Коментари - Израел може да действа сам срещу Иран, на Нетаняху не му се чака дълго | dnes.dir.bg
назад

Израел може да действа сам срещу Иран, на Нетаняху не му се чака дълго

Бенямин Нетаняху увери вчера президента Барак Обама, че Израел не е взел никакво решение дали да атакува ядрените обекти на Иран.

Обратно в новината

Коментари - Израел може да действа сам срещу Иран, на Нетаняху не му се чака дълго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Иран.Тоя еврейски смешник и изчезващата им държавица скоро ще си намерят майстора.

Що например Израел не даде половината от бомбите, които няма на Иран. Няма да произвеждат, ще се прегърнат и целунат и край на проблема.

А защо да го прави? Ти, ако имаш два пистолета ще дадеш ли единия на мангала отсреща, който ти се заканва?

Факта, че не позволяват мониторинг на ядрената им програма, доказва намерението им да притежават ядрено оръжие. Нормално е държава заплашена от агресия да иска такова оръжие, но Иран не е заплашена от никого, единственото нападение срещу тях бе осъществено от Ирак, но тази държава, вече е на командно дишане. Следователно това оръжие им е необходимо за нападение и за реализиране на бълнуванията на тяхното Хитлерче прегърнало корана и манипулиращо своите сънародници, които в огромната си част са честни и трудолюбиви хора.

Не е баш така. Иран в момента остава най-заплашена тъй като притежава ПЕТРОЛ и най-вероятно има вече ядрено оръжие иначе досега да са ги нападнали поне 100 пъти, и да ги съсипят като Либия. И наистина може пък и на тях да им писне да ги заплашват постоянно и да избомбят Израел.

"Желязна логика"- глупости .

Долни, подли и мръсни еврей. По страшни са от атомните бомби. Американските империалисти са същите. При съвременните технологии и разузнавателни спътници, защо не покажат къде видяха, че се правят атомни бомби в Иран и Северна Корея!? Същата история, като с химическите оръжия на Садам. Смрад и мърша лъха от всичките им скалъпени обвинения. Само гледат как да се доберат до чужди богатства и да властват с пълно господство и безнаказаност.

в болшинството случаи цитират руските източници, така, че е ясно за какви анализи става дума.

До: КРАС Е да де, ама израелците вече използват новия си танк Merkava IV, който е снабден със Trophy active protection system. Какво да се прави, като руснаците снабдяват чалмите със AT-14 Spriggan (Корнет). Държавният антисемитизъм има традиции в Русия и бившия СССР.

Я по-подробно обясни защо те имат такова отрицателно отношение към как го каза семити. Или те просто така си седят и си мислят към кой да имаме лошо отношение и решили я да бъде към ей тези там..

Персите нищо няма да направят - колкото направиха във войната си с Ирак. Само медийни пушеци и толкова. То и Кадафито плашеше гаргите и си намери майстора. В същото време Израел няма никаква изгода да напада Иран , защото нещата няма да се променят съществено (ако въобще се променят). затова сме свидетели само на медийни ишзяви и дрънкане на оръжие и от двете страни. Колкото повече се говори, толкова по-малко вероятно е да избухне война. Освен...ако някой не реши да запали умишлено фитила в ущърб и на двете страни. Дотогава ще сме свидетели само на приказки и дебнене кой ще направи първи грешка, от която другият щесе възползва!...

Ама от тези дрънкания на оръжие и ние си патим, а някои пълнят гуши. Какво ни засяга нас цената на иранския петрол?! Ама се използва всяка подобна ситуация от монополистите капиталисти за забогатяване.

нас не ни мислете,мислете са вас мои бедни ,бивши санародници.толкова години комунизам промениха тези добри хора които спасиха моите роднини.шалом

кой ни докара комунизма от благодарност?

