Какво иска Путин от Байдън?

Въпреки стремглавите скокове и спадове на напрежението и двете страни си оставиха достатъчно открехнати вратите за двустранна президентска среща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия не граничи с бог, защото бог няма! В руското съзнание пресъства единствено алкохола! Имперското самочувствие на съветските мужици е вследствие на алкохолиум делириум! Що се отнася до Еврогейовете скоро ще Разпутят дядя Путя и фамилия, хахаха! След евентуална война със САЩ, Русия ще има ново име: ЯдренКратер, хахаха!

Статия на тотално непознаващи народопсихологията на Русия евроатлантически пудели. Колкото повече се опитвате да го газите и натискате, толкова повече този народ се обединява, консолидира и става, като огромен юмрук, с нокаутиращ удар. Украйна не е фактор, защото никога не е била-физически, исторически, икономически. Винаги по-голямата и част е била Новороссия с конкретна национална принадлежност. За да имат успех в Донбас, еврогейовете и презатлантическите им тъпкачи трябва да сменят цялото население. Как да стане? Видя се Крим-за няколко дни въпросът беше решен мирно и тихо. Така става само, когато имаш тотална подкрепа от населението! Същото е и в Донбас, и в Южна Осетия, и в Абхазия, и в Приднестровието. Руснакът няма в главата си изкуствени "евроатлантически" измишльотини. В съзнанието му е "Родина мать зовет" "Матушка Россия". И затова тъпоумни кореспонденти пишат глупости, как Байдън щял от позиция на силата да седне на преговопи. Да, ама не са познали. Ще бъде поставен на мястотр си на секундата и няма да знае, къде се намира. Русия няма какво да губи. Както каза президентът Путин-"За какво ни е свят без Русия"? И истината е проста и необратима.Затриването на националното самосъзнание и заместването му с глобални джендърски и либерално-гейски теории-води до разпад на традиционните ценности и загуба на идентичност. А Русия е единствената световна сила, която се противоаюпоставя на това. Заемайте мястото си и помнете. Рилке го е казал.“ Всички стпани граничат помежду си, само Русия граничи с Бога! "

Русия не граничи с бог, защото няма бог! В руското съзнание присъства единствено алкохола! Що се отнася до Еврогейовете, определено скоро ще ви Разпутят и дядя Путя и фамилия, хахаха! Съветски тролове, толкова сте пияни! Отрезнейте най-после от тая водка! Пияни сте дори когато публикувате глупавите си статии, за които получавате рубли от КГБ.

Казваш че Русия граничи с бог, това означава че в самата Русия няма бог, щом бог граничи значи е извън границите на Русия! И наистина в Русия няма Бог, Той е извън границите и около Русия, но не и в самата нея! Добре го каза, хахаха! И наистина алкохолизираните съветски мужици са пълни атеисти, само около пет процента от тях са вярващи!

Статия на тотално непознаващи народопсихологията на Русия евроатлантически пудели. Колкото повече се опитвате да го газите и натискате, толкова повече този народ се обединява, консолидира и става, като огромен юмрук, с нокаутиращ удар. Украйна не е фактор, защото никона не е била-физически, исторически, икономически. Винаги по-голямата и част е била Новороссия с конкретна национална принадлежност. За да имат успех в Донбас, еврогейовете и презатлантическите им тъпкачи трябва да сменят цялото население. Как да стане? Видя се Крим-за няколко дни въпросът беше решен мирно и тихо. Така става само, когато имаш тотална подкрепа от населението! Същото е и в Донбас, и в Южна Осетия, и в Абхазия, и в Приднестровието. Руснакът няма в главата си изкуствени "евроатлантически" изсишльотини. В съзнанието му е "Родина мать зовет" "Матушка Россия". И затова тъпоумни кореспонденти пишат глупосим, как Байдъг щял от позиция на силата да седне на преговопи. Да, ама не са познали. Ще бъде поставен на мястотр си на секундата и няма да знае, къже се намира. Русия няма какво да губи. Както каза президентът Путин-"За какво ни е свят без Русия"?

