Кабинетът: Решението за РСМ изцяло защитава българския национален интерес

Без граници помежду ни, но с уважение един към друг - това е европейският начин да се развиваме заедно, заявяват от МС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А черното е бяло. Мерси, знаехме колко добро ни мислят от про-западните партньори.. затова Възраждане

Ще тупкаме топката и ще гледаме как се гърчат сърбомани те в Скопие. От архивите на югославските служби ще излязат потресаващи истини. Колкото и да ги почистят. Но ще има много удари под кръста от титовистите срещу българите в РСМ. Все пак това е началото на техния край.

Аз лично никога няма да отида в РСМ, това е безумие да отида там при тази омраза, пък и защо да си давам парите за тяхната икономика и туризъм, всичко на което пише Северна Македония или EU ще го бойкотирам, една стотинка няма да дам за тях, мръсни гадове.

Със сигурност единственото, което трябва да направим е незабавно да излезем от ЕС и Нато, затваряне на границите и никакви икономически и каквито и да е контакти с РСМ, там може бабите и дядовците им да са българи, но внуците им са тотални българофоби, те се раждат такива, и не могат да обяснят как ставаш друг етнос, от родители българи как изведнъж си вадиш нов паспорт и си вече друг етнос. Като укрите - парче от царска Русия се обособява като отделен район в СССР и живэщите там руснаци започват да ги наричат украинци, дотогава и такъв етнос нямаше, иначе арменци, евреи, цигани и прочие те си остават същите етноси, сменят се само руснаци и българи в РСМ респективно. Общото е огромната омраза към майката-Родина. Да идва Костя и да ги завре в кучи задник, където им е мястото на нашите фашистки управници.

За борисов нямам съмнения, мутра и половина, но Киро е такова мръсно човече, което дори и в оставка до последно продължава да лиже американските задници и да работи срещу българските интереси. В ада да врите цялото котило от герб и ПП, и либерастите от ДБ, генче да не остане от вас на земята, маменцето ви, ще има възмездие за вас, няма да останете ненаказани.

по-голям цинизъм от това,че решението за РСМ защитава българския интерес не съм чувал до сега. Пропагандата на либерастите е известна с тънкостите в изказа си - "те успешно отстъпиха", "евакуират ги", когато пленяваха азовците, "отбранителна продукция",когато пренасяш снаряди, и прочие идиотщини, показващи колко народа е затъпял, че да му се поднасят подобни пропаганди, как се завоалира истината за провал като някакъв успех. По-голямо падение и унижение България не е преживявала в цялата си история благодарение на един малоумник, леке и подлога на чужди интереси, и още по-облъчен народ, който кротко приема думите и не може да мисли сам, да скочи и прати на гилотината подобни предатели. Бедата не е само че цяла Европа ни се подигра заедно с българофобите в РСМ, като пробутаха измислено споразумение на РСМ, което ние не сме гласували. А сега с последната стъпка гнусната Генчовска подписа именно това измислено споразумение което дефакто не е минавало през НС. По-голямата беда, е че дойде поколение от предатели и продажници. Срам и позор за България, явно колкото по-далече сме, по-добре.

Вервам ви

НЕ са включили в Преговорите- Гоце Делчев и Илинденско преображенското ВЪСТАНИЕ от 1903 г на Българите в Северна Македония срещу Ислямистите- Османци ( албанци, турци).

Ама направо повярвахме. То и прост киро литмуса казва, че защитава БГ интерес, а прави точно обратното.

защо всеки се смята за национален и интересен?

Поетът го е казал така “Чувай уйо райски песни”

Най-важно за българина е да го уважат. Още преди да "станеме европейци". Честити нови дрехи, Ганьо! Голямо уважение те чака.

Като защитава защо не го публикувахте? Нито споразумението. Нито протокола.

Защото нямат скенер!!! Не могат да си го позволят :) А всъщност ти имаш ли право да четеш такива документи, аз не мисля че куцо, кйораво и сакато би следвало да се интересува какво пише вътре, само на богопомазаните е позволено!

...

И.... бялото е черно

Щом са го приели, едва ли защитава нашите интереси

Така е.Защитава чужди интереси,защото в НС стоят едни национални предатели!!!

Решението за РСМ изцяло погазва българския интерес!

Нищо не е приключило. Нито един проблем не е решен. Пуснахте ги тия диваци и вече почнаха да тормозят българите там.

Няма Кабинет няма Министри всичките са подали оставки ,да се махат!!!

Ама кого заблуждавате с тия общи минетчийски приказки, БЕ ??? Вие верно ще докарате Костя на власт ...

вижда се как го защитава - българин е арестуван в Скопие

Защитава, грънци. Защитава интересите, но не на българите или на македонците, а на новите поробители.

Защитава ли, съмнявам. Поредната хартия, с гаранция Франция. Еврозелките искат да колонизиират и оберат Македония. А мюсюто иска червени точки за евролидер. Най важното е историята и езика. Сега какъв е, че тия са македонци или марсианци, никой не им го оспорва. Тяхна воля, не са времената за сила. Но ако не се направи, оставяме големи проблеми. Ще поискат да признаем и ние македонско малцинство. А ще почнат и териториалните претенции. И ако ни натресат поредните продажни управляващи. И край. Да имаш козовете в ръцете и да изгубиш играта. А всичкия патос е излишен, резултата е 0 за сега. Нека иде някой по Македония, да видим дали ще се върне със здрави гуми. И до колко ще го стопли декларацията

Повторете го още 100 пъти, може някой глупак да ви повярва.

Никакъв национален интерес не защитава. Гърция защити националният си интерес, не само името на странати си смениха, но и името на летището си, което се казваше Александър Македонски. А в нашето предложение Македония от кое от откраднатото ще се откаже?

Лично аз никога не бих стъпил във враждебна страна, където ще те пречукат заради езика ти. Нито бих се чувствал спокойно ако тук плъзнат шиптърски мафии. Отново изпълняваме безропотно чужди нареждания и обслужваме чужди интереси, представяни като наши.

Спешно ни трябват 170 бесилки за националните предатели гласували да се свали ветото с/у Македония без да са признати историческите действителности и писменост преди 1945г. И една за президента, който също си мълчи като пукал. Да се свика народен съд и да ги провери един по един, включително какви пари или компромати с/у тях има.

Фрагилно - Чупливо Киднепуван - Отвлечен

Това само доказва, че такъв не съществува !

Правителство и президент да го дух. т, долни продажници!

jingiby

Новина от днес: 49-годишен българин е задържан и обвинен в шпионаж в Северна Македония. След 10 часа в ареста той си е платил гаранцията и е заставен да напусне страната до 3 часа. Николай Диковски е живял 4 години в Северна Македония. Консултант е в сферата на туризма на големи компании. След кратък престой в България преди 3 месеца се връща, за да продължи работата си в Скопие.„Никога не съм имал проблеми в Северна Македония, всичко си е било нормално. Имам много приятели”, казва Николай Диковски.

Нея се побъркаха Какви два(2) народа?!?! Едни народ, един език една вяра! Кви ги плещят и пишат тези от правителството?

...има ли разлика между "правителство " и "предателство"?