17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това означава ли, че и дабъл-ваксинираните се разболяват ? Това означава ли, че щом са се разболели, значи имат вирус и го разнасят? Това означава ли, че като им издадат сертификати, те пак ще си разнасят вирусите , на открито и на закрито , само че вече законно ?

A така ли, с Ковид ама ваксинирани. Нямали симптоми? Ами що се ваксинирате бе, алонколу? Значи ние да мрем, защото не сме ваксинирани, а те наште са ваксинирани и без симптоми. Защо се ваксинирате, мамка ви мръсна.

Тук пишат доста нискоинтелигентни хора. Хора, които явно си бачкат по сергии, метат улици, карат таксита. Та точно за тези, които се чудят как така се тествали, без да са имали симптоми да им кажа. В големите институции, щеш не щеш си правиш тест през определен период, не защото имаш симптоми, не защото ти е хубаво да ти бъркат с клеча в носа, а защото работодателят ти налага. Има една банка в БГ, в която редовно ги тестват по два пъти на седмица, ако в екипа има дори само един неваксиниран. Относно, това, че били ваксинирани, а се разболяли - ми те всички вече знаят, че ваксината не предпазва от заболяване, а от тежко протичане и от смърт. Вижте смъртните случаи в Израел, Португалия, Великобритания. П.П. Аз не съм ваксиниран. Преболедувал съм. Като мине време и ми паднат антителата, сам ще се ваксинирам, въпреки, че сега ме натискат здраво да го направя.

Както обещах, ето го доказателството за цензурата в Дир-а и манипулацията на общественото мнение в полза на експерименталните ковид ваксини и фарма мафията: https://ibb.co/WPSYwrb https://ibb.co/0Jh5yTN --- Не се хабете да триете. Колкото пъти ми изтриете мнението, толкова пъти ще го пусна отново. Много хубаво демонстрирате кой ви плаща да прокарвате определени интереси за стотици милиарди и да цензурирате 80% от обществото.

Лъжат ни в очите като да сме пълни дебили , става вече пародия главен медицински инспектор /Кунче/ и кметица на столища / със статут на министър/ след ваксинация да се разболяват , което само показва чистата неефикасност на ваксините плюс всич ки последващи рискове . Пуска се в обръщение някакво голословно твърдение , че ваксинираните го " изкарвали по-леко ..." !? Това кой го доказа , кой го топвърждава ? Просто крадливите ни управници се чудят как да пласират боклуците , за да си вземат комисионните .

Може пък да пукне?...

“Нямаме симптоми и се чувстваме добре” за малко да ти повярвам, че е така. Защо като нямате симптоми и се чувствате добре сте се тествали ? То не беше лъжа, че ваксинираните не боледуват, били измамници болните със сертификати , после нямали симптоми, ни видиш ли някои фи хоспитализирали …. Ами аз исках да се ваксинирам , но няма да ги направя с Пфайзер, на които срока на годност изтече септември , и Кунчев удължи с лист хартия с още 3 месеца без научни изследвания може ли това да стане

Ами нали ужким са ваксинирани?...

Данче, що се излагаш ма да те еВа.

