Известен модел и риалити звезда е в болница след катастрофа на "Тракия"

23-годишната Марешка Бардем пострада, след като се опитала да изпревари ТИР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кучето в последния параграф има огромна връзка с материала. Сигурно е изпратило енергийни вълни и е предизвикало ПТП.

Две вероятно причина са за катастрофата. Ако първата кола дето "прапречила" не е подала мигач че ще изпреварва, много често срещана маневра на пътищата. Тръгва на късмет, че оня отзад е предприел маневрата. Въпрос е и дали той сам е подал мигача, въпрос е дали е уважил мигача на предната кола, въпрос е дали се разчита на късмет. Чесо явление е "тежкарските" черни автомобили по право да са във лява лента, да се движат с по -висока скорост от разрешената -независимо 70, 90 или 140 км/ч ти се движи и смята че е с предимство, с тази разлика че дясно стоящият е винаги с предимство по ЗАКОНА. Често ми се случва напоследък мацки със скъпи автомобили да ги виждам до себе си когато вече съм успоредно на изпреварван тир или ПТС., просто се "промушват" отляво. Често чи се случва да съм подал ляв мигач и кола на 100 -150 метра да ме изпревари като че ли съм спрял; остава да си отворя вратата и да слеза от колата за да разбера че в момента съм пона с 80 км/ч. И не става ясно защо щом се качат на скъпа и мощна кола ще са върха на пранителната веерига. Сега полицията щяла да купува мощни аавтомобили със скорост над 300 км/ч и с какво ще ги "хранят" тези автомобили, а и кой Стоян Апостолов ли, Илия Чубриков ли ще ги кара тези коли на пътна полиция

"дясно стоящият е винаги с предимство по ЗАКОНА" И какво, смяташ, че като се престрояваш от дясна в лява лента си с предимство? Ако да, трябва да ти вземат книжката!

Лявата е за изпреварване , много често отиваш там за да избегнеш препятствие в дястата. Карай си там щом ти харесва но този пред теб подаде ли сигнал че ще се престрои трябва да му осигуриш предимство. Но ченгетата са виновни за неспазването на закона. Пиши им там по един два акта на ден на тежкарите и хем ще намалеят жертвите , хем ще напълнят хазната.

Ти си луд! Дано си без книжка!

Мноого сте прав, без книжка навъртях над милион и половина километри в България, В европа, в Украйна. Когато си тъп ще спориш, вместо да отвориш закона. Те за това стават и верижните катастрофи. Виждаш пред тебе кола че пуши и надуваш свирката, защото не можеш да се изтеглиш ПО ПРАВО наляво, заради онези с предимство, дето се движат в лява или най -лявя лента.. Та наистина сте прав за годините в които "караам без книжка" имам само един инцидент ТИР в ограничение 50 км/ч, ме удари и на КАТ каза че съм набил спирачки! и за това станало

Не е ясно какво се е случило! Но вината не е само нейна. Всеки добър шофьор може да прецени дали може да изпревари безопасно, а не да засича автомобил независимо с каква скорост се движи той! Не можеш само да погледнеш в огледалото, да видиш че приближава автомобил, но да не пресметнеш с каква скорост идва и да го засечеш. При ограничение 140 км /ч дори и на таблото да ти пише 160 км / ч радар няма да те хване. Така че е нормално да има и по високи скорости и всеки трябва да бъде готов за това. От една страна тя е трябвало да прецени действията на засичащия с той или тя да преценят нейната скорост. Това се постига с много рутина, която явно е липсвала и от двете страни.

случвало ми се е да погледна в огледалото и да видя че е на 80-тина метра , аз изпреварвам с 130 . копелето отзад е с 200 и нещо , защото ми се залепи на 2 метра зад мен за броени секунди , светкА, свиркА, изпревари през аварийната и ме изчака да ми се кара нещо. така че тва с пресмятането на скоростта трябва да гледаш повече време назад и не е редно

Ако видя, че 80м зад мен някой кара с 200, с аз със 130 ще го изчакам 2-3 секунди, но няма да ги засичам за да му покажа! Ако не съм го видял и мина пред него, той веднага трябва да намали, да ми остави комфортно разстояние, да не ми светка или ръкомаха, с когато изпреваря и се върна в дясна лента да върви бързо на майна си!

Че не е прав - не е прав, но когато му се изпречиш, няма да го "научиш", а влизаш точно в тази опасна ситуация - гьона отива в аварийната, а след като се е изнервил, може да направи и други глупости. Нашата работа на пътя е да се придвижваме безопасно, превъзпитанието не става по пътя.

