Как една българка стана част от историята на Бон

Божана Димова ръководи от почти 10 години елитен ресторант. Посещавали са го много видни политици и други известни личности, а Ханс-Дитрих Геншер е имал запазена маса

Обратно в новината

Коментари - Как една българка стана част от историята на Бон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала и на каката, а ма защо не го е направила в БГ? А да, сетих се, тук бизнеса няма шанс да просъществува дълго.

Аз съм възпитаван в едни лоши времена, дето герои бяха летци, космонавти, откриватели, изследователи и т.н. Героичния ресторантьор, хотелиер, сервитьор, готвач и прочие видове слугинажи, макар и сега скъпо платени някои от тях не могат за ме вдъхновят. Много съжалявам, недостатък във възпитанието ми.

Много странно! Бил съм в Бон, но никъде не видях паметници и имена на улици или площади с имената на велики бонски готвачи, келнери, телефонни хигиенисти, рекламни агенти на пасти за зъби и т.н.

Голям кеф в БГто - само някой да е постигнал нещо и веднага помиярите почват да го плюят и рьфат. Сори - няма такъв народ.

Ами даже и да имаше ти нищо нямаше да разбереш, шушумига.

Всеки народ има помияри ши за това не е виновен народът!