Да напомня!!! БРЮКСЕЛСКОТО ПАРТИ..КУПИЩА АМФЕТАМИНИ,КОКАИН,БЕЛЕЗНИЦИ,РОЗОВИ ПРАШКИ....!!! ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕТО,ЕЖЕМОЩИЕТО НА ОРДАТА: ПОЛИТИЦИ,БЮРОКРАТИ,ЧИНОВНИЦИ-ПОКАЗВАЩИ НИ ПРАВИЯТ ПЪТ,ПАЗЕЩИ НИ ОТ ЗАРАЗИ,ВЪВЕЖДАЩИ “РЕГУЛАЦИИ”,ГРИЖЕЩИ СЕ ЗА ПРИРОДАТА,УЧЕЩИ НИ НА МОРАЛ!!!!!!! НАИСТИНА ТРЯБВА-РЕСТАРТ,НО НЕ ТЕХНИЯТ!!! СЪД ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Познавам доста-ПЕДАЛИ,НАРКОМАНИ...ОБИКНОВЕНО СА В СЪЧЕТАНИЕ!!! ВСИЧКИ СА МНОГО -“ЕКО”,”ПРИТЕСНЕНИ ОТ ЗАРАЗИ”! ПОГЛЪЩАТ-“МЕНДЕЛЕЕВАТА ТАБЛИЦА”,УВЪРТЕНИ СА В АНАЛНИ СЕКРЕТИ”,НО СА СИЛНО ПРИТЕСНЕНИ,ДА НЕ ХАПНАТ МАРУЛЯ(ИМАЛА НИТРАТИ),ДА НЕ ГИ ХВАНЕ НЯКОЯ ЗАРАЗА В ПАРКА!!! ОСВЕН ПАРИТЕ И ИЗВЪНРЕДНАТА ВЛАСТ(НЕЗАКОННА),ПЛАНДЕМИЯТА ИМА И ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ!!! ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ(ПЕДАЛИ-НАРКОМАНИ)-СА ПРЕВЗЕЛИ ВСИЧКИ КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ: МЕДИИ! ПОЛИТИКА! СЪД ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Бах тяа дираджии, измислили са му цаката. Чукаш плюсче на честен и правдив коментар - нищо не мърда. Чукаш му минусче за проба - веднага го отразява и намаля плюс резултата с един надолу . Браво подлоги. В този случай директно си признавате, че сте подлоги. И то не за милиарди а за жълти стотинки.

Пак ще цитирам проф.Чорбанов(по памет)! “КАЖЕТЕ МИ НЯКОЯ ДРУГА ВАКСИНА,СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО И,ХОРАТА СЕ ЗАРАЗЯВАТ! ПРЕНАСЯТ БОЛЕСТА! БОЛЕДУВАТ! УМИРАТ ОТ БОЛЕСТА! КАЗВАТ,ЧЕ Е ВАКСИНА,НО НЕ Е”!!! СТАДОТО ДЕБИЛИ,ОБАЧЕ...ИСКА ДА ГО “СПСЯВАТ”,”ОБГРИЖВАТ”,ОНОЖДАТ....И ПЛЮЕ ПО ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ КАТО: Д-Р МАНГЪРОВ! ПРОФ.ЧОРБАНОВ! Д-Р ПЪРВАНОВА! ПРОФ.ЧАЛЪКОВ! Д-Р ТОДОРОВ...И МНОГО ДРУГИ ПО СВЕТА,ЧЕСТНИ И НЕПРОДАЛИ СЕ ДОКТОРИ,ПРОФЕСОРИ,ПРЕПОДАВАТЕЛИ!!! ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ИЗВРАЩЕНИЕТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЗДРАВНИ ЧИНОВНИЦИ,ПОЛИТИЦИ,БЮРОКРАТИ,МАТЕМАТИЦИ,КОРУМПИРАНИ ДИРЕКТОРИ(НА ВИЛИЦА),УСВОИТЕЛИ НА “ПРОЕКТИ” ОТ БИГ-ФАРМА,МАТЕМАТИЦИ,СОЦИОЛОЗИ,ПОЛИЦАИ....!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Да пукнеш по-бързо, заедно с милиардите откраднати мангизи от ОПГ Топлофикация, на която си принципал, и чиито откраднати пари по 70 милиона всеки месец, разпределяш в черните партийни каси КОРВА Проклета! АНАТЕМА! Радваме се много, че сте ваксинирани! Значи на следващите избори аз ще стана кмет! Сбогом, и на никой няма да липсваш, проклета сган!

Тия се оляха да излизат в болнични и да точат НОИ.

Е как хем ваксинирана хем ковидясала. Ама извинявайте тази на какво е учила децата докато е била учителка.

