Янев поиска да се вдигне паметник на Цветанов

Със скандал в парламента приключиха четиричасовите разисквания по петия вот на недоверие към правителството на премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Янев поиска да се вдигне паметник на Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ние избирателите си изпращаме разни откачалки в парламента за да се забавляваме сигурно. За съжаление не е забавно, дори не подозираме колко е тъжно! Много е тъжно.

яне в парламента ......... това ли засл ужаваме и после иди уважаваи депутатите

Абе Яне защо не се скриеш и да изчезнеш да не те виждат и чуват хората.Не разбра ли,че си политически труп,който сам си изкопа гроба,сам си легна в него и сам се зарови.Мислиш ли че народа не те вижда какъв си.Докара РЗС до там,че да не могат да съберат 2%.Да,само и единствено ти докара нещата дотук.Затова сбогом

"Що така бе Миме?" Къде бяхте вие гробари отр БСП, когато преди президентските избори Яне-то ви пригласяше услужливо. И ръсеше глупост след глупост. Щеше да уволнява ББ, щеше да избира доц. д-р Тракторов за президент. Ясно се видя подкрепата на една такава идея - по-малко от 0,5%. И Яне разбра нещо много просто - не може някой, който има претенции да бъде десен, да се качва на колесницата на БСП. Ще го използват комундетата и ще го изхвърлят. Нещо, което тепърва предстои на бай Иван Мангъра и на Волен Сидеров да разберат. Защото десният избирател не прощава такива неща - в най-добрият случай ще откаже да гласува въобще. Но много по-вероятно е да гласува за ББ - вярно, с отвращение, вярно, на принципа "от двете злини по-малката", но автентичният десен избирател гласувасрещу комундетата - номенклатура, партийни апаратчици, доносници на ДС, подмазвачи ан БСП и компания.

Десният избирател сам решава за кого гласува, няма нужда да му се подсказва. По това се отличава от БСП и ГЕРБ.

Ех, Яне Янев копнее за времето на Сталин!

не съм от герб , но въпреки всичко правят нещо за разлика от предишни правителства , но това недуразумение яне не го показваите

Съгласен съм да мине вота на недоверие, обаче това да се предхожда от слизане от политическата сцена на цялото бесепе и цялото депесе, както и най-малкото шефът от резесето да отиде някъде за преподавател по клоунада, но без право да практикува занаята в парламента.

"Четвърти километър" - "Народно събрание" - има ли изобщо някаква разлика?! Май, отговорът е "ТВЪРДО НЬЕ"! НЯМА БЕЗИДИОТЕН ДЕН В АБСУРДИСТАН!

То идвамата заслужават по един паметник в Орлавдовци,ама няма места ще трябва пак да се уреждат по втория начин,но това те си го могат то си е техен патент.

Най-добре би било да се издигне един паметник на ГЛУПОСТТТА и на него с големи букви да пише тук живее ГЛУПОСТТА. За какво и за колко се продаде ФАЛЦЕТА Я.Я. Един ден ще стане ясно.

Според мен лекари от 4 км. трябва да ги осведетелстват депутатите преди да положат клетва и всеки осведетелстван да си носи в джоба името на лекаря и като излиза да го казва.....така ще е видно кой дал и кой взел защото работа да очакваме от дупедати няма да стане..

"...вашата нова болонка" предполага се, че е имало стара болонка. Помните ли я? Една такава беличка...

Хм, абе този палячо Яне, този път май каза и нещо вярно...

Яне, Янииии!!! Направи РЗС партия на фурнаджиите. И без да си патентовал лопатата, никой не може да ти отнеме правата вече! Язък !

Серсемов забравихте ли, че БСП/БКП пращаха в затвора, тези които са против диктатурата на пролетариата и то не на шега, а сега се пишат най големи демократи - това се казва фурнаджийска лопата, ама яка..!!,

Забравих, нали съм Серсемов... То беше толкова отдавна, че вече няма никакво отражение днес.

