Японският премиер може да посети Русия идния месец

Японският премиер Шиндзо Абе ще посети Русия в края на следващия месец, ако обстоятелствата го позволят.

Обратно в новината

Коментари - Японският премиер може да посети Русия идния месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОНСТРУКТИВНАТА И РАЗУМНА ПОЛИТИКА НА БРАТУШКИТЕ,ЩЕ СЪЗДАДЕ ПРЕДПОСТАВКА И ЗА ДОБРОНАМЕРЕНИ,ПРИЯТЕЛСКИ,ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С ЯПОНИЯ,А ОТ ТАМ И В РЕГИОНА!!!

Япония да придобие ядрено оръжие и да преговаря с феодално-робовладелски от позиция на силата. Същото важи и за Европейския лидер Германия. Драх нахт остен.

През февруари 1945 г. Съветският съюз обещава на САЩ и Великобритания да започне война с Япония, при условие че му бъде върната южната част на Сахалин и му бъдат дадени отново във владение Курилските острови. През август 1945 г. Съветската армия разгромява за броени дни Квантунската армия, включваща общо над 1 милион военнослужещи. На 8 септември 1951 г. е подписан Сан-Франциския мирен договор, според условията на който Япония "се отказва от всички права, правооснования и претенции върху Курилските острови". През 1956 г. СССР и Япония подписват Московската декларация, която официално слага край на войната между тях. В тази декларация СССР се съгласява да предаде на Япония южните курилски острови Хабомаи и Шикотан, след сключването на мирен договор между двете страни. САЩ заплашват Япония, че няма да й върнат о. Окинава, ако тя подпише мирен договор със СССР, според който излиза, че Япония се отказва от претенциите си върху другите два курилски острова Итуруп и Кунашир. Япония не подписва мирен договор със Съветския съюз. Днес Русия, като правоприемник на СССР, има пълното право да разполага каквито пожелае войски на своята суверенна територия - Курилските острови. Така че японският министър на отбраната може да протестира колкото си иска, но всъщност ще пие една студена вода. Япония продължава да бъде на практика окупирана от САЩ, с 91 американски военни бази и обекти на своя територия.

че вместо над Хирошима и Нагазаки, не ги пусна над масква и ленинград. Тогава Светът щеше да е едно прекрасно място за живеене.

ето това е американска демокрация - фърли ядерна бомба в хирошима, после в Нагасаки,после Обеднен уран в Югославия . И така светът става по-хубаво място, защото оцеляват само идиоти като тебе.

Русофил

ТО ТРЯБВА ЧОВЕК ДА ОСМИСЛЯ ДЕЛАТА,КАТО АНАЛИЗИРА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ВРЕМЕНА ПРЕЗ КОИТО СА СЕ СЛУЧИЛИ!!!САЩ,НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ СПРАВЯТ С ОГРОМНАТА,НАЙ ПОДГОТВЕНА ЯПОНСКА АРМИЯ,РАЗПОЛОЖЕНА НА ОКУПИРАНАТА КОНТИНЕНТАЛНА ЧАСТ ОТ АЗИЯ!!!СССР,МОЖЕШЕ ДА ИЗВЪРШИ ТОЗИ ГЕРОИЗЪМ И ТОЙ ГО ДОКАЗА!!!

си прави сметката. От една страна ,Кунашир влиза на 20 километра от брега на Хокайдо,от друга в Япония има "достатъчно" американски военни бази.

Много е лошо да си изолиран като Русия...всички ти идват на крака.

Ха японците са наясно с манталитета на комшията си по отношение на договорите и затова нямат мирен договор. Примерите са много, ето едни от по-фрапантните: 1. Парижки мирен договор от 30 март 1856 Русия се задължава да няма военен флот в Черно море 2. 3-ти март 1918 Брест-литовски мирен договор 3. На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум за гаранциите за безопасността във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядрено оръжие. Припомням че ако Украйна не беше повярвала на Русия и беше си запазила ядрения арсенал щеше да е 3-та ядрена сила, нещо неприемливо и за САЩ; 4. Някой може да посочи и договорите на Русия с Китай за помощ с/у Англия в опиумните войни, с който Русия придобива Амурския сибир. Но на самурайте вече са им ясни позициите, а и дереджето на Великия Путин и могат да печелят някакви аренди, зони свободни от военни бази в т. нар. севрни японски територии - южни курили или нещо подобно в замяна на икономическо сътрудничество или просто за да припомнят на другия голям брат че не му искат базите на японска територия, въпреки че тези бази са точно по силата на мирен договор:)

Доде цитираш некъв си там договор от 1856 година, през това време в 2017 година стават много чудни неща в Родината ти, но явно тебе чалгопитека по- ти е интересно какао сттава в Русия и Япония}:-))) Смещён и жалак палячо си! мбухаха Обединени патриоти НФСБ, АТАКА и ВМРО внесоха жалба в ЦИК срещу Обединение ДОСТ заради видеоклип на турски език, който агитира за него. "Клипът е 6-минутен и възмути потребителите в социалните мрежи - той е изцяло на турски език, което е в разрез с българския закон.

Ха вежливост у лудей звучи странно, каквото и да става в милата родина е ясно че се движи напред, колкото и да се мъчат турците не могат да ни върнат в османската империя нито пък вие братя да ни закрепостявате като ваши людей. Ти по-добре виж Москва с ислямските патрули порицаващи мужици и кавказци за неспазване на корана и употреба на алкохол или погледни статистиката на убитите руски военни от ?? некачествено строителство - сринали се казарми" и тогава може да разбереш че не е толкава хубаво да си велика държава колкото е велико да си хубава държава:)

Правилно е, ако Русия ще става империя, за черпи опит от Япония - хахахахахахах

Иска да продаде Курилските острови на Япония. Джижету продава това което Сталин завладя!

явно не четеш правилните медии и не гледаш правилните телевизии: Путин каза "Няма да връщаме нищо на Япония".

sonibvc@gmail.com

Той гледа телевизия...Дойче Веле и СиЕнЕн :-)

ама Япония и Русия във война ли са,та ще сключват мирен договор?

Нямат мирен договор заради кражбата на Курилските острови след ВСВ.

питам за русия не за ссср? не скачайте със сороските си глави право у големия вир

Паисий

няма кражба на Курилските острови. Във войната победителят взема без да пита. Справка: разделянето на Германия и Берлин, Калининград и т.н..