Вие разбирате ли за каква-ШИЗОФРЕНИЯ СТАВА ДУМА? НЕКАКВИ ТЕСТОВЕ,С НЕЯСНА ДОСТОВЕРНОСТ ТЕ ОБЯВЯВАТ ЗА ЧУМАВ!!! НЯМАЛИ ОПЛАКВАНИЯ,СИМПТОМИ,ЧУВСТВАЛИ СЕ ДОБРЕ,НО БИЛИ БОЛНИ ПОД КАРАНТИНА!!! ИЗМАМНИЦИТЕ ВТОРА ГОДИНА НИ ОГРАБВАТ С КЛЕЧКИ(ОКОЛО € 20 млрд.-ДНЕВНО В В СВЕТА),СЪСИПВАТ НИ ЖИВОТА,ЗДРАВЕТО,БИЗНЕСА,ОБРАЗОВАНИЕТО...И СЕ ГАВРЯТ С НАС!!! САМО СМЪРТНИ ПРИСЪДИ МОГАТ КОМПЕНСИРАТ ДОНЯКЪДЕ-ИЗВРАЩЕНИЕТО!!! СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!! И КОНФИСКАЦИИ НА ВСИЧКИ -“ПЛАНДЕМИЧНИ ОБОРОТИ”!!!

Положителен тест диагноза ли е, т.е. казва че си болен и си за опр.лечение или просто си носител на вируса без симптоми (представете си резултата ако всички направят тестове), щото Меджик Джонсън е серопозитивен от 1991, а все още си е жив и здрав

Пожелавам и да оздравее. Ама какви са тия ваксини, много рехави изглеждат.

Ама тя не е казала че е болна просто не се е къпала с антивирусен сапун.

Е защо след като е ваксинирана я хваща вируса ? Нали ваксината е да те предпази да не хванеш вируса ? . Нали ? Нали ? . Дали ...

Че той вируса, за който е направена ваксината отдавна мутира. Сега е подобен, та само помага за разпознаването на 60%. Което пак е по-добре от 0.

Тези, които сме против ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ Ковид препарати, НЕ СМЕ анти-ваксъри. Имам всички задължителни ваксини от раждане насам, работещи и тествани във времето, но експериментална такава когато не е нужна за определена група хора (здрави, млади, без затлъстяване и хронични заболявания) НЕ СИ слагам. . То не беше 96% ефективност, не беше 93%, а сега по последни изследвания се оказа, че след 6 месеца е около и под 50% (ако не те осакати някой страничен ефект преди това). И така ще искат сертефикати и носене на маски до гроб дори за ваксинираните срещу Ковид. Така ли искате да живеем занапред, драги сънародници? Харесва ли ви "новото нормално", което не може да е по-ненормално? . Вместо да се обединим ваксинирани и неваксинирани срещу този унищожителен авторитарен план, целта им е да ни разделят и насъскват едни срещу други (разделяй и владей), за да не им нарушим търговийката на Ковид препарати за стотици милиарди и унищожението на малкия и среден бизнес за сметка на корпорациите, които са най-печеливши от пандемия след фарма гигантите. . А истинското решение е много просто, но там няма пари и власт: хората да отслабнат (наднорменото тегло е рисков фактор номер 1 за тежко протичане на инфекцията!), подобрат диетата си (плодове и зеленчуци вместо меса, полуфабрикати, преработени храни и прочее), да спрат цигарите и алкохола и да приемат дневно витамин D и цинк. И щяхме да излезем от кризата за по-малко от година. Само, че доброто здраве не прави стотици милиарди на фарма мафията, не фалира малкия бизнес за сметка на корпорациите, не вкарва хората в подчинение с измислени мерки и сертефикати и затова "загрижените" рекламни лица на ваксинацията никога няма да ви го кажат това.

Не им ги бива ваксините и това е.

И сега като пускат в ресторантите, баровете, дискотеките, стриптийз клубовете само ваксани - те ше се заразяват помежду си и после ше разнасят из цяла България, докато кречеталото Кунчев ще обвинява неваксинираните.

Е как така ваксинирана и я хваща вируса ? Това сериозно ли е ?

