Йорданов: Не е невъзможно ИТН и ПП да се разберат, но без премиер Кирил Петков

Лидерът на ПП се превърна в по-добре образован Бойко Борисов, Кицата се е запънал на вратата на МС като анимационен герой, каза дясната ръка на Слави Трифонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз един път го видях на живо - Смийгъл. 1.45, развалени зъби и се беше облякъл като клошар и това тази година.

И каква е гаранцията,че утре на чалгаджиите няма да им скимне пак да свалят правителството ?

В помийната яма.Там ви е местото.

ПП и ИТН повече нямат място в управлението на държата.

Перспективата избори май никак не ви е приятна :))) хай гушвайъте се до местния вот тогава.

тошко, борисов е доктор по психология, преподавател във вуз ,завеждащ катедра! а ти и кирчо още не сте показали никакви дипломи!

и не само тя

Нищо не разбирам КП бил въртелив ато вентилатор , Генчовска не харесвала предложението, ама пулино говори , че било най-доброто решение за страната, казвате, че КП щял еднолично да ни прецака за Македония като вземе еднолично решение тип ББ, па после потъпквал конституцията , че го бил пратив в парламента да решават, е па кой се върти като вентилатор,?

Те все още си имат 130 депутати.....

смрадливи боклуци сте всички ве! за власт и пари сте готови на всичко!

То и в ИТН ако ги няма чалгарите можи и остане някакъв народ - ама това е една дрруга бира...

пхахахаххахах, Боко еднокнижникА е преподавател

а ти си доктор по идиотия!

Не може да сравняваш Борисов, който мъдро управлява държавата 10 години, с Петков, който си изцапа гащичките само за 6 месеца.

Познавам 100 доктори които хал хабер си нямат от деисциплините си. хеле доктори по психология Хеле доктори по пожарникарска психология хеле доктори п пожарникарска психология с брудално здрав политически гръб.....

много яка шизофрения тресе парламента

Тошко, ти и твоя ментор от Учиндол отдавна вече трябваше да сте разбрали, че сте вън от политиката на България. Ти и Слави сте същите като Борисов и като акъл, и като манталитет. Ако искате да направите истинско добро за българите, просто се хванете с дългия ръкъ зъ ръка и се скрийте някъде от хорските погледи. Не че Петков е най-доброто решение, предвид клякането му пред американски и европейски лидери, но вероятно ще осъзнае грешката си и ще разбере че по-важно от Македония и Украйна е именно България. Ако не го направи - Канада го очаква много скоро.

Грешка на ПП ще е да се разбере с вас.

Аз лично не бих водила разговори с тези терористи. Прости и зависими хора, които си позволяват да дават оценки. Чалга в действие.

тоше пак не си разбрал нищо

И без Тошко и Сливата

Вицът на деня, от коментар направен по-рано: *"борисов е доктор по психология, преподавател във вуз ,завеждащ катедра!" Питам се - може ли да има толкова застреляни хора, които някак са се научили да пишат, но не и да мислят? Е, можело, явно.

тоше толкова си токсичен, че едва ли го разбираш

Защо, според теб кой от ПП става за премиер?! Геят с изказването за духането, който е изключително противен, Шафрантията или може би застреляния евреин?! Всички са копия на Киро и не стават за нищо, също като него!

Недей да обиждаш бедния Смийгъл. Той поне си има извинение. Тоя не.

Ти нали каза,че депутатите не сте проститутки..Ти специално си по_долен и от тях.

Честно казано, еиднствения панс на тези партийки които загуиха полоивната си гласоподаватели, е да се закрепят на власт и да изчакат по-подходящ момент за избори. Дали могат взаимно да се понесат и дали улицата ще ги понесе, тепърва ще видим. Ясн ое едно - ще опитат да отърват копчето, както цветущо се изарзяват народа.

ако ти беше прочел нещо повече отустова на бкп щеше да знаеш, че борисов през 1985-1990г е преподавател и завеждащ катедра във ВИПОНД, и през 1990г защитава пред ВАК дисертация на тема ........., и му е присъдена научна степен доктор по психология!

