Източиха Водното огледало на Кърджали заради труп на бебе

Сигналът е подаден от болницата, където майката потърсила помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тъй , бавно и полека, за няколко часа порасна с няколко.... с осем години

Само не пише дали е установен ромския произход?

няма нужда да го пише. За 7 раждания й трябват 10 години. Значи е забременяла за първи път най-късно на 17 години. Тоест като "учиничка".

А Доган станал прадядо..

Как от 19 -годишна изведнъж стана на 27?Това е за да не ги търсят за педофилия ли?

По закон в България педофилия (подсъдно) би било ако е под 14 години. Така както е и в Италия и много други европейски страни. Най-висока е тази възраст в Малта - 18 години. Така че ражданията, съвсем законно е можело да бъдат поне 10....

Няколко неща... - Жалко за детето. Каквото и да е с произход е дете. - Жалко за т.н. медицински служители - които може би това момиче, като е било на 13 е трябвало да реагират - Жалко и за т.н. полицейски служители - които явно нямат капацитет - да търсят под вода.. затова в безводие, изтакат водата. Дано да не се наложи да източат за някое удавяне черно море. - Жалко за т.н. журналисти - да бяха вкарали малко информация - от малцинствата ли е, имало ли е наблюдение в периода на бременност... давала ли е признаци, че така може да постъпи.... Извод: Грозно и цинично. Като всичко в нашата Родина.

Това е поредното доказателство, че мюсюлмани и цигани са напълно непригодни за цивилизования свят. Единственото решение е да бъдат върнати в страните им по първопроизход, независимо дали са дошли тук преди пет, петдесет и петстотин години.

Май е била християнка, и сега всички християни да се изнасят от тука.

пълен отврат! По- отвратително от това са само коментарите.

ПРОМЕНИХА СТАТИЯТА. СЕГА Е НА 27Г.

Ами само 7 са, защото чак на 13 ми доде мензиса. Иначе правя опити за овладяване на демографслата криза още от 5-годишна.

егати бебешкия 3D принтер.....

Помислих че ще търсят Доган, а то пак черни новини...

Тъп журналист. Като започнем от водното огледало, което не е термин, свършим с "месните"

Боже Господи, какви долни, мръсни, гнусни коментари срещу нашите ромски братчета и сестрици, каква ксенофобия и антихуманизъм! Имате ли изобщо сърце, притежавате ли душа, разполагате ли със сиво вещество, та се поддавате на долнопробните си животиснки инстинкти и низки щения срещу бедното, нещастно момиче на 19 години (!!!), принудено вероятно от системата, от управлението на ГЕРБ към необмислени, експулсивно-импулсивни действия!!! Боровец не е ромският квартал на Кърджали!!! Циганската махала на Кърджали е гетото-клоака София, където мизерната сган от панелни таласъми, натикана в опърдяните си килийки беснее, злобее, реве, мята къчове от незадоволеност и омраза, и оплюва бедни, нещастно-неради момичета, забременели вероятно за 7 път чрез мерзко групово изнасилване от върлуващо-хищни, незадоволени гербаджийски банди в трета възраст под рушащите се въжени мостове над буйно-пенливата река Арда!!! Нищо чудно бебето да е хвърлено в реката от "бащата" - гнусен гербаджия, - за да не се развонят пъклените му изневери с дащните ромки. Спрете масово-групово гербаджийските изстъпления и изнасилвания над неуко-смирени ромски момичета!!! Нека Корнелия натисне Радев да наложи моментално вето и по този неотложно-важен въпрос. И Радева да не си развява и пробутва парцалките наляво и надясно пред арабски пропаднали шейхове, да хване Радев за антените и да ги издърпа в знак на солидализиране-консолидация с всички изнасилено-низвергнати от ГЕРБ представителки на 123-те малцинства в България! В противен случай аз ще съм първата, която ще си сложи на кръста кожен колан с твърд, дълъг и дебел вибратор по средата и ще тръгне по тъмни нощни доби да изнасилва мерзко, брутално и по няколко пъти отзад мъжки гербаджийски пеперудки и калинки! Призовавам българския народ да ме последва!!! Нека всички честни жени надянат тежките вибратори и се развилнеят масово-оргийно в парламента!!! Поклон!