Рано или късно измамата ще лъсне, че е измама. Въпроса е ще има ли достатъчно стълбове по улиците.

Е при това положение защо да се боцкам ?

Да оздравява!

Тези вакцинираните са най-опасни - разнасят вируса със сертификат

Прав си, ама не искат да го признаят.

с положителен тест, но ваксинирани са и не усещат симптоми, подтекстът е ясен, пропагандира се фъксинирането.... а защо са си направили тест лед като нямат симптоми не става ясно

Ваксинирайте се.

Тая да се маха от София, заедно с мъжа си, дето уж лекува деца с ковид. Децата с ковид нямат нужда от лечение, минава им като на куче. Аман от децки лекари.

злобните и антиваксърите не схванаха, че това е провокация и праскат минуси. Селяндури задръстени! Ужасно прости и злобни парчета сте!

Браво на жената. Един български политик да посмее да каже че е ваксиниран.

Известен човек: Съществува Българите: Завиждаме му и го мразим щот неможем друго.

Веднага го преместих в другият крачол.

Опааааа. Тия ваксинираните нещо почнаха много да издават багажа с тоя вирус. Трябвало е да ги набоцкат всяка седмица с по една дозичка сигурно.

личи си че незнаеш за какво и ваксината.

А пък аз знам, нас ни учиха че ваксината предпазва като се разболееш да го караш по-леко. Не ни разясниха добре туй със заразяването, не го разбрахме добре, и много деца след това се питахме как това става. Но другото много ни впечатли, и едни искат да го пробват така, други иначе, да не казвам щото всички сме объркани.

Юрдечка да си ходи в Самоковско, да спре да ни занимава със себе си. Некомпетентна и крадлива мрънкалница

Скрила се е да не я питат защо Топлофикация не си плаща сметката за газ, и защо ЧЕЗ прави режим на тока в София

Много интересно - понеже народа отказва да боледува почнаха всякакви властимащи да вдигат бройката, хем да плашат хем да помпят лъжливите числа на заболелите по медиите ....или се опитват да минат метър от набоцкването, което те самите прокламират? Да отгатнем кой ще е следващият политик и публично лице което ще афешира че е болно ... в контекстана всичко това - до 2 години всички боцнати ПУКВАТ https://thebulgariantimes.com/Д-р-Алим-mrna-иРНК-технологията-може-да-уб/

Тебе и сянката ти те плаши щото е черна

Проблема е в статията, по-добре изтрийте самата статията. Хем напълно ваксинирани (имаме им доверие!), хем с 2 различни теста (имаме им доверие!), хем са пример как се спазват мерките (имаме им доверие!), и я овапцахме.

Предава се по партийна линия - и Корнелия беше болна онзи ден. Менкат си флуйди всякакви и постоянно явно.

Не знам защо трият?: КУНЧЕВ И ФАНДЪКОВА-ВЪВЕЖДАТ МЕРКИ,ТВЪРДЯТ ЧЕ СА НУЖНИ И ЕФЕКТИВНИ,НО СЕ ЗАРАЗЯВАТ И ПРЕНАСЯТ ВИРУСА! ТА...НУЖНИ И ЕФЕКТИВНИ ЛИ СА-“МЕРКИТЕ” И КАКЪВЖЕ СМИСЪЛЪТ ОТ-“СЕРТИФИКАТ”? СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

И все пак с триене или без, нищо от кампанията по ваксините не работи. Ако ставаше така, вече да сме 200% ваксинирани, че и повече.

Нищо ли не работи???

Тъп си Любо.

E, по-умен е от тебе, ти и името си не можеш да напишеш правилно...

Явно и тоя Сайт е получил НЕКОЙ лев по програма за:РАЗЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ,ПОЛЗИТЕ ОТ-“ВАКСИНИ”!!! Здраво трият! НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ Е-НЕИЗКОРЕНИМА!!! СИГУРНО И ГЪЛТАТ,КАЗВАТ-МЕРСИ!!!

Не бих казал че ми липсва спама ти.

Не само те, ами и свободата на словото, всичко е по карантина.