Явно не си пригоден за водач, щом не можеш за секунда , максимум две, да прецениш скоростта на задния

Петро, ами не е баш така, все пак преценяваш че е достатъчно далече за да предприемеш някаква маневра. Но пък е въпрос на толерантноост все пак Излизам от бензиностанция често зареждам там и имам ориентири за отстояяния до нея. Виждам че се задава кола която е на 200 -250 метра; аз първа газ втора и съм на 90 км/ч той ме е настигнал и задминал, след което набива спирачки заради камерата. В същност самият път е за скорост до 90 километра, а на достатъчно разстояние има и знак за бензиностанция

Потрошена е кола за 20 000 и е ясно, че да шофираш не е като да се люлееш на кол. Няма нищо трудно при изпреварването, просто избираш подходящ момент и лекинко се пускаш. а милата сладуранка явно не е добър водач на мпс и като се е прибрала е полетяла към неочаквано засадено дърво до магистралата. Сега повече от всякога можем да очакваме и е редно нашите обективни национални медии , особено БТВ да проверят как така е засадено дърво до пътя на магистралата и да обвинят поредния шеф на АПИ, а той да си подаде оставката и поредният осакатен адвокат да придобие магическа известност с уменията си. Не знам каква е тази кола, на която късаш двигатела и оставаш жив, но Марешка е просто голяма късметлийка.

Изпреварването е сложно, особено за начинаещи водачи. Нямаш си представа какви камикадзета съм виждал и то по западно-Европейските пътища. Изпреварват масово без да гледат кой и какво е около тях, все едно са сами на магистралата. За това при изпреварване и стават тежките злополуки. Що се отнася до тази от новината и други подобни, проблема при тях е, че се качват на мощни автомобили с малък или никакъв опит. После става опасно, не само за тях но и за другите водачи.

Тази май си е родена ухапана от куче! И кво и е на колата, ще се оправи, паднал двигателя, голяма работа! Малко кит, боичка, няколко заварки и ще е като нова!

Ми нищо и няма на колата -донор за ударена отзад в някоя автоморга. Пък и ТОТАЛ каското ще и купи нова кола, а с няколко бибипки и по -мощна

Имаш грешка! Каското ще и плати таман 0 лв. Тя е неправоспособна или с една дума няма книжка!!! * знаеш ли кога ще плати засърахователя таман никога. И не се научихте да изпреварвате. Не може да влизаш в лявата лента да изпревариш камйон движещ се с 90 и ти да го изпрееареаш с 95 или да го изпреварваш със същата скорост която си се движил зад него. Ако не можеш да караш, ларай си зад него с 90.

Какви работите в този Дир бе , та НЕ можете една статия да напишете като хората : '' Известен модел.........'' - Известен модел е Наоми Кемпбъл , Хайди Клумб , Клаудия Шифър , - тази кога се появи и кога стана ''известен модел..'' ????? Известна за кого - за Митьо Пищова ли - смешницийййййй ?????????

Прав е бил баща ти да се опита човека да те задоми , ама то шило в торба седи ли ?! Знаел си е човека , че си боклук , ама как да ти го каже като си му дете ?! Ти или си невероятен карък , или си мгнит за проблеми или с и празноглава кифла - За теб дотук се е чуло само скандали и нищо свястно : Обрана , нахапана от куче , катастрофа , Плеймейдка , заплашвана от роднини , бегълка от семейството си ...... и т.н и т.н. , а със сигурност и тепърва ще има да слушаме за теб !!!!! Аман от БОКЛУЦИ бе - В какъв свят живеем - Това е някакъв КОШМАР !!!!

Ухапан от куче по врата! :) Не е карък, просто в главата и няма нищо.

абе от време на време и пъхат по нещо в устата, ма стига само до гърлото...

Ми те така селските кучета захапват и кучките за врата, докато, а после опащка с опашка. то тя и така бяга като кучка от х...

Тая май била женена за някаква ИСЛЯМСКА ЗМИЯ- чечененец, И за да я има България трябва да убият тоя чеченец- змия.

не ни стигат родните кифли, та и вносни сме си домъкнали!

прав си, и тя е кифла ама по за гледане. и не само, красива жена е.

И как точно е шофирала за да изхвърчи двигателя?

Едно изречение казва всичко - Лека кола управлявана от жена самокатастрофира.

Малоумен комплексар, виж колко катастрофи са причинени от мъже и колко - от жени, и тогава плямпай. Тъпак, как няма някой да ти вкара с чук малко акъл в главата. Балкански комплексар - хем сте тъпи, хем грозни, хем си мислите,че сте голямата работа. Гадини!

Дано тези "мъже" които са ти сложили плюс, катастрофират. Тъпанари!

много си зла ма, како

Много богат речник Ма кифло.

Зло и кълне като циганка!

