Борисов обяви жълт код в отношенията с Москва

Случаят "Скрипал" ни постави в трудна ситуация. Докато навред се гонят руски дипломати, България се сниши в очакване бурята да ни подмине.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви жълт код в отношенията с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да ми обясни, за какво са ни нужни дипломатически отношения с една Империалистическа държава, каквато е Русия?

Тя не е толкова империалистическа, колкото комунистическа! А това е по-страшно!

Айде бе сериозно снишавала се била България....а какво да кажем за Швейцария, която се снишаваше дори по времето на Хитлер......и както историята показа не са били никак глупави.

Швейцария е неутрална държава от векове, какви сравнения търсиш?!

Не знам кой какъв код е обявил, но знам едно - търси се пушечно месо за нова война срещу Русия. Става въпрос за борба за ресурси и влияние, за нищо друго. Европейските политици подпалиха две световни войни, така че няма да им мигне окото да подпалят и Трета. Цар Борис има куража да се опълчи на Хитлер и да ни спаси от месомелачката на Втората Световна. А Хитлер е бил малко по-сериозна сила от Търиса Мей, Юнкер, Тръмп и прочия клоунада.

Жълт код отпред, кафявото отзад...

ако слугинската тиква не е наясно ..да се обади на Юлия Скрипал и да я пита как са я "отровили'' .."руснаците'' с отрова от която никой не може да оцелее според всички експерти . Юлия била напълно възстановена вече ,само гърба се е затъжила за Русия . Очакваме скоро и татко и да се възстанови напълно и да напишат бестселър .

Е нали бе убийство....сега какво трябва да се промени на опит за убийство....абе ингилизи земете че им сипете нещо в храната че ще вземат да се раздрънкат...то се разбра че няма да умрат....я инсценирайте втори опит за убийство, ама този път и камера да заснеме как някой ги убива, и да има руското знаме на ръкава си за да сме по сигурни.

Жълт код за Москва и Червен код за крадливото правителство на Бойко бандита!!!

очаквам жълт код в туризма, ако има промяна в отношенията....

тиквата ти. Боко! Това ли сътвори тиквата ти.

ЧЕРВЕН КОД МЕЖДУ БОРИСОВ И СОБСТВЕНИЯ МУ НАРОД. БОРИСОВ, ТЕБ ЩЕ ТЕ ИЗБИРА НАРОДЪТ В ТВОЯТА СТРАНА И АКО ОБИЧАШ НЕ ГО ПОЗДЦЕНЯВАЙ ТОЛКОВА НАХАЛНО

Усещам как Борисов ще пропусне следващите избори поради натрупани жълти кодове...ъ, картони.

Жълт код или жълти гащи?

Глейте ся, Скрипал е трябвало да "ритне камбаната" по две основни причини: 1. Оказа се (по информация в медии от САЩ), че той е продължавал връзката си и срещите си с бившия си оперативен ръководител от британското разузнаване Кристофър Стийли. Оня същия, дето направи "Досието Тръмп - Русия". След доказването на несъстоятелността на досието, Тръмп почва да търси и гони "виновните", а следите водят право към Великобритания и Скрипал е можело да "запее". 2. Заради Брекзит, на UK спешно им трябват много пари - милиарди. Най-лесни са им руските пари. Ненапразно, преди 3 дни министърът на отбраната (не на финансите, а точно на отбраната!) на UK заяви, че "можем да замразим" подозрителни фондове на руски бизнесмени - а точно в Лондон си държат парите масата руски олигарси. А това са МНОГО милиарди. После е лесно - с техните пари ще с платят това, което иска ЕС от UK. Оказва се, че "замразените" пари изчезват много лесно и незнайно как. Сега се опитват да потушат скандала с изчезналите пари на Кадафи - от замразени в европейски банки над 15 милиарда са останали едва около 6. Останалите са се "изпарили" от замразените фондове... И (както се оказва) никой не знае как е станало това.

