Как ще брои Москва жертвите на COVID-19

В Русия се подлагат на аутопсия 98% от жертвите на инфекциозни заболявания

Обратно в новината

Коментари - Как ще брои Москва жертвите на COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За този месец смъртността в Москва (по официални, руски данни - проверете, преди да съскате) се е покачила с 20 процента - огромна разлика, невиждана досега. По стар народен обичай, като главна причина в смъртен акт при повечето случаи е записано "пневмония". Ето ви отговор как се броят Covid-19 жертвите в Русия.

разлика -починалите до тук в Русия ог ковид 19/пневмония / са "колосалните" 3200 души от 150 000 000

В България умрелите намаляват с хиляди. По статистика не може да видиш никаква епидемия. Само първите 4 седмици на 2019г. умират 1882 човека повече от 2020 за същият период. За седмиците до април включително умират 4590 човека повече 2019г. Вярно че сме с намаляващо население и е нормално да намаляват и умрелите. Но коронавируса тук е едва няколко процента от умиращите от грипове в България. Сега най-вероятно зависи от Слънцето. Лятото ще го утрепа. Вече става зле в Бразилия където отиват на зима в южното полукълбо. А Сибир е наричан северният полюс на студа. Сега там е и като магнитно поле. Така че много на север ефекта ще е по-бавен.

'Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы'

И колко от 150 000 са над 80 години в Раша? (Освен Карантия Телешкова). Това е средната възраст на починалите в Италия, на чиито гръб продължат позорните опити за ватно-комунистическа реклама.

Тъкмо първите 3-4 седмици на 2019 са били студ с максимални температуи в някои дни под нулата. Дали това случайно не свива кръвонони съдове тъкмо като за инфаркти, инсулти и кой знае какво още? Студът не убива директно, но понякога "помага". Тази година беше топло, може би най-топло от 10 години насам.

Има и други възможни причини: Минздрав сообщил о росте смертности из-за алкоголя в период пандемии

Covid-19 отслабва имунната система и придружаващите заболявания капичват индивида, но за това не е виновен Covid-19. Колко удобно. Колко напредничаво! Нобелова награда за медицина на този грандиозен ум!

#Ихтамнет

На путин му светна, че разхлабвайки мерките по сталински си решава проблема, с пенсионната система. Затова изпълзя от бункера.

Най-живите болни в целия свят.

В Русия 8% от жертвите са медицински лица. Или предпазните им мерки са зле, или реалният брой не е това, което е.

путин е измислил вече ваксина за короната-отрова за мишки. ..ха.ха Така заразените са по малко и умрелите от короната също..ха.ха.ха

в раша още в края на миналата година закопаваха по 7-800 дущи дневно, но не от ковирус, а от орви! тъй им е по комфортно

российските болни са най-здравите болни на планетата а росийските мъртви са най-живите мъртви във вселената!

Значи единствените които броят жертвите на Ковид според методиката на СЗО са руснаците... всички останали, по една или друга причина, ментят. А туй за онлайн търговията не знам от къде са го извадили, cпopeд Mopгaн Cтeнли пoвeчe oт пoлoвинaтa pycнaци пaзapyвaт oнлaйн пoнe вeднъж мeceчнo, а Алиекспрес отдавна държи голяма част от предлаганите на платформата стоки на склад в Русия.

"Трима руски лекари от първа линия на коронавируса падат от прозорци"

Вместо да пишеш глупости вземи и прочети становището на българският патоанатом доктор Стоян Алексов! Първо чети, после пиши! Малко ще ти помогна. Доктор Алексов е направил хиляди аутопсии и над 100 на починали от корона-вирус. Той казва така: "От корона-вирус не се умира. Умира се с корона-вирус"! Схващаш ли? Вирусът не може да е първопричината! И това твърдят и руснаците!

Българският патоанатом доктор Стоян Алексов е направил стотици аутопсии през живота си. Много от тях са на хора с корона-вирус. Той казва така:"От корона вирус не се умира. Умира се с корона вирус!" Тоест, корона-вируса не може да е първопричината! Той е съпътстващо заболяване, което може да влоши нещата, но не първопричината. Това твърдят и руските медици! И престанете да пишете глупости!

