100-те дни на правителството – старата песен на нов глас

„Да прогоним злите сили, за да няма гафове, резили!”, подигравателно отбеляза една медия водосвета в първия работен ден на новото правителство.

Обратно в новината

Коментари - 100-те дни на правителството – старата песен на нов глас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как очаквате интелигентно управление от хора с половин мозък?

гоните злите сили ли? ..явно има ефект,защото злите сили излизат да работят в чужбина,а добрите си стоят на високи заплати и никаква работа не вършат

...режем ленти...режем суджуци....а народа няма нито работа,нито права,нито нормални заплати-той тъп,необразован и мързелив...затова си го и заслужва

...режем ленти...режем суджуци....а народа няма нито работа,нито права,нито нормални заплати-той тъп,необразован и мързелив...затова си го и заслужва

Е-и......Пръц

Вместо тук да се заяждате - погледнете си външния министър, правосъдния такъв и полекичка стигаме до самовлюбения.................

"...отец Ангел .. напръска всички кабинети в МС със светена вода. Прогони ли злите сили отецът?! " МИ НЕ, НЕ Е, ЕЙ ГИ НА НА СНИМКАТА!

този отец е бил подкупен от BSP тои е викал злите духове а не ги е гонил отец предател и разбоиник

Ми нищо ново. Толкова мандати все другите с аим виновни

Като няма кой да ги хвали, сами се хвалят. ББ надмина ин ТЖ с хваленето и още малко напъни и ще стигнем Швейцария,Норвегия или Финландия.Остава да възстанови и бригадирският безплатен труд. Навремето бай тошо лъжеше Брежнев, ама сега не могат да излъжат Тръмп и Меркел.

Алооо, ГИРБ-а, Пеевски в момента ви виси на шията! Премиерът ви сега няма полезен ход. Той трябва да се изправи срещу Пеевски или трябва да се легитимира като пряко свързан с него. Останалото са алабала-изми. ПП:А от БСП да не се правят на ощипани, като са от едно котило...

Ама хич не ни пука на нас ! Важно е паричният поток да тече.....................

Твзи суеци от ГЕРБ не заслужаваха 100 дни комфорт! Помните ли с какви политически саботажи в НС , медиина кампания и протести, организирани от Соросоидите - "Протестна Мрежа" в полза на ГЕРБ, започнаха веднага след формиране правителството на Орешарски! Много либерално го дава сега опозицията! Затова ГЕРБ ще ни завлече през това си управление към ново дъно на икономиката и жизненият стандарт на българите!

Все пак в България има някаква демокрация щом в в дир.бг може да се публикуват такива материали. Авторката рискува много, защото милиционерите-комунисти, които бяха назначени от олигархията да управляват държавата прди 8 г. много бързо се хващат за пистолета.

Очевидно следващия път ще трябва да изберем някого от link

Айде стига с тази пропаганда стил Кънчо Стойчев. Стара, нова, много добре си работи правителството. На България почва да и се получава въпреки трудностите и спирачките от комунистите толкова години. Затова злобарите не могат да преглътнат и газ пикаят, но това е положението господа болшевики...

ТАКА Е ! Чисто, спокойно, никаква престъпност, приятни, усмихнати, осигурени хора.

Ако нещата вървярт няма нищо лошо да бъде на принципа"Старата песен на нов глас. ето, в Германия повече от 10 г. карат по този начин. Сигирно кака Меркел е поомръзнала на немците, но защо да разваляш нещо, което работи. Не ти харесва Мерцедес-а защото бил с много консервативен дизайн (което даже и не е вярно) и по този повод искаш да си разнообразиш автопарка с Дачия. Произведена в Турция или Мароко. Или с Лада. Или с волска кола от Сев. Корея. То идиоти всякакви има, а както е рекъл народа всеки си е башка луд. Да, ние сме в България. И за събжаление управниците са ни българи. И все пак има разлика Когато стане гаф с някой от хората на ББ - той си заминава. И си носуи отговорността. когато стане гаф с някой от БСП всички застават зад него. Нали е наш другар. Може и да е най-големия престъпник - защитават го. Пълни боклучарници. А да видим какво с еслучва с изброените - ред по ред. Боршош - няма го. Суджиклията - изхвърлен. И т.н. и т.н. какво се случва с престъпника от БСП купувал цигански гласове? ами нищо. Пазат си го червените кратуни,. Нали е от техните. И хората виждат тия неща. И гласуват за ББ а не за Курнелия и други подобни джофри.