мужиците руски

гадните руснаци с техните имперски амбиции, които още мислят че сме тяхна собственост

Спомням си какво представляваше вашата скапана държава по време на Израелско-ливанска война (2006). ТАНКОВЕТЕ ВИ "МЕРКАВА" ГОРЯХА КАТО КИБРИТЕНИ КУТИИ Само за няколко дни Хизбула унищожи 40 танка Меркава, 4 хеликоптера AH 64 Апачи, 160 убити евреи (117 войника, 43 цивилни), 2 пленени, 1800+ ранени, над 500 000 души живеещи в бомбоубежища. ИЗВОДА Е, ЧЕ ИЗРАЕЛ НЕ Е ГОДНА ДА ВОДИ ВОЙНА!! Запова като мъници сте се хванали за полите на САЩ. Жалка и нещастна държава сте. И вас ви е обхванал синдрома на загниващата западна цивилизация - БЕЗ ИДЕИ , БЕЗ РЕЛИГИОЗНИ ВЯРВАНИЯ В БОГ И В ТВОРЕЦ НА СВЕТА. Затова сте обречени да загубите войната. НЕ ПРИТЕЖАВАТЕ НАЙ СТРАШНОТО ОРЪЖИЕ - РЕЛИГИЯТА И ЖЕРТВОГОТОВНОСТТА ДА ДОСТАВИШ С РАНИЦА И НА ГРЪБ АТОМНА БОМБА В СЪРЦЕТО НА ПРОТИВНИКА. На Иран не им трябват ракети, трябват им две или три камикадзета. После ще ни отворите работа да ви събираме.

Абе аз си спомням как горяха съветските танкове в Грозни. Уж модерни, уж Т-90, а като ги подпукаха муджехидините - свят им се зави. Понеже Русия е зактрита държава много трудно може да се намери достоверна информация за реалните загуби, но само за няколко дена руснаците бяха загубили над 50 машини. Основно от идиотизъм - танковете са абсолютно неподходящо оръжие за градски условия. Особено ако са в колона по улиците - гръмват първия, гръмват последния и цялата колона танкове става редица от мишени. Нещо като на стрелбището по биатлон. Но това не е всичко. Когато подпалят танка танкистите бягат като плъхове и ония отвън само това чакат - разстрелват ги като на маневри. Ако от това може да се направи извода че Русия не може да води война, аз ще направя извода че този, който прави такива изводи не е годен въобще да прави изводи. Нито за Русия, нито за Израел. И последно. Ако Израел можеше да си позволи да избива цивилни в Ливан, така както руснаците го правят в Чечня, броят на жертвите от израелската армия би бил минимален.

Дали Израел ще удари Иран ,няма да се реши или повлияе от нашите мнения.Лошо е когато не пускате коментари уж че насаждат омраза или са обидни.Коментатора с име Израел е обидил на няколко пъти България и Българите,както и коментатора съсед.Техните мнения обаче се публикуват.Значи Вие не сте Българска , а чужда медия.Нашите мнения не определят нищо,на нас ни позволяват да пишем ,ако на модератора му хареса го пуска.Гадно е обаче да плюят България и вие да мълчите и да го пускате.

не е вярно че съм обидил българия .не можеш да посочиш къде съм казал нещо такова в коментарии те ми, или може би имаш предвид това което написах за няколко лумпена. съялявам , ама те не са българия,към която като моя бивша родина имам уважение.

Я колко се загрижили червените кратуни, любители на арабските мангали за България. и откога? До вчера бяха готови да ни продадат на Русия за паница лещя. Абе какво ти до вчера, и днес - те никога не са преставали с родоотстъпническата си политика. Специално си направих труда да прочета постингите на "Israel". И не можах да видя нищо с което да се обижда България. Но я прочетет постингите на червената пасмина за изборите в Русия - да има лесно всички българи да ни накарат да лижем гъза на Путин - това призовава червената сган. И ако това бяха постинги от Русия - майната им. Не, те са от България, постинги на червени родоостъпници и национални предатели. Преди малко изтече информация че Иран е клекнал и е разрешил инспекции в някой от ядрените си обекти. Могло значи. Ама когато Израел и САЩ извадиха голямата тояга. Защото не е трудно да с епредвиди какво ще им се случи при една операция подобна на тази в Ирак или Югославия - пълен погром. И тук няма спор имат ли или нямат ядрени инсталации - всички нормални хора ще ги подкрепят. Щото от чалмалиите освен тероризъм друго не може да се очаква.

Аз по-голяма червена кратуна от теб и от онзи боклук дето се възприема като хан в този форум не съм срещал.