Пълни глупости говорите другарю. От корона вирус се умира и то много лесно но при хора с други заболявания това става много по лесно защото вируса има способност да атакува тъкани на 14 или 15 органа. Въпрос на слабо място. Но пак не сте разбрали. Колкото до руските лекари те затова имат най малко починали защото ги пишат на сметката на какво ли не. Трето сега искат да премахнат и заразените с две думи да не са вече на почетното второ или трето място. Това разбира се е грижа за човека болните не ги броим а умрелите ги броим като умрели от смях. Изобщо жалка работа сте това русофилите нямате мозък и на кокошка.

Стоян Александров каза друго че вируса атакува 14 различни органа и не само дробовете.не си разбрал какво казва лекаря. Колкото до руските лекари там борбата е да покажат че са по добре от другите. Също като в Китай няма болни и болните са болни от друго.

А какво е СЗО? Да не би да предпази някого от вируса да не би да даде някаква информация или разумни наставления? Не и тогава защо трябва да и се вярва? СЗО трябва да бъде реформирана некадърниците там начело с псевдо лекарите без практика пратени на опреснителни курсове. Колкото до другите има страни които не крият истината от населението си и те се наричат демокрации. Другите са Русия и Китай където политиката е над всичко и хората нямат значение. Трето колкото до онлине търговията на ли такава в селата и паланките на Русия? Не. Има ли във всяко местенце на Америка - да.

Глупако ако имаш чернодробно заболяване и заболееш от вируса който атакува и черния дроб функцията на черния дроб ще спре и хоп в ковчега. Ако нямаш това заболяване и вируса атакува черния дроб ще го увреди и няма да умреш но ще имаш половин черен дроб. Ако нямаш вирус и само заболяване на черния дроб ще живееш колкото то позволява болестта. Но за тази болест има поддържащо лечение което удължава живота. За корона вируса няма следователно от корона вирус се умира много лесно ако имаш съпътстващо заболяванр. Това казва пато анатома а не това което си недоразбрани.

Научете се да четете "другарю". Написано е черно на бяло чие твърдение е това! Ако смятате "другарю", че сте по-компетентен от доктор Стоян Алексов,значи той хабер си няма от света. Защото твърдението е негово, а не мое. Аз нямам претенции в областта на медицината, защото съм техник! А виж при вас "другарю" става въпрос за политическа истерия, а не за медицина!

В България няма патоанатом с име Стоян Александров! Има Стоян Алексов! Неговото становище го има в интернет!

Не си техник, знаем какво си

Байчо не е това което казва Стоян Алексов. Той казва че не е ясна патоанатомия та на вирусната смърт. Това е съвсем различно от глупостите които си писал. Имаш ли средно? Проблеми с разбирането? Инак тъпотията ти е космическа

Стоян Алексов го гледах в "Шоуто на Слави". Свикнал съм да вярвам на очите си и на ушите си. Що се отнася до "средното", не позна! С висше съм и то не от годините на "демокрацията". То за нищо не става! Създава полуграмотници като теб!

' С висше съм и то не от годините на "демокрацията" - направо го разби :))) То си има приказка за соц образованието: 'Като се знам к'ъв съм инженер, наяраво ме е страх да отида на лекар'

Другарю Иван много добре зная да чета и разбирам прочетеното. Прочетох цялото интервю на доктора и той ясно говори за патогенната картина на вируса която не е изучена достатъчно. Но явно не сте разбрали казаното от него. И си съчинявате глупости.

Така е поправен съм от авто коректора. И интервюто на доктора говори за патогения път (pathway ) който описва развитието на болестта предизвикана от вируса. И той ясно казва че това не е изучено достатъчно а не че от вируса не се умира. Не сте разбрали. Прочетете пак.

Е жалко за висшето Съдейки по липсата ти на разбиране на елементарни текстове не бих се учудил ако си и един от тях тези тройкаджии дето съм ги учил от преди демокрацията.

А ясно от онези дето минаваха с тройка и с препоръка от комсомола. Учил съм ги много. Не са точно вишисти нищо че им джиросвахме по една диплома.

Ами прочетох го. И той казва че има patheay което не е тайна за никой който е учил биохимия . Според доктора дйствителния ефект на вируса не е описан детайлно все още. Това разбира се също може да се окаже голям проблем защото има заболявания където аутопсията не дава пълна картина на това как протича заболяването. Пример Алцхаймер.

Да го докаже, като се самозарази с корона вирус и след 3 седмици да даде интервю...ако оживее.