Какво пожелаха световните лидери в послания си за ЧНГ

Папа Франциск посвети новогодишното си послание на жените

Обратно в новината

Коментари - Какво пожелаха световните лидери в послания си за ЧНГ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайничко като децата са си пожелали повечко парици, световна хегемония, ако може, и дрънкане на пушчици и нови ракетки в едн безсмислена надпревара докъде? За и към какво?

лидерите на ЕС, Меркелханъм и Макарончо са говорили глупости и навръх новата!

Световните лидери били пожелали! Аз пожелавам на себе си да съм здрав и силен. Пожелавам на милиардерите да раздадат милиардите на африка, и да заживеят там хората добре. Пожелавам си един ден да имам телевизия и обещавам да не съм богат и тъпкан с пари, като някой собственици на нови телевизии. Защото може и да има добро!

Бабичката отдавна трябваше да е в затвора, а не да прави новогодишни изявления.

СТИХОТВОРЕНИЙЦЕ Братя и сестри, които искате нещо в България към по-добро да се промени. Не се затваряйте във своята черупка, не се крийте в мишата си дупка. Бисерчовото слово вий в душите си носете, и със близките си хора го споделете. Бисерчо, че е велик, велик е. Бисерчо, че е мистик, мистик е. Но то, детето има нужда от вашата подкрепа, за да завърши задачата си никак лека. www.biserbinev.com Живи и здрави.

Путин световен лидер??? Голям майтап.

той смао дърпа конците на Тръмп, брекзит ,баба ти меркел иначе не никакъв лидер.. даже и у Бг се меси от време на време.

Абе друго си е да се изправи нашия погребален агент и в такъв тържествен момент, когато хората най-малкото което е, са изпълнени с надежда за по-добро бъдеще и да обяви колко сме бедни, в дъното на коя класация сме, какво сме блато и други такива жизнеладостни теми. И цялото това нещо е защото не може да надмогне ината в дребната си душица, защото осъзнава че нищо не може да напарви поради липса на елементарна компетентност. В безсилната си злоба му остава само жлъчно да коментира и да плюе. Джудже!

Комисиона от Грипен не се прежалва лесно.....

А нашия президент, неможа да надскочи вкисналото си настроение, като се постара да ни вкисили празника на цяла България.Но какво да очакваш от ендивид, който цял живот наготово е получавал . Някога можел да прави кобрата на Погачов!!можел! а сам дали може едни яйца да изпържи, съмнитело за човек който само е вземал и играл на война?

да се чете -индивит

И ти ще си във вкиснато настроение, ако си женен за травестит, началнички са ти разни трътлести лелки, засегнати от тежък климактериум

С новогодишното си поздравление другарят Румен Грипенов показа че това е неговата същност. Освен това слугата на Решетников и Нинова е руско-бесепарска кукла на конци. Или казано накратко: ПРАЗНА ОПАКОВКА.

Всички стоят на власт с подкрепата на военно-промишлените си комплекси за да осигуряват чрез смърт безсмислените им печалби. Наивно е,но защо САЩ и Русия не се обединят в превенцията срещу световните катаклизми и защита на Земята от астероиди и т.н.,като пренасочат милиардите от тъпата военщина?

Най-тъпият от всички лидери е ортодоксалният комунист и клонинг на бай Тошо(на когото прилича дори и външно) пРезидента Радев. Като повечето дългогодишни шапкари(да не кажа всичките) той е умствено ограничен,със слаба обща култура и беден речник.

.....на Т.Живков,отколкото Радев! Като че ли му е син.

...да планира обединение с Индия? Съобщиха,че тя се готви да стане трета световна икономика!

Че Путин на кой е лидер..ха.ха.ха Лидер е г-н Борисов.

пожеланията им са също като на нашия,не може ли поне малко да се култивира селяка

...Околовръстното ли?

Както казваше Николай Хайтов : “Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш !” По този повод , ще си сипя една ракия и ще вдигна наздравица със следното пожелание : “ Нека всички пожелания на световните лидери се сбъднат !”

kaкво са казали е едно , а какво са си пожелали е съвсем друго

Kalin

Пожелавам повече от тях да имат деца за да почнат истински да мислят и действат като отговорни хора ако не за друго поне за бъдещето и на своите деца.