И как точно ще стане това? Ще организират въздушен десант, или ще минат през Ирак? Глупости на търкалета! Така са си мислели и в Египет и Сирия когато са нападали Израел при всичките войни. Но резултатът от тях е много бой по арабеските и действия на принципа: "Тръгнаха като аслани, върнаха се като насрани"

Всъщност сега е най-подходящият момент за удар върху Иран. И в Израел хич не са глупави - просто ще поставят САЩ пред свършен факти да няма къде да мърдат. Пък и самите САЩ отдавна са им се наточили. Още повече че тази война ще бъде ремикс на това, което се случи в Ирак, и Либия - основно с въздушни удари и минимално участие на сухопътни войски. Израел има сериозен опит в спец-операциите - за който не знае израелските спец-части са с най-висок коефициент на успеваемост - даже по-висок и от този на американските "тюлени". Така че на чалмалиите лошо им се пише - ще лапат бахура. Ще ядат бой и ако има нещо сигурно, това е че Израел ще им съсипат ядрената програма. Щом са го решили няма начин да не го направят. Той и Саддам с еправеше на много печен, но това не попречи на израелските военни да му гръмнат реактора. Няма никакво съмнение че и сега на Иран ще му се случи същото.

кгб,ядрен иран е ясно че няма да има, ама не мисли че това е толкова лесно да се направи. ядрените обекти са разпръснати , някои са дълбоко под земята. за да се осъществи ще трябва да се задеиства ескадра от около 200 бомбардировача да се осъществи далечен полет с зареждане във въздуха т.е. има нужда и от ескадра от поддържащи самолети. няма да се свърши само с един удар ,ами трябва да се направят няколко и може би ще се наложи и наземна операция от спец-части. трудно но осъществимо. разбира се много по-добре е ако и америка се включи. проблема е че с обама начело може би ще се наложи израел да се справи сам за сетен път.

Така, така, полицейската акция, е с поддръжка на авиация. Гътаха си цели жилищни блокове и хич не им пукаше какви има вътре - важното е да има сигнал, че в този блок живеел някой от Хизбула. И по някое друго училище гътаха. И така докато направиха нещо и изведнъж.... Авиацията им се прибра като .... и повече не си показа носа, а вече само на земя естествено ги пиииииии. Въпрос: какво е направил Израел тогава, че му се наложи да си махне авиацията? Подсказка - не го прави за първи път и не яде по този повод бахура (нищо, че не е кашерен) за първи път. Слез малко по-надолу във форума и ми прочети поста в който цитирах едни хора, какво е израелската военна моЩ. С главно "Щ".

popov

Ами на война като на война, стават "грешки". Но все пак в 2006 воюва срещу един отряд партизани по улиците на един град. За сравнение използвай войната от 1967, когато показа как може да воюва срещу армиите на три държави. П.П. И какво лошо има в това, че не са яли бахур?! В Тора се забранява на евреите да ядат кръв!!!

а ядат кръвта на християнски деца, убити специално за направата на обредния хляб, а?

Слабо познаваме историята , а днешната реалност още по-малко. Без познание заблуждаваме сами себе си. Политиката на разделяй и владей не е от вчера, но продължава успешно. Прочетете за да коментирате: maks-markoff 'Ответы на животрепещущие вопросы'

В периода 1976 до 2004 Израел е държавата получила най-голяма американска помощ, но от 2004 Израел живее на собствени разноски и както виждаме това не се отразява добре на икономиката им. Израел и Ливан с помоща на Нобл и Газпром вече разработват собствените си нефтени и газови находища намиращи се в техните териториални води с цел експорт на европейските пазари. Иран миналата година също изяви желание да доставя газ за средиземноморските потребители като подписа договор сИрак и Сириа за нов газопровод чиято крайна цел е Италия. Та казвате значи едните били добрички а другите не,хайде бе:)

аиде сега нова глупост.от къде ги намираш тия данни бе мои човек. и преди 2004 и след това израел "живее на собствени разноски". американската помощ се изразява в около 2-3% от бюджета на израел.помага ама е ясно че може и без нея. нетанияу вече предложи на американците да я съкратят постепенно до пълно премахване. сега знещо за икономиката. израел е силно развита икономически и технически държава с бвп на глава на населението 30 000$ годишно. това много малко европеиски страни го имат. любимата на повечето форумци русия например има ако не се лъжа около 10500$ годишно.

