Джон Маккейн нарече Виктор Орбан ”неофашистки диктатор”

Унгария реагира остро днес на изказване на американския сенатор Джон Маккейн, че унгарският премиер Виктор Орбан е неофашистки диктатор.

Обратно в новината

Коментари - Джон Маккейн нарече Виктор Орбан ”неофашистки диктатор” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при следващият президент на САЩ като се спретне една "цветна революцийка" в Будапеща, да не се чудите откъде е финансирана. Щото унгарците пак ще изберат Орбан и няма друг начин да го отстранят, освен по киевския сценарий....

с две думи: САЩ е извор на демокрация за целия свят! Изнасят, изнасят... даже за тях не остава. Питайте негрите!!!

България е била освободена от ТУРСКО РОБСТВО от Русия, затова и аз и всички българи сега сме живи, защото нашите деди са били спасени а не изклани от турците! Въпреки това ни настроиха против Русия. В същото време Турция, която е водила много войни с Русия и са били врагове векове наред, с радост започва строителство на газопровод и на атомни централи в сътрудничество с руснаците. Докато много от нас се радват, че се освобождават от зависимост от Русия (без да се замислят към какво и под чия зависимост ни тласкат управляващите), докато политиците ни се наумуват имаме ли полза от Южен поток, нямаме ли Турция започва да строи. Защо? Турците са глупави или мислят за развитие и просперитет на страната си, за бъдещето си? Кой се отказва от достъп на суровини? Днес ще ни заобиколят с този проект, а утре с кой проект ще заобиколят България? Ще се развива ли родината ни или ще ставаме още по-бедна най-бедна страна в Европа. Само магистрали ли ще строим? (В същото време до много градчета вече няма здрав път хляб да им закарат или линейка да отиде) На ЕС са му неоходими само нашите магистрали за да го снабдяват и да им пазим границите (примерно от навлизане на тяхна територия на сирийци и други мюсюлмани). На НАТО сме му неоходими за бази по-близо до Русия. Не виждате ли кой има бази по цял свят и кой последните 20 години разпалва военни конфликти и предизвиква цветни революций?!?

На САЩ въобще не им пука за България, просто ни използват за да нанасят вреди на Русия. Толкова много хора от злоба срещу руснаците са блокирали и не могат да мислят. Политиците ни пък за пари и майките си биха продали. САЩ щели да ни доставят газ - ето за какво използвайки Украйна настроиха света срещу Русия.САЩ ще завземат пазарите в ЕС които държаха руснаците за да си пооправят икономиката и дълговете. По-изгоден ли ще ни е американският газ от руският ако ние държахме кранчето за останала Европа? Къде изнасят продукцията си нашите фирми - основно в Русия. Тогава какво ни пречи да сме в ЕС вземамайки максималното от членството си и едновременно с това да не се караме с Русия а да изнасяме за необятният им пазар и да купуваме суровини за промишлеността си?!

БРАВО,БРАВИСИМО НА УНГАРЦИТЕ!!! Винаги и преди- в соц.лагера бяха независими и сега пак не клякат на САЩ и ЕС - пак са със собствено мнение и със собствена политика за страната си!!! Нека да докажат,че САЩ са прави .. откъде на къде точно тяхната политика е най-правилната.. с масови убийства, предизвикани войни и т.н да не изреждам..Още веднъж - БРАВО !! Не са като нашия президент...с мнение, подадено в образи!!

в Будапеща беше ЦЕНТЪРЪТ НА СОРОСКОТО ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, но виждаме че там народът три пъти избира Орбан, който се опъва на САЩ. А тук е пълно със соросоиди, които мразят Русия и се подмазват на САЩ. При положение, че ние нямаме 1953-56 година и тук руски танкове не са влизали насила да ни умиротворяват. Просто се чудя на продажността и тъпотията на някои "българи". Пълна липса на разум и правилна преценка!

