17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма читави хора, щом си толкова години във властта и продължават да гласуват за теб, няма читави.

Не знам защо ,ама тая женица ми е доста противна.

Е червен кашалот

ауууу какви сте читави с Радев и любовницата му..ха.ха

Да напомня-меката китка свита в юмрук-най големия абсурд в политиката.Да пратим радев в историята.

С десни мерки ще постигат леви резултати и с непочтени методи почтеност. Съвсем го тричахте електората.

почтената...

Всъщност какво работи тази жена. Каква е ползата за обществото от това което върши. Надявам се, че не и плащаме заплатата за това да ни разяснява какви се нейните възгледи за различните политически субекти в страната.

Ницше е поставял истината под съмнение.Може би е бил прав.Възможно е нищо да не е вярно,да няма истина в самата истина и дори да не съществува нещо като истината.

Дъртия бабишкерляк , помни ли виденовата зима ??? Защо сегани натриса радева такава

Политиката на БСП е разделяй и владей! Радев е разделителя, а червените търсят начин, да се вклинят, та да дойдат на власт в България. Червената Мафия не спи, а търси пролука

Стига ни пробутвахте тия ментета на мунчо!! Хората си искат Бойко Борисов

От ГЕРБ и ДПС няма да вземат нито един глас. Да му мислят червените протестъри.

Ти направи всичко това за българите : КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

новите крадльовци братята кирил и асен няма какво да ги коментирам, не ми е притрябвала йотова за да ги видя какво представляват. но помните ли, със злобния си и вечно адски кисел глас как го плашеше муня, че "ако само пръдне срещу бсп, няма да му бъде простено" е, хубаво, мунчо не просто пръдна, а се наа...разката фаилията и на България, но и на бсп. тая двеста-килограмовата нещо да е казала?

Ръси популизъм на килограм тоя плазмодий и се надява пак да са в прецедентството с рубленчо но ноември ще се запознае с конфигурация от три пръста с преобладаващ среден :)

През 1990г. измислиха длъжността вицепрезидент, за да има баланс в Президентството: СДС (Ж. Желев) - БСП (ген. Семерджиев). Безполезна длъжност, излишни разходи.

Мис Пиги ръси мозък

Намерил се кой да говори за почтеност - ...? Мислиш, че всички са идиоти и не ти помнят миналото в БНТ, където беше фаворитка на ЦК на БКП...Тц, не! Нищо няма да стане от тази държава, докато мърдат дърти комунета във властта. За Радев ще гласувам само ако ти не си вице, инак - не! Сорри..

Разплетена дамаджана, говори за промяна...

Честен и почтен човек измамил съдружниците си:)))) Честен и почтен човек лъжеш публично за гражданството си и не смяташе че трябва да се спазва конституцията;))) Честни и почтени хора купуващи партии и е последователи неизвестно с какви пари:)))) Да живее новата представа за честност и почтеност.

Твоя началник не е в читавите хора -разедини страната на стари и нови .

Ей това ви е наглата лъжа и на вас и на харвардските светила и на ГЕРБ и на тези преди тях, БСП, СДС, ЦАРЕ и тн. Няма значение какви са хората, те са всякакви. Трябва да има закони, институции и съд за калпавите, ама няма. За това се молим да излезнат читави.

Тая сланинеста ковра да говори за почтеност вече идва в повече

Важното е да вземат властта. После ще спазят обещанието си - 4 години управление и обратно в Канада, където няма екстрадация. Гледали сме го този филм вече 100 пъти..

Йотова,лесно е да се говори за промяна и почтенност.А,лесно ли се говори за лъжите?

Чао герберчета. Вас не ви брои никой вече

Добре, че е Илияна КОЙотова, за да ни каже кой е почтен.

"Много лесно употребяваме думи като почтеност и промяна, но те задължават много и носят след себе си много отговорности" Но думите задължавали и носели Много отговорности? Е явно не и за политиците ни, които не само не постигнаха това за което бяха избрани да влезнат в НС, но и каквото и да било друго нещо. Бюджета не мина, преизчислението на пенсиите мина някак си на една трета и накаря ще свърши като пълна тъпотия. Ех Йотова да го беше казала в прав текст че е лесно да говориш за каквото и да било, но не е лесно да го изпълниш! А тя ни бръщолеви за измислени задължения и отговорности? Без последствия няма такива работи! "Йотова изрази надежда следващият парламент да бъде съставен от много повече "читави хора" от заявените 121, които да си стиснат ръцете върху пет или шест приоритета, за които всички говорят" Какви са тези глупости? Читави хора ли? Тъкмо я упреквах за политическият й жаргон, а сега премина на селският!? И какво ще рече заявените 121? А другите 119 къде ги слага? Пет шест преоритета? ДБ и ИБГНИ имаха над 20, докато останалите имаха три от които едвам едното на една трета договориха.

разплетената дамаджана и тя взе да се предлага!

ДО КОЛКОТО ТАЯ Е ОТГОВОРНА ЗА БЕЗОЧИЯТА ШЕФФЧЕТО СИ ! ЯЗЪК ТИ ЗА КОМУН. ДОВЕРИЕ ! РАПОРТ ДАДЕН !

отвратителната вицка йотова лае по отвратителните нови шмекери. отвратително! промяна....почтеност...протест...о*раха и тези думи отврателните. защото отвратените им го позволихме!!!

Крадците Йотова и Радев викат дръжте крадеца! Типичен комунитически похват.

Оня ден Радко говори пред медиите: "Някои хора имат родината си за бащения " Другарю Радев защо говорите за себе си в трето лице ?

