Йоско Костинбродския задържан в Гърция за кражби

На последна инстанция е процесът срещу него у нас за лидер на банда за дрога

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балканския корумпиран кенеф Бълхария смърдииииии !

А Костнбродската краде бюлетини в двойно дъно на автобус

Те много бяха издирваните в България,и след задържането им бяха оправдани.И най-голямата грешка която може да направи един национално ,,издирван престъпник'' е да напусне държавата.Интересно,но всеки издирван в България бива заловен почти веднага след напускането на държавата в която е бил издирван години наред.Интересна работа,то да се чудиш и маеш на такава държава.Изглежда че ако не искаш да те заловят в България,просто трябва да си седиш в къщи,и да не напускаш територията си.. .Иначе .......

Ухааа са в Елада ще го разцепат, щото в Булгаристан правосъдие нема и всичко е пунтамара :)

Този беше на върха, когато БСП и ДПС бяха на власт. После дойде сушата. И Ръчичката се спихна.

Престъпниците тука се чувстват най-добре и никой не ги закача.Стига да плащат на правилните хора.Иначе като спрат да плащат,сега виждат какво ги чака

Че радев, три трътки му дават заповеди, двете от бсп с отеснелите сукманчета и неговата с квадратното чене дето прилича на касов апарат,какво да прави,устата му пресъхва като говори,но няма избор...:)Така се издига тъп фатмак от Хасковско село.

Издирван от 5 години !? Не държава - сбирщина !

сега дупе да му е яко на този башибозук. В Гърция съдът не си поплюва, както "строгият но справедлив" български съд. Сега лайнара ще го окошарят за дълги, дълги години. Само нашите съдии да не си го поискат, щото пак ще го пуснат в чужбина да си лекува зъбите. Нека изгние в гръцки затвор, че да не тормози българите.

Изпаднал кокошкар, толкова да паднеш...

Ей, диражии, тоа на снимката не съм язе! Да земете да ми платите гаранцията, щото ако се опъвате че ви съда за уронване на престижа и че ви стъпи по скъпо!

уж бос на банда, уж наркобарон, пък той бил обикновен кокошкар

Как е стигнал в Гърция бе, милюционерите не са ли го проверили на границата за неплатени глоби.

Дано там поне остане някой година че тук не го вкарват -

Добре, че са чуждите служби, сега вече ще лежи в затвора. Нашите само ги регистрират и ги пускат.

забравете го за следващите десет години!

По това време той бе подсъдим в България като лидер на банда за убийства, но вече е оправдан по делото..... На последна инстанция обаче е процесът срещу него за лидер на банда за дрога.

От убиец е станал наркотрафикант.

PEYTSCH

A тези които са го оправдали ? Свине ли са ?

Някакво наркоманче дето е дърпало чанти на пазара ли? Защо пишете за всякакви манаф.чета?

Като не знаеш каквъв е защо се изказваш. Имаш гугъл, сядай и чети.

Гугъл се ползва за да търсиш информация за нещо важно. Кажи ми този малоумник с какво е важен, какво е, защо ни занимават с някакви нещастници, които нищо не са постигнали в живота. Ти какво си? Научни трудове ли си публикувал или някакви джебчии са ти икони в живота?

Тоя всъщност е един от големите бандити. Той отвлече единия от хърватската банда и го обезглави. Така се предполага де. После излезна каза, имаше ли глава Иван Може или нямаше. Подозираха го за атентата срещу киро японеца, за отвличането на сина на Венци Стефанов. Не е случаен...

Biah vav MILIZIAta ot 1970 do 1989, no biah mil.izuner sas zdravi printzipi. Takiva zakureveli idioti imahme i tugava, no biaha od po-malak kaliber-fkarvahme gti vav patia !

Лайняна държава,само грабежи, убийства и измами. В Африка живеят по добре.

Тръгвай към Африка и не се връщай. Там ще си между свои - няма да пишеш лошо за негрите и маймуните, ей.

Журналята в Дира не знаят за какво става въпрос. Слагат снимки на който им падне. Също са функционално неграмотни. Както 80 процента от учениците. Закривай .

Че това му е снимката даже на интерпол бюлетината за издирване... Иначе имаше и друг бандит със същото име дето згази някакви с хамъра си, надрусан. Ама той от сливен.

С такива боклуци просляваме България

Към редакцията: То вярно, че е голямо съвпадение две мутри да са с еднакви имена/умалителни, ама проверявайте все пак, не отнема много време. На снимката не е костинбродския, а е сливенския....

След като е оправдан, значи не е вършил нищо лошо и може да продължи с същата дейност. Логично е.

А Мая костинбродската кога ?

Гърците имат правораздавателна система и по-бързо ще бъде осъден там за кражба, отколкото тук за наркотици и убийства.(ако въобще бъде осъден в тук)

Майка му поще рекетира рибарите на Безден на гьола!

На снимката е друг

Йоско Костинбротския, или Безденския е друг човек. Него са хванали. Мирси, няма за какво.

Очаквам Радев да излезе и да защити и този достоен българин!