Смешки, а? От отдавна вече не е смешно. Много такива като мен в чужбина, при тези условия няма да се върнат. Познавам аз комунистическата демагогия, а демагогията на Герб е на обидно ниско ниво. Гърчете се, това ви се пада!

Боршош, суджуците, Мишо Бирата, Пиарките на Миро, Росен Гафа Плевнелиев, останали ли нещо за крадене от в тая държава. Дано поне като прибере и пръстените на протестиращите за неплатени заплати женици да се успокои тоя Борисов!

симо

Не само стара ,но и с фалцет вече.А при поемане на дъх си уригва на суджук.....

1933 са се заселили от Смолянските села в друго едно село , сега квартал на града(а сега де). навремето ги наричаха франгаджии/помаци, а сега младите казват за тях-те са от старите , а ние сме от новите помаци. живея в друг град, бях малка и точно първи братовчед на пс, и той петър(млад от рак)..и в махалата говореха, че се е омъжила за мохамеданин, тъй като имам роднини в селото след 33, майка ми, но там предимно бяха християни заселени тракийци, но е от тези. Мария мед.сестра, съпруг Петър, преди две години се срещнахме, имам и телефона, казва Неделино и това село не са помаци хахахаха Марийо, за клевета, но този по принцип много юристи не го одобряват, бракоразводен адвокат, късмет, възрастните са им купили земята братовчедите на пс, оплакват се, че малко им дават, но добри хора са, и само помашки песни, хладилниците им препълнени с всичко, всеки ден дрехи сменят, живот си живеят, фирми, гаражи, коли... късмет, много еродирани едвам свързват двата края, но те умеят, навират се, а и през 1989 закупиха веднага земя и точно тогава клюкарките коментираха, че помаци са закупили земята, но се унижават, самите те казват, а знаем, че са такива. работливи са, сплотени са, помагат си, защо се унижават, в други градове, направо си казват при запознанство-такива сме, това е гордост да си българомохамеданин. Късмет сестро, узакониха си всичко, оправиха си деца, внуци, правнуци, и много държат за техните си хора, и за мюсюлманите...бг никой го не ще

Стари к*ви - нов бардак !!!

А българските вестници на запад пишат ли, пишат как щерката на Петър Стоянов правистко-социоложка работи в банка - финанси и получава заплата по 4500 лв. на ДЕН. Браво. Нерде социология, нерде счетоводство и финанси ?

"Суджук гейт" е най хубавата новина от много време на сам. Предполагам и се надявам подобни инциденти да зачестят. Поради провалените политически партии, на ПП ГЕРБ им се налага да управляват във все повече области в страната. Това ознава много повече оправници и чисто рационално погледнато са като ангелчета в сравнение с останалите. Математиката е точна наука. Прекрасното в случея не е толкова че статистически ГЕРБ се даржът по добре а че не работят на принцип наши ваши, а всичко гнило под лупа и нож. Това ми вдъхва доверие, защото нека не забравяме че те сами си го хванаха и предадоха на прокуратурата. По малко говорят и повечко действат. Дано по скоро направят така че и такива паразити започнат да си получават заслуженото защото тази безнаказаност е много лош пример.

