвета на Европа в Рейкявик, Пашинян заяви, че Армения ПРИЗНАВА суверенитета на Азербайджан в неговите граници, които включват и Нагорни Карабах" ..... Това Изяснява Всичко в ситуацията

Пашинян преди година под диктовката на сащ и ЕС призна нагорни Карабах за азербайджанска територия. Т.е. предаде род и родина. Пашинян е едно обикновено мекере.

Руски и миротворци ми се струва абсурдно!

Шило

Трябваше да обявят война на Азербайджан заради Нагорни Карабах, ли? За областта, която през май Пашинян обяви, че я признава за арменска? Много прости парчета сте, ей!

Шило

За азерска*

за част от Азербайджан... тъй че къде ще ходи Путни та няма и той да го признае?!

Където има руснаци има война. Всички виждат как действат Рашисти-миротворци. Алчни и лъжливи руски плъхове!

дет има бугаристански гурбетдобитък насекаде мизерлък кражби ищмами продажби на деца квтини проститутки и секъв вид пеераси... ББААХАХАХА

И все е война за освобождение... като се почне с руската подкрепа на антиколониалното въстание в Северна Америка и се свърши с антиколониалния преврат в Нигер-)

Прочетете обръщението на Илхам Алиев към нацията относно възстановяването на пълния контрол на Азербайджан върху Карабах. Справка - dialog.ua

Брадатият мошеник Пашинян беше тотално преебан.

Азерите са направили нещо като блиц крик, но не за 3 дни, а за 24ч.

Арменците могат да избират: или да напуснат Карабах,или да бъдат бити и безмилостно ебани от рязаните карабини.

Прав си,но е правилно да се напише блиц криг,а не блиц крик.

Изчезва и причината за присъствие на руския контингент в Карабах. Азерите посигат две цели наведнъж. Което не ме радва - Армения е първата християнска държава.

Не изчезва. Напротив. Засилва се.

Очаквай покана от Азербайджан да напуснат.

Тц. Няма да има такава.

Не, не изчезва, ще защитят цивилното население и ще затворят устите на само говорещия запад и нищо не правещата Армения. Почти съм сигурен, че вече са се разбрали вече с Азерите да не пипат населението и те самите нямат интерес да го правят

Не знам дали ще достигне до мозъците на някои от пишештите, но да опитаме - Русия гарантира сигурността на Армения, НКР е провъгласила се република и не е Армения, не е призната от никой, даже от самата Армения.

Точно така. И дори повече - призната е от Пашинян за част от Азербайджан. Официално.

Така е, като разчитат на пРусия.... А и ако спретнат едно референдумче за присъединяване към РФ, дали пак ще са непризната Република от РуZнацистите...

ти глеай у кърдделииско дан ти спретнат едно референдумче ща още едни пестин години та ше пасеш па овцете на пашата доде ти клати дената и дъщерята...ББААХАХАХА

това е стила на москалите ..предателство ..вероломност и диващина ..1989 г предадоха целия соц лагер т.е. ИZточна Европа ..предадоха Куба ..Африка ..Афганистан и бившите съветски републики ..сега предадоха арменците на мюсюлманите ..не ZабеляZвате ли ..че Путкин е аркадаш и си хортува повече с мюслитата от Иран ...Турция ..Сирия ..АZербайджан ..отколкото със християните и славяните ..какви САЩ Мащ..москалите имат огромна военн баZа в Гюмри Армения ..имат и уж миротврци и в Нагорни Карабах ..аZерите каZаха че са предупредили Москава Za своите действия ..вие наистина ли вярвате че миналата война АZербайджан с/у арменците в Нагорни Карабах ..руснаците не са видяли подготовката на аZерските и турските военни части които нападнаха тогава Арменците ..сега пак не им били каZaли и пак не са видели подготовката Za новата агресия ..демек москалите са слепи ..немат раZуZнаване и нищо не виждат кво подготвят турците и аZерите ..и стига с тоя Горбачов ..той бил предал соца ..ама кво иZлиZа че некой луд сам може да гътне уж великата глобална сила Московия ...

Пашинян ги предате, бе тъпан. Май месец се отказа от Карабах.

Нямат разузнаване. Ако имаха щяха да разберат, че Путин ще нападне Украйна.

Поглеждаш картата на света и се вижда, че войните се водят все на територии, които са били под съветска окупация, или в съветската свера на влияние.

Сфера де. :)

Аз само да попитам? Как в Азербайджан има арменци, а в Украйна има "руско говорящи"? Та тези "руско говорящи" ако са украинци, защо в Ногорни Карабах да не са арменско говорящи азербайджанци??? Само питам. Не че нещо.