Сорос е унгарец колкото баба ти е космонавт....... Сорос подобно на Мксуел работи за Мосад и Израел и оперира с техни пари. Той никога не е имал нещо общо с Унгария освен че "корените" му са от там..... Винаги е живял в Лондон или Ню Йорк.

Дира ,малко му е на Макаки това дето съм му пожелал!

За американците всеки който не ги слуша е диктатор. Инфантилна работа. :)

Неофашисти са диктатори от миналото, УСА са Диктатори от настоящето! Конфликт на приликата: УСА и Фашисти - Кой е по, по, най? Въпроса е реторичен. Разбира се УСА са недостижими! Янките нямат работа в Унгария! Янките нямат работа и в България! Яннките да си пасат кравите... или: Янки вървете си у дома!

не Орбан, а Джон Маккей и началника му са неофашисти.

Този от много време го тресе старческата деменция, присъща за американските политици! Лошото е че са заразили и българските политичета!

Горкият старчок- в безсилието си си изпуска нервите. Обама, подарете му една екскурзия до Сайгон, т.е пардон-вече Хо Ши Мин- да се разсее малко дядото в страната, в която комунистите го прецакаха на млади години.

Не му връзвай кусур, и теб да те бяха държали виетнамците няколко години във яма и ти щеше да изперкаш. Въпроса е, че тази откачалка вилнее из Европа и подлогите го слушат, вместо да му забранят достъпа в Европа.

"Той изброи основните упреци на част от международната общност към Орбан - централизация на властта, овладяване на съдебната система, нападки срещу неправителствени организации, финансирани от чужбина." Новите евроатлантически ценности - децентрализация на властта, неуправляема съдебна система и издигнати на пиедестал, недосегаеми НПО-та, правещи каквото си искат...

Много точно, колега- унищожаване на нациите чрез създаване на безвластие и оттам липса на държавност.

малко конкретика. В НПО-тата се обучават и чрез тях се поставят на власт еничерите.

Всички американски политици задължително да носят на ревера си една атомна гъбка - за да се знае като коментират за какво става въпрос

Една от дванадесетте книги ,които Обама си купи за Коледа е на бившия ЦРУ служител Джон Перкис. Заглавието и е ....ПРИЗНАНИЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ УБИЕЦ... В нея авторът разказва как като консултант е давал подкупи, изтезавал хора на високи постове за да ги принудят да работят в интерес на САЩ Неслучайно Обама си я купува. Това е световния ред.Хегемон САЩ и всички останали държави са плебеи.

Не му е леко на Обама. Онези дни Ердоган изгони като псета Байдън и Нуланд и посрещна Путин като император. Унгария,Чехия ,Италия,Испания също са против санкциите срещу Русия.Франция е на кантар. Ще последва, това което е описано в книгата на цру-шника, купена наскоро от Обама. Подкупи, насилие, убийства с цел подчиняване в интерес на Америка.

Германските корпорации също са против санкциите.

Нищо ново под слънцето. Щом се появи някой, който не позволява народа му да бъде ограбван, не им се навежда, не им играе по свирката и скръцне със зъби на НПО-тата им, го обявяват за диктатор! Ех и ние да имахме един такъв диктатор, ама пусто все някакви блюдолизци ни управляват, дето не смеят да пръднат без преди това да са били на инструктаж в Американското посолство!!!

Англосаксонският начин на действие, това е организирането на преврати, въстания и контрареволюции в страните, които имат ръководители с национално-независими възгледи.Например, Иряан,Чили,Еквадор,Венецуела и Украйна. Но Путин като чекист знае отлично това-как функционира САЩ !

Явно се е отървал само с отклонения и тежки психо травми като летец изтребител в Виетнам,но за съжаление не е за показване,инавалид....

Народа го избрал, но според американския кретен, бил диктатор. Няма такова малоумие като американското. Докато съществува тази идиотска държава, на земята няма да има мир и спокойствие. Империята на злото е сащ.

Този изкуфял нахалник да си гледа скапаните щати и да не се прави на велик регулатор, както обикновено си мислят щатците и "продуцентката на "Дързост и красота!" да си я пази за лична употреба. Тази помия забавлява само бедните духом.