Че затворихме реакторите за да влезем в Европа надупени, затворихме ги. Че си унищожихме армията за да ни приемат в НАТО пак се надупихме и я унищожихме. Че им дадохме безплатно да ползват наши военни бази, дадохме ги. Че унищожиха икономиката ни, пак си траехме и си траем и сега. Че ни изсмукват златото за без пари със наше съгласие изсмукват го. Че спряха южен поток спряха го. Че подкрепяме санкции срещу братска Русия подкрепяме ги. Сега искат и да късаме отношения с Русия. Е няма по-големи дупедавци от нашите политици и от нас - тези които ги избираме.

Еее но затова пък имаш Мак Доналдс и пиеш Кока Кола на корем.

ТАЗИ КИКИМОРА ОТ СНИМКАТА КАКВО МУ СЕ МАЗНИ НА БОЙКО. АКО СТАНЕ НЕГО ПЪРВО АНГЛИЧАНИТЕ ЩЕ НИ ОБЪРНАТ ГРЪБ И БОМБИ ЩЕ ПАДАТ НА ГЛАВИТЕ НИ. НЕ ИМ ВЯРВАМ!

Боко ако и от тая еврогейска каша излезеш сух- евала!пак ти казвам не стъпвай на чурук еврогейска дъска! ще потънеш в ла.йната и няма да има измъкване!кютай си!руснаците вече с едната ръка подават моркова на ингилизите а с другата стискат дебела кюския!!!

А какво е жълтото, защото жълтото има различни нюанси- жълто като тиква, като презрял банан, като лимон, като каунь....или като нещо друго

ChatGPT

Боприсов само да не обяви кафяв код в гащите си!

Просто ум не ми го побира!!!Сутрин Б.Б. каже едно, на обяд друго, а вечер съвсем друго...Той май е научен сама да слушка и си няма никакво свое мнение и позиция...Да е жив и Здрав Ердоган, та дано Б.Б. се понауче от него как се отстояват национални интереси!!!Колкото повече слушкаш, толкова повече те мачкат, приятелю от Банкя!!!

защо трябва да се вярва на една провалила се премиерка(англия коя е англия че да се съобразяваме с нейните претенции(още от освобождението на България от турско робство ;англия ние мачкала и заради нейните интереси сме били ощетени;НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАРАМЕ С РУСИЯ.

Мъка управленска, никога никой от тези горе няма да бъде избран със 77% одобрение от народа, никога.

Бате Бойко - синоптик А Цветанов меТРОЛОг Двамата са все едни - от трън та на глог

Е махнете го тоя,повръща ми се като му видя ма..ната и лицимерна усмивчица. Затри цял един народ,само се мазноти навсякъде където иде на екскурзия.

Борисов, поне един път покажи някаква политическа зрялост и не се подвеждай по клопките на Запада, защо досега България нищо не е получила нито от САЩ, нито от ЕС.

ЗЕЛЕНА ТИКВА- ЖЪЛТ КОД

Имаме един руски дипломат за гонене - Волень Сидорович!

Какво си се налезил на тази дъртофелница,бе, Мутро тъпа, тя ли ще ни помага, като дъртата гедеерска пръдла както ни помогна досега, ще ни врътнат кранчето руснаците и тогава, тъпанар, ще те извлечем от МС да даваш отчет,долно, продажно мекере!!

Признаваш много неща, много си зависим и какво? Как да ти вярваме?

Къде видя много неща? като в "Доказателствата " на Тереза Мей? Малоумник

Сега банкянският прост цървул ожълти гащите, скоро и дъртата пръдла на снимката ще ожълти кюлотите...

Ехо замислете се! За да гонят толкова много дипломати от толкова страни, значи има повод. 2018 г. сме. гонене на дипломати не е само от солидарност. Това ще се отрази и на икономическите връзки м/у страните изгонили дипломати и Москва. Кой иска това? Кой иска да се лиши от пазар като Русия и кой иска да се лиши от това което предлага Русия? Явно има доказателства за това, че братята руснаци са отговорни по някакъв начин за случая...

Не знам дали още са останали глупаци които вярват, че реши ли Русия да премахне някой неудобен шпионин, то ще тръгне да го трови така, че да го остави тровен недоотровен.Или пък точно да го премахва с отрова.Набележат ли те руските тайни служби си мъртъв.Тия сценарии-не на нас.Бели конци отвред!!!

ОСВЕН РЕДОВИТЕ ЗОМБИТА!

