Как ще гласуваме: Маски, дистанция и проветряване на секциите на вота на 11 юли

Здравният министър Стойчо Кацаров издаде указания за провеждането на изборите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кацаров, разкарай се. И ти като Коцето И ПРЕДХОДНИЯ ДЯДКА НЕ СТАВАШ.

Бюлетини подгответе пед@ли не ни говорете глупости чалгарски дебили.

психопат е написал тези 20 съраници статия. Кой ще чете изпражненията на един луд? Кой друг, освен Калично, автора на тази чекия.

Особено първата част. Не е случайно - много станаха еврогейовете в политиката. Между другото Щерев е прост пед...ераст до еврогей няма и да стигне. Както и другите ГРОБарски подлоги в Бг.

Вече РАБРАХМЕ че Борисов е ПЕДДЕРАЗ, РОб в Харема на араби- Ислямсити. И затова Фандъкова пуска групи педдерази да обикалят София... Обаче, тоя министър на здравето, явно също е някакъв РОб на арабите щом ще носи АРАБСКА маска.. Да се маха... ОСТАВКА. ОСТАВКА.

За този до вчера нямаше вирос. Каква се промени бе недоразумение. Нещо те се дръпна окото.

"Машини от Тайван, софтуер от Венесуела, гласуващи от Измир… Тая олигофренска ЦИК що направо не каже и резултатите от изборите, да не си разваляме морето с гласуване! Зелените чорапи и меките ДеБъ китки, барабар с чалмите готвят такова фалшифициране на изборите, че отсега имам опасение, че на 11-ти юли пред президентството в 20 часа ще има над 20 000 души!"

Пълни глупости

Това е копи пейст от заповедта от миналите избори, по интересно е другата му заповед до 7души без маска в колектив , осмия да носи, нищо не се разбира от заповедта, вижте я, па работодател решава, пък всички седем да са ваксинирани, пък сто неща

за сатиричен вестник. Не можах да прочета цялата творба, но се посмях...Каца, Каца, кой ще го спазва това цялото..

След новите простотии които изсра това човече се разбра че новите дупедави са като старите дупедави .Просто супермен се бе изчерпал и за да няма коренна промяна дойде чалгамен .Въобще не смятам да гласувам всичките са едни и същи.Хубаво че си показаха умствения багаж преди изборите че народа който мисли да се ориентира.Лошото е че с тия тъпотии които вършат се очаква на власт пак да си дойде крилатото момче от Банкя подкрепен от най-тежкия бивш военен министър момчето с хапчета момчето с хотелите и партия ДуПеСе

Нали маските не помагаха март така казваше тестовете и те махай ги сега си начело свърши нещо полезно поне да си отдъхнем лятото после пак се прави на активен борец. Смешен си Каца ако се видиш преди и сега егати недорузуменията Кацата Комитова Ляпчев Рашков Спецов ще ни оправят

и от кво ша проветряваме,от циганите ли или от чалгарите

Важното е, да сме правилно либерално-ориентирани, без значения, че за никакъв чеп не служат маските, особено през лятото. Продажници! И сегашните и предишните!