Йончева за колата, която БСП ѝ даде: Не съм казала, че се чувствам застрашена

Ендемичната корупция е главно при обществени поръчки за магистрали, заяви депутатката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много недоволни тези жени в БСП. И Радева, и Корнелия, сега и Йончева, която всъщност не е спирала с мрънкането.

Тая що не е в затвора?

Ромското електорат на БСП е особено опасен за Йончева, предвид на това, че налита на баби, а това е добре известно на БСП, тъй като те целенасочено в продължение на години оставяха безнаказоно електоратът им да извършва изнасилвания и убийства, за което беше възнаграждаван.

Не ни гледайте какво правим, а слушайте какво ви говорим!

"... но вече излизат бащите и синовете. " ??? Аз зная само за една група хора , които имат навика да викат "българи - юнаци"

комунопитеците били дали на йончева кола с шофьор и бодигард. а кой плаща? - българският данъкоплатец.

много умна и много свястна Йончева, неслучайно е любимка на всички

Понеже герберите все за лъжи говорят, кой е осъден за лъжа Йончева или Борисов?

Преките вътрешни инвестиции са се качили 10 пъти! По този начин вътрешни плюс чуждестранни са пак толкова - 20 милиарда на година! Не знам защо БСП иска чуждестранни инвестиции, чуждестранна печалба и изнасяне на печалбата, вместо да остане в България?!?!? Може би си мисли за ивестиции на Кремъл или на чукотка....

Вкарват си се в някакви филми в които само те си вЕрват ....

"Преди дни от Камарата на строителите поискаха оставките на Йончева и още трима депутати от левицата заради това, че уронват престижа на бранша. Причината е, че поискаха иска международна експертиза на асфалта на 4 магистрали." Нахалост ще харчат пари за международна експертиза. По-голямо доказателство от реакцията на Камарата няма.

Относно ползваните материали няма за какво да се хванат ако и да вдигат джабала . Реакцията е именно защото са проверени на всички нива . От друго място се дои кравата но на такива като теб няма смисъл да им се споменава .

са поуплаши,май?!

Не живее в Бояна!

Притесненията на Ленчето са ,че има кредити за около 280 000 лева.Иначе кара джип за 100 000лева и живее в Бояна в къща от 340 квадрата и това със заплата на журналист.

Щото американците казали, корупцията е в магистралите, Йончева не бива да я разследват за милионите, получени от държавата и държани в офшорки, но и се полага кола на НСО са кърти с нея пътища?

Суз ма! Ойде пропагандата на главната ви У канала!

БКП рИвът, че държавата в криза и че пенсионерите оставали без пари (след като хвърлят 60 000 лева през прозореца на "следователя" на улицата), а иначе кола на Йончева могат да осигурят, да не си изтърка лачените обувчици!

Мрачна, сива, навъсена, злобна, отблъскваща особа! И с такива кадри БКП се опитва да спечели симпатиите на електората! И още 150 протеста да организирате, симпатични няма да ми станете!

Ей така с патос,злоба ,негативизъм манипулации работи другарка Йончева,че и " цитира" американския департамент!И откога е това изследване,да не би от времето на Станишев!Ами кажи дата и кои са техните източници,щото олигархията със собствени медии само това работи,как да очерни държавата,и то от обвиняеми олигарси!Такова мащабно изграждане на пътища никога не е имало,червените узурпии могат само да сънуват!То може да има и несполучливи учадтатъци,защото си има гаранционен срок и навсякъде се случва!

ЧУПИТЕ ТЪПОМЕРА , ДО ВЧЕРА ХЛЕНЧИШ , ЧЕ СИ ЗАПЛАШВАНА И ЩЕ РАЗКАЖЕШ ВСИЧКО НА ПО КЪСЕН ЕТАП, ДНЕС ДРУГО , В БСП ЛЪЖАТА МАЙКА ЛИ ВИ Е ?!

В ГЕРБ е практика да се лъже. Цецко любимия ви лидер е шампион на лъжата

Съпруга на Нинова с 10 хил.лв.заплата в Лукойл щял да плати бензина и шофьора за Йончева

Пеевски да не е по главен от нея, та има държавни охрани?

Глупости , всичко е един театър! Само магистралите?! Навсякъде е ! 20-50% е рушветът! Ченгетата се подслушват, за да не се разследват фирмите, които плащат от необсебените от лакейството полицаи!!!

Ей тази е отвратително злобна червена зараза!

Тя е точно това, което трябеа да бъде един депутат. О може да мисли и чете. А Герб само се оглеждат за поръчки

Може да чете,но да мисли върху въпроси от които нищо не разбира ,не мерси! каква е експертността на въпросната персона ,завършила журналистика в СССР?

Депутат гледа пищни мадами, докато текат бурните дебати за нов вицепремиер

...Йончева ,не подценявай охраната си !Успех ти желая !

Мислиш ли,че някой ще напада Йончев?

и тая мина на служебна кола, че и е скъп бензина.

..ми то с 300 бона живее ли се, бе..?

Че то на боко 20 милиарда евро не му стигнаха ....

Застрашена си, Йончева, застрашена! Не случайно БСП ти дават кола и охрана. За пране на пари - от 5 до 8 години затвор. За източване на КТБ, за приемане на подкупи от разни олигарси в качеството си на журналист.. Заплашена си!

А поне и 6 апартамента - може ли ... за един цвъки питам .