Няма и не е имало в ВG по-тъпигъоз правителство. То, да изнасят в чуждата преса, че мин. председателят ти е с престъпно минало и връзки с престъпният свят, а той постоянно да се бие в гърдите как борят престъпността - от това по-голяма порнография, здраве му кажи!За такива е измислена поговорката "крадеца вика дръжте крадеца" , ама смей ли някой да я каже на глас?Та, от никакви вотове на доверие или на недоверие няма полза.И не се чудете, защо няма вкарани в затвора хора от предното правителство.Ами новите разбират, че те трябваше да са там още преди тях и сега не смеят да "разлайват кучетата"!

Яне-то си го знаем - умре да преви циркове. Друг е въпросът че с това прави лоша услуга ан ЦЦ. Но пък от друга страна по повод ан паметниците БСП има какво да споделят - още по времето на милиционеро-социализЪма бяха вдиугнали паметник на бай Тошо. И сега уж са се променили, ама в Правец отново възродиха паметника. Комундетата са си комундета - вари ги печи ги остават си комундета. Те, комундетата пазят и други паметници - на съветската армия-поробителка. Те са едни от макото боклучарници дето пазят паметници на армия, окупирала България. Но щом от Москва така казват ще ги пазят. Виж паметниците ан Сталин и на Ленин махнаха. Паметниците на Сталин - за една нощ. По заповед от Москва, естествено. И беше голям майтапа, защото дъртите комуняги не даваха, а пък трябваше да се изпълняват директивите от Кремъл. Къде дянаха паметника на Сталин от входа нма Морската градина във Варна така и не стана ясно. Червената сган реве - да си реве. И колкото повече реве, значи толкова повече са им го набили. Отзад.

Като стана въпрос за паметника на бай Тошо и червената сган, нека не забравяме кой го пази до смъртта му - бившият комунист и настоящ "антикомунист" - премиера Б.Б.

Та като стана дума кой го пази до смърта му, нека да уточним че това се случи след 1989. Когато бай Тошо беше подсъдим. Преди 1989, тия дето най-много му лижеха задниците, изведнаж след 1990 "се разграничиха" от Тато. Когато лапаха и ползваха облагите си мълчаха, а после цялата отговорност прехвърлиха на него. Много мъжки, няма що. Ама те комундетата са си такива. За една нощ ше сменят резбата и от винаги верни на Партията комунисти ще се пребоядисат на социалисти. След това много "геройски" ще се надупят на Доганя - дришльо Станишко не го избраха за премиер в правителство на БСП - НН го бламира, и той се съгласи да стане премиер в правителството на ДПС. Подобна политическа проституция не подобава на хора за които поетът е казал "не човек, а желязо....". Но поетът го е казал за комунист, а не за комунде. В тази връзка комундето номенклатурчик е толкова комунист, колкото пияндето е пианист.

От бронза на мангалите ли, които не могат да хванат?

И АЗ ЗА ПАМЕТНИК НА ЦВЕТАНОВ, НО В 6-ТЕ МУ АПАРТАМЕНТА И ТАМ ПРИКЛЕКНАЛ ЯНЕТО ДА ПЕРМАНЕНТНО ДА МУ БЛИЖЕ........ТО ВЕЧЕ 3-ГОДИНИ ЯНЕ ЯНЕВ САМО ТОВА ПРАВИ: БЛИЖЕ.....НА ЦВЕТАНОВ ИЛИ НА Б.БОРИСОВ САМО ГИ РЕДУВА ДВАМАТА И ПОНЯКОГА ОТЗАД, ПОНЯКОГА ОТПРЕД!!!

ДА МУ ПОСТРОИ ПАМЕТНИК ВЪРХУ ПЪПА НА ЖЕНА СИ!!

шокиран сам от това, че балгарския парламент е на нивото на селскса крачма. дупетатите от всички цветове са простаци и мястото им не е в барламента, а на трудовата борса. как е вазможно да ни управляват такива олигофрени? ние европеиски народ ли сме или тапоумно стадо за да сазерцаваме безучастно воинствуващата дебилност на управляващите ни отрепки.