Натаняху няма как да предложи такова нещо защото през 2003 година конгресът на САЩ реши че не е нужно да продължава ежегодната си субсидия за Израел изразяваща се в 3 милиарда кеш и допълнително оборудване договаряно ежегодно, или поне така пише в общодостъпните документи на американския конгрес. А памета ти определено те лъже грубо казано с една трета:)

Аз мога много неща да ти кажа, ама като ти напиша отговор, всеки пост го трият, без да съдържа обиди и цинизми. Точно по еврейски, който не е с нас, е против нас ;)

Трябва да видим бай Натаняху и при китайския президент как се смее ? И при Пакистанеца, и той може да си поиграе с неговите ракетки ? Всеки да пусне по пет-шес , и две-три да треснат натаняхето, ко прай тогаз ?

Ми то Пакистан миналата година помоли Китай да си построи военноморска база в Гвадар, ама китайците нещо се опъват защото искат и земна военна база в района на тяхната провинция Ксинджиянг за да се оправят със техните си мюсюлмани сепаратисти от уйгурски произход.

Битите деца израствали като насилници, след европейските погроми от 1881 и Кишиневските погроми в периода 1904-1914 година много евреи са командиравани в Палестина, емигрантите са две основни групи ортодоксални евреи и социалисти(от тия години са и еврейските ТКЗС-та сиреч кибуците). После се появяват Еврейския легион и милицията Хагана а евреите непрекъснато прииждат и тъй като няма къде да живеят ,полувоенните им формирования започват открит терор и рекет над местното арабско население и така докато на арабите им писва и правят революция в периода 1936-1939 а това стряска британците и те времено ограничават еврейската емиграция. При самото си създаване Израел прецаква Йорданския крал и чопва малко земя и от Йордания а междувременно започва да изселва арабите а за последвалата палестинска интифада слушаме и до днес. Първите признали държавата Израел са СССР(тъй като израелското правителство се състои от социалисти) и САЩ защото на Труман просто не му е пукало за района. Апропо Израел е единствената държава потопила американски кораб,при това умишлено, без да бъде наказана по какъвто и да било начин. Та стигаме до днес, в периода 1976 до 2004 Израел е държавата получила най-голяма американска помощ, но от 2004 Израел живее на собствени разноски и както виждаме това не се отразява добре на икономиката им. Израел и Ливан с помоща на Нобл и Газпром вече разработват собствените си нефтени и газови находища намиращи се в техните териториални води с цел експорт на европейските пазари. Иран миналата година също изяви желание да доставя газ за средиземноморските потребители като подписа договор сИрак и Сириа за нов газопровод чиято крайна цел е Италия. Та казвате значи едните били добрички а другите не,хайде бе:)

Битите деца израствали като насилници, след европейските погроми от 1881 и Кишиневските погроми в периода 1904-1914 година много евреи са командиравани в Палестина, емигрантите са две основни групи ортодоксални евреи и социалисти(от тия години са и еврейските ТКЗС-та сиреч кибуците). После се появяват Еврейския легион и милицията Хагана а евреите непрекъснато прииждат и тъй като няма къде да живеят ,полувоенните им формирования започват открит терор и рекет над местното арабско население и така докато на арабите им писва и правят революция в периода 1936-1939 а това стряска британците и те времено ограничават еврейската емиграция. При самото си създаване Израел прецаква Йорданския крал и чопва малко земя и от Йордания а междувременно започва да изселва арабите а за последвалата палестинска интифада слушаме и до днес. Първите признали държавата Израел са СССР(тъй като израелското правителство се състои от социалисти) и САЩ защото на Труман просто не му е пукало за района. Апропо Израел е единствената държава потопила американски кораб,при това умишлено, без да бъде наказана по какъвто и да било начин. Та стигаме до днес, в периода 1976 до 2004 Израел е държавата получила най-голяма американска помощ, но от 2004 Израел живее на собствени разноски и както виждаме това не се отразява добре на икономиката им. Израел и Ливан с помоща на Нобл и Газпром вече разработват собствените си нефтени и газови находища намиращи се в техните териториални води с цел експорт на европейските пазари. Иран миналата година също изяви желание да доставя газ за средиземноморските потребители като подписа договор сИрак и Сириа за нов газопровод чиято крайна цел е Италия. Та казвате значи едните били добрички а другите не,хайде бе:)

Ми тогава чий го крепи в далечна Америка ? А и при Путин трябва да отиде, щото ако забрави, Збогом Израел ! хахахахахахаха и ХА !

Израел се готви за агресия. Къде е ООН?