Дете на бивши КОМУНЯГИ, сега вече правоверни натовци, като Мутрата Борисов който с умраза към комунизма го приеха в Симеоново

ДА НЕ ПИПА ПАРИТЕ В ЗАПАДНИ БАНКИ, ЧЕ ИНАЧЕ СОБСТВЕНИТЕ МУ ХОРА ЩЕ ГО ОБЕСЯТ.

Путин нападна всичките си православни съседи?! Има само един православен съюзник ама му изби зъбите от бои зада му седи съюзник Беларус!

Дьонмето Путкин е най големия враг на православието, защото закриля джихадо-фашиски Иран, свърталище на всякаква ислямистка измет!

ISKA B O I !!!

Псевдоправославния милиционер другаря Пут_ин, е враг на православието! Диктатора с име, което никой мъж не би искал да носи, остави своя васал Ердоган да превърне в джамия православна светиня Света София.

никой мъж не иска да носи бе, неграмотен нещастник? Това, че ти си проста безработна п.тка и не знаеш друг език освен майчиния си, не значи, че думите в чуждите езици имат същото значение като в българския. Путин идва от путь, което значи път на руски. Съответно името Путин може да се преведе като Пътников или човек на път. Пизда на руски е това, което си ти: женски полов орган. Неграмотна тролска паплач! И руските и соросоидните тролове сте толкова жалки, прости, неграмотни, изпаднали, за нищо неставащи мързеливи простаци, че понякога се чудя кой идиот ви наема да дращите постове от които се постига точно обратен ефект на ефекта, който биха желали господарите ви.

Добре го рече Пътников! Прав си че Путин значи Пътников! Понякога името е пророчество за съдбата на човека който го носи! Путин наистина скоро ще бъде пътник само че или за Сибир или за оня свят, хахаха! Тогава дядя Путин ще стане Разпутин, хахаха!

Да си взима редовно хапчетста.

По-голяма тенденциозна глупост не бях чел ...

Забавно. Руското нахлуване в Грузия през 2008 г.? Ама това сериозно ли е? Тоя наистина ли си въобразява, че не помним защо Саакашвили си гризеше вратовръзката пред камерите? И защо после самите грузинци изгониха същия този Саакашвили и го обявиха за престъпник, започнал и загубил войната? Че тя започна с настъпление на грузинската арми с цел овладяване на отцепилата се Южна Осетия? И след като настъплението беше спряно, започна контранастъпление на руснаците с което избутапа грузинците извън Южна Осетия и тръгнаха към Тбилиси? Украинското ръководство?! Нима този господничо си въобразява, че не сме виждали разпространяваните от самите украинци видеа и снимки на честванията на "хероите" от СС дивизия "Галичина"? (Обаче всичките ни съюзници вкл. UK реват на умряло за Луков марш?!) Или пък как посрещнаха преди седмица президента си - Зеленски на фронтовата линия в Донбас с развети украински знамена и също толкова големи веещи се до тях знамена с пречупените кръстове на хитлеровия Вермахт? Нима този господинчо си въобразява, че руснаците ще се примирят с това? Аре стига с тази гьобелсова пропаганда! Някой някъде се отцепва - Приднестровието, Косово, Донбас, Крим, Тайван, Каталуния иска независимост... Ама за едните може - за другите не, не може? Сръбската армия не може да влезе в Косово, китайската - не може да нахлуе в Тайван, обаче грузинската може в Южна Осетия, молдовската - в Приднестровието, украинската - в Донбас? И що така? Само да питам - ако тъпите български политици докарат нещата до там, че се отцепи Кърджали и поиска да се присъедини към Турция, дали някой от НАТО ще позволи на Българската армия да нахлуе с настъпателна операция там? Да обстрелва с артилериа и да нанася авиационни удари? Или ще решат, че от стратегическа гледна точка, Турция и нейните интереси в България са по-важни - щото ни трябва надежден съюзник срещу руснаците? Що ли си мисля, че ще ни дърпат юздите с всичка сила - в полза на Анкара и Ердоган.

