Извадиха 3 бомби от Балтийско море край курорт в Полша (снимки)

Операцията по изваждане на бомбите от Втората световна война предизвикаха евакуация на 2000 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пановье - чакаме да орвете всичко, че са с Новичок и Казачок от Вова Путин.

пшеките, значи не са руски.

Какво значи -пшеките, Пановье - чакаме да орвете ? Що за неграмотност?

И къде е новината???Есествено ,че ще има много такива открития или новини.Защо и сега откриват бомби в Германия когато копаят дори и ископи???!Явно англични и американци са хвърляли ялови бомби,които ще гръмнат по-късно:(((

Това е традиционният, исконно германски град Колберг!

Извадиха трите бомби от руснаците дето са ги сложили след поредните санкци или са извадили бомби от Втората Световна Война,но те не са Саветски и не насочени към бойни кораби,а за весеки който ги докосне?

По време и преди Втората Световна цялото полско Поморие е била германска територия и се е наричала Померания. Вероятно бъмбите са или английски или съветски.

недей се чуди,направо са съветски,което е равнозначно на руски:)))бедби,бедни ми рибарю-колкото по-малко мислиш толкова до по-здълбочени и правдоподобни мисли стигаш:)))Колко и трябва на днешна Европа-само някакви си 4-5 милиона необразовани хора-нищо работа

от де толкоз акъл?

Направо бомбастични курорти имали тези шляхтичи! Както каза един римлянин от Горна баня когато падна американска ракета :"Е те това да ми беше паднало у дворо-о, що скрап, що чудо!"

и като си помислиш какви красиви полякини са могли да бъдат разкъсани от тези грозни бомби...да пази господ

наистина ли си толкова зле с най-елементарни, които би следвало да ги знаеш от общша култура като тролеса? се правиш на менторка? ами не чети теми за Полша тогава, нямаш нужния бекграунд. да не говорим, че не си в час с пшеките и ореваваш форума за едното нищо. (пшепрашам значи извинете, пани - госпожо).