Какви са плановете на Урсула Фон дер Лайен? Заплати, данъци, права, миграция, природа

Европа е като любовта: може да не расте, но се задълбочава, заяви при изслушването си в ЕП кандидатът за председател на Европейската комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно сте видели какво иска тая гнусна либерастка, изпълняваща поръчка на господарите си,едно много страшно решение което вероятно ще гласуват още първите дни, защото има 28 надупени престъпници(без Орбан) които ще се съгласят: "Лайен предложи ЕС да приема външнополитическите си решения не с единодушие, а с мнозинство." Хоп 5-6 "големи" с 400 млн население срещу 22 със 100 млн познайте какви решения ще взима "мнозинството" за другите държави, без значение те какво гласуват, важно е че "мнозинството" таке е решило за тях.

И тая ли е обратна?

Струва ми се ,че г-жа фон дер Лайен пропусна да отбележи ,че под нейно ръководство в Европа ще има повече слънчеви дни , тревата ще стане по-зелена и славейчетата ще пеят повече !Бурите и наводненията ще бъдат забранени със специален закон!

Това, че жените и мъжете щели да са по равно, добре. Ама каква ще е квотата за педерасти при мъжете и лезбийки при жените? Пак 50:50, ли?

С КАКВО истанбулската конВенция Е ТОЛКОВА важна И ЗА КОГО? Защо е това настояване...Тази конвенция по-важна ли е от голямата разлика м/ у бедни и богати? По-важна ли е от мизерията в Африка-причината за миграцията? По-важна ли е от засилената употреба на дрога от младежите? По-важна ли е от климатичните промени?.....и т.н.

А и за ЕК ,много много да не връща кандудатите на страните,че скоро може и да няма ЕК.

Защо всеки кандидат иска насила да налага Истамбулската конвенция?Каква е тази диктатура? После говори за любов.Конвенциите няма да решат проблемите за насилие.Първо да си погледне Германия ,тогава да дава ъкъл на другите.

Жената се казва Фон дер Лайен а не Лайен! Както и редактора на тази статия не е НОВ а просто Стефанов ;-)

3 пъти със сигурност, може би дори 4, е била на Срещата на Билдербергерите - това е рекорд!! затова е назначена!!!

да и 1 път е била заедно с Макрон на срещата! ето и защо беше номинирана!!

ВИЖТЕ БЕ! ХОРАТА ОТ 21 ВЕК КАКВО ПРАВИМ... КАКВО МУ РАЗБИРАТЕ ВИЕ НА ЕС, ГРУХТЕТЕ СИ ТАМ БЕЗПРОСВЕТНО...

Една от пет жени в ЕС е била жертва на насилие да бе, а ти цели 7 пъти сигурно

Госпожата затвърждава статуквото. Ще я изберат. Не се заблуждавайте, че политиката й е нежелана от масовия европеец, който отдавна не е толкова консервативен, колкото източните европейци. Новото поколение на запад гласуват за зелените, както е тръгнало на следващите избори ще искат социализъм.

Тази защо се Бори 50% от Евро-Комисията да са жени, кога 50% от работниците на Строежа и в Мината, ще са Жени, кога и Мъжете Трудещи се от Хилядолетия на най-тежките Професии, ще могат да починат и да си отдъхат?! Мъжете са в Хилядолетно Неравенство - Колко от Тях Загинаха като войници във войните на Европа?!

в следващата война - само жени феминистки на фронта, за да компенсират за мъжете били се във втората световна война!!

Да Ви влиза по-надълбоко , но без вазелин за да щадим природата , а както знаете вазелинът е природен продукт !!!!

Приказки, политически блъфове, лозунги и ...до тука!

Плановете както и преди са да провежда неолиберална политика под строгия контрол на Европейската Централна Банка, която пък е разклонение на Федералния Резерв на САЩ, който пък е частна банка собственост на 3 фамилии, които реално решават какво става в Европа и САЩ. С други думи, нищо ново. Не мога да разбера какви са тези емоции.

Koлко е целеустремена? ! ! Дано не е ,,пак на Изток,,.

Кото гледом , смело мжем да й доверим бардаците и koнkурсите за манекенки и плеймейтки!

...И ревизиите в кръчмите.

Урсула Обеща - на Всеки Бял Работещ Европеец поне по 1000 африканеца, джихадиста и ислямиста!! Също и поне по една Феминистка, назначение по пол, че и нейната работа да вършиш, а тя да си харчи парите!!!

Уши обещава на всеки европейски гражданин, да има поне по един вторник впрез седмицата!

Мигрантите и Истанбулската конвенция ще и отрежат главата на тая.

Союз нерушимый... Единый, могучий Эврапэйскый Союз... красная армия всех сильней!

От Тайги до Британских Морей, красная армия всех сильней!!

Що не?

чл.5 ал.4 "4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат." И конституционно могат да се позоват, за да ни набутат ИК...М/ународните договори имат ПРЕДИМСТВО пред вътрешните закони, КОИТО ИМ ПРОТИВОРЕЧАТ... А би трябвало да бъде обратното...М/ународните догодвори да важат ЕДИНСТВЕНО, когато НЕ ПРОТИВОРЕЧАТ на ВЪТРЕШНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО...