Добре,колега,даже много добре.С една забележка-нямаме армия.Повервай ми.Половината ми живот миина в армшята,имам 3 военни образования,което ми дава основание за това твърдение.

И как беше БА успяваш ли да опази народа да не избяга на запъд? И когато от Москва уволниха Живков вие чинно изпълнихте заповедите на Москва или на НРБ. Щото помня че Джуров пръв предаде Живков?! Не се заяждам любопитен съм. Беше ли в състояние БГ армията да си свърши работата защото аз помня че войник за 2 години максимум 10 патрона да гръмне останалото време строи генералски вили боядисва бордюри и поправя скапана военна техника а политическия пише едно сериозни рапорти все едно ще се избият в името на вечната дружба с ССср. И пак крадене от готвача до генерала и едни банкети неспирни

Ако тъпите български политици докарат нещата до там, че се отцепи Кърджали и поиска да се присъедини към Турция, едва ли САЩ и НАТО ще се намесят в наша защита както не се намесиха в защита на Гърция при турската окупация на Кипър и създаването на васалната Северотурска кипърска република. Прословутия чл. 5 от Договора за НАТО не разглежда случая когато това е между две страни членки на НАТО а само когато има нападение на външна страна която не е член на НАТО срещу държава член на НАТО.

Смешно е, че всичките тези опити за анализи не отиват в дълбочина до истинските причини за това състояние на нещата и този все по засилващ се срещу Русия натиск от страна на най-вече САЩ и пуделчетата от Европа с пригласяне от Япония и Австралия. Основната причина всъщност се корени в изчерпването на възможностите на капитализма във вида в който действа в тези държави. Основният закон на който са подвластни отношенията при капитализма е законът за сваляне себе стойността на продукцията.Всеки, който иска да оцелява е длъжен да намалява стойността на това което предлага-било то продукт или услуга.За което в арсенала на капитала са на разположение разни похвати, като например по евтина работна ръка, по-евтини или безплатни ресурси, подобряване на технологиите използвани за производство или услуги иновативни нововъведения и изобретения. Но поради действието на природни закони този процес не е безкраен.И когато се изчерят споменатите по-горе способи, какви способи остават на капитала? От много отдавна най-използвани средства са войни срещу държави които имат ресурси и/или евтина работна ръка и насърчаване на икономическата имиграция. САЩ са типичен пример за нагло използване на тези два способа.Имиграцията у тях, най-вече от страните от Сентрална и Южна Америки работи отлично по следния начин.Имигрантите пристигат в голямата си част нелегални и им се дава право да живеят и работят докато се легализират.Процес който често продължава десетилетия,През което време те трябва да работят често на 2, а понякога и на 3 места за да могат да изкарат за преживяване и за да плащат на адвокатите водещи делата им, които винаги ги протакат максимално.В същото време работят на ниско платена работа, често пъти без никакви осигуровки(здравни, зъбни и т.н.) което при цените в САЩ е ясно до какво ги докарва от работа.В същото време обаче, работейки на такова ниско заплащане, имигрантите поставят под натиск американците, което в крайна сметка води до поддържане на ниски нива разходите за работни заплати от капиталистите.Защото Питър МкКеон, който бачка като строител на къщи, няма да си отваря устата за повишение на заплатата след като знае, че отвън на вратата на фирмата чакат Педро, Диего и Санчес от Хондурас или Доминика, а те са и доста по-сръчни и често биват предпочетени пред Питър, който е 3-то поколение американец от Ирладия.Така всъщност работи за капитала и противопоставянето и разделянето на хората, за да се управляват по лесно.Хората трябва да са разделени по всички възможни начини, за да бъдат контролирани по-лесно-по цвят на кожата, по сексуални ориентации, по религиозни, икономически, политически и каквото друго се сетите. И понеже ресурсите на Запада са на изчерпване, това върху което много искат да сложат ръка капиталистите и което би им дало глътка въздух за още 50-60г, са ресурсите които Русия има.И затова са всичките тези опити за очерняне, за премахване на Путин и управлението, с което той измъкна Русия от дупката към която я бяха повели продажника Горбачов и пиянището Елцин. Като казвам, че ресурсите са на изчерпване, съм сигурен че всеки от вас е забелязал, че произведените след 2000г стоки не траят толкова колкото произвеждани някога продукти за същите цели.За да имат същите приходи, капиталистите бяха принудени умишлено да съкратят живота на всеки продукт, за да се наложи да се подменят по-често.Към това допринасят и повсеместното изполване на пластмаси, чийто живот като изделия е много по-лесно да се програмира в желаната продължителност и с невъзможност да бъде продължен, защото тези изделия просто се разпадат-т.е. не са ремонто пригодни. В същата посока на печалба на капитала са и т.нар. еко или зелени инициативи.Макар че най=доброто средство за намаляване на ЦО2 емисиите си остава засаждането на много дървета, които растат усвоявайки СО2 от атмосферата, аз не очаквам това да бъде насърчавано и въведено, просто защото капиталистите нямат печалба от него. А целта на капитала е да скубе хората за да извлича необходимите им печалби, които един ден ще използва. за да постави под пълен контрол същите тези хора, както това започва да се случва вече чрез тази изкуствено предизвикана пандемия.

