Как служебното правителство може да стане редовно

Президентските избори наесен биха предотвратили евентуалните нови парламентарни - ако след 11-и юли пак се стигне до политическа криза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не вярвам че българите са способни да се преборят с мафията и размерите на корупцията. Това просто е заложено в ДНК-то на българският народ и общество. Единственият начин е да сменяма управляващите от време на време и да се надяваме че новите ще гонят и ще наказват старите.

как точно ГЕРБ ще бъде разфасован, което е добре за останалите. Имам предвид останалите поне засега в България.

Написал си камара глупости. ДНК- то му било воновно.

Да попитам - ако новият парламент не може да излъчи правителство разбираме, че остава да действа служебното, назначено от Радев. На президенските изобри, да речем, че печели Бойко Борисов - той ще може ли да промени служебното правителство?

Определено в държавата има хора, мисленето на които не е свързано с политическата дисциплина на партиите. Иначе казано, с бай Ганьовщината в политиката. Дали такива са и в служебния кабинет предстои да видим. Да защитиш държавните интереси и да ги отвоюваш от наслоените 30 години частни интереси, повечето от които мафиотски едва ли е по силите на един служебен кабинет. А и здравите сили в обществото ни определено намаляват с установяването на електорат, закърмен с идеологията на дивия капитализъм. Едно обаче това правителство може да покаже пред хората-че модела е опорочен от шепа задкулисни играчи и трябва да бъде променен, а играчите отстранени. За това се иска кураж и силна воля. Само реални действия биха убедили загубилите вяра, че държавата е на хората, а не че хора си имат държава.

Всички статии от българската част на Deutsche Welle са анализи, с други думи пропаганда. До някое време казваха как ИТН ще спечели защото вземали гласоподаватели от ГЕРБ и БСП, сега президента бил новия освободител защото бил анти-ГЕРБ. Пък автора даже не знае че е възможно да се проведат парламентарни и президентски избори по едно и също време. Най ми хареса последния абзац където се казва че новото правителство няма как да се провали което значи че българинът ще възнагради Радев с президентска република. Откъде такива съждения? Че то управлява от няколко дни.

Извинен сте:)

Да не се окаже само, че и тия са като ония?!

туй ли му наредиха от Дубай?!

Под "шепа задкулисни играчи" имаш предвид олигарсите от типа Божков, Цевтанов, Пеевски и тн, нали? Интересно е и дали ще разследват разни там СРС-та с фигуранти и подобни, заедно с шкафчето, де

Ние плащаме изборите, а политиците се оплакват, че им излизали скъпо?!? Ами поскъпват и купените гласове господа политици, а те винаги са за същите мутри! Избори докато ви свършат парите за купуване на гласове! Само така ще можем да се надяваме на честни избори, а ще го разберем когато се появят и кандидати за които наистина си струва да се гласува.

28% от избирателите нямат ли думата, ще бъдат ли "изчегъртани" от "новите" спасители? Дори с дружни действия(мероприятия) да успеят да ги намалят до 20-21%. И на кой ще е отговорността от такова управление: на президента, пък подкрепено от сили в парламента?!

Даже и повече, че сме още от времето на цар Иван Асен

Херо Мустафа не пропусна да отиде при новия Премиер предния ден ! Така,че за "вликите господари" няма никакво значение кой е премиер щом са приети вътре от него, а премиера който и да е им се навежда и изпълнява. Ние сменяме имената , но политиката си остава същата !

Глупости за наивници. Навсякъде има корупция.

Мене най ме радва избора на новия шеф на НАП. Хем е готин по прашки, хем министъра му каза да не закача дребния бизнес. Писна ми от тия касови апарати и бележки. Ще ме хванете за мотовилката вече да декларирам оборот. Супер е! Той трябва да остане доживотно. Олицетворение на компетентността на Радев

КАКВОТО И ДА НАПРАВИ ИЛИ НЕ НАПРАВИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ТОВА НЯМА ИЗОБЩО ДА ПОМОГНЕ НА РУМЕН РАДЕВ ДА СИ ВДИГНЕ ДОВЕРИЕТО В НЕГО. НАПРОТИВ, ТОЙ САМ СИ СМЪКНА ДРАСТИЧНО ДОВЕРИЕТО В СЕБЕ СИ, СЛЕД НЕ АДЕКВАТНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И ПРИКАЗКИ ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВИЯ МАНДАТ !!! ДАЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ, ЗАВИСИ ОТ ТОВА, КОИ ЩЕ СА КАНДИДАТИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ НЕГО НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ !!! вИЖДА СЕ, ЧЕ И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДЕЙСТВА НА ПРИНЦИПА "АНТИ-ГЕРБ", КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО МАСОВИ СИМПАТИИ КЪМ НЕГО !!! ПОДХОДЪТ "АНТИ-НЕЩО/НЯКОЙ СИ" И "НАПУК НА НЕЩО/НЯКОЙ СИ", НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО ... !!!

