Как Китай ще стане непобедим? Изтече знакова и непубликувана досега реч на Си Цзинпин

"Светът е в период на сътресения и трябва да демонстрираме повече независимост", обявява президентът през януарфи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве души има у България къде илядо китаеца или нема

е къ нема да се справите с вируса бе, нали вие го пуснахте.

Поинтересувай се чия е лабораторията в Ухан. Жокер - не е китайска!

В заглавието "непубликувана досега реч на Си Цзинпин изтече" после: Тази реч бе публикувана днес от партийния орган сп. "Цюшъ"

Пример: МОЖЕШ ЛИ ДА ИЗЯДЕШ ДВЕ ХАПКИ ... НА ГЛАДНО?

Нормално за дира, дори т.н. автор го е досрамяло да си напише името!

как ? гооолем въпрос. ми както сащ купиха аляска. с пари а сега да видим коя 'печатница' е по - добра

...реч на 11 януари пред ученици в училище, управлявано от комунистическата партия.... Е-ха, програмна реч пред средношколци, която, видите ли, изтекла чак сега! Дир-а, вие редактори имате ли или само превеждате от случайни източници със съмнителна репутация?

Ами няма лошо, ама относно как са се справили със вируса всички видяхме. Разпространи се по целия свят.

Те не са казали, че са се справили с разпространението на вируса по света, а в Китай. И разчитат на "Българския модел" за останалото.

и какво общо имат китайците с вируса? то даже не е и доказано още от къде точно е дошъл ама промити пилешки мозъци са готови да обвиняват без доказателства както им заповядва Големия брат

Ако се бяха справили както трябва, изобщо сега много хора нямаше и да са чували за този вирус или просто щеше да бъде част от новините от онази част на света - далечни и не засягащи ни...

“януарфи” - кой е този месец деа?

Китайският декември.

Ахахахахах

Затвореният цикъл постигнат в Китай по отношение на всякакви стоки и услуги,ги направи независими от сътресенията във външният свят.Китай успя да пребори гладът и в най-слабо развитите свои региони. Всичко това те успяха да постигнат благодарение на изнесените в тяхната страна производства,и на глобалният индустриален шпионаж,който те провеждат. Но това не означава,че ще бъдат непобедими. Разобличителя

Китай практикува най-новия обществено-политически сторой- капитализъм и социализъм слети в едно, убийственна комбинация. За 40 години направиха 83% от населението си средна класа, справка, годишен доход на човек от 25 хиляди американски долара, международен критерии. САЩ нямат толкова. Какво още има само времето ще го покаже. Китай ще стане и воено непобедим.

особено ако вярваш на пропаганда. Ако не вярваш, отиваш и гледаш колко им е добре.

Хахаха.... Си е много проз бе..... Щял да спаси икономиката, продавайки на вътрешния пазар..... Комунизъм в собствен сос =Фалит:)))

Имат проблем с пенсионерите. Не случайно пуснаха вируса. По подъл начин пълзят по света - Пътят на коприната УЖ, цяла Африка са завладели. Постоянните кражби на технологии и нелоялна конкуренция. Че сега и Бил Гейтс затъна с китайската си преводачка УОНГ. Половината му богатство къде ли ще потече? Нежна световна инвазия!

Уханската Чума....e по-скоро продукт на дълбоката държава/демократите отвъд океана!

Светът е в Краката ти, Уханската Чума изпълни мисията заложена й от Партията!!

Уханската Чума....e по-скоро продукт на дълбоката държава/демократите отвъд океана!

Малиии, какви големи специалисти по проблемите на Китай (а и на Русия) си имаме тука... Да вземем да им ги пратим всичките ноф фнос, та и те да цъфнат и вържат като в нашата колония...

В Китай комунистите направиха такъв свиреп капитализъм,какъвто няма в Европа.

Не Китай Направиха го големите корпорации които се интересуват само от свръх печалба Както го правят сега и в Европа Истина е че Китай създаде много от тях

Китай има голям проблем Много народ са и се налага да внасят храна ако искат да се хранят А за да внасят трябва да изнасят А за да върви износа трябват дружествени отношения със страните които купуват китайски стоки За това войната със САЩ е неуместна Същота е с Ердоган Зъби се на всички съседи а после уволнява директора на банката като че ли той е виновен че лирата им паднала

На кои съседи се зъби Ердоган?

Китай ще постигне това което СССР не успя . Финансово , Политически и Воено .

Нищо няма да постигне Китай е жертва на големите компании също както и САЩ Също както и Европа и дори България

като гледам съотношението +/-, си правя изводи за нивото тук!

Да ще постигне невиждан спад, какъвто даже ние не постигнахме.

Още март м.г. писах, че това е Първата биологична световна война, започната от Китай, като часто от решенията на конгреса на ККП от октомври 2017 година. Там, в решенията на този конгрес, са упоменати и срокове, които отлично се вписват в процеса, който протича. До 2035 година, в съответствие с решенията на конгреса, КНР трябва да стане първа световна политическа, военна и икономическа сила! Това е годината, до която КНР трябва да докаже превъзходството на социализма с китайски характер. Това, което казвам, не е тайна или конспирация някаква, а ясно е написано в решенията на въпросният конгрес. Прочете ги. Те не са тайна. Имаше ги на страницата на китайското посолство, преведени на български. Сега не съм поглеждал. Та нима всеки със здраво, нормално мислене, не вижда ли, че КНР е страната, която не понесе практически никакви щети от тази епидемия, а дори напротив, отбеляза рекорден ръст в икономиката? Няма жертви от заразата! Страна, с население близо 2 милиарда, посочва няколко хиляди починали с/от заразата! И още - в коя развита страна няма китайска колония? Забележете, че най-жестоко са ударени най-развитите страни, като САЩ, Германия, Великобритания, Бразилия... И липсва отговор на един банален въпрос - колко от китайските колонисти, пръснати във всички страни по света в незнаен брой, се заразиха и умряха от заразата? Няма такава информация! А не трябваше ли точно те да бъдат първите жертви на епидемията?... Елементарно, Ватсон, както казват едни китайски приятели на североизток от нас.

Имам приятели в Китай. Там казаха, че вирус от вече една година няма. Те са в Шанхай и разправят, че ако те видят да ходиш с маска по улицата идва полиция да те пита защо. Единствено в Пекин било нормално, защото въздуха бил ужасно мръсен.

Не мога да коментирам целия ти анализ,но само по една точка ще ти отговоря-колко китайци в чужбина се заразиха-много малко. Защо?Не заради някакви конспиративни теории,а защото първи приеха вируса на сериозно и си въведоха вътрешно брутално железни правила-спряха си децата от училище,в Италия си затвориха бизнесите сами още след първия потвърден случай!!! Ако видиш китаец без маска на улицата в Западна Европа -може да пуснеш тото и т.н. Сигурен съм ,че и при ваксинациите ще са 100 % навсякъде по света.Интелигентни пичове.

Ok boycott na made in China garbage e te tavaee dagi vidim Dali shte izbuhne ikomomikata I'm ama s obraten effect

"училище, управлявано от КП" ???? Що за дивотия? Цял Китай се управлява от КПК, ако някой още не го е разбрал.

Китай от КПК а България от ПКП