а къде беше ООН от чиято трибуна онзи маимун ахмадинаджад обяви че ще изтрие израел от лицето на земята в момента в които се сдобие с ядрено оръжие. при произнасянето на тази реч представителите на сащ, канада, австралия и още няколко от цивилизованите държави демонстративно излязоха' ама доста останаха а някои даже му аплодираха. ООН ще се застъпят за някого толкова колкото правят сега в сирия или колкото направиха в судан или уганда или в канбоджа на пол пот.евреиския народ ,които вече изпита на свои гръб холокоста знае че може да се надява единствено на себе си за да не допусне втори път да му се случи такава катастрофа.

Всеки ден благодаря на Бог , че нямаме петрол или нещо друго ценно за крадене. Може да сме бедни , ама поне не са ни почнали с ракетите. Със здраве ; )

Терористите не ценят живота на собствените си хора.Използват ги за живи щитове. Изр.войници са обучени да щадят цивилните дори с цената на собствени загуби. Войната е грозно нещо, стават и грешки, най-много страдат беззащитните. Деца се изпращат за живи бомби, без да съзнават какво ги чака, упоени, заблудени,срещу няколко хиляди долара за майките им. Майките вият над разкъсаните им тела, не срещу истинските виновни, а срещу Израел. Не пожелавам на децата ви такава съдба.1027 срещу 1 какво ви говори?Колко заложници от България си загинаха, без някой да направи нещо смислено за тях. Както казва единпо-долу, "какво толкова?"Ехххх...,неразумни и юроде!!!

това което си написъл е истина с една обаче поправка. децата се пращат от фанатизираните им родители с пълното съзнание какво може да ги сполети, даже се надяват да загинат. така олучават статуса на герои-шахиди заедно с няколко хиляди долара от иран. голяма работа че вместо 10 са останали "само" 9 в семеиството.

Офф една и съща песен след малко ще стигнеш до там че Влад Цепеш е набивал на кол и евреи ... хайде стига де ... а ако знаеш комшиите на Арафат какви изроди са и деца ядът .... хайде малко по обективно

Тука искам на някои да припомня скорошната войната 2006 г. Тогава се видя, че израелската армия, която превъзхождаше в пъти ливанската и Хизбула, не успя да направи нищо, дори напротив, претърпя загуба и в пропаганден план, след като Израел беше принуден да прекрати огъня и впоследствие да освободи 1027 палестинци срещу техния войник Шалид в края на миналата година. Та нещата вече не са така прости както бяха, а в световен мащаб негативизма към евреите се увеличва.

какво значи "не успя да направи нищо" какво според теб трябваше да се направи? да се унищожат селата и градовете в чиито къщи се криеха преоблечените в цивилни дрехи юнаци от хизбула, или да се взривят училища или болници, от които стреляха същите тези герои. тези са герои само на парадите и при убиването на цивилни, ама като се сблъскат с евреите бягат ,като посрани.

Всички които пишете и внушавате знак на равенство между демократичните държави от международната общност (вкл. Израел и България) с ислямски терористични и фундаментални държави като Иран и Пакистан сте самите вие ислямски терористи и продажници ако сте българи и християни!

Опссс я по полека .... не желая някой да ми се бърка и очаквам да ми се отговори със същото ....ако някой иска в страната си да яде кучета кой съм аз че да му казавам че не трябва. по същия начим мога да кажа че и ти си * щото не гледаш интереса на страната си а на САЩ и тем подобни клики :)

+1 !!!

Пичове, няма какво да филосовствате, ...то е ясно.......подготвяйте се за 3-та световна война....

Какво ще чака, да се вгомнясва света, не виждате ли че живот няма в България.

като чета писаниците на болшинството тук, си мисля само за едно : жалко за българия! с такова население от лумпенизирани кретени, живеещи жалък живот , озлобени и обвиняващи за това запада и евреите. готови сте да поддържате наи-ретроградните и деспотични режими, ислямски фундаменталисти, комунисти и всякаква долна сган. ами колкото и да ви е мъчно израел ще се справи с иранската заплаха със или без помоща на америка, със и или без съгласието на руснаци или китаици. трудно ама ще се справи. а колкото до пожеланието ответния удар на иран да унищожи израел: едно е да искаш друго е да можеш.иранските ракети може и да се изтрелят ама няма да доидат до израел тъи като много преди това ще бъдат унищожени.