Най-добре да ви изритат от ЕС и да се гушнете с Путин и Ердоган!

Най добре е. И тогава ще те видим тук, като най върлия русофил. Все е имало нагаждачи и плазмодии, ама като сега, толкова да сте много, май никога не е било. До вчера организирахте деветомайските манифестации, днес вече организирате гей парадите. Нямате равни!

..не сме цръни еврейки, че да ни изритват от ..хотеля.

Да се бетонира на поста , да лапа големи пари , да яде и да пие докато се РАЗТРЕПЕРИ или я схване ишиаса - Иначе казано да ДОСЪСИПЕ Европа и накрая ще се измъкне като пр...я из ащи и толкоз !!!! За другото Сама ви го каза - Ще се ЗАДЪЛБОЧАВА - Цени, данъци , ''права'' под формата на задължения , миграция , повече жени на управленски постове ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , Задължително трябва да харесвате ЕС и да не сте посмели да кзвате ''НЕ'' , ИК -задължително , ЛЮБОВ и Още нещо - С две думи : ''Ще Ви е доста на ДЪЛБОКО , ако не се разшири !!!!!!!!

Визията на Урсула за Бъдещето на Европа: плебейте върят педалите на колелета за да са въглеродно неутралени, ез индестрия, без работа, без бъдеще, а в Китай всеки си кара колата с парите от износ към Европа и си живее живота като Император, готвещи се и за поредната Мисия към Марс или Луната. ЕС изнесе всичкото богатство на Европа в Китай и превърна континента в Африканска Икономика!!!

ама лачена

поне заплатите в България да вдигне, хихихи

Поредния рептил служещ на Рогатия е тази...

stankow

Тя се прави, че си вярва, парламента се прави, че ѝ вярва ... Цирк маде ин ЕС

Леле,като гледам,какви са плановете и,по добре час по скоро да излезем от ЕС!

Какви са плановете на Урсула Фон дер Лайен? Заплати, данъци, права, миграция, природа Това е по-скоро говоренето на Урсула,а плановете други ще ги правят.

Без Истанбулска конвенция - значи БЕЗ Урсула! Искам имената на Бг, които са гласували ЗА!

Каква истанбушска конвенция Ма, дано не те изберат

Комунизъм в Мутирала и Крайно Уродлива Форма се Завърна, спете спокойно деца, докато от Европа не остане нищо!!

Поздравления за изчерпателната и подредена статия. А иначе е убийствена. Същите схеми с обещанията, значи навсякъде овцете са едни и същи, схемите на лъжи са едни и същи. Напиши си, какво си обещала и на отиване чекни какво си изпълнила пред всички.

Все едно слушам конгрес на БКП. Тези десни отдавна не са десни, а леви болшевики!!! Откачихме се от комуностите и се натресохме на същп тлкова наглите болшевики!! Не знам къде ще му излезе краят, но няма да е никак, ама никак добър!!!

"ЕС следва да се присъедини към Истанбулската конвенция" аре е* си ...

Какви са плановете на Урсула Фон дер Лайен? Да иде и пиье 5 годин за наша сметка! Те такива планове има таз! Добре си бехме с ишиаса... откъде я изкопаха тая многодетна трезвеничка...

Тази е антихрист и рептил. Дано не я изберат.

дано не я изберат тая, че ще ни начука джендърската конвенция като част от правото на ЕС. И тогава ще празнуваме вкупом гей-парадите като национални празници. аман от хормонални сбърканяци.

Чудя се, ако това са възгледите на десен кандидат, какви ли са възгледите на левите? Няма лошо да "спасяваме корабокрушенците", но после трябва да ги връщаме по родните им брегове.

като иска иска справедливост, защо Белите в Африка не са равен брой на Африканците в Европа, защо Китайците в Европа не са равен брой на Белите в Китай и т.н. Защо Белите не трябва да имат граници, но за Бял за отиде да живее в Китай или Африка или Южна Корея и Япония дори е практически невъзможно. Защо Европа, трябва да е бедна, без индустрия и да внася всичко от Китай? Това ли е социална справедливост?! Справедливо ще е, ако е на реципрочен принцип!!

Слушах и пряко цялата реч и докато го правех гледах за къде да си купя еднопосочен билет извън ЕСССР, това не се политики, това са идеи на луди за връзване. Работата Трябва да я получава този, който е най-способен независимо от Пола Му! Европа е без значение, когато Китай Замърсява Повече от Целият Свят взет Заедно - всъщност купувайки всичко от Китай, вместо да имаме силна индустрия в Европа само прави проблемите по-големи - замърсяваме и за Транспорта от другия край на Планетата. По отношение на мигрантите - какно Еврейте имат право на Родина и имат Израел, както Китайците имат Китай, както Африканците имат Африка, Така и Европейците имат право на родина и да живеят сред себеподобни!!! Мога да продължа, но мисля става ясно...

ЕС следва да се присъедини към Истанбулската конвенция ЯБАДАБАДУУУУУ

Ще се съглася, когато присъединим Истамбул към ЕС.