Логично, обосновано и вярно. Но не е всеобхватно. Комунизмът е ,,изобретен" срещу капитализма, от същите банкери , които печатат валутите. Защо ли?

Прав си, но само на половина. Проблема е в КОРПОРАТИВНИЯ капитализъм, чиято основна цел е максимална печалба на ИНВЕСТИТОРИТЕ, при това на момента. Нищо друго няма значение. Как става това: като се опитват да намаляват разходите и увеличават печалбата/крайната цена. И това е моделът, който създадоха в Щатите. Определена група хора, с афинитет към този начин на бърза печалба и никакъв морал (особено към "чуждите"). Тези хора сега управляват огромни корпорации, разполагат с неограничени средства и влияние. Корпорации на над-национално ниво. Корпорации по-силни от повечето държави, вкл. бедна България. Иначе в капитализмът като частна собственост, частен бизнес, пазарна икономика няма нищо лошо. Дори напротив. Такъв е бил моделът в Европа преди нашите приятели отвъд океана да ни открехнат на далаверата. И затова преди средната класа е била най-силна и многобройна. Сега е на изчезване, а дупката между бедните и богатите расте.

Койъ беше този късокрак Клутин ли беше.. Клатен ли беше..

Путин никога не пада на колене... .ха.ха джуджето може да лапа и прав на бай Дън..ха.ха

Разбираш ги тия работи.Пробвал си и ти личи

Както се вижда от статията на Запад вече няма професионални журналсти... пък седнали да се хвалят с "професионални" политици;)

В нет пространството върлува шайка платени пропутеновски тролове, които ни тровят с гнусните си кремълски лъжи! Не вярвайте на кръвожадния мечок стръвник чичо Миша, който обилно се храни с човешка кръв от Чечня, Грузия, Сирия, Либия, Украйна, който закриля световната ислямистка мафия базирана в ислямофашиски Иран!

Браво колега! Много точно казано!

Или трябва да си пропутенов платен трол или да си луд за да харесваш алкохолизиран диктатор, чието име на български има смисъл на женски полов орган! Хахаха

Червивко, колкото и да се напиняш, няма да изпълзиш оттам където си!Най-много да ти изпадне червцето и да врещиш докато ти го прибирам обратно.

Нищо не каза, сигурно по стар казашки обичай си изпаднал в алкохолиум делириум, типично за твоите наквасени съветски другари от КГБ. По алкохола ще ги познаете (съветските мужици) хахаха!

Надявам се че Правоохранителните Органи, си знаят работата и наблюдават пропутеновските тролове, разпространяващи чужда пропагандна отрова, за да може малко по малко да бъде разплетена цялата секция пропутеновски тролове организирани от КГБ за разпространение на дезинформация.