Пич никой няма нищо напротив държавата и хората а против политиката която води ..... имам приятели в Израел и всички те псуват повече от колкото хората в този форум. Войната е мръсен занаят а Израелското правителство я експлоатира като доходоносен бизнес на гърба на гражданите си ... никой обикновен човек не иска да воюва ако не си го разбрал толкова по зле за теб.

"във всяко стадо си има мърша" е казъл народа.а също така че "всеки народ си заслужава правителството което има". та така и с твоите приятели в израел псуващи правителството. болшинството от израелския народ твърдо стои зад правителството. ние сме си го избрали с демократични избори(деиствителни а не фиктивни), и одобряваме политиката която то провежда.в израел армията това е народа, друго яче не може да бъде. народа знае ако се наложи за какво ще воюва.

Много добре казано! Израелската държава е троянския кон на САЩ в близкия изток! Защо инспекторите от ядрената агенция във Виена не проверят дали Израел притежава ядрено оръжие. И е много грозно и глупаво Натаняху да прави такива аналогии с притчи от древността!

"...такова население от лумпенизирани кретени, живеещи жалък живот , озлобени и обвиняващи" - с това имаш предвид евреите, които са презирани и гонени по цял свят от памтивека, нали?

не драги нямам предвид евреите. знаеш много добре кого имам предвид. от краи време лумпена -простак е мразил и завиждал на по-умния и по успелия от него. от краи време ние сме тези които движим света напред. затова ни мразят и исламистите защото с самото си съществуване оборваме основата на примитивната им религия.

Абе Израел, защо въобще се набутахте вие, евреите, да правите държава в Палестина. Набутахте се зорлем в гнездото на осите, а сега плачете. Вие сте си виновни. А това, че Палестина била ваша преди 2000 години, е вярно. Ама това не е оправдание, защото преди вас там е имало други, които с по-голямо основание могат да претендират, че това е тяхна, а не ваша родина.

този въпрос вече е бил зададен на първия израелски президент - ваицман от британския консул! отговорът е бил: ами ти защо в неделя шофираш десетки мили за да посетиш старата си маика в провинцията ,а не вземеш да посетиш някоя друга старица дето живее наблизо.

Който копае груб другиму, сам пада в него. Защо израелците да си имат ядрено оръжие, американците, руснаците и др., а Ирак да си няма? НЕ СА ЗАПЛАШИЛИ НИКОГО ЗАСЕГА. НО, НЕ Е ТАМ ПРОБЛЕМА. ПРОБЛЕМЪТ Е КАК ДА СЕ ПИПНЕ ПЕТРОЛА НА ИРАН, ТАКА КАКТО СЕ ИЗТОЧИ ПЕТРОЛА НА ИРАК. АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ИЗМИСЛИХА ПРИЧИНА, НАПАДНАХА, РАЗРУШИХА ЕДНА СТАРА ЦИВИЛИЗАЦИЯ (РАЗЛИЧНА ОТ КОВБОЙСКАТА) , ИЗТОЧИХА ПРЕЗ ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ ПЕТРОЛА, НАПЪЛНИХА СИ ЗАПАСИТЕ, А СЕГА ИМ ТРЯБВАТ НОВИ КОЛИЧЕСТВА. НАЛИ ЗНАЕТЕ ВИЦА ЗА ЗАЕКА И ВЪЛКА- " А ЗАЮ, СЕГА ЗАЩО СИ БЕЗ ШАПКА?" И ХОП- ПАК ВОЙНА. АМЕРИКА НЯМА СОБСТВЕНА ПРОМИШЛЕНОСТ, ТЯ Е ИЗНЕСЛА ВСИЧКО ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА НАВЪН, ИМА САМО МАРКИ, А ВОЕННАТА Й ПРОМИШЛЕНОСТ ТРЯБВА ДА РАБОТИ И ДА ДАВА ПАРИ. ЗАТОВА ИМ ТРЯБВАТ ВСЕ ВОЙНИ И ЗАТОВА СА ВСЕ "МИРОТВОРЦИ". НО КЪДЕ Е ЧОВЕЧВЕСТВОТО ДА ГИ ОЗАПТИ НАЙ- ПОСЛЕ!!!!

Не е проблем всеки да има ядреното оръжие, проблема настъпва когато реши да го използва, и сега в името на Аллах мюсюлмани избиват мюсюлмани, а какво ще стане ако се почувстват силни, и тръгнат да "покръстват" всики в правата вяра? - не благодаря, по-добре превантивни мерки докато поумнеят! И няма нужда да крещиш!!!

