17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му ги взимат. Моите баби и дядовци колко декари имат в Чонгъра, нотариални актове, п-ки майни и йок. Турчин земя не връща.

Ами така е то по тоя край - кърджалийско е подарено на ДПС в името на етническия мир. Кой от вас не знае това? И ДПС-то здраво се възползва от сделката с държавата. Обикновените хора ли? Кучета ги яли...

как докарахте нещата до ДПС не мога да разбера Те в поземлената комисия всички са хора на ГЕРБ на Цвета Караянчева хора

Всяка зделка за да се осъществи,трябва да бъде прегледана и одобрена от нотариус.Ако има нямамви нередности,той е заклетото лице което отговаря за правноста и законноста на сделката.А такива дядовци и внучки си ги разправяйте на шапката ми.Поне 5 човека на държавна служба са се облажили из под масата.

Ако нямаш пълномощно, в което изрично да фигурира имота, НЯМА как да го продадеш! Това го знае всяко хлапе! А при положение, че '94 тия още не са знаели, че притежават имота, се чудя що за нотариус ще изповяда подобна сделка? Тоя си е за отнемане на лиценз и затвор! "Христина Кирчева работи като лекар и има кабинет по алтернативна медицина. " ... от тук нататък всичко е ясно. Тя хората всеки ден мами, че роднините ли няма да измами! Те такива неща се връщат с лихвите! Ония отдолу живеят още в първобитния строй, нищо чудно да я четем някъде или да изчезне. Тъпо е за инвеститора, защото сега заради разни шушумиги ще се спре търговски обект, въпреки, че за ритейл парк не ме е яд особено. Ако беше цех или малък завод, от където България ще изнася продукт - тогава да, но за поредния магазин - ами не ме е яд толкова. Да си се разбират. За резил са станали - да се крадат един други!

Тези земи не са и на дядото, предявил той някакви претенции щото бил член на ТКЗС, а и за 13 декара земеделска земя милион. Общо взето статията е ниска топка.

А бе възрастен мъж с имоти за милиони, ама някой си от Турция, не е Рашков.

Няма такава цена около Кърджали,за 13декара да ти даде някой милион и отгоре.Внучката е продала много изгодно тия 13декара,по за над 10000лева за декар.Това,че от парите не е дала на чичовците си и лелите си е семейна работа.Зависи дядото на кого е завещал земята в България.

Даа, тук са намесени местните олигарси от ДПС, иначе как ще станат нещата за няколко дни, няма начин. Когато са опитали по законен път преди 20 години не е станало, то значи не е имало и основание да стане, ама когато е трябвало да се даде баницата на някой местен "инвеститор", нещата са станали на секундата.

Внучката е взела добри пари за тези декари.Докато през 1997г.явно по големи измамници са искали да лапнат земята без да платят и един лев.

ДПС рулз. Така работи депесету. Те мислят само за вас. Гласувайте по 100-120% само за тях.

България плаща стотици милиони лева да изплаща пенсии на турците в Турция. Което е тъпо, защото огромна част от изселниците са починали . Техни близки вземат парите.

А на мен се води всичката ЗЕМЯ в Истанбул и Одрин... Турците да ОСВОБОДЯТ земата , която беше управлявана от България при цар Симеон Велики... Да бягат към Анкара. Всички турски сгради стават БЪЛГАРСКИ... Всички турци в Европейската част на Турция, да бягат към Анкара да си правят къщи и да живеят... Земята до Истанбул, вече е БЪЛГАРСКА...

Приятелю, като се събуди дали не ти бяха отвити краката? Хайде сега започни и с България на три морета, турците да започнат, че искат до Виена, и че земята е на пра-пра-пра.....чичото на някой си и да му я дадат! Минало-бешело! Желай доброто на хората и не ги изселвай, за да не бъдеш ти изселен! Хайде със здраве всички! По тая логика и аз имам 40 декара и къща на два етажа до Драма, а и Гърция е трябвало да плаща репарации на българските изселници, в размерите по сегашни пари на около 30 милиарда евро, но още преди да започнем преговорите за присъединяване към ЕС едно от условията на Гърция е било да се откажем от репарациите. И сме го направили, дойдоха в къщи, имахме книжа, които удостоверяваха всичко, и ни задължиха да ги предадем, като държавата даде пари срещу тях, колкото да си купиш едни обувки. Това, което не се споменава и в твоята, и в моята история е, че когато и вие, и моето семейство са се изселили в България им е била дадена безвъзмездно земя в размерите на това, което е било долу + безвъзмездно къща! Така, че пито-платено. Пак казвам - със здраве и късмет на всички!

Станала измама. Поредната милионна измама. Някаква необичайно? Абсолютно нищо. Целият Вулгаристан е измама сам по себе си.

В Софийски градски съд и масова практика с участието на някои вещи лица

ДПС са вредни не само за България и българите ,но и за българските турци. Този грабеж от възрастния турчин е с прякото участие на Кмета и община Кърджали които са крепост на ДПС.

История, достойна за дълъг тирски сериал с българско участие

И за "Оскар" за най-добра женска роля на внучката

Мошеници и боклуци!

Затова хората инвестират в Гърция и други държави. Тук Мутро Имотната мафия е в пълен ход от години. Присвояването на фирми и имоти стана масов спорт. Някой дори не знае как става милионер в имоти и даже и сделки сключва. Примерите са не един и два. Също ДДС измамите, които на малоимотен прехвърлят фирми със задължения за милиони. Трагедия и тя няма да се оправи, докато начело е човек на мафията!

Да притежаваш имот в България винаги ще е опасно. Единствено е безопасно за номенклатурчици милионери.

Ако изнесените факти в статията са верни, то имаме нищожен акт на възстановяване на зем. земя, тогава измаменият е купувачът, защото продавачът не е собственик.

да те граби...

Това си е семейна сапунка, каква измама ?

Аз пък имам 26 декара в Долно Уйново. Можете ли да ми съдействате да получа поне половин милион за тях? Егато смешките, 13 декара в Кърджали - 1 000 000 лв.

Кво ни занимавате с турски сериали??? И кви земи може да има в България един тирчин в Измир? Че то половин Европейска Турция и Гърция са наши по тая логика…