Резултатите от малоумнито мутренско управление се виждат дори във всяко изречение, което сте написали. Почти няма без правописна грешка. Лъжите и наглостта също са типични, нито те са си го хванали, нито "статистически се държат по-добре" каквото и да означава това в обърканото ви неграмотно, но претенциозно милиционерско мозъче.

dimitrez79@yahoo.com

Мутренското управление казваш? Ти незнам къде си бил или просто обичаш да забравяш бързо, но повечето хора помнят. Мутрите бяха преди да дойде Борисов на власт, а управлението след.

dimitrez79@yahoo.com

От къде знаеш че не са го хванали те, да не си им светил? Аз това интервю го гледах, не си измислям. Що се касае до статистиката, то е много просто: 5 нарушения от (х) е много по голямо процентно съотношение от 5 нарушения от 5(х), където първото са Хора на БСП в управлението а второто на ГЕРБ. За това имах предвид, че се държат на по добри позиции в класацията. Вие си знаете само правописните грешки и да обиждате. НЕ МИ ТРЕБА

dimitrez79@yahoo.com

Може би ако покажете нещо повече хората ще започнат да се обръщат и към вас. Обаче вие само доказвате колко сте социално, културно и духовно бедни веднага като си отворите устата. На всичко отгоре и забележки за правописа ми.

Боце ,да не свършиш моето момче като Чаушеско.

ЧаушескО е Чаушеску. Ние не знаем как е свършил - ЧаушескО. А колкото до прогнозата ти, не си ясновидящ.

Сто дни казвате, г-це Мариянска/Дир.бг... - ама то (9.08.2017 - 9.09.1944) = Цели 73 Години без СамоЕдин месец ! ------ КаквоОще има да чакаме да Видим че 'могат' 'наште', Хора ?! - ха Стига сме Си пиляли Времето ! --> Двустъпковата !!! + НовНюрнбергски у Нас.

БАТ БОЙКО СИ РЕЖЕ И ХАПВА СУДЖУКА,ДЕТРОЙТА СЕ ВЪРТИ НА КУЙРУКА,ПЛЮЕ,БЯГА И ГЛЕДА С НЕВИННО -ТЪЖНИ ОЧИ КАТО УЛИЧНО ПСЕ.

ГЕРБЕРАСТИТЕ СА КАТО ДОМАШНИТЕ КУЧЕТА .... .. АКО ГИ ХВАНЕШ ЧЕ СА ЗАХАПАЛИ СУДЖУКА , ПЛЮЯТ , БЯГАТ И ГЛЕДА С НЕВИННО - ТЪЖНИ КУЧЕШКИ ОЧИ :))

На ниво суджук?

Еретични или еротични мисли ? След великите политически събития от 89 г., след смяната, като носни кърпички на политически управления от по 6 месеца, до една година, дойде и денят на Великата Демокрация безхаберното разграбване и разпродажба на построеното и изстрадалото от целия български народ имущество. Химически, циментови, корабостроителни, военни, електо-мотокарни заводи, транспортни и авиокомпании и каквито и да се сетиш . Всичко на тезгяха за един долар. Понякога и за два. После дойде царя с обещанието да ни оправи за 800 тин дни. Тогава се осъмних, че след няколко десетилетия брак с жената и аз не мога да я оправя без пари. Повервахме, че той го може. Надойдоха юпита, разни шофьори на бивши партийни величия, адвокати, дечицата на бившите и ни ...оправиха. И понеже сме умни, потърсихме спасение в децата на репресираните от БКП дядовци. Там репресиран дядо, тук баба, някъде някоя леля или вуйчо, но сглобихме картинката, как да се измъкнем от немотията. Започнахме да строим живота нов. ЕС и НАТО, НАТО и ЕС. Дотук добре, ама те и хал хабер си нямат, колко сме задръстени. Заспиваш почти демократ, събуждаш се, почти нихилист. Пак чергата къса. Или главата ти одвита, или краката ти боси. Така, стигнахме и до БХ-С. Всички ни галят по главичката, а джобовете ни празни. Горе, проспаха КТБ, като взаимно се обогатиха, долу, ние солидарно плащаме. Накрая се замислих, дали пък, ако закона Магнитски проработи, да не си изберем като следващ Премиер Цветан Василев ? Хем пекан, хем богат, хем оправдан, хем има хъс да се пребори с бившите си, хем и изстрадал свободата си. Какво му трябва на човек в тази топла августна вечер ?

