Как ще се позиционира новата обединена партия в Русия

Зад идеята за създаването на "Справедлива Русия - За истината" стои правителството на президента Владимир Путин, твърдят източници пред руски медии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека,нека Батюшка Владо да ги треска мужиците,кво сте заревали за тях,те така са свикнали,к'во ви е еня?!А гле'те си продънените джобове и обирайте с лъжица от тиквата откъм кората!Баси невежеството?И простотията!

Партия от Левия в Десния крачол! Всички за Путя от КГБ До ФСБ

Старите съветски проститутки се опитват да си направят нов бардак, че стария им нещо не Фаща декиш!

Новата опозиционна партия се консултира с президента относно програмата си!

Съпредседателя на партията Захар Прилепин ще е един от силните кандидати за президент в следващите избори. Откъм "мозъчен потенциал" - С. Михеев, един от водещите политолози към момента в Русия. И кому са нужни тъпите тролски изцепки?

Как ще се позиционира новата обединена партия в Русия Ще се позиционира така ,както я позиционира батюшка Путин.

Игрите на властта. Ако толкова искате социализъм, раздайте своето, недейте само да преразпределяте общото. Но преди всичко гарантирайте на знаещите и можещите достъп до местата, за които са достойни. А тези хора не са задължително децата и внуците или приятелите и любовниците на управляващите.

Има да чакаш...

Пореден клонинг на Путин. Това както казват в РС Македония е :"пи*кин дим".

имитация на демокрация .ха.ха.ха Изборите предварително са спечелени от шайката На пути ... Що се мъчат да разиграват театро и кого лъжат..

Е, в Русия нещата може да стоят по различно от тези в любимите ти САЩ, и руските избори да са действително честни и демократични!

В САЩ Тръмп се е договорил с Байдън последния да стане президент!