Дира е частна собственост бе тъпчо. Могат да трият каквото си искат.

Да не си се събудил сега? Ей ги един куп частни заведения, магазини, училища, пр., по света, забрави България. Хайде да кажат, ами ние сме частни и нас мерките не ни засягат. Спазват като кротки пиленца какво им подскажат (наредят), примери за обратното са сигурно единици, ако има такива. Я си представи тази медия Дира да каже че само ваксинирани могат да коментират, може и да получи не само държавна подкрепа ами международна. А я си представи сега да каже че само неваксинирани могат да коментират? Петърчо, бедна ти е фантазията, ми те май държавите скоро ще станат частна собственост без да знаем кой точно ги притежава.

Какво като са частници Дир-а, това дава ли им право, претендирайки, че са независими, да трият и да блокират всички с различно от тяхното мнение, което мнение обаче им е предварително начертано!?! След като са публично достъпен сайт и не са политически обвързани, такова поведение като тяхното е по-скоро престъпно. Превърнаха се във втория ПИК на Недялко.

Статията иди дойди ама какви коментари има !Колко плюнки хвърчат...Сега това че някой е ваксиниран не означава че е доживот предпазен.Това първо. 6 месеца след втора игла имунитета спада и реално може да стане нула.Второ:различните ваксини предпазват но не 100%:пфайзер:91%,Астра зенека:70-75 и от.н.тъй че имунният отговор зависи от човека и следва да се провери 2 седмици след ваксинация. Трето:това че си ваксиниран не значи че няма да те хване делта вариантът срещу който ваксините са по малко ефективни. Сега ваксините имат и странични ефекти:риск от кожна алергия(голям праз),при 0,01 процент се появява миокардит(неприятно опасно но лечимо),при пренебрежимо малък процент смущения в менструалния цикъл. Очевидно ползата от ваксините превъзхожда хилядократно опасните странични ефекти .Сега България е по демократична от една Франция където задължиха мед персонал да се ваксинират иначе без заплата или италия.Тъй че всеки си решава.Аз лично имам пострадали познати тежко(62 дена на кислород) и 6 месеца рехабилитация,човек с инсулт няколко месеца след лек ковид без никви заболявания нищо. Всеки решава за себе си Що се отнася до клетвите всеки на публично отговорна длъжност е длъжен да предвиди човешки жертви и да се избегне крах на здравната система тъй че не плюйте тези хора.Цял свят се шашардиса.Хората мряха като мухи включително по стълбите на болниците по цял свят.Никой не е открил досега лекарство срещу ковид.единствено остава ваксинация или предпазни мерки или и двете.

Направо си слагайте абокат и на 6 месеца да ви наливат с ваксини.

Браво все такива хубави новини да се чуват за баба фъндък-ова.Да попитам няма ли други кандидати за президент от цяла бг.ужас.По времето на Радев се случваха ужасни неща години наред Всички ги усещахме всеки ден протести.Дали само Борисов може да е виновен за всичко.Един президент трябва да носи огромна отговорност за всичко лошо което се случва ежегодно

Е и? Да не са само те.

Бързо оздравяване на Данчето!!! Най-добрият кмет, който сме имали. София ви обича г-жо Фандъкова!!!

По партийна линия?

За съпруга и незнам. Може о да е свестен човек. Но на Фандупкова и пожелавам вируса да я изкара, а не тя него. Сещате се какво имма предвид ;)

Не те ли е срам! Не гласувам за ГЕРБ, но това истинска простотия! Бъдете здрави!

Това без съмнение е доказателство че маските пазят и че мерките са адекватни. Хайде, по две маски и три ваксини. Хайде, дайте сертификати на всички като мъжа ѝ че да заразяват на воля. Всички не са толкова съвестни че да кажат че са болни.

Сърди се на тоя дето ти е обяснил как работят ваксините, щото изглежда се е гъбаркал с тебе и сега разнасяш глупости и се срамиш.

Всички са КОВИДНИ. Никому не ще размине. Гответе се!