10 от язовирите в община Камено са в критично състояние

Десет от общо 27 язовири в община Камено трябва да бъдат "бракувани", защото са в критично състояние, каза кметът Жельо Вардунски.

Обратно в новината

Коментари - 10 от язовирите в община Камено са в критично състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

де вътрешният министър казва от трибуната на Парламента, че там където са наводненията няма язовири и Всичко е от падналите дъждове! Ние на оная си работа ли да вярваме или на тъпана?

За бракуване са всички крадци,некадърници и национални изменници от партия ГРОП.

ок. На следващите избори ги "бракувай". Дотогава духай.

Много интересно - вместо да се укрепват и даже още да се изградят, нови язовири, които да пазят селата - те ще "бракуват" !? Каква е логиката ?

укрепването и изграждането искат пари. А пари няма. Можеше и сам да се сетиш.

Вие цялата държава ще бракувате. Мизерници

Че тя държавата си е за бракуване. Само незнам после 700-800 000 на бюджетна хранилка ко ши правят.

Бракувай, разпродавай, закривай! 20 години вече! Няма край!

Неграмонтно написана статия.

С какви пари да се поддържат язовирите, след като Държавата е продала и " долните си гащи " за жълти стотинки ? Всички обекти от значение за националната сигурност са продадени и алчно експлоатирани за огромни печалби - без никакви подобрения !Това е била целта на новите господари - РАЗПАДА НА ДЪРЖАВАТА !

Язовир " Панчарево" край София. Половината язовир е затрупан от наноси. Има цели острови от изхвърлена пръст заради строежа на блок край езерото. Коритата на реките са изместени, канала от ВЕЦ Кокаляне и той на нищо не прилича. То бива безстопанственост, ама чак пък толкова. отделно, дето язовира е обрасъл във водорасли и рибата измира поради липса на кислород. От плажа до Лебеда може да ходиш по-дъното, без да си намокриш рамената. Тиня - колкото искаш.....

Моли се стената на язовир Искър да не се скъса някога, че нито Панчарево, нито Кокаляне ще има!

Аз предлагам да бракуваме държавата, тя и без това за нищо не става. Да ева и боклуците ви мръсни, 27г само рушите, сега и язовирите ще съсипвате нещастници.

Да ти ги дадем ти да ги стопанисваш?

Да не би да са твои, че да ми ги даваш бе Кончита.

Айде де, дай ги, ще се намери начин да да се изкрават пари от тях.

240 от 240 депутати трябва да бъдат бракувани. Ама яко.

Аз предлагам държавата да изземе бюджета на "Америка за България" и да го даде на хората от пострадалите от наводненията села в Бургаско, това ще да бъде едно справедливо, демократично и дори богоугодно дело, за което тази фондация и нейните....десни "сътрудници", с радост биха се лишили от грантовете си, мерси.

Ще вземеш уя на сорос.

Вий "уя" отдавна сте му поели в АзаБ.

оня лигльо самсар Нено Димов мучеше неговите тъпни пак по тв-тата

а тиквите и кауньите кога?

Къщи съборени.... мостове отнесени..... настилка няма..... на хората по 325 лева защо??????? КЪДЕ СТЕ БЕ МОЗЪЦИ????????? КЪДЕ СТЕ КМЕТОВЕ???????????????

ко да направят кметовете? да извадят по милион на пострадал ли? Отде?

Като се почнат едни локуми и комисии да доказват и да описват разни неща, времето ще си мине, виновни няма да има, наказани също. Язък за хората!

Депото се възстановява, отпадъците са почистени /вече са в морето/.

НЯМА ПАРИ! И с това , всичко приключва . Пари има за Африка, бежанци, роми , НАТО, МАТО ,ЕС ,...но за народа български , пари нямаааа , щото е прост и не реве .

всичко, което не се подържа рано или късно става за бракуване. Раздали сте язовирите на сульо и пульо по схемата "кум-сват", после метереолизте криви

Ти чете ли въобще статията? Черно на бяло си пише, че язовирите НЕ СА раздадени на никой, а са общински. И поддръжката им струва много пари, които общината няма.

stan_posta@

А преди защо имаше ? И за поддръжка и за изграждане ?

И защо трябваше да чакат да прелеят и да издавят хората, че да ни го съобщят.

А ти мислиш ли , че И сега ще бъде направено нещо ? /справка, предишните наводнения /

А, това съм го учил и го знам: "Надежда всяка тука оставете...."

Ами защото толкова си могат... Забележи - СЕГА, след дъжда турили качулката вече и изпратили "специалисти да надзирават 24 часа нивото на язовирите"... А като знаеха ПРЕДИ 48 ч. , че се задава сериозен дъжд - не ги пратиха...абе...същото, като преди две-три години!

икономиката бурно се развива , най-ниската безработица в ЕС, заплатите големи....ииииии по-добре сме от Австрия....туй то у герберистан положението