От жегата,сините циреи се загряха и се спукаха. Потече отрова из всички сайтове. Хем излапаха суджуците,хем другите виновни.Опозицията била ялова. Ха,ха. Не може да се вреди от Борисов. Той се е надул като бременна жена с тризнаци. Добре,че няма нищо вечно. И той ще гледа като бай Тошо на онзи конгрес,само че с белезници.

Ето вече минаха 100 дни от третия мандат на герберите и Баце.Писал съм го този коментар с въпрос и не съм получил адекватен отговор.Такааа герберите и Баце казват че ние бълтарите видите ли живеем добре, икономиката цъфти и връзва, няма безраблотица и доходите растат ли растат нали така ? А аз питам-Как става така че уж всичко се развива добре според герберите и Баце а сме на последните места в ЕС и не само там по доходи и не само ? Как става така че всички наши съседи които даже и не са в ЕС ни бият по мин. пенсии и мин.заплати и те какви икономики имат ? Въобще не пиша за Гърция, Турция и Румъния пиша за другите ни съседи как и ЗАЩО те имат по големи доходи от нас ????

Не мислите и смесвате два различни процеса. Да, днес е по-добре от вчера. Огледайте се! Бедността не е заради ПП ГЕРБ. Корените на днешната бедност са доста назад във времето и трябва да се върнем чак до окупацията през 1944та. За разграбването на България завесата е малко открехната тук - ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Няма как да не се съгласите, че за няколко години не могат да се заличи стореното на българите с десетилетия.

Каква окупация !? Съвсем ви е лабав коловоза.

Мдааа пак комунизЪма ви е виновен или марсианците.А нима в други страни от източния блок го нямаше , и къди са те сега къде сме ние ? Кога , кога ще я стигнем Македония "драги " гербери и не само нея кога, станахме за смях не само на Балканите !!!

"ОБЛЕКАЛ СЕ ИЛИЯ,ПАК В ТИЯ"!!!

Искам да попитам верващите в суджук опозицията. На колко се оценява суджукът на Мартинов и за колко милиона се разследва Овчаров? Ако Мартинов и Овчаров са виновни, кой ще плати суджука на Мартинов и кой ще плати милионите на Овчаров?

Някои неща нямат цена: " Депутатът притискал търговец от Добрич да му даде 4 тона суджук, 60 кг телешка пастърма и филе "Елена". Само суджукът струвал 45 хил. лв. Освен това търговецът бил принуждаван да мебелира офиса на ГЕРБ и заплашван, че ако откаже, бизнесът му "ще бъде смачкан". Оказало се, че мъжът мебелирал не офис на ГЕРБ, а личния офис на Мартинов. Цацаров разказа още, че депутатът е принуждавал зам.-началник на МВР в Добрич да анулира фишове и да прекратява проверки. Карал го да освободи ТИР с незаконен пясък от плажа в Кранево. През 2014 г. депутатът опитал да притисне окръжния прокурор на Добрич, разследващи и вещи лица по дело за катастрофа с обвиняем бивш зам.-министър. Мартинов обаче не сполучил, тъй като прокурорът не се поддал на влияние. Депутатът от ГЕРБ плашил в града, че всички уволнения и назначения минават през него, каза още Цацаров.

А Овчаров какво е правил?

Айде сега то да беше само Суджука, Цацаров направо каза че ще бъдат повдигнати 5 групи обвинения на Живко Мартинов - принуда, изнудване, опит за лично укривателство, принуда спрямо орган на властта. Или с други думи партийния бос направо си е дерибействал;)

Когато се произнесе съд ще се знае какви ги е творил Мартинов. Едва ли Мартинов е първият случай на дим без огън, но нека почакаме сигурен резултат.