Чалга елита е рожба на чалга населението. Най-изявен чалго-представител е диктатора.Останалите са чалго-шутове.

asen

Янето нали е пишман юрист не може и да защити и похвали човек.Ако бившите министри или който и да е член на обществото заслужава да бъде в затвора и някой трябва да го вкаратам, но по някаква причина не го вкарва, то този някой също си е заслужил панделата като укривател и помощник разбойник! Та Цецо никога няма да посегне на бащината си партия и нейните приятели.

Абе, батка? На тебе Таки ли те дилъра или, искайки нещо да кажеш, крякаш като жаба, понеже си се друснал. И кой е този Хамстер, който иска вотове, понеже си разбирателен некъф такъф. Да не би да са ти правили "тройка", а да не си разбрал, и да те присърбява от спомени?

ИИИИИ, наградите за най-добър гей-порно актьор, който участва предимно в продукции на компанията Български парламент от 2009 година, когато дебютира еееее, Янииииииии!!! Той е един от 240-те актьора снимали се в календара на същата компания за 2009-та, 2010-та и др. години. От юли 2012 подготвя паметник на TZvTzv.

Ще ме прощаваш но наградта трябва да си я дели със Станишев

На Цецко Шестте Апартамента вместо паметник, трябва да му построят приживе гробница! И най-добре да го затворят в нея! Лайара му с лайар!

XA,xa...Янето ще хване 1

Сидеров е напълно прав!!!

цирк булгаря

Yaneto poniakoga govori gluposti no v sluchaia e mnogo prav. I ochevidno govori za pametnik na Cvetanov v prenosen smisul. No poneje mafiotite ot bsp niama za kakvo da se hvanat I aide shyeli da stroiat pametnik-veche novina..po sushtia nachin napadaha I plueha Siderov kato kajeshe niakoia istina..

StamOff

ТОЕСТ Янето иска да каже, че Цветанов знае, че политици от БСП и ДПС и прочие са престъпници и може да сезира следствието и да бъдат осъдени, така както повеляват законите. Но понеже е готин пич, не търси мъст и явно гарван гарвану око не вади, те трябва да са му благодарни, че никой не ги пита откъде са им милионите. БРАВО г-н Янев, браво !!! От върл враг, който се беше зарекъл да уволни Бойко и престъпниците от ГЕРБ само преди наколко месеца, днес виждаме, че пламенно хвърляте плюнки от народната трибуна в защита на предишните си врагове. Да очакваме ли скоро да проституирате на Дунав мост? Поне позицията на проститутката е по- почтена и постоянна от тази на политиците. Плюя на вас, на ГЕРБ, на БСП, на цялото народно събрание, на всички политици и политически партии в България. Най-искрено се надявам аз и малкото останали Български сънародници един ден да наритаме задниците на всички ви, и да ви изпратим в Белене да чукате камъни докато пукнете.

pinx

Точно така - Янев пледира, че Цв. Цв знае, че те са престъпници и има основания да ги съди, но не го прави и бездейства и заради това трябва да му се издигне паметник. Леле до какво доживяхме. Значи заради това, че той укрива престъпници трябва да му се издигне паметник?!

и аз плюя на тях ! Ако се съберем всички и ги заплюем, сигурно ще се удавят !

Ти една грешка колко пъти я повтаряш.Колко пъти Цветанов се опитва да вкара в съда Масларова.И после -няма доказателства и е обвинена несправедливо коментират от ляво.И как ще има доказателства след като свидетелите се подлагат на шантаж закани за убийство ит.н.И да бъдат обвинени съда ще ги изкара невинни.Така беше с Мургина Ковачки Стойков.Така ще бъде и Донев Павлов Трактора.

Е и? Ние какво трябва да направим. Да седим и ръкопляскаме?