17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак гласувайте за мафията ГЕРБ, тъпаци такива, докато един жив българин не остане. Хак да ви е !

Ликвидирахте ли ветеринарния контрол върху хранителните продукти на границите-ликвидирахте го...Правят ли квото си поискат вносителите-правят...Най-прясната случка-познат ветеринарен лекар дава дежурство на ГККП с Румъния да не би някой да внесе свински мръвки/заради африканската чума/.Камионите с храни чат-пат ги проверяват данъчни,митничарите не се занимават с тях.И по едно време го викат ,отворили камион с краве масло,опаковано в кашони.И пича разправя-по документи,маслото произведено във Франция,разфасовано и опаковано в Полша,дата на производство-20.септември 2019 г.А датата на която се развива случката е 2 септември 2019...И това е само върха на айсберга...

"Заразената риба е открита при официален контрол на агенцията чрез взета проба. Продуктът е бил разпространен в търговска мрежа на територията на страната." Това хубаво, ама не е ли по-логично нещата да се случват в обратния ред - първо проверките, а после разпространението.

Въпросната бактерия е силно разпространена в природата. В почти всички птичи меса особено в кожата се открива бактерията. Поради същата причина тотално в целия цивилизован свят е забранена консумацията на патешки яйца, но не и на месото от патки, да не говорим за черния дроб. За развитие на листериозата са необходими специални условия, но все пак дезинфекцирайте след всяка първична обработка на птиче месо и риба. Особено внимание обърнете на продуктите от личния двор и така наречените " щастливи" животни.

Патешки яйца се продават в супермаркетите в цяла Европа. Свободно.

В младостта ми показаха как се пуши риба и месо при домашни условия. Сега има интернет и готови пушилни. Така опушени месата траят мин. 3 м. на терасата през зимните месеци- без побеляване и лепнене!

по-логично да не се пуска по магазините, вместо да се изтегля от тях.

Ами тя е пусната първо, пък после е установена бактерията...

Вече не знаем какво ядем- току що по норвежското радио информират за карбонадена кайма съко с някакви пластмаси попаднали в нея. Съсипаха ни идиотите със тяхната свободна търговия- боклуци от нам къде си.

ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В НАШАТА ДЪРЖАВА . ПЪРВО ПУСКАШ РИБАТА ПО МАГАЗИНИТЕ , СЛЕД ТОВА ПРАВИШ ИЗСЛЕДВАНЕ НА ПАРТИДАТА И СЛЕД ТОВА АЛАРМИРАШ ХОРАТА , КОИТО ВЕЧЕ СА Я ИЗЯЛИ И СА СЕ ЗАРАЗИЛИ.

По време на социализмът имаше институт срещу Александровската болница- та в този институт се изследваха хранителните продукти от чужбина преди да се пуснат на пазара- много строго беше и там работеха лекари със специалности в тази област. По него време много се внимаваше за тези неща и за водоемите за питейна вода.

внимавало се е е чушки мизерия беше навсякъде, а хляба го влачеха по земята с едни куки, както си е в касите, без опаковка

Да се изсели цялото пеавителство и мутрите Те са причина за тоталната болест на нацията

От години (да не кажа от детските си години) не съм ял пушена скумрия. Преди няколко дни видях в магазина до нас май точно същата марка и ми се прияде, но не ми изглеждаше много добре и се отказах. Със сигурност видът ѝ не се дължи на бактерията, но пък той ме предпази да я купя и е възможно да ме е спасил.

Само рибна чуме сме нямали.

"Ocean Fish" - Румъния, с партиден № L 12.11.2019 - произведена в бъдещето?

Срокът на годност също може да е фирмен партиден номер!

Къде я продават ?

Чист терористичен акт, а те го замитат с "изтегляне". В България за тежките престъпления има оставка и изтегляне!

"Рибата е пушена скумрия във вакуумна опаковка, произведена от "Ocean Fish" - Румъния"" Изял съм поне 100кг. такава риба. Обикновено като мезе към бяло винце. Сигурно скоро ще пукна като куче.

Еми Да, нищо изненадващо! След като “пушените” храни всъщност не се пушат а се киснат в химикали наречени “течен пушек”. Хранителната индустрия хич не си поплюва и не и пука за живота и здравето на хората. Само химикали дънят за да има по големи печалби.

Някой трябва да влезне в затвора за това! Листерията е изключително опасна!

Цели 250 кг. Та това си е новина за BBC и CNN. Я я пуснете по факса.