москалите никой не ги бръсне zа слива :) руското министерство на отбраната си приZна ..че са убити неколко руски манекена миротворци и Москва не смее да шукне пред Анкара и Баку : СЕГОДНЯ В 18:35 ПОЛИТИКА 20857 Минобороны: российские миротворцы погибли при обстреле машины в Карабахе Министерство обороны России сообщило о гибели российских миротворцев в Карабахе при обстреле машины в районе Джанятага. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ превод ДНЕС ОТ 18:35 Ч ПОЛИТИКА 20857 Министерство на отбраната: Руски миротворци загинаха при обстрел на автомобил в Карабах Руското министерство на отбраната съобщи за смъртта на руски миротворци в Карабах при обстрел по автомобил в района на Джанятаг. В изявление на руското министерство на отбраната се подчертава, че автомобил с руски миротворци е бил обстрелян със стрелково оръжие в сряда, 20 септември, когато военните са се връщали от наблюдателен пункт на руския миротворчески контингент. „В резултат на обстрела руските военнослужещи в колата са убити“, се казва в прессъобщение на руското министерство на отбраната. В момента руски и азербайджански представители на следствените органи работят заедно за изясняване на всички обстоятелства около инцидента. =============================== УБИТИ СА ДЕСЕТКИ РУСКИ МИРОТВОРЦИ , НО РУСНАЦИТЕ КРИЯТ ZА ТЯХ

Вижте това в Края на статията !!! " На 17 май 2023 г., на срещата на върха на Съвета на Европа в Рейкявик, Пашинян заяви, че Армения ПРИЗНАВА суверенитета на Азербайджан в неговите граници, които включват и Нагорни Карабах" ..... Това Изяснява Всичко в ситуацията!

Първата християнска държава не заслужава такава съдба. Уви, с такъв гарант - толкова.

заслужава ли я нейната, с другия гарант?

Stanko

Косово може,Карабах не може така ли?

Арменците в Нагорни Карабах бяха предадени. Те сами не могат да се опълчат на Азербайджан. Логично беше да получат помощ от Армения и от Русия. Верно, че Русия не направи много, но не е за вярване, че Армения не помогна на сънародниците си. А трябваше, дори ако се наложи да влезе във война с Азербайджан. ЕС и САЩ, както обикновено, се разминаха само с приказки. Явно такава е съдбата на арменците - винаги трагична. България, както обикновено, не смее да гърне по въпроса.

Казваш че Армения трябвало да влезе в нова война а Азербайджан. А забрави ли как завърши 44-дневната война през 2020 г.? Ако арменската армия беше започнала пълномащабни бойни действия сега,след няколко дни азербайджанската армия щеше да влезе в Ереван. Така както за 24 ч. принуди сепаратистите в Нагорни Карабах да капитулират.

Русия сега е много недолюбвана в Армения. Най-после тази война ще свърши, тя е от поне 25-30 години. Арменците въпреки че са по-слаби със съветското оръжие одържаха азерите, едва когато се намеси Турция с техните Байрактари нещата се обърнаха изцяло. Единственият проблем е да няма етнически чистики, арменците в Карабах са в мнозинството си са по-голямата част от населението и са християни, азерите са мюсулмани.

В Армения обвиняват Пашинян за предателството, а не Русия.

Армения - поредната държава унищожена от руския империализъм.

Арменските летописи са от 240 година. Не ги мисли тях. Все са си там, където е Армения.

С много думи: панелни блокове, беднотия, мизерия, грозотия, студ, бомби, диктатура, военщина С една дума: "руский мир"

Защо триеш коментара фесовете колят християните от векове малко им беше геноцида към арменците къде са ООН Европа НАТО

Нагорни Карабах е азерски, щото Путя изобщо не успя да гарантира сигурността на Армения!!! Ама те договорите с Русия не струват и хартията, на която са написани...Както е добре известно;)

Това е "руский мир"!

Русия се е разбрала с Азерите да си вземат спорните територии и да не се намесва. Протестите в Армения ще свалят американската кукла Пашиян. Така и Путин и Ердоган са доволни. Гениален ход. А, който разчита на сладки краварски приказки, ще сподели съдбата на арменския премиер.

Русия нищо не направи за Армения, а и беше гстснт....;)))

Гарант...

В голяма грешка сте в момента руското посолство в Армения е болкирано от потестиращи арменци срещу Русия, не може да се влезе и излезе с кола.