Изследване на Сова Харис: Разединена БСП няма да предложи алтернатива на ГЕРБ

Данните от изследването потвърждават, че консервативният политически модел е на мода не само в обществото като цяло, но и сред симпатизантите на левицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гроб си отива у гроб, ама дано докле са живи минат през пандиза за изпроводяк. Мене би герб не би няма ли и те да потвърдят, че БСП е на минус проценти, а герб вече са над 100, щото пари са откраднали да купят и над 100 процента. Ами Алфа гербърч кво казва. Над 10, че и над 15 милиона българи спокойно могат да излязат за герб да гласуват щото дядо герберан Константинов може всичко. Въобще всеки роден след 681-ва ще гласува 3 пъти на едни избори за герб. И после шъ съ упрайм. Щото на Шехеразада мъза и не е набутван в разни бордове като явно отявлен герберски калинчок, а за подпорните стени на министершия Захариев нема да говорим. Щом то е подпорна стена и щом на Шехеразада мъжа и не е можал 1 милион от санировка да прилапа за къща значи още дебили имало за гласене и ограбване. Плащай народе на мутрите да богатеят.

??

Я виж Менда и Цецка партийните секретарки - не са ли алтернатива?

страни и народи има разделение и противопоставяне по отношение на политики. разликата,е че там по-умните и способните са повече от глупавите и мързеливите и успяват да дърпат и вдигат нивото. У нас Шибанякът ви го каза.И феновете му го следват ,да не повтаряме онези %,не искам да е истина! И така ще е докато тази прослойка от населението е доминираща и управлява територията. Не очаквайте напредък и просперитет

Във всички страни процентът на умни и глупави, на гении и дебили, на шизофреници, психари и нормални и т.н. е долу-горе еднакъв. Разбира се и условията влияят, например мутрясалата среда, но не е определящо. В нормалните нации, които не са точно по-умни, както казах, просто глупавите си знаят мястото. Управляват умни, а глупавите ги следват и правят каквото им се каже и всички са добре. У нас глупави управляват. Например процента на предприемчивите - оказва се и това е генетично заложено също. По различни критерии обикновено този процент е 9. Значи някои нации тези 9 процента ги издирват още като деца и ги карат да развиват тези умения. Няма как в САЩ предприемчивите да са примерно 7-8 пъти повече, все пак и в САЩ не са 100 процента предприемачите, но са точно 7-8 пъти напред по БВП на калпак. Щото има ред. Ама и там един боювец кух проби за президент. Сега си патят и ще си патят и те.

Непрестанното занимаване с Нинова и БСП говори единствено за пореден страх че краката им се клатят на останалите.. Когато някой е толкова ''безобиден'' както се мъчат от бая време да изкарат БСП няма как да се занимат с него непрестанно..

Айде, нема нужда ма, Корнело!

дали има в други страни поговорка като нашата -прост народ ,слаба държава ? Кратко и ясно,и за съжаление много вярно!

повярва дори на дума написана от тези агенции. Платена поръчка. Най-малкото ако шибанякът беше уверен,че ще успее при нови избори щеше да ги предизвика веднага.Истината,е друга

да се отива на предсрочни избори? За да може Курнела и Ко да налапа кокала, като си състави служебно правителство на БСП? Видяхме какви ги сътвориха със служебното правителство на Герджиков - веднага си спретнаха сделчица за грипените. Не, няма нужда от предсрочни избори. Избори, когато му дойде времето.

Както пишат: -Разединена, "обединена", еднакво е вредна за България. Както върви, тя сама се унищожава. Дано да е по-скоро...

