Йорданка Фандъкова: Цената на парното не трябва да се повишава

Столична община настоява държавата да възстанови преразхода на "Топлофикация"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Топлофикация София" е най-големият потребител на природен газ в страната, който осигурява отопление на над 1 млн. души и вече търпи значими загуби от повишената цена на природния газ. СПРЕТЕ ДА КАРАДЕТЕ И НЯМА ДА ФАЛИРА ТОПЛОФИКАЦИЯТА!

Най-богатият град, с най-големия БВП, с най-високите заплата, с най-многото платен данъци, с най-най кметицата…. пък парното не може да си платят, тока за метрото не могат да си платят, канализацията на 4 села не могат сами да си построят, винетките не могат да си купят…. куха работа.

киферицо самоковска, на двучленно семейство за топла вода август месец пращате честитка за 50лв, а септември месец, въпреки че през август същото семейство го е нямало 2 седмици, щавите вече 75лв! На тричленно семейство август пращате 400лв, а септември 191лв. Е зимата хиляди левове ли ще щавите, кретени?! За сравнение сметката за газ, за подгряване на топла вода на двучленно семейство през лятото е пряко сили 30лв.

Не се притеснявайте, ще продължи цяла България да плаща загубите и евтиното парно за столичани во век и веков. И без тази да се прави на загрижена. Това си върви от социализма. Другите, гламави българи да плащат чрез бюджета на държавата.

Грешиш, наближава денят в който МВФ идва на власт и този момунизъм с плащане на чужди сметки свършва!

А как ще компенсираш данъкоплатците, които се отопляват с природен газ, с електричество ..,, Тъпа овца!

Можете ли да кажете и на фирмите продаващи дърва за огрев да свалят цените, или направо да раздават без пари. България не е само София и да Ви плащаме за отоплението.

Хайде сега да запретнем ръкави и да платим парното на софиянци. Новия парламент може да направи правителство и да гласува отдръжки от пенсиите.

Отиваш на бесилката тъпа паткооо !!!!

пили и се веселили и сега цяла България да им плаща сметките.Бива наглост,ама тука вече прекалихте.

Преди 10-ина години за 5 млн. лв. Булгаргаз обяви във фалит шуменската Топлофикация... Сега софийската дължи над 100 млн. , и то от години заради лошо управление, а всички дружно ще плащаме масрафа на софиянци... Що бе, Данче ?

А какво да правим ние, които се отопляваме с газ????

а трябва цяла България да плаща парното на софиянци, така ли?

Лелче, сметките дойдоха. Късно е. А заплатат на тия от топлото не бяха ли едно такива космически ??? сега и тях ли че ги плащаме. Бах ти и скапаняците

Данче, Данче.......... край на цитата!

Алоу, кметицата, как ще обезщетявате онези, които общината с кампания накара да преминат от твърдо гориво на газ, както и многото преминали преди това, за скъпата газ за отопление?! Някак с години говорите как газта е еко, евтина е и сега солената сметка да я плащаме тези, които сме се излъгали на приказките ви... Че даже и от екостикери мислиш да щавиш пари през зимата, щото ти гарантирам, че много от новопреминалите на газ с пари за котли от общината, ще си палнат пак кюмбетата и ще отровят въздуха в София и тогава пак ще ревнеш срещу автомобилите, а то автомобили има целогодишно, но не се диша само когато димят кюмбета...

Верно ли ма, лаптопа на Толупа ?!

Нагла даскалица. Защо държавата, т.е. ние, да плащаме за парно на този над 1млн души? България не е София и не е 1млн. жители. Какво да правят тези, които се отопляват на ток или газ и едвам смогват?

С министрите на енергетика последните 12г какви ги творихте а ?! Това е резултат от тяхната работа !!!

Само дето от време оно държавата с данъците на цялата България изплаща разходите на всякакви общински и софийски фалити, в това число - редовно шопската Топлофикация.

Само да попитам кога държавата възстанови преразхода на някоя от Топлофикациите в останалите градове? Вечно ли трябва хората от провинцията да изплащат парното на софиянци?

Бай, нали децата ти са "на Софията" ве...кво ривеш... Да знаеш само кво стригане е с парното, даже дране напоследък, койтоо може се откача...

Е, няма вече никой у Етишопията от нас. Сори, шопе. Толкоз от мен. Но от сърце.

Данче немой с лошо. Тия софиянци имат пари , с лопата ги римат , то се вижда по строежите, които са навсякъде.