Иска да каже, че всички които НЕ гласуват за Кирчо Гелосания и Товариш Жуков не са читави чиляци.

Йотовата-комунистка яка ще определя кой е читав??????????? Ченгета, интриганти и алчни резидетури…

Йотова, вие комунягите сте много "читави"

Йотова, ти знаеш най-добре нали, какво е да говориш за промяна и борба срещу корупцията и в същото време твоя шеф да урежда любовницата си с апартамент и заплати в конфликт на интетеси с крадени от народа пари.! Повече от 100 години вашата партия лъжете хората и говорите за социална справедливост, а сте най-дивите капиталисти и експлоататори и на няколко пъти предадохте Родината на чужди сили! Господ бави, но не забравя! Безродници!

Радев горе долу мога да го възприема. Хибаво казва че се краде ,сигурно е вярно ,човещинка. Но нищо не казва как да се спрат кражбите. А Йотова не ми вдъхва доверие ,на стара комунистка вяра не може да имаш

Как да спре кражбите като той самия се оказа един обикновен далавераджия, крадец и измамник!

Стоим разголени пред Мунчовият взор защото Мунчо вижда всичко - и радост и позор. На Мунчо не убягва нищо с окото му всевиждащо Kато доктор той е учен, Мунчо като програмист е умен. По-хубав от Ален Делон заслужава той поклон. Който в Мунчо не е влюбен той напълно е налуден Мунчо светлината наша от свят без него аз се плаша Мунчовият звучен глас носи ни любов, захлас. Влиза ни в ушите гали ни душите. Мунчо разтуптява ни сърцата, на всекиго размеква колената. Да му устои не може никой - ни жена , ни мъж ,ни свой. Мунчо е готов зад всеки да застане с неговата мъжка твърдост да помогне всекиго да подкрепи и помощ да окаже и отвътре да докосне даже. Мунчо наш е, на Мунчо сме и ние всичко ще дадем от благодарение. Толкоз много той ни даде и на всеки се отдаде.

Плоско, тъпо, че чак изключително тъпо. За стихотворни стъпки да не говорим въобще... Ама, от трол и Pi Ar Sevi - толкоз - малко, но от сърце! Жалко, че мозък няма...

И тяхната не е лесна, нито да подкрепят, нито да се разграничат, да се харесат на всички :)

знаят, че дори да има читави хора ще направят всичко възможно да ги омърсят. Пример с депутатите на ИТН. ГЕРБ БСП и всички останали партии направиха всичко възможно да им се подиграят и омаскарят.

Мутрата Радев ли днес минава за "читав"? Направо нямам думи...

Втора част от стихосбирката ми за Бойко Борисов. Стихосбирката е в кратки елегични форми. Стоим разголени пред Бойковият взор защото Бойко вижда всичко - и радост и позор. На Бойко не убягва нищо с окото му всевиждащо § Kато доктор той е учен, Бойко като програмист е умен. По-хубав от Ален Делон заслужава той поклон. § Който в Бойко не е влюбен той напълно е налуден Бойко светлината наша от свят без него аз се плаша § Бойковият звучен глас носи ни любов, захлас. Влиза ни в ушите гали ни душите. § Бойко разтуптява ни сърцата, на всекиго размеква колената. Да му устои не може никой - ни жена , ни мъж ,ни свой. § Бойко е готов зад всеки да застане с неговата мъжка твърдост да помогне всекиго да подкрепи и помощ да окаже и отвътре да докосне даже. § Бойко наш е ,на Бойко сме и ние всичко ще дадем от благодарение. Толкоз много той ни даде и на всеки се отдаде.

Ще кажа на партийния секретар и на Севи за тези писаници

Жената търси спонсор за стихосбирка "Четиристишия за Бойко". Спонсорирам я с публикуване на събраното й творчество тук за ваша наслада. СЪБИНКА ДЖУЛГАРЕВА

Добра поезия и рима има.

Плагиат

Няма как и президентът да бъде преизбран и на парламентарните антигерб да спечели.Колкото и да са различни народите по света винаги се подсигуряват като разделят властта,дори и тези манталитет за единна власт го правят на избори.Очевидно е,че Радев и ГЕРБ ще спечелят изборите,поне към този момент,а ако по чудо се извади някой кандидат,който да омае главно жените като Макарон,ние сме винаги разделени,само тогава Радев и Герб няма да спечелят.

Ти със сигурност не си от почтените, червена соросоидна пачавро

Дебеланата вицепрезидентка и "почтеност" е нонсенс. "Мъдрият" Антон Кутев това го беше обяснил с думите "в БСП едни се издигат по полов път, други по наследство". Другарката практикува дълги дълги години практикува първия начин. Какво стана? Борисов и Гешев са единствената надежда за запазване на държавността. Факт, сър.

герб е уродливото лице на бкп, а бсп - дебилното

Независимия президент Румен Радев с неговото зависимо вице част от ВИСШИЯ ПАРТИЕН СЪВЕТ НА ПАРТИЯТА МАЙКА БКП пожелава успех нв архитектурния проект на КИРО ЛЪЖЕЦА И АСЕН КРАДЕЦА!

Слагаш двама нови на входа за фейс , лек ремонт на фасадата_-ново име и като влезнеш - то старите кур... вътре

Киро Лъжеца и Асен Крадеца. Само това успя да роди българия за 30 години. Грешка. Само това младо ни спусна нашата спасителка Русия ха 30 години. Ген Рашетников на тайни срещички ДА ЖИВЕЕ СТАЛИН! ДА ЖИВЕЕ ЛЕНИН!

Йотова, ах ти продажна кОрво!

Как може да се асоциираш с президента и да се наричаш читав човек