Изслушват премиера за тол системата утре

Предложението дойде от БСП и мина в пленарна зала след прегласуване

Обратно в новината

Коментари - Изслушват премиера за тол системата утре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ ЩЕ Е НАНКОВ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ??? ВЪРНА СЕ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР СЛЕД СВОГЕ ЗАЩОТО ДА ДОВЪРШЕЛ ТОЛ СИСТЕМАТА ??? Е ДОВЪРШИ Я!?! КЪДЕ Е СЕГА ?

Ще се ръсят простотии.Боко няма как да знае нещо,той е още на ниво "мисирки"и "глашатаи" Тол система,какво е това животно,ножица му дайте да отиде на пещерата "леденика"да зареже ремонта на ремонта.Виж това най много го умее.

Борисов е зад граница в момента и може да ползва златен жокер като се върне: да влезе в изолатор в Банкя за 14 дни да "отшуми" евентуална опасност от какъвто и да е вирус.Па и да си почине малко човека.

има хора от БСП кашлят и не трябва да доближават нашия любим премиер да не го заразят с вирус.

Вече няколко фирми, начело с А1, предлагат тол устройства с абонамент и маршрутни карти за еднократно ползване. На Румен Гечев индивидуално ли ще трябва да се обяснява?

Нанков е в джипката, а тол системата - по цялата страна.

За къщата и пране на пари в Барселона Боко Тиквата многократно ли ще се обеснява?

Тиквата от Банкя и неговите бездарни министри приемат постановление на Министерски Съвет, с което се определят пътищата за които се плаща винетка. След това от АПИ само изпълняват постановлението на МС. Но Мутрата "привиква" и се "кара" на шефа на АПИ за собствената си некадърност. Да живее СИК!!!!

А кога ще каже откъде взе 3 милиарда за къща в Барселина???

такси се плащат за всички пътища от републиканската пътна мрежа, които се поддържат от АПИ - 1, 2 и 3 клас. Изключение правят участъците от тях, които са в границите на населените места - кратко, точно и ясно - поне така беше. Сега, явно след професионалната намеса на образования ни във всички аспекти на правото, пътищата, здравеопазването, водите, образованието, обществения и политически живот и ......... министър-председател, има новости и доуточняване. Така и трябва да бъде - някои хора го могат, а другите с отворена уста блеят.

ПИПО

Колега, никой не разбра и продължава да не разбира. В Европа няма подобен аналог като нашата тол система. Никъде няма наем на винетка и то през мобилен оператор. Навсякъде машинката се закупува (дава се депозит) и когато решиш може да я върнеш и да си вземеш парите. Никъде не се прави договор за 2 години, колега. Подобна идиотщина е абсурдна. Аз мога да не съм в България няколко месеца за какво да плащам наем на А1? Я ги обясни тия неща щом ги разбираш.

Абе тъпанари и пълни идиоти,които защитавате идиотското правителство.В Полша,Словакия,Унгария не се плаща никаква месечна такса за падръжка.НИКАКВА плащам депозит за устройството между 30 или 50 евро зависи от държавата,зареждам си колкото искам пари в устройството,ако го върна си получавам депозита плюс парите които не съм израсходвал до стотинка.В Чехия също е така.Тази такса е пълна кражба от КРАДЕЦА БОРИСОВ абсолютен КРАДЕЦ.Това което пиша е 100 процента вярно.Българският превозвач е финансово по здрав от превозвачите в тези държави.ЕЙ не се накрадоха тия гербери.