Отврат!

За ГЕРБ гласуваха 12% от всички българи с право на глас! 840 хиляди от 7 милиона са 12% Гербаджиите са 12% от всички хора над 18 годишна възраст !! Но тези 12% като Октопод са превзели 100% от Всички позиции в Държавна и Общинска Администрация и държавни и Общински фирми ! Това ще се промени без значение колко силно пускат Съучастниците на ОПГ ГЕРБ !

Не искам да мисля, че НЕ ще отидем на трети парламентарни избори тази година. Надявам се партиите да проявят същата безотговорност и неблагоразумие, за да яхна властта за винаги, добави кандидат президента. В противен случай или българският народ, или Русия, или черепа, или прокуратурата ще ме пратят там където заслужавам.... Не мислете, че ми е лесно, но това мое Его, не е като самолет да го управлявам. Но за всичко са виновни Американците. Защо ли ! Ами те ме нарекоха Мойсей, казаха ми нещо, което и сам знаех, че съм Единственият. Е лесно е да им се вярва, и аз сам влязох в капана. Научиха ме да управлявам самолет, но не ме научиха да управлявам себе си. А и как ли....!? Цял живот съм изпълнявал точни заповеди, а сега само една - руши ! А как ? Трябва сам да измислям, но от къде акъл за това ?! Така че друг път нямам. Просто се поддадох и се продадох. Ще руша. За това много ум не трябва - намираш подходящите и те го свършват Но аз, аз ....Надявам се да свърша като Сталин, а не като Хитлер! А вие там долу - мислете за мен като за слънцето, въздуха и водата без които ще загинете ! Какво значи една България, пред моята несравнима Личност, пред моето неповторимо Его.... !? Аз трябва да успея, какво са няколко милион българи в сравнение с Мен, Несравнимият ! Замълчете всички и се подложете под подметките ми ! Радвайте се, че сте прах в краката ми ! Така ще разберете защо живеете жалкия си живот - заради Мен.

Докторе, върви да си прибереш агнето от даскала ти по аритметика, за тройката, която ти е написал по милост на времето! И запомни: НЕ 28%, а САМО 12% СА КОРУМПИРАНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ, гласували за ОПГ-герб!

ей го къде е 11 Юли

хунта

събраха общо 14%. И това бил "народа" според предводителя им Мунчо

10ЮЛИ 2020Г- БГ Е ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА, МАЛКО ПРЕДИ 19 Ч РЕЗИЛ ГАДЕВ ИЗЛИЗА С ВДИГНАТО ЮМРУЧЕ И ЗОВЕ НАРОДА НА БУНТ СРЕЩУ ГЕРБ, В 19 ЧАСА ПО ВСИЧКИ МЕДИИ Е СЪОБЩЕНА НОВИНАТА, БЪЛГАРИТЕ СА НА ПЛОЩАДА, ПЛАЩА БАНДИТА БОЖКОВ, А ГАДЕВ НАДЪХВА, СЕГА ДУДНЕ- ГЕРБ НЕ ПОДАДОХА ОСТАВКА. ГАДЕВ НЕ ИСКАМЕ В ЕВРАЗИЯ.

Малко не ми е ясно как ако партиите отново не успеят да съставят правителство това може да стане редовно и да се отложат изборите, но какво пък, дотогава може да променят Конституцията, знам ли. Като гледам всичко сте наредили, но при условие, че Радев спечели втори мандат наесен. А ако не спечели? Тогава цялата ви кула от карти отива по дяволите!

абе, когатор РР е завършвал академии , ББ е пердашил нещастници по урвите на витоша, щото имали дългове към разни мутри

Поредният конгрес на БКП трагедия

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Има правила в тази държава, не се ли създаде Правителство от НС, изхода е избори до дупка. Радев виж какво става в Италия и стига ръси глупости. Колкото до втори мандат през Ноември, ще го гледаш през крив макарон.

PEYTSCH

Казах ви го! Радев иска да си направи своя кабинет като на Г.Кьосеиванов 1935 година. Фашистки кабинет. Ако не го спрете ...

Смяна на президента!

Правителството хич не е балансирано. Има ли един да не е потомствен или директен комунист? Има ли един началник нейде, който да е потомък на репресиран/и? Това си е преврат и хич не се баламосвайте. ЦЕЛТА е да не влезем в Ерозоната. Другото е лай-лай кучка.

Чий говорител /разбирай подлога/ е този неизвестен досега "анализатор" и врачка? Ние, от това дойче веле винаги очакваме сюрпризи и изненади. Този път питаме директно: Вие там, добре платените шушомиги и достойни предатели НА БЪЛГАРЩИНАТА, СЪС ВСИЧКИЯ ЛИ СТЕ? Няматте ли срам от Бога? На кого точно сте лакеи и подлоги? Очакваме вашият отговор.