Проклятията обикновено се връщат, така че си гледай пътя не пиши в дир а докато караш. Да не те четем и тем. Злобна грозна феминистка с мустаци стресна тираджия и оня я прегази до неузнаваемост :))))))) И и знам знам и мен чумата да ме тръшне :))))))

Драга, явно малко са те чукали за да се държиш така; напоследък съпругата ми, която по принцип смята мъжете за лоши шофьори, всеки път като се върне в къщи разказва за някоя кифла на колела. А щом една жена се възмущава от жени зад волана има над какво да се замислите. В същност ти чия кола караш, нова ли е, поредната шофьорка ли си и , а на колко свирки е!?

Тая кифла на 23 години кога се научи коя кола става и коя не ? Аз винаги пресвятквам с фарове преди изпреварване

А дървото как е?

Дървото е било зад волана. Може да пише и да снима. А заблудата ти е от лошо написаната статия. Самокатастрофирал се използва при случка с един участник в ПТП,а тук има и други такива. На други места пишат, че тая Марешки нямала и книжка за шофьор, и ако е така, добре ще е болницата после да си заведе регрес за възстановяване на средствата за лечението й.

За шофиране без книжка кво праим? Тази е за затвор + обществено полезен труд като да мете улиците, например. А ако беше убила хора?

в интерес на истината наскоро имах подобно преживяване на Тракия между Стара Загора и Пловдив. Изпреварвах в лява лента тир и ван след тира и си бях на максимума 140 км/ч. В последният момент ванът даже без да даде мигач влезе в моята лента и тръгна да изпреварва тира. Скочих на спирачките и късмета ми беше че същият месец сложих нови мишелинки + нови спирачни дискове и накладки та аудито направи невероятно спиране с абс-то. На бензиностанцията спрях след вана - шофьора беше един възрастен чичак а във вана имаше поне 6 тинейджърки - замязаха ми на баскетболен отбор с треньора си. Нищо не им казах но тогава разбрах че тия 540 кинта дето ги дадах за мишелинките са най-добрата ми инвестиция. Ако бех с гуми за мъгла щяха да ядат благо жито и да съм на някои стълб на енергото

ИмАл си пари за гуми. И то Мишлен. Тц-тц. Респект

не е ле по-коректно да караш в активната лента и когато настигнеш някой да го изпревариш? това, че караш постоянно в изпреварващата лента хем е нарушение, хем не е коректно...

репликата е към 4

Малко са ни нашите курволяци, че ни нагазиха и "модели" от чужбина..

Просто пазарна икономика.Пазара го иска , и имаме внос.

Реших да погледна в някой качени от нея клипове как кара. Бих казал че кара доста самонадеяно и бързо! Ако не промени поведението си едва ли ще доживее до 30-та си година! Само се моля, ако ще си чупи кратуната, дано не отнесе някой невинен човек!

А по добре да я приберат за каране без книжка и да не кара повече От друга стра да вземе да кара още веднъж и да срещне камаз, за последно

С какво се занимава госпожицата, че може да си позволи поддръжката на това возило? За парите с които го е купила не отварям и дума.

С какво ли се печелят бързо големи пари? Сигурно е майстор по кекс, кекс, кекс.

Eй това са БМВ-тата, целия внос е с дефектни DTS. Tи удряш спирачка, то започва да се върти и да прави лупинги. Ноо егото и снобизма са голяма работа.

И още нещо, One Wisе. БМВ-тата са диагноза ! Госпожицата е рускина /или, по-точно, от някоя от републиките на СССР/, и явно знае с кого да се сближи, та да се обзаведе с мощна немска кола.

Чеченка е.

Нещо проба за алкохол или наркотици правена ли е? Наказание за шофиране без книжка? Вие най-важното не сте писали. А какви са нараняванията или умствените дефицити на момата това е за нормалните хора абсолютно безполезна информация.

Не , правен и е само тест за бременност.

положителен ли е?

Тя и това не може да осъзнае!Толкова е моженето на мозъка!На мен не ми е известна, защото не гледам реалита!

и веднага се е гримирала , за да си направи селфи от болничното легло... ?! Аман от кухи лейки, които не пропускат да ни осведомяват за личните си проблеми

Да би мирно седяло, не би чудо видяло

Само не разбрахме от кога си в лявата лента от 1сек. или от 10-15 сек. ? Повярвай ми има голямо значение за първата кола която и тя иска да изпревари нещо.

ЕДНА КУХА ,КУХА ЛЕЙКА......

Трябва задължително да се приеме закон за регистратор ,какъвто имам на 25-годишното си пежо 306.

Да умреш в катастрофа с такава "звезда" си е направо късмет.

важното е, че отново е у фейса! Тъкмо бяха почнали да я забравят и ... о чудо! Пак пишат за нея!

