Кабинетът прави 6-месечен план за реални постижения със Скопие

Като важна тема Петков отново набеляза транспортната свързаност между двете държави, давайки за пример необходимостта от бърза жп връзка между София и Скопие, както и директна авиолиния между двете столици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъпет, кукла без съдържание.

След 6 месеца Куро ще бъде лишен от българско гражданство и ще прави торти с Линда в Канада

Ние ли правим план за тези?? Абе Кире, тъпанар, ние или те кандидатстват за влизане?!? Баси малоумния продажник и дебил си

Боко беше прост, но беше мъж с топки, Киро е лъжец, глупендер, инфантил и джендър без топки.

Цяла Мара втасала (за веган торта) - фокусът ни да се оправим с РСМ????

Колко българомразци ще летят от Скопие за София и колко национални предатели ще летят обратно? Нямаме самолет до Варна и Бургас ще летим до Скопие, що за идиотия на канадския опосум?

До април месец е инфантилния Киро и Асенчо . АСЕНЧО бил

България сега е една голяма детска градина, възрастните бебета си избраха едно канадско комунистическо бебе, което се смее непрекъснато на собствените си глупотевини. Колко ли може да продължи този детски фестивал на глупостта?

Киро лъжецо се е оградил със секси млади цепеняци, мунчо шъ мъ завиди с мухлясалите си мутреси и шъ го уволни

Едната управляваща партия ще праща македонци в космоса, друга ще им открива самолетна и железопътна линия, ане идиоти, що не си ебете фичката лелина

Има нещо много общо между Тошко и Кирето, познайте какво?

Абе андрешковци, не се жалвайте, избрахте си селския идиот мунчо, той пък си избра канадския инфантил и лъжец Киро, сега сърбайте попарата, която сами си надробихте. Цивилизованите народи си избират познати управници, доказали се професионалисти, вие гласувате за котки в чувал. Кретена Киро ще сътвори много бели преди да го изгоните обратно в канада

Кои познати мошеници можеше да бъдат избрани? Киро е зле, не споря, но кого?

Продал ни е тоя канадец. Тоя натиск и бла бла за икономически и логически неиздьржан полет е просто размиване на темата. Проблемите са ясни и по тях за сьжаление няма напредьк. Така че тоя ще се качи на 1 полет сьс самолет (не Ф16), дето я лети половин година , я не лети...Ама Македонските историчаре ке пишуват през това време и тяхната и нашата история.

тъпанарски истории. Ако човек е идиот, то май е непоправимо. Какво ни интересува самолети за Скопие и ЖП с тях. След като те цакат здраво българските фирми и тероризират всичко българско. Но за това - нищо не се казва. ЕЕЕй, виж в какво състояние се намира България и народа. Какво си се загрижил за македонците. Наистина този човек трябва да бъде отстранен от разговори с македонци. Като минимум, защото се държи като Цар Самодържец. И не разбирам, коалиционните партньори, спите ли? Този взема някакви еднолични решения и то твърде просташки и идиотски, а после коалиционните партьорчета, да не си мислят, че няма да отговарят солидарно. Нали сте се подписали. Това е някакво безумие.

Кириле, бос си много по въпроса за Македония. Ще забъркаш някоя каша с трайни последици. Отстъпи и дай инициативата по въпроса на някой друг. С гол ентусиазъм някои неща не стават.

Полет между Скопие и София :))))) Разстоянието по въздух сигурно е към 200км. 1-2 часа преди полет да си на летището, за да се чекираш, 20-30 Мин полет и още час докато излезеш от летището. С кола със сигурност се стига по-бързо.

Давай баче Кико, оправи ги комшиите, ти нас вече ни оправи....! Честито на чегъртачите!

Кирчо, мазната усмивка, ще ни построи авиолиния София-Скопие. За целта, пет Джамбо- Джета и 10 делтапланери ще излитат всеки час от София за Скопие. После той ще надгради с още 3 Еърбаса. Всички места за тези полети са разпродадени 4 години напред.

защото е напълно инфантилен, се занимава единствено и само с нещо наречено скопие.

тоя ше ви докара шиптърите, да ви се качат и на вас главата

Няма ли кой да спре този да плещи глупости!

Кирчо,всичко ли оправи-цени,инфлация,Ковид,икономика....,че си се забързал да оправиш Македония!?

Това ли е най-важният приоритет на нашата държава Не може да бъде.

