Какво са си говорили Тръмп и Путин на четири очи, пита Конгресът

Говорителят на Белия дом нарече позорни разследванията срещу американския президент, които вчера започнаха демократите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето по време на бай Тошо а си мръднал малко от "правата линия", а си разследван до крак. Същото се случва сега и с Тръмпо. Не върви туй човече в "правия път" и на комуняги с етикет "демократи" го подпукват разследване след разследване. Стари КаГеБе-джийски номера. Ако пита мен Тръмп да ги пита тия "демократи" що използват остарели комунистически методи, ама то за нови методи акъл се иска...

Тръмп е казал Thank You, Путин е отговорил - Пожалуйста !

Тези конгресмени демократи няма да си седнат на задниците, докато Тръмп не им покаже дебелия … край на тоягата. То бива бива, ама както е казал народа , бивол за мезе не бива. Чудя се на тези политици, без значение партийна принадлежност и заемано място в партията, които искат да бъдат оповестени официално, работата на секретни, разузнавателни, контраразузнаването и др. подобни държавни служби и организации вкл. и на най върховната инстанция в някой страни - Президентът. Господа уважаеми дебили и кретени, вие като част от управлението на съответната държава участвате в гласуването на милиони тежките бюджети за тези организации. На какво основание искате подобни информации или по друг начин питано, защо искате тази скъпо струваща секретност да стане обществено достояние т.е. да се изхвърли на градското сметище? Аман от идиоти политици, има ги в цял свят, за съжаление.

Ей демократи вместо да се чудите как големите диктатори ще ви прецакат вземете и ни обяснете как чрез "Новата зелена сделка" ще накарате кравите да спрат да пърдат и да причиняват глобално затопляне(това не е шега наистина пише в сделката,че кравите чрез пърденето си ?са виновни? за глобалното затопляне)!?

Мълър, Коен и разузнавателната общност на САЩ успяха единствено да докажат че Тръмп си е купил вратовръзка докато е бил в Русия... а това докара до бяс демократите които вече са готови да обърнат всяко камъче та дано с от там да изскочи кошмарният им Путин;)

Да ви ... и демокацията, баш...

Мерили да си ги!!!преводачите са били с метрите!!!!!