Пак са пуснали лудите в отпуска !

Мелиха, без теб не можеше да мине :)

ами, така става след като е изневерила на баща си и това се е родило без видими увреждания. няма далавера, съответно, хвърляш в реката... традиции, драги зрители.

Някой осъден за педофилия? Тъмно зелената майка няма ли да бъде спряна от държавата?

Още едно доказателство колко гаден е живота.Някой хора се борят с години ,дават хиляди левове,подлагат се на какви ли не процедури за да се сдобият с едно дете.А тази ги произвежда на конвейр та на всичко отгоре ги па и убива.

своето

9*7=63 месеца, ако е забременявала в дена на раждането, а тя не е. Значи е започнала да ражда от 12 годишна (може би дори по-малка) и почти през цялото време е била бременна. Забременява се чрез секс, а сексът с малолетни в България е углавно престъпление. Въпросът е всички лекари занимавали се с нея при бременностите алармирали ли са силовите структури и службите за защита на детето. Ако не, водят ли се съучастници и кога ще ги съдят? Ако са алармирали службите, то служителите от въпросните служби, кога ще бъдат арестувани и осъдени? И онези, които са правили секс с нея все още не ги покрива давностен срок. Кога ще бъдат издирени и кастрирани?

ЗАВИЖДАШ

Нали бяха.... етнически обичаи или както там го наричаха...

Незнам защо всички се възмощават от "майката". Тяне е забременяла сам. Тази жена, която сега всички оплювате, е била дете жертва на сексуален тормоз.

НПО активистките: "за насилието няма оправдание". Може би това важи само ако убийците са мъже?

е....то се нарича сексуален тормоз?

Тази трябва да я стерилизират! И не ми говорете за човешките й права, защото постъпките й са НЕчовешки!

Някой знае ли далил "майката" говори въобще Български език?

НА 19 ГОДИНИ,СЕДМО РАЖДАНЕ, ДАЖЕ НЕ Е СМОГНАЛА ДА СИ ИЗКАРА ЦЯЛАТА БРЕМЕННОСТ И ПАК...КАКВА МАЙКА Е ТАЯ, ЖИВА ЛЮПИЛНЯ!!! ЕК ВМЕСТО ДА ДАВА ПАРИ ЗА ГЕЙПРОПАГАНДА,ДА ДАДЕ ПАРИ ЗА ПРЕЗЕРВАТИВИ НА ЕДИН ЕТНОС,ДЕТО КАТО ГО ЗАСЪРБИ,НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ДА СЕ ЧЕШЕ ИЛИ ДА СЕ...! ДА,АМА ГЕЙКОМИСИЯТА ТОЧНО ТОВА ИСКА И ЗА ТОВА НАТИСКА!!! РАЖДАТ САМО МАЛЦИНСТВАТА,ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ ИЗПЕДЕРАСТЯВАТ И ЕТО ТИ ЗЕМЕН РАЙ!!!

не се изпедерастявай

В БГ ниога дори цигните не са били толкова деградирали.

Тези,родените,колко помощи взема?

Да попитам какво е станало с останалите деца,които е родила-вероятно са Вече първолаци-отличници?Жалко за генийчето, което е затрила

гротеска на дете

на това му се казва борба с демоградската криза

плодовити са, не може да се отрече, още от съзряването започва да ги пръцка безотказно, на наште ярки още при второто им се разплита дамаджаната

народна поговорка: сляпата кучка бързо ги ражда!

Нека да позная - самотна майка ... , която има същите изборни права, като българите, които я изхранват! Докога така?

Като картечница ги стреля тази тъмнозелена мома!

9 месеца бременност плюс 1 месец технологична подготовка на бременноста стават 10 месеца, значи сумарно 70 месеца, т.е. 6 години без 2 месеца, значи момата около 13 годишна е започнала да се лупа или поне тогава и е дошъл мензисът

Luna0102

Не е задължително да е по 9 месеца, кой я знае какви болести има и може да ги ражда на по 6-7-8. Докато и спре чешмата, ще си има цяло село.

