Изследване установи, че на пазарите в Ухан не са се продавали прилепи

Британски и китайски са събрали и анализирали данни от собствениците на 17 търговски обекта в Ухан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Да вечеря. Основно язовец За десерт змия Пфу, мръсни гадове

Който изолира Ковид 19 ще получи Нобелова награда. Дотогава вярвайте ,че има вирус. Даже си набийте още две дози от тестовия препарат,наричан ваксина.

Децата разбраха ,че вируса е грип изтърван от лаборатория.

ДИР, ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ, БЕЗ ПРИЧИНА???.

Само казах, че ковид е мутирал коронавирус в тялото на болен от спин!!! Нищо ново! Такива мутации има със сигурност в телата на болните от спин, вече установиха това - ковид е стоял 216 дни в тяло на болна жена от ЮАР, и е имал 13 мутации!!!

Те пътьом са изядени. Дано поне малко са ги пекнали, че и диария може да пламне...

Как не са се продавали - дайте да питаме ЦРУ. Те съвсем скоро ще дадат доклад, че са се продавали и това ще стане исторически факт. Доставяни са в Ухан с летящи чинии направо от Сибир. Ако не вярвате на ЦРУ, ще приложим към вас закона Магнитски, за да ви се размагнитизира верицата!

Установи, че се продаваха. Има го на видео. Макар, че е ясно, че вируса е създаден в лаборатория.

о... сигурно са го махнали, нали? ма ти си го видял и щом ти каза - ще ти верваме.

А ДОБРО УТРО .... ТО ОТДАВНА СТАНА ЯСНО, ЧЕ ТОЗИ ВИРУС Е ЛАБОРАТОРНА РАЗРАБОТКА И НАРОЧНО ПУСНАТА В КИТАЙ И ТО В УХАН, ПОНЕЖЕ ТАМ ИМА ПОДОБНА ЛАБОРАТОРИЯ ..... Я СЕГА ДА ВИДИМ, КОЙ ИМА ИЗГОДАТА ДА ПУСНЕ ТОЧНО ТАМ ВИРУСА .... КИТАЙЦИТЕ ЛИ, ... ЕДВА ЛИ ..., ДА НЕ СА ЛУДИ ДА СИ ГО ПУСКАТ САМИ НА СЕБЕ СИ .... КОЙ ИЛИ КОИ СЛЕДВАТ .... .......... НЯКОЙ ЩЕ СЕ СЕТИ ЛИ .... ?!?!?! ......... ВЪПРОС С ПОНИЖЕНА ТРУДНОСТ ..... КОЙ ИЛИ КОИ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМ ЗЪБ НА КИТАЙ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ, ДЕСЕТИЛЕТИЯ ....... И ИМАТ ПОТЕНЦИАЛА ДА СЪЗДАДАТ ПОДОБЕН ВИРУС ...... -------------

Каква е вероятността вируса да е създаден от същите хора, които създадоха най-първата и най-успешната ваксина?

А специалистите провериха ли лабороторията по зарази, която е на 10 мили от пазара и е единствената голяма лаборотория в региона? След като от години лабороторията прави проучвания около корона вируси и тяхното разпространение, както и в последно време проучаване на специфичен вид корона вирус които се пренаса само чрез прилепи?! А споменах ли че водещата специалистка в тази лаборотория назовават "жената прилеп" заради проучването й над прилепите!? И между другото според международна организация за контрола на вирусните лаборатории именно тази лаборатория в Ухан многократно е била санкционирана заради недостатъчните си мерки за безопасност. Тъй че имаме лаборотория която се занимава с корона вируси, прилепи и имат ниво на сигурност равно на зъболекарски кабинет! О и финансирането на лабороторията идва от Америка благодарение на водещият им специалист доктор Фаучи!?! Но хей я по добре да проверяваме разни пазари за слухове за продажба на месо на прилепи, че това звучи в пъти по достоверно, нали?!

Антивирусните програми за компютъра се продават за вирусите за компютъра, които неофициално същите хора създават. Аналогията не е случайна.

най мръсната и неспазваща хигиена нация са китайците и са вагли и не им пука

Стига с този прилеп, Корона вируса е лабораторна разработка, както и 90% от всички други грипни вируси.

Че е лаболаторна разработка.А кой преведе милиони долари на уханската лаболатория,но се справиха перфекно,вирус да унищожи възрстните ,ненужни и на пенсионната и на здравната система.Пъклен план измислен от алчни ,ненаситни Уроди.

Има и ползи: хората стават по-внимателни, и това е медицинска разработка - КОРОНА КИТАЙ спира всички други вируси /кокоши трън, папиломи и т.н./ А се доказва, че рака се предизвиква най - вече от вируси... Сега след като минахме Китайското "лекарство" ще чакаме да видим дали ще се вдигне онкологията или ще падне!

верваме...