По интересното е че изнудваните са приели действията му за напълно нормални;)

Авторката не поглежда към външнополитическите успехи на Борисов и ПП ГЕРБ дори и в стил Радев. Не смее или не й е позволено. Радев поне се опита да пришие и БСП към успеха на Борисов и ПП ГЕРБ, заявявайки, че договорът с Македония е плод на много правителства.

Всеки опит на БСП да очерни, сатанизира и смали ПП ГЕРБ, завършва не само с неуспех, а с противоположен резултат на желания. Това е така, защото БСП за пореден път подценявайки народът си е решила, че може да го накара да спре да мисли и да помни. Българите могат да се огледат наоколо си и да сравнят днешният си живот с този при управления на БСП, като Лукановата зима или Виденовата сполука. Те това и правят и ето я причината за тези изборни резултати които не са приятни за БСП. И колкото повече се пъне със суджуци БСП толкова повече отдалечава изборната победа от себе си, защото българите отново няма да поискат толкова примитивни черно пиарци да го управляват.

Плюйте,лъжете,дезинформирайте,клеветете,изопачавайте,изпълнявайте заповедите на г-жа Лъжа и нейната камарила от млади кариерисчета и задкулисието от паралелната държава,побеснели и разбрали вече,че власт скоро няма да видят, щото държавата е на прав път,дори и бавно и трудно да се отърсва от постсоциализъма и посткомунизъма,прикрити като псевдодемокрация с олигархичен и груб капитализъм вече 28 год.И г-жа Лъжа и камарилата им,мекеретата им,продажната журналистическа проституция и задкулистните кукловоди ще се чудят още дълги години що губят изборите и бат Бойко ги бие като брашнян чувал на дувар.

Суджук гейт съществува само в главите на суджук опозицията. Това е така, защото няма осъден за суджук. Суджук гейт поникна порасна и разцъфтя единствено в главите на суджук опозицията, защото попадна на голямо празно пространство с подходяща почва. В същото време ПП ГЕРБ разумно мълчи и не прави гейт от постъпките на червения опозиционен депутат Генов. ПП ГЕРБ търпеливо изчаква съдът да си свърши работата и тогава ще се знае историите с Генов гейт ли са или не са.

псевдожурналистка от в-к"Шоу"е просто за съжаление,а не да злобееш срещу нея за поръчковата им статия.Цялата им статия е преразказ на всичко случило се и нагнетявано с дни конфликти и интриги.Имам чувството,че цялата им стилистика хич не се различава от таза на много хора пишещи глупости и простотии по форумите.Явно,че опорната точка на "ПОСЕРАНО" 20 след 100-те дни на правителството е да се натрупват всякакви големи и малки предизвикани скандали,интриги и компромати,да се лъже и дезинформира,да се измисля и внушава,че през тези изминали повече от два месеца на правителството нищо не се прави,държавата е в хаос,още малко и на автопилот,което е пагубно за България.Няма нищо учудващо,че се вади всичко мръсно и подкупно от журналистическата проституция.Тази Еми Мариянска е за пълно съжаление защото журналистическото им перо е много изтъпено да драска и изнася мръсотии по задкулистни поръчки,освен това тя също в своя живот е свързана със много скандали,съдебни дела и интриги.За Емито е важно да си снесе и одриска отвсякъде поръчковата си статия,според изискванията на поръчителите,да си вземе 30-те сребърника,да отиде на морето да си плацика гъзището и да си плакне отровната уста със различни концентрати по барове и дискотеки.

Ама сте се активизирали,брей,че и в отпускарския сезон,стройна структура сте.Вие сте по-абсурдни и от комунистите ,дето са ви трън в очите.

А вие какво правите тук?