Каквито и лъжи да плямпате гадни путеновски тролове, вашият работодател бай Пут_ин, си заминава в небитието,хахаха. Ще заквичите тогава като скопени свини, защото няма да го има вашият любим пияндурник бай Путя, да ви плаща с рубли! Хахаха

Идиотче....леко, не се пали, да не спукаш някое капилярче ..... :)

америка за българия май е дала парички на някой.....

Тази статия анализира ситуацията доста едностранно. Навсякъде се говори за интересите на Запада, интересите на САЩ и т.п., но никъде не става дума за интересите на Русия. А както е известно, Русия не започна налагането на санкции макар, че можеше спокойно да го направи. Известно е също така, че интересите на САЩ в Европа противоречат на интересите на Запада. Самият Запад по никакъв начин не се лишава от икономическите ползи, които му носят отношенията с Русия – дори напоследък дава мило и драго да закупи руски ваксини и да получи разрешение да произвежда такива. Освен това не руската армия се придвижва на запад, а НАТО се стреми към граница с Русия и доминация в Черно море, с което освен Русия, граничат още много държави. А колко е силна руската икономика, е отделен въпрос. Показателен примерно е фактът, че Турция избра руска ядрена електроцентрала, руски газ, руско оръжие и т.н. Твърде глупаво е да се мисли, че Русия едва ли не се крепи на икономическите връзки със Запада. Положението в значителна степен е обратното. Необятните китайски, индийски, латиноамерикански и други пазари, са широко отворени за руските стоки. Да не говорим за военната промишленост на Русия. И съвсем няма да е погрешно ако се каже, че русктата армия е една от най-силните в света, включително по-силна в някои отношения от армията на САЩ. В тази й част статията и анализите на авторите са доста неверни или пък в сферата на пожеланията.

Някакъв лyд соросоид плещи глупости на едро - защо ни ги пробутвате? Зарадост на "демократите" от лудницата в Курило,които дежурния санитар няма да може да усмири 3 часа след като са прочели статията?

Какво иска Путин от Байдън?! Или какво иска Байдън от Путин?! ... Путин иска от Байдън-а САМО ДА Е ЗДРАВ :) А нормалните искат Сенилния да си развява коня САМО на СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ. ... "И това е шанс за американците да кажат: "Виж, НИЕ СМЕ ПО-ГОЛЕМИ и ПО-БОГАТИ ОТ ТЕБ! Няма да те унижаваме, но не ни заставай на пътя, защото ще пострадаш!" БОЛЕН мозък може да го измисли.

Е нали деменцията му звъня да се срещали? Путин нямам спомени да е искал нищо.

Дрън-дрън. Ако бяха прочели мислите на Бисмарк за Русия щяха да са наясно, че не Джо ами Байгън да дойде на власт никога няма да докопат ресурсите на Русия!

И все пак ,ако се чете внимателно и за простите читатели най-важно е изречението,което дават напред и ПЛАШИ Путев е:няма само политически санкции а може да посегнем на ИКОНОМИЧЕСКИ !!! Тази възможгност всеки четящ не разбира,но бат Путя се тресе от страх. Защото ще последва СРИВАНЕ на Р Ф както СССР от руснаците богати на запад и бедните мужици в Русия. Оръжията не играят и се видя!!! Но САЩ се въздържат да РУХНАТ отново Русия. Те я пазят но Путев да внимава и ще дочакат руснаците да го погребат. Иначе през 17 та , План Рейгън и сега предстои Рейгън 2 са правилни решения за БЕДНА Русия.

Не знам кой е по-беден: САЩ с 25 трилиона долара външен дълг, които внасят всичко или Русия, която почти няма такъв и има повече ресурси от Менделеевата таблица?

бб, ВСИЧКИ ДЕЦА на върхушката в Русия са на запад и най-паче в САЩ. Туй то! В Русия средна пенсия 160 лв. Ха живей с тия пари в Русия. А ресурсите се ограбват и над 300 хил само в Англия БОГАТИ руси живеят не в Русия с "хубавия" живот! Да Путев със свои приятели е ограбил над 300 мил. д.

