17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от турския поток путин ще спечели само нашите 3 000 000 000 левчета!

"Еврейският газопровод" не е ли по-удачно име?

Грешка, "Еврейски поток" трябва да е

За съжаление нямаме излаз на Средиземно море,можело е да имаме ,но не се случи.Нямаме пряка връзка с Израел по море,както гърците и кипърците.Но може да се прекара отклонение през Турция,което по пряко,отколкото през хъба с Гърция.

А Баце къде е да спретне едно хъбче тъдява? Или той сега е зает да оправя ситуацията в Южна Тонга и в Туамото.

прeпродава израелски газ на Египет, който също е един от големите производители в региона, та поради този финт американския посланик се поуплашил да не би Израел да им играе донка и пак да даде лиценза за разработката на Левиатан на Газпром;)

Технологиите на Американски,Английски,Холандски и Израелски компании за извличане,съхраниние и транспорт на газ и нефт!За което заплаща всеки ден много милиони долари лицензи! Така,че няма как Газпром да има господстващо положение спрамо Излаел или Египет!

Пак си чел вестник “Мътеница”...!

Щом газът е руски, как би могло Газпром да не препродава?

Скоро хич няма да я бъде тази работа.Сметка без кръчмар.От 40 години слушам, как газ аха, аха, тръгнал към Европа и вероятно няма да дочакам.

ХЪБ-джията изолиран ли е?!

Много лоша новина за Газпутинпром! Траябва са се конкурират със други доставчици на газ.Ама наистина да се конкурират.В България само имитират конкуренция! След като осъществим газовата връзка със Гърция и ние ще можем да поручаваме газ на ПО НИСКИ ЦЕНИ ОТ РУСКИТЕ ! Това е нещото което е накарало путопроститутските тролове да напъплят новината!

Всичко "ок", но без Турция тая работа не може да я бъде! Или не помнят, че част от Кипър е турски???

да не помнят Турския военен флот редовно им напомня...

Защо не се напише колко млрд.м3 газ ще преминава през тръбата и на каква цена евреина ще я продава ? Плямпаници и нищо повече. Защо Италия иска газ от Русияу а ? Нали вече си има ? Защо Ципрас отиде да се моли в Москва ?

Италия иска гоз от този който продава по евтино!Русия е скъпчийка!Ако иска да продава в Италия трябва да се конкурира!

Гърците могат да полагат тръби спокойно. Ако не еврейската газ, ще мушнат в тръбит1е руската .Ние да му мислим.

Ха сега ще видите дали евреин ще продава евтин газ. От тук нататък ще започнат проблемите. И разбира се Борисов затова въртя и сука за да върви времето. Не евреин, не грък няма да продадат на България евтин газ. А Ципрас го сравнявам с Тони Блеър- лъже и маже, плюе и ближе...Сега напражението в Средиземноморието ще нарастне още повече- знаете колко се обичат Гърция, Турция и Израел.

Пък то руският газ не е еврейски? Всите газови и нефтени олигарси са евреи.

Солун е много готин град Нооо център на Балканите и на света е София. Което не пречи на техния газопровод, напротив.- Индустриалните зони винаги са в периферията.

Къде са българите на тази среща??? Слуги на Газпром!!!

Ами гърците искат те разпределят газта, а не България. Борисов кани всички съседи и иска обединение, сътрудничество, но гърците искат да играят сами . Кога грък е правил нещо под българско ръководство, историята говори даже за обратното.