Йотова: Не се конфронтираме с Борисов, а имаме мнение

Със събарянето на къщи няма да решим ромския проблем, каза вицепрезидентът

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Не се конфронтираме с Борисов, а имаме мнение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази червена уруспия коленичи пред чекиста в расо Гундеяв, с което оскверни президентската институция. Може би го помоли да и простят греховете..?

Тези тулупи в прецедентството нямат ли огледала и бръснар, идЙотова е обраснала като клошарка и може да завъди буби, нехигенично е и грозно, любовницата на агента Гоце-трипера да не се поддържа.

Патица. Успя да постигне своето и от джурналистка да се издигне през БСП до Президенството. Трай си там и не се обаждай, че вредиш на БСП и на Президентската институция. Ще целуваш ръка на Боко като се пенсионираш

След седянката на актива и кметовете на ГЕРБ с Борисов в НДК ,платени и неплатени тролове коментатори се включиха активно по медиите вкл. и в ДИР с оплюването на всеки ,който застане с мнение несъвпадащо с линията на ПГ ,,ГЕРБ". Те не се усещат миличките тролчета .че плюят срещу настолният си вентилатор,т.е. те се саонаплюват.Жалки и смешни предизборни напани на жалки човечета.* ПГ ,,ГЕРБ"-партйна групировка съставена от бивши комунисти,децата и внуците им,бивши Седесари,бесвоари и отбДПС и РБ .

Разбира се, че е така. Ако нямате собствено мнение и не го изказвате, тогава за какъв дявол сме ви избрали. Президентството трябва да е коректив на изпълнителната власт. Никой никъде не е казал, че Президентът трябва с всичко да е съгласен и само да ръкопляска на управляващите. Безкритичното отношение е пагубно. Законодателят е предвидил Президентът да има право на "Вето" върху закон, ако смята, че не е достатъчно прецизен, или има неприемливи неща в него. Нали Президентът върна една камара закони, защото смяташе, че има неща, които трябва да се прецизират. И какво стана? Някой съобрази ли се с неговите забележки? Не! А после плачат, че Президентът не бил конструктивен и не искал да помага на правителство и парламент. Как да помагаш при такова отношение. Президентът е длъжен да сочи проблемите в обществото, а не да ги премълчава и замита под килима.

Йотова,вие в президентската институция щом като имате мнение,това за Борисов ,Цветанов и ГЕРБ си е сто процентова конфтонтация. При тоталитарните и авторитарни държави винаги се върви градивно успоредно с мнението на управляващия. За да не предизвиквате с вашето мнение ГЕРБ ,Борисов и Цветанов и да ви джавкат Те по медиите ,откажете се от мнението си по различните проблеми на държавата и управлението .Така те ще се успокоят и няма да плюват президентската институция и лично теб и Президента.Тогава ,тогава ще настъпи мир и любов между Вас от една страна и от Борисов,Цветанов и ГЕРБ от друга,а нас българските граждани ,кучета ни яли.

което поразително съвпада с това на БСП. Вероятно е напълно случайно? Нещо за Гундяев няма ли да кажеш, Йотова?

ДРУГАРКО, ПЪК ТИ ИМАШ МНЕНИЕ, АМА НЕМАШ НИК. СМЕШНИЦА. КОЛКО КОМЕНТАРА НАШЛЯПА???

И това мнение е много лошо , то и аз така.

Била ляв човек, защо не си го каже направо- обикновена комунистка си е. Иначе издържах да я гледам 2 минути, след което смених канала, но успях да хвана тамън като обясняваше как не си седяла много в кабинета, защото обикаляла сред хората както била обещала предизборно. Какво обикаля като тя не е дори президент, който е достатъчно безсмислена фигура у нас, тя е вицепрезидент! Та тя има само няколко изчерпателно изброени правомощия, делегирани й от президента, какво има да обикаля сред народа- да пита кой има нужда от помилване или убежище ли? Евтин популизъм... но както казах- обикновена комунистка.

