Коментари - Извадиха тялото на издирвания старозагорец от язовир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този т.нар. язовир е един супер замърсен кенеф, в който се изливат топли, мръсни, студени и всякакви води от тец-а. Да ядеш самата риба оттам трябва да си луд или тъп. Отделно да отидеш и да ловиш риба се плаща, изобщо кой практикува тази тежка ретро селяния като 'риболов' в 2019-а година, отиди до Чехия, разходи се до Созопол, отиди на планина, ама да клечиш в гумена лодка, да ровиш в червеи и да чакаш да излезе сом, трябва да си леко спрял.

Ако говориш за язовир Овчарица, през него циркулират водите от охлаждащия цикъл на ТЕЦ МИ 2. И те не са замърсени. Водата в язовира е с по-висока от тази в други подобни и рибата расте по-бързо. Водата в този язовир не е по-мръсна от водата който и да е друг български язовир.

Този път обаче рибата го е хванала него...

Има две възможности. Влязъл е във водата и е получил инфаркт. Втората е, че в района има много привилегировани български граждани от Индия.

Язък за младото момче. Тежко и горко на родители и близки. Да почива в мир

Защо винаги трябва да е самоубийство или насилствена смърт? Може да е просто инцидент - влязал с лодка, паднал във водата, удавил се. Мир на праха му!

Възможно е. Само дето не е имало лодка.

Е, казах ви, че се е изкъпал за последно. Дано не е била много студена водата.

Има лилави намесени и ще потулят случая.Колко бабички се самоизнасилиха и самоубиха с тояги в главата бедна ви е фантазията.Държавата е в състояние на гражданска война.

Тъкмо си е уредил живота, светло бъдеще го е чакало, но... Никой не знае кога ще дойде неговия край. Съдба.

Явно е бил запален рибар. Жалко за човека и семейството му! Хубаво е да се ходи за риба с приятел.

куката да се е заплела в някоя закачка и да е влязъл да я откачи. И ако е било по-дълбоко... Жалко за нелепия инцидент. Млад човек! Бог да го прости.

Бог да го прости! Имах лошо предчувствие като му погледнах снимката.

Трябва внимателно с язовирите и такива водоеми. Много пъти съм чел за такива удавяния. Получава се така: плува си човека и изведнъж рязко и без предупреждения потъва и край. Защо се случва това, не знам. И няма значение колко добър плувец е бил. Вярно, има и такива дето си плуват без проблем.

Даааа . Една малка греша - и цял живот мъртъв .

съболезнования на близките и приятелите.