Изстрелват соли в небето, за да спасят Големия бариерен риф

Той е една от главните природни забележителности на Австралия

Обратно в новината

Коментари - Изстрелват соли в небето, за да спасят Големия бариерен риф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

планетата земя ще се затрива все по бързо и бързо. Амин.

Това си е чиста проба геоинженерство. Според мен нямат право да го правят без да се консултират с останалите държави по света. Може да прецакат нещата ако не е добре обмислено и изчислено. По-добре да си намалят емисиите и да престанят да копаят въглища, които после се горят в Китай и Индия и се затопля атмосферата.

Българина страда от няколко хронични болести. Да не го прецакат, да не изстине и да не се мине. Хората инвестират пари опитвайки се да спасят нещп, ние в Б-я мислим да не ни прецакат. С това мислене сме до тук.

Вчера гледах едно филче в ЮТ, където учен разказва за ерозията на земята в Африка преди 50 години как са приели, че идва от многото слонове и по негова препоръка на учен са изтребени 40 000 слона, защото тъпчели тревата и земята изсъхвала и ставала неплодородна. Човека искал да помогне за изхранването на хората тогава, и го каза със съжаление, но сега обяснява, че изследванията му през последните 20 години доказват обратното, че имено многото животни в стадо, които се движат из неплодородна земя, я правят да е плодородна и да се възстанови от засушаването. Един и същи човек, пълно преобръщне на предсатвите за добро и лошо, вредно и безвредно. А колко по-малко разбираме от рифове...

Ако не се намалят вредните емисии в атмосферата ако ще и лед да изстрелвате във въздуха няма как да понижите температурата на водата. Явно пак някой институт симулира работа за да пребира едни държавни порциони.

Супер, много уЧени станаха, всеки с блестяща идея. Май скоро ще се скапят тотално нещата, благодарение на същите. Всеки се прави на разбирач и ръчка в региона си, а глобално кво ще стане, никой със сигурност не знае!

На политиците най-много трябва да се вярва.

Кемтрейлс било измислица на някакви болни хора, а сега се оказва, че ще пръскат соли да отразяват слънчевите лъчи. Е то не е ли същото?

Айде и тия почнаха да слагат бариери и стени срещу мигрантите.

Фнимавайте да не "пресолите" манджата!

Между "сол" и "соли", правите ли разлика?

Леко да не го спасят така. Със същия успех могат и да пикаят в океана.

Какво глобално затопляне бе това нали е фантазия на некви учени дето искали да плашат хората