Да изгоним двама руски дипломати от София. Те веднага ще изгонят двама наши от Москва. Общата бройка на сметката ни в Европа ще бъде 4.

Турция се изрепчи на Русия и им се провалиха два туристически сезона.. Маса хотели фалираха.. Та и нашта не е лесна, дали да лаем като пуделче по европейски , както обикновено или да защитаваме интереса на туризма. Енергийните проекти ги провалихме, ама мутрите си искат приходите от туризъм.

Борисов кога ли не се е поддал нанатиск.Него все го притискат и той горкия се съгласява.Днас каже едно ,утре друго и т.н...Жалък човек и излага и нашата държава.

ЖЪЛТ КОД за Бойко Борисов! Следва ЧЕРВЕН КАРТОН.Народното недоволство набира все повече и повече сили. Възмездие ще има,помнете!

Много скоро,тези,които ни тикат в конфликт с Русия,ЩЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ!!!

Никой не тика,въпрос на гледна точка!Но чак рашките да са цвете,просто абсурд!Деформацията в мисленето при тях си върви с пълна сила,политпропагандата тоже,и всичко е толкова на ачик,чак са смешни!Но ситуацията с тези химична атака си е не е работа,прекалено безотговорно ,а се тиражира сякаш са дали бонбони!

Народа, след като от 25 години е само зрител в собствената си страна (нарочно не казвам "държава"), сега може заслужено да гледа сеира на управляващите.

Натиснаха ГО партньорските служби за "Скрипал", в Главата му светна червено и...обяви жълт код. Сефте - натиснаха ГО за Истанбулската конвенция и спря да мърда. ... Посочете ми едно решение, което Ветропоказателя е взел без натиск отвън или отвътре!

Няма какво да се добави.

Англосонската подмолност и лицемерие минават всички познати досега граници . Слугите им като България са без избор защото са Слуги ! Когато всики те се държат нагло и предизвикателно към велика сила-Русия ,това със сигурност няма да остане без последствия . Руснаците не бързат ,но никога не си оставят нещата недовършени, съюзниците си незащитени и злото ненаказано ! Няма съмнение Запада е разпад и търси наини да оцелее още малко ,за което са нужни Конфликти за консолидация на населението им. Дано не се стигне въоръжен конфликт който ще е последен.

на много тънък лед стъпи Бойко

А Аз обявявам трети жълт картон за ББ-бибитко! А, ама кой го е пуснал на терена с 2 жълти картона? Аааа, явно - народа масово е с жълти книжки, за да допусне Българоубиеца пак да му бие дузпи на празна врата!?

ГЕРБ си отиват така или иначе , така че какввото и да направвят ппак и заминават завинаги .

Значи скоро ще му стане жълто на дупето...

позволиш на някой да ти се качи на главата, не е добре (не е възпитателно) нито за този, който ти се е качил, нито за този, на чиято глава са се качили.

Може би Русия най-правилно ще постъпи, ако скъса изобщо дипломатически отношения с Великобритания, САЩ и Украйна, а към другите не предприеме никакви мерки.

:)))Големи шегаджии ще излязат това днешните ръководители на европейските страни.Едни се майтапят със сериозни неща-това бойно отровно вещество за нищо го нямат,други като нашият Бойко се майтапят и с Европа и с Русия с цветовте приети в Еропа за природни бедствия.Въпро на чувство за хумор и реализъм

Защо Кафявият джендър подписа Анадолската конвенция?

Я да попитам нещо, че не ми е ясно... По време на ВСВ, трябваше ли да експортираме Евреите към концлагерите? И така да станем солидарни с най-верните ни съюзници на тогавашния ЕС и военния блок? И друго... Тези, дето бяха солидарни с Англия за ОМП на Садам, дали сега се разкайват?

Много питаш,и като питаш,то кой ли ще ти отговори?Тези ли които,ще се изненадат,че българските еврей сме спасили,но не и онези,които са били под българска юрисдиция в Македония и Гърция.А що се отнася то тези които повярваха на Англия за бойните отровни вещества на Садам,няма как да се разкайват,щом с две ръже пак гласуват за "юруш на маслините"Те тези после ще се разкайват и ще казват-те онези загубилите ни накараха така да правим.Примери със страни бол и то от не толкова далечното минало