А ми то това животно нямало китап да кара кола бре!!!! Това кой да го допише???

Шофирането НЕ е право, а е привилегия. Това трябва да се набие в тъпите глави на всеки, който застане зад волана.

Отново измислени пластмасови герои.

Е, моделка, реалити звезда, Ауди...Ясно!

Жена-шофьор и н*гър-скиор няма!

Хайде да не започваме, щото на такива мъже шофьори съм се нагледала, че да ти настръхне гръбнака!!

Има и мъже, но жените са много повече. В пъти повече. За ТВОЕ съжаление мъжете като цяло са много по-добри шофьори от жените.

Да беше написала не помня какво натиснах, накъде завих, в коя лента бях и затова катастрофирах. Амнезията при управление на автомобил е нормална при моделките!

"В края на септември моделката се оплака, че е била ухапана от куче по врата" Ех, любов, любов...

Нито е известна, нито е звезда. Добре, че не е пребила някой.

Туй Марешките 180-200 на километража го имат за изпито уиски преди кастинг..

"колата ми не е пригодна към нищо" :)

Щом има сили за сега да и статуси не е толкова зле

да, защото няма силни травми

Понеже има доста коментари от тип "кой им дава книжки", "да и вземат книжката за 2 години, до живот" и други подобни. Да ви кажа няма да и вземат книжката. Защото според съобщението на КАТ изобщо няма такава.

не че нещо, ама как ше се удариш в дърво извън магистралата и после ще се върнеш на магистралата, къде го това дърво нали има релси, това е някъде преди Цалапица, на равното у полето...явно супер дебил е писал тая статия..деба тия дръве, къде пресичат

tonk11

Добри са аудитата. Много добри. Да се джасне та чак мотора да изхвърчи а тя няма "силни травми". Много са добри.

мотора се проектира за пада при удар , за да не ти дойде в скута

Много бездарници движат по магистралите за съжаление с незнанието кога и къде да се движат.В лявата лента се появяват арпаджик туристи все едно са тръгнали по селски път за да си напълнят вода. Огледалата,действията и преценката преди задминаване се разискват след ,като двигателя е на един метър до колата.

И преди ли не можеше да се изразява или е от удара?

tonk11

предполагам и преди.

Чеченка е, трудното изразяване й е простено.

Самоописанието на самокатастрофата е добър автопортрет на диагнозата "дебил в Ауди".

Извода от тази история е: Като те ухапе куе за врата, след това катастрофираш!

"Риалити" звезда се сблъска с реалността.

А бе тия немци от Ауди не се ли научиха ,че трябва да правят по здрави коли за миски.

Те се научиха, за миски правят, но за звезди все още не.

Така е когато карат само в лявото платно на магистралите! Не се научихме ние българите, че магистралите и въобще - пътищата, не са само за нас! Когато наближиш превозното средство което ще изпреварваш, тогава дай мигач и влез в лявото платно. Когато го изпревариш - върни се в дясното платно. Така ще спестиш купища неприятности на себе си и на другите! Данните за катастрофите говорят, че явно се самоизтрепваме! Да се радва рожбата, че е жива и да го приеме сериозно като размахване на пръст "свише"!

опасните моменти са точно от преминаване от дясната лента в лявата. Явно другата кола не се е огледала както трябва и е засекла вече движещата се в лява лента Марешка. Колкото до начина и на изразяване все пак тя е люта чеченка.

Мани напълно си прав, целия закон за движение по пътищата е тъп, той е за пенсионери да карат с 140. Купи си самолет и няма да имаш проблем. Сериозно ако караш внимателно нищо не ти гарантира, че тираджията не е на заспиване и няма да се отклони към теб, същото важи и за теб ако си изморен. Но кифлата се е "засилила", а ако аз или ти и бяхме на пътя с колите си и децата вътре, какво става? Всеки ден до работа съм на магистралата по 50 км около Пловдив, и двете крайности умора и висока скорост водят само до проблеми, та по-бавничко и по-леко та да стигнем всички живи и здравеи.

Чист късмет,че няма невинно пострадали! Само от любопитство ако видите какви клипове качва в профила си- кара доста над позволеното и доста самоуверено, а не бих казал,че е опитна шофьорка- от КАТ да се самосезират и да и вземат книжката/ако има/ до живот!

Няма такова правило "до живот". От КАТ не трябва ли да спазват закона според теб?

Съжалявам за случилото се, но що за извратена потребност да се снимаш след катастрофа? Преди време станахме свидетели на охапването й от куче, защото отново навсякъде бе публикувала снимките си. Тази е плашеща, неистово желае да е забелязана...откровено е луда!

Нищо лудо няма в нея. Това е стандартното поведение на всички потребители на Фейсбук.