Боклуците от ПП ще се разберат с герб, защото иначе си утиват.

Утиват с У?

Това е еиднственият им шанс за политическо оцеляване. Ти , разбира се, с иправ да буташ фитила на изборите. Но чисто логически е ясно ,че те ще пробват да се разберат.

явно познаваш само себеподобни! вероятно си привърженик на славчо учиндолски, който си купи диплома 20 години след като престана да ходи на училище!

Това е форум. Пък и в чата е прието да напишеш дадена дума по начина по който би искал да я произнесеш в дадената ситуация. Утиват си е напълно приемливо в случая. Например, подобни граматици като тебе дори не са се замисляли защо пишем не така както говорим , а по друг начин :)

Рожбе, това ни е ясно, но къде си учил български език?!

ИТН няма какво да преговарят, защото са вън от следващия парламент. Да се посветят на това, което наистина умеят - чалгата.

Неграмотник! Направо си за член на ПП

Доктор хонорист кауза, каратист и футбалер Борисов питахте ли го али е навит да му отнемате предсрочния вот?

На всичко сте съгласни, долни измекяри, защото усещате, че това е краят ви

Управлението на ПП бе белязано от нон стоп лъжите на премиера в оставка Киро Лъжеца,както и от небивали локдауни и натиск за ваксинация! Локдауните предизвикаха небивала криза и безработица,както и тотални подигравки от феодалите към работещите им роби. Сега същите тези феодали реват,че робите им са избягали и търсят нови,но такива няма. Отделно захвърлянето на историята на България на бунището стана факт,само до приемането на Истанбулската конвенция не се стигна,тя просто си чакаше реда,но за щастие не се стигна до тоя ред. Та,Киро излъга,че ще строи 3-ти мост на Дунав,че ще има нов завод за електромобили в Ловеч,че нямало да има локдауни и ваксинацията ще е ,за който иска,излъга,че нямало да премахне ветото над Македония,наложи след локдауните санкции на Русия,което доведе до рекордно покачване на цените на енергоносителите в България и рекордна инфлация на всичко останало,така Киро мислеше за народа си,че го направи 2 пъти по беден от при управлението на ГЕРБ! Но и ГЕРБ на бял кон не ни трябва,защото всички знаем управлението на ГЕРБ,а преди това и на БСП и НДСВ,че и на СДС до какво докара България - 3 милиона души население по малко,голяма част избягали в чужбина,а останалите измряха тук. Най голямата смъртност в света от всичко,най голямата бедност и мизерия,робовладелски строй в 21-ви век насред ЕС,най големия отрицателен прираст в оисторията на света и то в мирно време,от България бягат повече хора,от колкото от държавите,в които се водят войни... 33 години управление на мафията ГЕРБСДСБСПНСВПППрикриватураМВР_Съд = всичко изброено по горе - повсеместна корупция,разграбване на държавата,пълна безнаказаност за големите крадци,олигарси и политици,циркове и медиини изяви на МВР и Прикриватурата,най голямата смъртност в света и най лошия естествен прираст в света,направиха така,че дори бежанците да отказват да остават тук,до там,че дори да предпочетат да загинат във война,но не и да живеят в България,преследване само за обикновените хора има - откраднал колело - в затвора,свалил порно от торент да гледа - в затвора,откраднал 5 лв - в затвора,шамаросал някого - в затвора,докато откраднал милиарди - невинен,обрал държавата и съсипал стотици заводи,оставил на улицата десетки хиляди домакинства - невинен,е това е нашата мила родна кочина....