Пак с опорките на лудите "демократи" вече никой не ви вярва на цифите които публикувате щото са спуснати от Козяк, и много ви готвят вече евтаназия, че е крайно време да се приключи с "демократите" и "демокрацията". Убий "демократ" спаси (бъдещето на) дете.

statiata ne kazva kvo iska Putin zashtoto e iasno che toi iska da ne mu praviat bazi i bio laboratorii pod nosa i da mu kazvat kvo da pravi i da go pouchavat na demokracia koiato pri tiah ia niama

"Очевидно е, че президентът Байдън знае точно какво иска да каже на руснаците - да дадат заден ход по отношение на Украйна, да спрат да се месят на западните демокрации и да спрат, както изглежда, да убиват Алексей Навални." Откак са почнали да го убиват тоя Навални, трън в очите на запада тез руснаци ей... Ами да престанат да го убиват най-сетне де, стига са го убивали! Ама ХА! Той целият "анализ" е на това ниво, ама в този цитат изтрепаха рибата с лопата! :))))

Да си пие лекарствата и по малко да фантазира за величието си.....

Прочетох статията Видях какво иска Байдън от Путин и нито дума Путин да иска нещо от Байдън

Не мога да разбера основополагащ детайл от статията: Защо коментатора си е внушил, че кономическия просперитет на света и на държавите зависи от благоразположението на САЩ, Западна Европа и Япония в частност?! Защо се смята, че долара е хегемон и всички си умират за инвестиции в долари и идващи от САЩ, особенно на фона на огромното "печатане" на необезпечени долари и евро?!

Няма нужда да разбираш каквото и да било. Просто инвестирай в рубли и зимбабве долари и проблема ти е решен. САЩ, Нормалната Част на Европа, пък и Япония изобщо да не те интересуват.

Ти що не си ебеш майката ?!

Не мисля, че заглавието е правилно. Трябва да е, какво иска Байдън от Путин.

Каква дълга тирада само и само да прикрие очевадния факт, че ФАЩ и ПУДЕЛА ИМ Украйна се опитват да предизвикат Русия да започне първа войната, за да я обявят за агресор! Тъповатата дълговата статия не споменава най-важното: що щат краварските лодки в Черно море, на майната си от своята държава и защо е прехвърлена 45 000 натовска армия и 15 хилядна тежка военна техника на границата на Украйна и Русия?! Опссс, пардон, наглите руснаци взели,че си направили държава до границите на НАТО! И то преди векове! Каква потресаваща наглост, драги другари и другарки! Колкото и да изнасилвате истината /както правите с хората/, няма как да скриете ОЧЕВАДНОТО! НАТО е агресорът в случая и всякакви други интерпретации са смешни и опасни.

малей шосипрост

Путин не иска нищо от мазните кравари. Бай гън иска нещо ама и той не знае каво. Ако не гушне букета скоро може да получи един голям х-й.

Грешен отговор. Иска да го оставят да краде и заграбва чужди територии безнаказано.

Не Путин иска нещо от Байдън а точно обратното - Байдън поиска срещата (след като нарече Путин убиец) и Западът има безкрайни претенции към Русия, че им подривала демокрациите или плановете да установят демокрации по техен тертип навред по света включителни и в Русия а пък тя нахалната се дърпа. И не Русия повиши напрежението в Украйна, а бандеро-европейците се наежиха с идването на Байдън и бидейки постоянно окуражавани и подкокоросвани от него и администрацията му решиха че е дошлп времето да се сбъднат мокрите им сънища