Такова падение като Кирчовото не съм виждал. Абе цървул, ние ли трябва да получим разрешение за влизане в ЕС, че ходиш там на крака. Какъв зор имаме ние за макетата. Да дойде тяхният премиер у нас да моли. Ние имаме огромни проблеми, каскада от кризи, както ги нарече шефът на Кирчо, Радев, той тръгнал да оправя Македония.

Този почва да ме плаши.

Ба, нас ли ще приемат в Еврогейския... или макетата? За какво са ни тия планове?

Искам да не пипат историята на България!

Щом макетата са доволни значи, че Киро просто Киро нещо е омазал.

Киреее, докато дрънкаш неразбираеми приказки за Македония народа започва да живее все по-зле, имай предвид че гладът е по-силен от всичко да няма случки като през 1997.

Който реши проблема между Нане и Вуте, ще реши проблема и със Скопие.

Абе алтавци с хубави коне се стига до 3 часа до Скопие. Ти с ароплани и тем подобни глупости. Тия пасти без глутен, дето ядеш не е добре за главата ти.

Киро" прост о",само Скопие и македонци са ти в главата! Няма да е зле да погледнеш и помислиш малко и за българите,ако не за всички ,поне за тези които те избраха! Всичко отива на майната си ,ти само за Скопие ни говориш!

Цигането киро ке става маке

То плановете са хубаво нещо ама дали правителството ще устиска толкова време.

Точно затова бърза толкоз просто-то киро, щото му е ясно че и 6 месеца няма.

... и ти ли почна като Тиквата - държавата ти е в кал до шия, ти решаваш чужди проблеми

Киро , Кироооо, ти си пълна издънка.Идея си нямаш от история.Издъниш ли се - край батко.Това е единствената тема, по която сме обединени.

само посмей да предадеш България.... много хора са ти вдигнали мерника. И на Марс ще те намерим.

глупост е да се занимаваш със Македония в момента. В случая при тоя окапал и провален ЕС ние им изписахме веждите.Какъвто и коридор да иска Петков той не става за един ден.Глупава политика водиме срещу Македония.Зад гърба ни така наречените ни съюзници ни подливат вода.Каквото и да поиска Петков ветото за македонците е основно.Тоя Петков е ,,търчи лъжи"

Като го гледам и слушам тоя се чудим тва Харвард да не е някакво помощно училище у Америчко?

А за България колко месечен ви е плана, а?! На Киро аджендата има ли нещо общо с българската?

Българската история и нейната памет в РСМ не трябва да се поставя на равна основа с другите теми. Докато се твърди, че през вековете македонския народ е живял паралелно с българския и най-накрая е успял да се пребори за независимост, македонските българи никога няма да живеят добре там, а самата България би могла да се дестабилизира. В момента върви пропаганда, която се опитва да приспи българския народ и да го подготвни за едно национално предателство.

да планират нещо и за бизнеса, болниците, учениците...? Или ние не ви интересуваме?

Скопие ли ни е нах-големия проблем, бе боклуци. Българите умират от глад и от студ тоя ми литнал за Макендците, аланку бе! Помислете малко за българите, които останхме тук стига сте мисли ли за тия за граница за македници, за марсианци и тем подобни продажници долни!

Венецуелските машини избраха Киро Истината, за да работи за Македония ли? Свършиха ли се проблемите на българите? Сколасахме ли я нашата, че толкова се е Загрижил Премиера, че чак по няколко пъти на ден, всеки ден, слушам за Македония? Кирил Харвардския измамник да каже кога ще се внася Плана в ЕС! Да каже кога ще се помогне на общините за уличното осветление, че баба ми на село вече ми се оплаква, че ѝ пречи липсата му. Какво се случва с оперативните програми по Евро проекти, кога ще кандидатстваме, кога ще ни одобряват? Тоя само се хили като пача и Македония - Гешев - Македония - Гешев - Македония..

И магистралата Враца Шумен.

Това с аероплана е яко.

"директна авиолиния между двете столици" А директна авиолиния между Пазарджик и Павликени кога ще има?

няма ли да се прави ?

А, този кабинет, да фане да направи бюджет нещо? Някакви мерски за съществуващите кризи, евентуално!? Защо при положение, че имаме толкова много проблеми вкъщи се занимаваме със Северна Македония!?

е чакай малко човека има да надгражда културен календар с реални стъпки.....