Йотова в тон с Трифонов: Липсва ми легитимността на решенията на кабинета

Един от лидерите много сериозно реагира за това, че решенията не се взимат от цялата коалиция, коментира вицепрезидентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелата свиня пак се изгрухтя където не й е мястото. За 6 години така и не разбра, че единствената й работа е да сменя календара на зеления чорап. Но от Кремъл са спуснали задача да се екплоатира всяка възможност за смут в България и верните роби комунисти с плам изпълнявят задачите

Редко противна и антипатична жена!!!

Ами тоя кабинет е ваш ма на теб и мунчо

А Йотова като каква дава мнения, че и търси отговорност?!? Всъщност, всеки български гражданин има право да има мнение и да търси отговори, но не разбирам в качеството Й на каква иска Йотова някаква специална отчетност за работата на Кабинета!!!

Точно тая ЛИЦЕМЕРКА не си знае мястото, тя цял президент насъсква и командори та едни младоци ли ще и се опрат!

Мунчо фатмака де крие зад разни женски като тиквата. Излез бе вмирисан женски полов орган с пагони. Излез и се провикни КИРО ВЪН, но си сключил сделка с козяк и сега само мишкуваш и се включваш с общи приказки в опит да си подържаш рейтинга.

и тоя цугтромбон се обади явно ще се върви на избори .

Илиянка и президента,заедно с оня многознаещия Слави Василев са се самозабравили с тази президентска република.Отвратителни са само като ги гледаш…..получават пари за дрънканици.

Тази кукувица,какво точно работи,свърши ли нещо полезно на работното си място.Само на килограми го докарва и косата ,това виждаме на екрана.Не върви а се търкаля,а беше хубавица,сега ,на тържеството даже се прекръсти ,не е за вярване….Дали си спомня атентата на нейните хора в църквата….

Ама много си задръстена - решенията в крайна сметка се взимат къде - в Народното събрание, където депутати са членовете на Коалицията! А в Колационния съвет има само намерения... Но ти си БСП и това обяснява всичко!

Не тя не е БСП, тя разцепва и унищожава БСП ,надява се да го яхне, това нищожество с увисналата джука!

тази лой Идиотова и нейния клепоух началник Рублен Гадев се държат като ментори на невнятни деца в детска градина за олигофрени. Не им е работа да се бъркат в работата на правителството, освен ако двамата са си въобразили, че България е вече пРезидентска република.

Липсва ти руския поп да му падаш на коленца и да му целуваш ..я!

Верно, тая путьовска подлога продължава на високи обороти. До преди месец се появяваше два пъти в годината, сега я виждаме 3 пъти на ден и едно и също сучи. МАРШ при господаря си в кремъл.

Туй npacu Налята Йотова не помни ли колко пламенно ги хвалеше Харвардските измамници? Вместо да констатира, да вземе да пита управляващите през медиите, защо европейските държави пълнят в момента Газохранилищата си с рекордни темпове, а нашето миналата седмица беше на 17%??? Нали знаехме за опасността от спиране на газа, защо хранилището е оставено празно??? Или и за празното газохранилище е виновен Баце?

Германска компания намерила начин да превежда евро в руска банка и да си получава газ, а за българите такъв начин нямало. И това с правителство с участие на БСП. Без коментар!

Абсолютно! И да допълня - преди 2 седмици, като ни спряха газа се оказа, че хранилището е запълнено само на 17%!!!! Нали от края на Февруари се готвим за проблеми с доставките на газ, а за 2 месеца не намерихме начин да си запълним резерва на сносна цена! Само за това - трябва да се иска вот на недоверие.

Къде я тази сносна цена? Путьо ограничава доставките на газ за Европа от миналата есен и цените стигнаха до небесата.