Толкова е ялова опозицията на Борисов и ПП ГЕРБ, че скоро за нея ще се казва - суджук опозиция. Тази позиция и БСП най-вече пропадна дълбоко надолу и достигайки ниво - суджук не помръдва от него. И тук човек се пита. След като тази опозиция не може да направи един икономически анализ, един анализ на външната политика, анализ на напредъка, за какво се е наредила на опашката за кандидат управници? Та тази ялова опозиция със своето незнание не е подготвена и да поеме управлението и да продължи да води страната по избраният път.

Днес по този въпрос герберастката агитка е мобилизирана до краен предел. Тези хора пишат такива невероятни глупости, че или живеят в друг свят; или са взели най-доброто от старата комунистическа пропаганда. Това си има и добри страни - нека се самозалъгват, а живота ще им покаже истината и може би това ще помогне един ден, но едва ли след още 45 години, все пак да се освободим от ярема герберастки.

Сблъсквате се със следното явление: "На лъжата краката са къси"! Искате да минете с лъжи, за да се докопате до кокала, защото вие виждате управлението, като софра! А Герб знаят, че управлението е тежък и последователен труд, очакват и заплата естествено за това!

Явлението е познато отпреди 1989 година: Платени агитатори ни убеждават колко добре живеем и какво светло бъдеще ни очаква, народът знае истината, по по стар робски навик си трае и си носи хомота. На мен ми е ясно, че който и да дойде на власт, ще седне на софрата. Това обаче, което ми се иска, е такива управляващи да мислят и да правят поне малко, за да защитят нациналния интерес и в крайна сметка България и българската нация да оцелеят. Сегашните марионетки слугуват на чужди интереси и унищожават България, която дори в най-мрачните си години на поражения не е била такава безправна колония.

Съдебната реформа не зависи от правителството и не се прави за 100 дни. Това, че съдии и прокурори се карали защо го вменяваш на правителството ? Да не би правителството да ти продава билетчета за караниците, Еми? Еми, Еми Мирянска, защо следващият път като се упражняваш в манипулативно писане не попиташ знаещи за съдебна реформа?

Конституция на Република България: Чл. 87. (1) Право на законодателна инициатива имат всеки народен представител и Министерският съвет. Така че и за неосъществената съдебна реформа са виновни Бойковите хора, и в Правителството и в Парламента... и то вече трети мандат-)

БСП са виновни по твоята логика. Също имат право на законодателна инициатива?

Суджук гейт ни развесели. .... А НАС, ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА, БОРЕЩИ СЕ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО СИ, НИ ОТВРАТИ!!!

В България няма оцеляващи освен шепа хора със социалната адаптация, такива има в цял свят! Само че Герб са най-социалната партия, която е управлявала България! И точно тази шепа слаби хора трябва да се молят на Господ да управлява Герб!

Хора с трудна социална адаптация! Такива имаше и при концлагерният комунизъм има и при капитализма! Герб работят България да става по-богата, това е добре, защото тогава ще има по-големи помощи и за социално трудно адаптиращите се хора! Герб са добро решение, макар и не съвършено! Поне Герб не са взривявали хора в църкви, като БКП!

Да те попитам, умнико, един пенсионер с огромната пенсия от 350 или 400 лв. как живее, говедо герберунско!?

Суджук гейт ни развесели. Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов поискал тонове суджуци с името на премиера, и на всичкото отгоре премиерът дори не ги вкусил....Вярно, от тези 4 тона не е вкусил, но удобно премълчавате, че са му го правили по специална рецепта и всяка седмица, хоп, в Банкя,,,,Нагли, лъжливи тъпанари!!!

Опозицийката със събореното паметниче, не разбрахте ли, че с едно подмятане на няколко килограма суджуци, няма да се доберете до управлението на България! Не можете и не знаете как да управлявате, съсипвате България всеки път, като се излъжем да ви допуснем до управлението на страната! Този път няма да ви се вържем на селските саламени номера!

Долу ГЕРБ, съд за националният предател Боррисов и шайката му!!Скрий се, олигофрен, върви да духаш на герберуните!!