Трибуналът Ръсел, основан във Венеция през 1967 г. от великите интелектуалци, учени и борци за мир Бертран Ръсел и Жан Пол Сартър, обяви за военни престъпници Обама, Барозу, Расмунсен и Порошенко, заради гражданската война в Украйна. Как е уса хлебарки, зле ли се чувствувате извън кенефите....

Два цитата: "...по какъв начин да се реагира, за да бъде убеден Орбан да смени курса" и "той ще продължава тази политика, докато Европа най-накрая реагира сериозно" Ето това, уважаеми зрители, е Обединена Европа - структура за натиск върху суверенните държави какъв да им е курса. Ако не е подходящ - "убеждаване" да бъде сменен. Ако не се получава - заплаха със "сериозна реакция". Много добре отразява духа на съвременния демократичен световен ред. Че по какво са по-различни те от най-обикновени мафиоти/мутри? И те "убеждават" и плашат със "реакции със сериозни последици".

Една ядрена глава на ракета "Булава" = 4 Хирошими. Х 10 глави на ракета =40. Х 10 ракети на подводница =400. Х 10 подводници = 4000 ХИРОШИМИ. И туй само на подводниците... Еми, МИРЪТ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО БЛАГО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Сега няма да е изненада ако и Орбан подобно на Чавес се ,,разболее,, от РАК! Нищо не би ги спряло да го премахнат физически или поне от политическата сцена......

Че този пък Маккейн кой е и какво ни интересува какво бил казал някой си? Че ние не можем ли да преценим какво постигна Унгария за няколко години. Не случайно Орбан каза , че взима пример от Китей и Русия.

ми убуу . харесвам неофашистки диктатори . важното е да не са лизачи , като наш'те . РАВНИС по Орбан !

евала на орбан

браво унгария,браво в.орбан....

Това, че е неофашистки диктатор не е най-лошото. По-лошото е, че се е продал на чужд фашокомунистически дивак.

хайде стига с вашия прехвален Запад и с лошия Изток. Да вземе малко да се образовате и да разсъждавате самостоятелно. Т

MM /J.K.=VAMPIRES

Путин се опитва да пазарува националистки политици из Европа. С Орбан и М. льо Пен е успял.

И с мене успя . С рубли

Пука му на Орбан за изказванията на тоя военнопрестъпник от войната във Виетнам

Маккейн дали знае, че докато неговите отци са избивали индианци из прерията, унгарците са имали втория по-големина парламент? Реторичен въпрос.

то и ние сме имали закони преди унгарците да имат парламент , но това не пречи синът ти да моли за зелена карта !

Много му пука на Орбан за този американски боклук.... егати каубоя, тоя още си мисли, че е в дивия Запад...

ЧЕХЛЬОТО И МУТРАТА САМО СЕ ДУПЯТ НА ТОЗИ ЛУДИЯ А СЛЕД СРЕЩА С ОБАМА СЕ РАЗБОЛЯВАТ ОТ ЧЕРЕН ЕЗИК-ЗАЩО ЛИ?

На янките е че се взеха много на сериозно. Не са лош народ, но са далеч от лидерите във всяко едно отношение. Време е някой да ги сложи на мястото им. Едно време СССР го правеше успешно, сега ако Русия не може, да се обединява с Китай. Достатъчно е да си поискат дълговете и САЩ са дотам.

Естествено, че изперкалото Янки ще говори по този начин за човек, който защитава националните интереси на страната си. Чехльо и Мутрата обаче не са "неофашистки диктатори" :))))))

ТОЗИ ДЪРТ БЕЛЕЗНИКЪВ ИДИОТ САМО МЪТИ ВОДАТА,ДА СИ СТОИ В АМЕРИКАТА И ДАНЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ДА СЕ РАЗВИВАТ КАКТО ИСКАТ, МАЛКО СА ГО ГЛАСИЛИ ВИЕТНАМЦИТЕ

този за да остане жив, представи си как се е гъзил на виетнамците. Сега иска да си го изкара на целия свят.