Приятел, ти се плашиш, че мюсюлманите ако се почувстват силни, ще тръгнат да завладяват света. Но същото това нещо американците вече са го направили(САЩ имат над 600 постоянни и временни военни бази по целия свят), и това не те плаши, а те радва. Опитвай се да сравняваш, тогава ще имаш по-точна преценка.

Иранците дрънкат оръжие и сами"си го търсят"!Одобрявам политиката на Израел,защото това,което готвят персите е насочено единствено към тях-Израел!Тази вековна омраза ,която таят ислямистите,независимо дали са араби,негри или перси,трябва да се прекрати!Това обаче едва ли ще стане,защото на всички е известно какво означава ислямския фанатизъм-загиналите за "правата вяра" отиват в рая,където ги чакат 72 девственици!Толкова долнопробна и пошла религия като тяхната човечеството още не познава!Та те са готови да кормят дечици,за да ликвидират друговерците!Глупаво е да се оспорват думите ми,защото нашата история познава и Батак,и Перущица,и Брацигово,поради което точно ние не трябва да се силим да сме най-върлите им защитници!И каква е гаранцията ,че това няма да се повтори,ако не са народите,които се противопоставят на насилниците!

Политиката на държавата Израел си е нейна работа.Но никъде в рая няма 72 девици.Не говорете глупости.Тези дето ви плащат получават обратен ефект.Дори и пропагандата трябва да има поне малко истина.Тезите ви за исляма са лъжа.Другия път измислете нещо по-добро.Дано да няма война.Войната е зло .

Какво общо имат Батак и Брацигово с Иран?

Ти или не можеш да четеш, или си толкова лумпенизирано комунде че само като ти кажат Израел се насираш. Да, в държавата Израел има много руснаци. Интересно защо ли са избягали от онзи "земен рай" според комундетата, наречен Русия. Ама това е тема на друг разговор. Само една малка подробност - техните паспорти са различни - въобще в Израел има три вида паспорти. Кой колко и какво мрази аз не съм изследвал. Там мразят главно арабите-ислямисти. И то не защото са араби (има араби израелски граждани) а именно защото са мангали и терористи. Ортодоксалните евреи наистина изглеждат странно на фона на космическите технологии, развивани в държавата Израел. Но пък те са относително демократична държава и проявяват търпимост. наистина са отишли много напред. Израел е интернационална държава на всички евреи - така е създаен, така се и развива. Няма никакво значение откъде идваш, важното е да бъдеш верен на принципите на Израел, да си изпълняваш дълга към Израел и да научиш иврит.

Е хайде без обиди.... за религиозните са много търпими да .... по време на шабата като почнат да хвърлят камъни по колите след 10 ми ВВ така им пукат канчетата че прикладите на трески стават (апропо е забавление за местните запасняци от ВВ) .... а защо руснаците са много може да прочетеш в доста книжки и колко от тях се определят като евреи към момента е друг въпрос .. Управлението на държавата е в ръцете на хора алчни за власт и пари и така от създаването и от там и всичките мераци и проблеми

Като бях ученик на времето, чудех се в час по география, как така, такава малка държавица като Дания е успяла да си присвои огромната Гренландия. Но далеч по-шармантно е, че малкия Израел е си е присвоил огромните САЩ

...е един от начините да забогатееш. В средиземноморието, люлка на европейската култура, са живели перси, финикийци, египтяни, гърци, римляни. Основното им развлечение са били войните и трупане на богатства. А дори и за тези древни времена, дето дрънкат пари, има нужда от счетоводство. Един вид, да има ред при харченето им. С това са се заели евреите, да събират и изваждат числа, еквивалентни ни милиони. И поради арабски и мюсулмански инвазии са останали без държава, затова тръгнали по света. Това е втората причина. Първата, че следвали победителите. Нищо чудно да са отишли в Америка преди Колумб. Почти всеки знае генеологията на великите хора-у всеки тече еврейска кръв. Да не говорим за невеликите.