Когато се дават почва за анализи нормално е да се дава на двете страни, в случая го няма и ни казвате какво мисли запада, но не и какво мисли Русия и да ли е съгласна, а в случая става дума за държава която има най много ядрени оръжия, а не за Ирак, Сирия или Либия. В момента което правите е едно облъчване на което се хващат прекалено младите и нищо не челите. Така че молбата и моята и на повечето хора е ако ще правите новини, правете ги професионално, бе избирателно и облъчващо, защо сте смешни и жалки. Що се отнася до Украйна тези западна анализатори би трябвало да са наясно, че Русия няма да допусне влизането на Украйна в Нато нито западни оръжия до врата си, така както САЩ не биха допуснали в Куба. Но по лесно е да се облъчва, народа го направиха прекалено прост, но за тяхно учудване все още има умни хора. Живея в 3 държави спрямо задълженията ми(Испания, Франция и Русия) и имам навика да говоря и с обикновените хора и радващото дори на запад е, че хората все повече пита, какво иска САЩ от Русия, защо все повече я дразни птиближавсйки се до границите и и месейки се в делата и защо след като е толкова велика Америка допуска намеса в изборите си, ако е толкова велика би сменила правителствата на Русия, Китай, Северна Корея, Венецуела, а те дори 10 години на Сирия не могат да сменят. Така че журналистите бъдете по професионални и не се излагай те, моля ви.

Така е, прав/а сте! Истината е, че който дрънка глупости и оръжия, него го е страх. САЩ усещат, че губят почва по целия свят, и с тая деменция, президентът им, се стремят да се правят на важни и силни! Това е началото на края им, ама те все още не искат да го признаят. Само да не направят някоя свинщина, че като ги знам, какви безродници са, няма да се учудя!

Е Хубаво е че живееш на 3 Места Франция е 50% емигранти Мари Льопен идва на власт ! Испания нещо не разрещиха Референдума на Пучдемон ! Русия си е Русия Американците Освен от Еврейте и Тия курвета тук кадето съм Лондон Вече е време да им се бие шута !!! Щото Те бутат и в Русия и в Европа това е целта им да разпушат една от тиях Русия Подаде ръка на Европа Но тия не искат Франция граби от 26 страни в Африка за да подържа стандарт ... Тъпаци А можеше Европа да е от Париж до Урал

И Срещата да е в Иран На склерито да му кажат че е на Бахамите той няма да Разбере ! хахааа

Путен нищо не иска, оня реве да стъпи на килимчето....

Какво иска Путин от Байдън,първо Байдън да му запомни името...

Какво иска Владимир Путин от Джо Байдън? Путин не знам какво иска, но най-добре за света ще е този дядка (бай дън) да пукне. Така няма да може да забърка някоя каша посмъртно.....

Ха хаа Хаа Браво да слушка да папка и да си прибира Помиярчетата (войничета разхвъряни по света )

"Нека обаче бъдем реалисти. Европейските страни и Съединените щати няма да изпратят свои войници в Украйна....." Това изречение на германския анализатор Бруно Лете обяснява всичко.... ------------------------------------------------ За най-голямо неудоволствие на войнстващите тролове-русофоби по сайтовете...:)

По начина по който се изразяват, така наречените анализатор Лети и журналист Лукас ясна изразявяват омразата си към руския народ. Защо ли родният независим журналист възприема този начин на говорене с възхита?

Преди време началник щаба на руската армия каза "Никога повече Русия няма да води война на своя територия". Т.е. ако някой реши да ги напада ще бъде разгромен незабавно

Какво иска Путин от Байдън? Да слушка и да папка!

Не прочетох статията докрай. Но от това, което прочетох разбрах колко далеч от реалността са и двамата... А тя е такава, че сме на прага на разпада на световната финансова система, базирана на долара като единствена основна световна валута. За да се подготви света за този разпад обаче, е нужно да бъдат уговорени политическите условия за това. Това е необходимо и задължително условия, за да се избегне хаоса и процесът да протече контролируемо. На подобна среща, ако има такава, никой няма да обсъжда бивша Украйна! В случая тя не е в центъра на вниманието и от гледна точка на значимост на фона на основния въпрос клони към нулата.

От велики американски анализори сме на този хал. Да си анализират собствените проблеми! Четох, че американците показали сила, като върнаха двата си кораба от Черно море...по-голям смях нямааа... Каквито им анализите, такъв им е и куража..на думи!

Укрите го закъсаха здраво! Нали зеленият подписа указ за нападение? Да тръгват. Ама нещо GPS сигналът взе да се губи

иска да направи глупав ход, това иска и ще го получи