"...европейски дипломати признават, че няма консенсус по какъв начин да се реагира, за да бъде убеден Орбан да смени курса".В общи линии посланието е ясно,ако не си с нас-си срещу нас и това те прави "неофашистки диктатор". Като тук въобще не се визира интересът на Унгарския народ. Ако има все още някой,който не е разбрал истинския смисъл на ЕС като структура-организирам кратки,вечерни курсове по домовете...

Маккейн не е просто лудия на селото като Жириновски. Жириновски гледат да го държат за вътрешно потребление, докато този е по-луд и от него, а и е от водещите ястреби във външната политика на щатите. С две думи турбо луд, дето се разпорежда със света. Тия спират ЮП, ония спират руската АЕЦ, украинците почват майдан и т.н. Само някой рашън ще го сложи този на мястото му.

Диверсията на Путин в Европа доведе до 4 процента за Фикуса Сидер и 3 процента за Мари Льо Пен във Франция (следите ли правописа скотове ? ) Е забравих победата на Орбан на който целия цивилизован свят се подиграва... Гледам евроатлантика Мистър Маккейн се е подиграл жестоко с тънкото си чувство за хумор ... Така ли е другари комунисти ?

Неземна простота! Само замърсяваш и тъпчеш Майката Земя!

Вярно ли ? А рублите като "заеми" които взимат споменатите за да ни пробутват руски боклуци като атомни електроцентрали и потоци на загуба не са ли простотия ? А?

Какъв тънък хумор бе петоколоннико? Лежал е във виетнамски говна 8 години.Пуши и мирише от всякъде този дъртак. Престъпник ! Арест и съд в Хага !.

Батка, хората като теб руснаците ги наричат с "чудната" дума СУМАСШЕДШИЙ! Сам си се изритал от България, ако ме разбираш!...

Нарече ли го? А той какъв е? Как да го нарече? Либерал? Демократ? Най-чиста проба комуне е лицето унгарски премиер.

Можеше да го нарече, например, национално отговорен политик, родолюбец, политик с достойнство...

Опитвам се да направя паралел между Виктор Орбан и Бойко Борисов (в комплект с пуделчето-президент). Въртя, суча - не ми се получава... ...а-а-а - намерих прилика - и двамата носят вратовръзки...ама май е само това за съжаление...

тази мумия няма ли да рита мандалото че вече е така измъчил бедните и слабите с своите глупости за извънземна демокрация и .н.т.язък че прасетата не го изяли този боклук!"""""""""""""""""""""""""""""""""

те прасетата такива гОвна като тоя не ядат.

Дали не може да наемем Маккейн за президент или за премиер?

Коломойски е не по-малко перспективен. Наакшвили е свободен. Горбачов. Но и Маккейн може да ни дозатрие успешно.

веднага ще му излезнат снимките с Ал Багдади и ще ни изкарат джихадисти всичките тук.

"Тази страна е на път да отстъпи своя суверенитет на неофашистки диктатор, който се заиграва с Владимир Путин. И на този човек ще му изпратят за посланик продуцентката на "Дързост и красота!", възмути се Маккейн. Всъщност точните думи на Макейн за Унгария са: "нация, която е на ръба да предаде суверенитета си на неофашистки диктатор, влизайки в леглото с Владимир Путин" I understand how the game is played, but here we are, a nation [Hungary] that is on the verge of ceding its sovereignty to a neo-fascist dictator getting in bed with Vladimir Putin and were going to send the producer of The Bold and The Beautiful as the ambassador. Защо изтрихте оная глупост "Маккейн бе неуспешен кандидат на Републиканската партия за президент на САЩ през 2012 г." :)))

Точността на превода не е толкова важна ,колкото злобата ,която лъха от приказките му.Дедото е доста напреднал...Действително беше неуспешен кандидат президент,ама май не помня на кога беше и на кое ниво го ритнаха.