Кои сте вие. Тези, които три пъти провалят България. Наглеци

ТОЯ МАЙ Е С МАЙМУНСКА ШАРКА ПОНЕ ТАКА СЕ ДЪРЖИ

Колкото по прости толкова по нагло поведение Чалгари

- ОТКРИТО ЗАЯВИ НА ЦЯЛ СВЯТ, ЧЕ "БЪЛГАРИЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СКЛЮЧИ ДОГОВОР С ГАД-ПРОМ, НА НИКАКВА ЦЕНА! - МНОГО БЪРЗО Е ЕФЕКТИВНО БЕШЕ НАМЕРЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА "БЕЗЦЕННАТА" БЛЯДСКА ГАЗ В ЛИЦЕТО НА АЗЕРБАЙДЖАН И САЩ - ПРЕСЕЧЕНА БЕШЕ ХРАНИЛКАТА НА МАФИЯТА НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ - ПУБЛИЧНО БЕШЕ УНИЗЕН ЛАРВАТА И РЕСПЕКТИВО БУНКЕРА, ПРИ ОПИТА ЗА СРЕЩА С ДЪЛГУЧИЧ - НЕ БЕШЕ ДАДЕНО НА МАФИЯТА ДА ИЗСМУЧЕ 6 МЛРД ПРЕЗ ПЪТИЩАТА Е КАК ДА НЕ БЪДЕ СВАЛЕНО, КАТО БЕ ПОСЕГНАТО НА "СВЕТАЯ СВЕТИХ" - ПОРОБИТЕЛКАТА НА НАРОДИТЕ В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОБАЧЕ, КОАЛИЦИЯТА НЕ НАПРАВИ: - ОТКАЗ ОТ ОКУПАЦИОННАТА НЕФТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ РЕАЛНО НЯМА НИКАКВИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕЧИКИ ЗА ТОВА - НЕ БЕШЕ ИЗПРАТЕН ЗНАКОВО, СИМВОЛНО ОФИЦИАЛНО ПОНЕ 1 ПАТРОН НА УКРАЙНА - БЪЛХАРИЯ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СТОИ НЕАДЕКВАТНО И НЕЯСНО СПРЯМО ВОЙНАТА В УКРАЙНА ТАКА, ЧЕ КАТО СЕ ТЕГЛИ ЧЕРТАТА - ОБЩОТО УСЕЩАНЕ ОТ КИРТАКА Е... ПРОТИВОРЕЧИВО! ОТ ТУК НАСЕТНЕ КОЙТО СКЛЮЧИ ДОГОВО С БУНКЕРА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО, ЩЕ БЪДЕ ЗАКЛЕЙМЕН КАТО НАЦ. ПРЕДАТЕЛ И ФАШИСТ ! СТИГА С ТАЯ РАССИЯ ! ДО ГУША НИ ДОЙДЕ ОТ НЕЯ И НЕЙНОТО "БРАТУШКАНЕ" !

...корумпиран, грозен селяндур. Ненаяли се лакомници зависими от мафията

Тези недоразумения Крачун и Малчо няма да ги има в следващият парламент !

И тн си искаха Капитан Андреево Отново си я искат , МАФИЯ

Тошко ами ти как разбра, че ставаш за политик ? Когато наричаш другите картофи, ти сам се сдоби с прякора Тошко Картошко, а пък иначе като визия и начин на изказ приличаш на механизатор от АПК "Палакария" село Белчин бани - Софийско. Тъй че оди си от парламента със стъпка 7/8 - ръченица към "Левски Г" - там ще ти е по-добре ! Сичко убуу !!!

кирчо се разбра с курнелия въпреки обещанията!! тошко се разбра с курнелия, въпреки обещанията! курнелия се разбра с ония от дб! и България осъмна с правителство в което половината министри бяха от бсп!! в следствие на това, икономиката ни загина, цените са двойни, а външния дълг расте като гъбка! сега пак ще се разберат, и курнелия ако не е премиер, то поне две трети от министрите ще са кадри на бсп!

Народът няма да търпи никой от ПП. Те вече са компрометирани! В момента разследват кантората на КуроЛенка за ББР. Кантора назначена без конкурс, без спазване на всякакви правила. Просто някой е решил и си е назначил любовницата там, само защото я еб.. При Баце поне правеха фиктивни конкурси за да спазят законите, но Кире е над конституция и закони

Що бе Африкански? Не ви се ходи на избори, щото повече парламент няма да видите , нали тъй?