А ти си обикновена глупачка.

Трябва да признаем ,че политическия опит на Йотова е доста по-голям от този на Радев. Радев сам си руши рейтинга,активно и лекичко рушат и от БСП ,виждайки в него малък но неприятен конкурент в лявото пространство. Много аkтивно помага и неговата съпруга с постовете си във Фейсбук-поради абсолютна неподготвеност и мания за първа дама. Tака успешно срива имиджа на президента ,че няма нужда друг да се намесва. Общото за президентството е ,че избрахме неподходящи и неподготвени пишман политици и ги пратихме да се учат за наша сметка в ПУЦ с име президентство . Такава двойка заслужи президента с новогодишното си изказване ,че се чудя как ще премине в следващия ПУЦ клас. Много ми е интересно мнението на Йотова относно финансирането на предизборната кампания на Г-н Радев от социално слаби .Нeка най -после се каже-толкова и толкова социялно слаби дариха за неговата кампания по 500 лева-общо толкова и толкова лева .Защо всички смятат че е неправилно здравната каса да се източва чрез фалшиви Телк протоkоли, а може президентска кампания да се прави чрез фалшиви дарения ? Уважаема Йотова ,моля съберете смелост и признайте-да ,сгрешихме,нямаше как да разкрием източниците си на тези пари. Има ли Руски дарители-също искам да знам.Кажи бе жена-народа нека да знае-може пък и да ви прости. Иначе-Вие като фигура в президентството сте много по-приемлива от Президента-поне не правите глупави скандали и поне не мога да кажа ,че разединявате народа. Не сте в никакъв случай разплетена дамаджана ,а за вас може да се каже като за" Карлсон който живее на покрива"-Мъж( жена) в разцвета на силите си ,добре закръглен. Какво лошо има в това?

александро, къде те сърби?

на това се вика здрав дух в здраво тяло! Бравос!

с мнение...

Махнете популистките си рашения на базата на ромските гласове и ще успеете. Циганите се оправят сама с труд, дисциплина, закони, образование и КОНТРОЛ/ видеонаблюдение/

Така е, но не е достатъчно. За затвърждаване на познанията и поддържане на дисциплината трябва и БОЙ. Периодично, по график. Иначе пак се разхайтват тъмнозелените.

Яко се е угоила. Залагам. че до края на мандата ще чукне 200 кила. Машала!

КАКВО ИМАШ ПРОТИВ НАС, МА?

Лобистка за Истанбулската конвенция.

от празна дамаджана!

"Йотова категорично отказа да коментира темата с покупката на нови изтребители за армията ни". Значи когато не и изнася на Йотова, не може да коментира, а иначе не можеш да и затвориш устата...

дипломатични отговори, обтекаемо говорене...и липса на позиция по въпроса защо все пак рейтингът на БСП не расте

Тия дежурните политолози ли?

кои политолози не са на дежурство?

БРАВО, БРАВО, БРАВО..//ДОСТОЕН ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ, С ДОСТОЙНИ ОТГОВОРИ. С УДОВОЛСТВИЕ Я ГЛЕДАХ И СЛУШАХ, ДАНО ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА, КАТО НЕЯ.

също,като патрона си!

БРАВО, БРАВО, БРАВО..//ДОСТОЕН ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ, С ДОСТОЙНИ ОТГОВОРИ. С УДОВОЛСТВИЕ Я ГЛЕДАХ И СЛУШАХ, ДАНО ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА, КАТО НЕЯ.

също,като патрона си!

ЙОТОВА,ПРЕСТАНИ ДА СЕ РАЗДУВАШ,ВЕЧЕ МЕ ПЛАШИШ! ЕДИН ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК СЕ ПОДДЪРЖА В ДОБРА ФОРМА,ОСОБЕНО НА ПУБЛИЧНА,ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЛЪЖНОСТ!!! ПАРИ ЛИ НЯМАШ? ИЛИ ВРЕМЕ,ЩОТО МНОГО РАБОТИШ? НЕ,ЧЕ ТЕ МИСЛЯ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА!