казаха, че са намерили трупа. чудя се, същото ли е!? тези са толкова продуктивни "майки", че от вчера до днес има преостатъчно време за да са намерили днешен труп, а този от вчера да е бил отнесен от реката... къде е бхк да я обяви тази за майка на годината и манолова да я накичи със "сисемата убива"?

WTF?!?!?!?! 19 годишна, 7-мо раждане? Че тая е била бременна постоянно през последните 6 години! Някой да и върже тръбите или изобщо да и извади яйчниците. Явно не може да се спре!

Има, има. Те циганетата вече на 12 раждат. Обичат се и стават бременни. Поне така го обясняват.

Luna0102

Бах маа му. Тая докле стане на 50 ще е народила за 3 футболни отбора с резервите, па не дай си Боже да ги ражда и близнаци или тризнаци и ще удари рекордите на Гинес преди да е навършила 30. И после не се раждали деца в България- раждат се, ама не българчета.

Не само отборите, и агитките ще им роди.

Установено е, че майката е 19-годишна, а това е седмото й раждане. Неосигурена, без здравни вноски, от кв. Боровец по всяка вероятност... Сега на наши разноски в болницата!?! Е така и така плащаме - поне да я кастрират та занапред да не трупа допълнителни разходи за наша сметка! И това може да стане съвсем легално - вместо присъда по ужасното дело извършено сега, да сключи споразумение и да и отнемат възможността занапред да "произвежда" чавета!

Боровец е циганския им квартал, при тия животни всичко е възможно.

Няма как да е на 19 и да е раждала 7 пъти. Дори и да е мангалка или туркиня. Иначе информацията е екстра за този жълт сайт.

Има как, има. Не се изказвайте за неща, от които не разбирате нищо!

Направих сметка. Може. Като е почнала от 13 годишна и всяка година...

Luna0102

Може, ако е родила първият път на 12 и после по план всяка година.

Защо да не може? Като започнеш на 12...

Все повече се приближаваме към животинското

насе, в животинското царство няма такова животно !

В животинското, женската се разгонва, мъжкия я опложда, след това си ражда и докато не отбие малките - не забременява отново. При животните го има и това, че ако примерно страдат от липса на храна, водата не стига и т.н. не се разгонват и н емогат да забременеят. При циганорите щом изскочи едното и приберат циганката от родилното и почват да я пълнят пак.

19 годишна 7 мо раждане!?!!!? ми то и зайкините не могат тъй!!

От контингента на бай Мангал ли е:)))???

нееее,Шведка е

браво на тази мангуста за гражданската позиция, решила е да не източва детски.

Хвърлила го е щото е мъртвородено.

добре, че е дира, да ме светне, че реката под носa ми я няма... баси времената! межу другото, кварталът е на орките. сега ще й счупят главата, че вместо да му махне само краката и да делкат инвалидните, тя изхвърлила цялото бебе

Намерили са го.Ама друго ме шокира , на 19 години е, а това и е било седмото дете.На колко е започнала да ражда.Осъдени за педофилия ще има ли?

ми да я питат, мърлата къде го е хвърлила!

кв. Боровец е циганската ма'ала в Кърджали...

При дядо ми имаше държава. И хората бяха хора. Не бяха "парцали, изроди, тъмнозелени, безработни и клошари".

ама ти си беше същия ска..паняк!

Тая родилка за себе си е потърсила помощ, но бебето не е съжалила. Като е в отишла в болница, да беше занесла и бебето в болница.Да го остави там, поне щеше да е живо.

Да бе, още един циганин да се мотае из домовете и да краде от 10 годишно...

Или да ражда от 11 -годишно.

Вероятно някой голям сом вече е решил “проблема”, нищо няма да намерят...

не те ли е срам бе парцал

Бай мангал си остава завинаги , бай-мангал !

Дива територия, диви обитатели... Коментарите са ненужни....