17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вън пенсионерите от държавна служба! Пълно е с пенсионери от МВР и МО!

Ама го сменят пак със същото. След 2018 станаха сума крашове от счупен регистър, през теч на данните от НАП до неработеща ТОЛ система, на която изсипаха още толкова милиони колкото вече бяха дали за направата, че да се поправи. Дупките в електронните системи не са видими като дупките на магистралите, но имат възможност не кола, а цял отрасъл да преобърнат, а такива дупки като търговския регистър могат и държавата да обърнат. В такава ситуация правим заместника титуляр... Нищо няма да стане. Електронното управление не е изчислителни машини, защото както и за цялата страна първо трябва да се знае какво се иска иначе и сто суперкомпютъра да купим все ще ни блокира търговския регистър.

А кога ще освободят другите ,по надолу в ерархията - все пенсионери от МО и МВР ?

Айде направете ревизия и на ДП НКЖИ и БДЖ и там много уяли се директори, ръководители на инспекции и т. н.

Изпълзяха червените червеи от дълбоките си мръсни дупки и започнаха да говорят за човешки права.Така е след като не беше приет закона Панев за лустрация за агенти на дс. За съжаление изхвърлен закон и с гласовете на герб.

Темелков е пич, ама е толкова далеч от компютрите и е-управлението, че не е истина.

Червените комунета изчегъртват бившите хора, честит нов комунизъм със стари курви.

Шефове на дирекции и агенции се сменят, за да не пречат да им се източат данните.

Че светлината в тунела била от идващия влак. От Красчо чеп за зеле не става и е по-голям ГЕРБаджия от Темелков, ама вие си знаете.

освен заплата какви е направилза Е управлението в БГ

Браво на служебното правителство!

Личи ти, че си неграмотен социалист на соц. помощи.

А Нинова днес искала ново министерство по електронно управление да се създава

Коя агенция?!

Егаси, цяла агенция за електронно управление сме имали, а електронното правителство още е мираж... след 12 години... страните от третия свят си направиха електронни правителства, само ние с най-добрите уж ИТ специалисти спим!

Преди да стане министър на транспорта Р. Желязков беше шеф на тази комисия (в която СЪЩО не направи нищо), но това беше благодарност, че направи усилия да понесе разкритията на Мая Манолова за Костинброд. Според гробарите НЯМА никакво значение отпечатани 500 ХИЛЯДИ допълнителни и ненужни бюлетини. В знак на благодарност към нега за нищоправенето и с ходатайството на любовницата му шматката, сега посланик в Израел Румяна Бъчварова този човек си поминуваШЕ добре. На тази агенция трябва квалифициран и ДИГЕТАЛЕН, а не АНАЛОГОВ човек, какъвто е този досега. СРАМ за България са похарчените милиарди и НИКАКВИ белези на електронно правителство. Усилията започнаха от времето на никито василев при "царя". Други държави от преди много години забравиха, че са го направили, например ЕСТОНИЯ.

Нищо ново.Тоя от 2007г. стои в тази агенция и не е свършил за 2 стотинки работа.

Сега и синчето да си замине - Георги Темлков. Назначен с измислен конкурс в АПИ, благодарение на тати. Време е калинките да си ходят.

поне един се сети да се оттегли сам. предполагам че и сам може да оцени какво е постигнал на тази позиция, не че не е видноот всички колко напреднала елктронно нация сме и как работи цялаята държавна и местна администрация - все едно сме през 70 те

Давайте млади хора! Стига с тия комундета, безполезни изкопаеми от бай'Тошово време...

Не е по искане на Темелков, агенцията ще прави одит и сертифициране на машините за гласуване, затова го махат

май бъркаш организациите

Не, тя извършва одита и сертифициране, заедно с ДАМТН, агенцията по метрология

Абе, хора, да ви попитам: кое е по-срамно?Снимките на голия Бойко дето спи на спалнята в резиденцията си или онова порно видео, където Муньо "шпакловаше" онези двете ромки???

Не искат да бъдат изчегъртани Полудеха тия герберасти Г-н Радев им бръкна много надълбоко Няма лошо :)))))

Темелко беше готин пич. Още по времето на Росен, докато беше председател, Темелко беше гл.секретар. Бивш военен, пич. Краси Симонски си беше в Брюксел нон-стоп, но и той пич. Жалкото е, че Сашо Йоловски избяга от агенцията. Най-смисленият човек от всички.

Те всички са пичове, ама нищо не са свършили. Сигурно з ща по на кафе са супер.

След като се поясни, че е набирал практика в Американския колеж вече е ясно кой ще контолира изборите в България. (то и преди това за мислещите беше ясно смисъла от машинното гласуване)

Мунчо Шпаклата полуде...Уволнява, назначава, коли, беси...Сигурно ще започне и тайни разстрелни списъци да пише.И хайде - на някоя закътана поляна в гората и да идват багерите.Като своя кумир товарищ Сталин! Абе Муньо, иди си удари една злобарка, ще ти олекне.Или си намери пак някоя ромка и започвай да я ближеш!

Муаааааааааахахахаха, от трън та на глог. Краси Симонски =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Добре написано.

Сега разбирам, че имало електронно управление. Явно трябда да уволнят шефа за да разбереш, че такова нещо съществува въобще. Язък за окрадените милиарди.

Колко ли още знайни и незнайни агенцийки има?Аз бях чувал преди години до 135, ама сигурно са се удвоили по времето на гроб!