подържан.... Скрий се бе,какво ие на жената?

са раздути,някак си...

още са и посинели колената?!

Тази абсолютно нищо не каза. На всеки въпрос започваше: "Аз бих попитала по-скоро следното . . . ." и си кара по опорни точки. Едно от най-безсмислените интервюта на света!

не бих седнал да я слушам и то по сутрините, но прочетох резюмето тук. бла-бла-бла, бла-бла-бла, кухи констатации без решения, щели ПАК да се борят за властта(тя не е ли надпартийна???!!!), щели да интегрират "ромите", с пРезидента били първи дружки по всички въпроси...бла-бла-бла. та, въпросът ми е-колко е месечната заплата и месечната издръжка на тази жена с очевидно безсмислен държавен пост???!!! п.п. и да не се тревожи, вече е запомнена с нещо- с това, как коленичи в калта не летището, за да целуни ръка на руското ченге с килимявката на главата.

можеш ли да налееш нещо?

със събарянето?Ми,да им построи мезонети,тогава...ама с паркет да са!

по една кранта с дантелена рокля,пред всеки вход...

на кранта...

пари за период 2015-2020г...и то с милиарди....и някой ще трябва да каже къде са отишли..... Така че не се присмивайте за апартаминти и мезонети ...за ромите..... Къде са парите?

разплетената дамаджана застана на амбразурата!

Че той направо пропадна,бе!

Йотова, тази сутрин направиха оценка на двете години управление на Радев. До тук щял да бъде запомнен с две неща: 1. 12:0 2. Жена му Честито за успешното обединяване на нацията ни! Още веднъж, адмирации и аплодисменти.

България е първенец по добив на тикви!

И по добив на цигани.....

Всички са обединени около това че имаме най-ниския жизнен стандарт в ЕС и това трябва да се промени, всички дават най-ниска оценка на НС...защо? Защо общественото мнение счита че в Народното събрание се коват некачествени закони,дори лобистки? Защо общественото мнение счита че изпълнителната власт,командва законодателната? Ами Президента изрича гласно това,което всички хора коментират по между си.... Това дразни изпълнителната власт, и даже се притеснява да не се превърне президентството във властови център.....

Значи, казваш, не си гледал телевизия тази сутрин.

а горното е коментар към колегата от форума.

имате мнение, да и то не какво и да е мнение, а съветското ... пардон ... руското такова

Ти за българско мнение май не си чувал?????? Ей ,промили са ти мозъка с това раболепие пред "началноците".

Всички пaртии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Какво мнение имате, бе, Йотова? Питахте ли нагоре, дали може, преди да давате мнение? От рекордите на Гинес проверяват Радев ли е президентът с най-много броя наложено и отхвърлено вето. Социолози и политолози отвсякъде го подиграват, че в стремежа си на всяка цена да бъде против управляващите, му се налагало да се държи ту като ляв, ту като десен. Което означавало, че или е непоследователен в политиката без всякакво мнение или е опозиционер, скрит зад маската на президент-обединител. Кое от двете си избираш? Мен и двете ми звучат еднакво обидни.

Тия дето зависят от европейски пари ли?

Не, говорим за президенти, които ги назначават разни руски генерали, с които никой никога не се е срещал

Аз гледам действията на хората .

Пак само голи приказки... Това Президентство за какъв чеп ни е

контрол върху некачествени закони и да е контрапункт на изпълнителната власт.

Гаргамел

Колко закона е променил...

ЗвЪнци!

политик и интервюто го показва. Много хубаво предложение даде...България да иска ресор на комисар по разширяването. Щом ЕК оценява нашето председателство като отлично....а тематата беше "Западни балкани", да ги видим на дело....дали ще дадат на България този ресор..."разширяване на ЕС.

в клякането...