Много изтрещяха тия,посинелите,бе. Ужас. Не ще да е само от протоберансите. Колкото повече техният гуру ни стяга въжето около врата,толкова те викат,че им е хубаво. Бреей.Приличат на алкохолици. Добре са се наквасили с бойковизъм,завалиите.

Българинът си гледа интереса и отлично разбира, какво печели и губи с Герб! С Герб България става все по-добро място за живеене, а с БСП свършва с някоя голяма трагедия! Уморихме се от дивотии искаме ред и спокойствие!

Толкова е добро правителството на Борисов, че такива като Еми се налага да прибягват до "суджуци" и " хитлеристи" в правителството. Защото те не могат или не искат да направят истински анализ на тези 100 дни и да погледнат какво се случва в икономиката, външната политика, престъпността, образованието. Да видят какво се строи? Колко са безработните? Да сравнят анализа си с външните оценки. Или не искат или не могат, а най -вероятно и двете. И не искат и не могат и им плащат за да не искат и да не могат.

Борисов се справя добре и ще е трагедия за България, ако не си изкара мандата! Никога икономиката не е била толкова добре! Никога не сме имали толкова успешни големи инфраструктурни проекти! И Борисов хич да не си мисли да си тръгне, да остави БСП да се провалят за пореден път и после да се върне на бял кон, ще си носи хомота, народа му вярва, не щем капризи и номера, да работи, както знае и може!

Като ти чета прозренията, един рефрен ми звучи.."Води ни, партио, води ни, към светли бъднини води" ГЕРБ, нали или .."Пред на са блеснали житата.... Скрий се, тъпанар, че си смешен отвсякъде!!За 8 години твоят Гуру тъп ми вдигна пенсията с 42,00 лв., дреми ми за проектите му на този нещастник....

Герберски келеш, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави, доктор Стефанов.

Прекрасно че хванаха Мартинов , че видяхме Герберистите как в огромни Промишлени количества крадат ! Сега пак от Герб искат да ме убедят че главния протестър он Калиакра е честен човек , след като видях на колко фирми е собственик и Хотел на знаково място пред Евскиноград ! Трудно ще повярваме че има в Герб честни !

Герб е дало най-успешното управление на България, така че очевадно не крадат, както твърдиш ти! Ако БСП не крадат защо всичките им управления са катастрофални за България?!

Сервират ни друго име-в случая Мирянска и отново се натъкваме на същите проблеми в родната журналистика. Непроверени факти. Зле скалъпена от непроверени факти компилация с цел да внуши моментното настроение на автора или пък опит да изпълни с това поръчката. Ниско ниво което в случая се е свлякло до - просташкото "суджуци". Нито е анализ, нито е разследване, нито е текст който без да е изброените да е приятно да четеш заради стила и езикът на автора. И човек се пита, коя пък е тази, от къде се взе и защо се нареди и тя на опашката от мераклии да ни манипулират?

както са казали на времето, всичко тече, всичко се променя. Ето след БХ-С 1 имаме 2 имаме 3, дай Боже до Нова година и 4. Дано само американците не ни подлеят вода с този Цв. Василев и неговото КТБ, че ще прекъснат серията прежди временно - хахахахахах

Оценката я дава народа, а народа гласува за Герб, а не за БСП!!!

Бъди по-точен: Най-голям брой от гласувалите подкрепиха ГЕРБ. Като си припомниш резултатите, ще разбереш разликата. Тук не коментирам кой, как и защо е гласувал за ГЕРБ. И стига вече някой да говори от името на народа.

А колко малко гласуваха за БСП и знаеш ли защо, защото българите не искат да ги управлявате!!!

Гласувай за Герб или не гласувай , щом ДД на САЩ са решили че Герб трябва да Управлява България ! Макар ББ да се жалва че не е искал да спечелят избори и да управлява България , той Управлява - с погнуса ! Все пак гласувалите за Герб са 99,9% Цигани и служители по кметства на Герб и Областни !

За Герб гласуваха, младите, интелигентните и образовани българи, нещо което не може да се каже за БСП!