Ало, коневръза! Оня с червените ескадрони! Ти знаеш ли какво представлява държавата Израел бе, Сульо. Израел има армия, която може да се противопостави на 200 млн арабска сган. Израел има между 250 и 300 единици ядрено оръжие. Израел е доста по-напред в развитието си не само от нас, но и от доста по-големи държави от него, като Русия, Индия и всякаква мангасария. И във всяка цивилизована страна има хора дето работят за Израел. Даже в Русия, дето трудно може да се нарече цивилизована има доста евреи, които по един или друг начин симпатизират на Израел. Пък и емигрират. Всеки, който се е захванал с евреите добро не е видял. Чичо Хитлер е най-яркия пример. След като са съсипали Германия - най-мощната във военно отношение държава преди 75 години, прави сметка за какво сатва дума. Та някави дришльовци с чалми и фесове ще плашат Израел

Беден речник, еднотипни изказвания, лумпенизация, липса на адекватна информация, вяра в стереотипи натрапени от Запад, платена пропаганда, изопачаване на факти, полуистини и откровенни лъжи, живот в паралелна реалност. Това може да е само КGB. Доайен на словоблудството, майстор на пасквила.

Аха и един мармот завива шоколада... ти пич там бил ли си ...аз съм няколко пъти .... как ще ти прозучи че 70% са руско говорящи и всички нормални хорича там ненавиждат религиозните евреи по ред причини .... а армията им ми да бе ок е за усмиряване на палестиниците и на своите че основно с това се занимава.

Ало, кгб-то, чичо ти Хитлер не е видял добро, не защото се е захванал с евреите, а защото се е захванал точно с "нецивилизованата" Русия. Не му трябваше да се захваща с руснаците и щеше да си довърши добрата идея, отнасяща се до евреите. За съжаление не успя, но не по техни заслуги. Тъпако!

Aлооооооо знаеш ли какво могат да направят евреите с атомни бомби в нападателна война. Една кръгла нула защото този който първи се опита да приложи такова оръжие в нападение моментално ще бъде смазан от останалите ядрени сили

Пропускаш да кажеш че това е в резултат от огромните пари които сипват там САЩ за да въоръжават троянското си конче Израел!

Само да напомня за последната война на Израел с Ливан. По-точно даже не с Ливан като държава, а с Хизбула - една от шиитските партии в държавата. Някой да помни резултата? А някой да помни защо е станало така? Човек, работещ по въпросите на войните в Близкия Изток много добре описа израелската военна мощ. Цитирам:"Представете си състезание по бягане - ама не по писта, а крос. При това по трасето има начупени стъкла, празни консервени кутии, тук таме стърчат полу-забити телове в почвата, тръни, остри камъчета. Всички състезатели са боси, с изключение на един, който е по джапанки. Кой ще спечели? Същия ще има ли някакъв шанс ако се появи някой с обут с нещо още по-добро за терена, че и по добре трениран? - Е тва е израелската военна мощ."

"Израел има между 250 и 300 единици ядрено оръжие" - сам си противоречиш и излагаш ! Знаеш ли кои държави имат право на такова??? Израел не е между тях. Защо не пратят там инспекторите??? Питайте за това Обама!

"Бий, за да те уважават" е нетипична философия за 21-ви век. А евреите - "божият народ" имат все по-малко общо с представата за мъченици....

Поклон пред паметта на загиналите в Холокоста, но това ли е единственият геноцид в историята на човечеството? Крайно време е евреите да бъдат научени, че светът не им се полага по подразбиране. Този път трябва да бъдат оставени сами в агресията си и ако не разберат, че светът иска промяна към мирно съществуване, то нека Иран изпълни въжделенията на Хитлер. Ако самият Иран прекали с мераците си за ядрено въоръжаване, което всъщност донякъде прави и сега, светът би могъл да вземе адекватни мерки, но сега не би трябвало да се меси в директния конфликт на държавно организираните ционизъм и Шариат. Това би било безумно вземане на страна - и двете грешни.

Милиони индийци са избити от британците. Ама не го правят на голям въпрос.

Къде е коренното население на Американския континент?

Каквото е оцеляло - затворено е в резервати. Все пак говорим за люлката на демокрацията - САЩ!

Няма спор, че разработването на ядрено оръжие от религиозни фанатици е опасно. Но прецедентът го създаде т.нар. "международна общност", като си затвори очите, когато същото направиха Израел, Индия, Пакистан (една от най-нестабилните държави) и Северна Корея (с още по-луди фанатици). А и защо все забравяме, че Договорът за неразпространение има два компонента - 1. недопускане разпространението на ядрени оръжия и 2. поетапно унищожаване на съществуващите арсенали. Иначе е много удобно - притежаващите ядрени оръжия държави могат до безкрай да рекетират останалия свят.