Наистина БСП вече не е алтернатива на никой! Вижда се от всички, че крепостта на надеждата за социална справедливост в България е в руини! Каузата на служебната-електорална политическа партия ГЕРБ набра мощ, сля се с държавата и вече наистина няма алтернатива за управлението на България! Получава се почти същата политическа обстановка, която бе при управлението на Тодор Живков по време на Застоя и Перестройката! Тогава, Живков бе човечен, не трупаше богатства, имоти, не дразнеше хората и наистина се грижеше за нацията, народа и цигните дори! Сега приликата с онова време е, че пак се управляваме от един човек, практически само от една партия. Но, сега на водача на тази Партия не му пука за народа(лошият мат'рял) и ни приучава да свикнем когато ни каже, че черното е бяло, да не се съмняваме, че вече това е така! Трябва да се отбележи, че успехите му в това направление са огромни! Става и в бъдеще още повече ще става само това, което иска и ни налага вожда и господаря на българският народ ген. Бойко Борисов. Май, това е правилният път! Да живее .... ! Да Живее .... !

КОМУНЯГИТЕ СА ЕДНА СЕМТИЧ НА ЯМА ВКОЯТО СЕ СЪБИРАТ ГЕЙОВЕ ПРОСТИТУТКИ БАДЮГИ ПРЕЗИДЕНТИ И ШИЗОФРЕНИЦИ

MатРИАЛА във всички партии е един и същ . Не знам защо ги делиш на комуняги , и други , електората на ГЕРБ от къде е дошъл , от Марс ли , или имаме внос ?

партийните секретарки Менда Стоянова и Цецка Цачева. Знаменосец е комсомолския Росен плевника, а Бою суджука охранява кортежа. Цецо Цветанов пък по физкултурен екип дава пример колко е вреден джогинга и кара на еднопосочни асансьори - един за нагоре и един за надолу. Хахахахахахаахах.

''Изследвайте'' си каквото си искате че без пари няма как да се дуете, ама поне заделете малко от мангизите за РЕАЛНО изследване на властта, на гербавите и подлогите им....

"... й беше ред да управлява според естествения демократичен ротационен принцип." Ако следваме естествените демократични принципи, БСП въобще не би трябвало да съществува.

Напротив, БСП си е алтернатива, затова яростно я атакуват! Ако не е така, не биха се занимавали с нея.

1. Не ми трябва Сова Харис за да знаму че БСП не ни предлага алтернатива на ГЕРБ. Те не са скачени съдове, а двете страни на една монета, която се казва БКП и няма как да са алтернативни една на друга. Просто БСП са по-малки престъпници. 2. Няма как БСП да е разединена - тя е почти унищожена. Нинова е достоен ученик на Иван Костов във всичко - от приватизационното облагодетелстване до унищожаването на една по-масова партия с колективно ръководство и превръщането й в "бутикова" лидерска партия, която може да осигури депутатски места и съответно - безнаказано лапане единствено на лидера и близкото му обкръжение. Което е и целта на всяка подобна лидерска партия. Това най-ясно се вижда при НФСБ, ВМРО, Воля, Атака... 3. Състоянието на БСП не е особено важно. ОПГ Гербопитек толкова се оляха в простотията, наглостта и кражбите, че вотът най-вероятно ще е наказателен. 4. Изследването на Сова Харис е поръчково - като на всяка една подобна агенция у нас. В случая е в услуга на ОПГ Гербопитек, защото не толкова прикрито внушава - все едно, няма алтернатива на Башгербопитека и надничащите иззад рамото му Катарзис и Баш Хидролог. Защото михлюзите от ДБ просто са обречени на пореден провал. Впрочем и те прилагат политическия модел на Костов и няма как да е другояче. И тогава, на бял кон влиза Слави Трифонов, на Цветан Цветанов, на Мая Манолова или дори партия на Божков.... Народе?????

Ами да менкаме непрекъснато на власт лявото и дясното крило на БКП наистина не е кой знае каква алтернатива;)

Ужасът е, че няма никаква алтернатива! Днес България е държава на абсурдите. От една страна - все по-обезлюдяваща се и разрушаваща се провинция, а от друга - преливаща от непpекъснато прииждащи "новософиянци" столица. За 30 години капитализъм, страната ни намаля с почти 3 милиона души. От тези около 6 милиона които са още тук, поне 2 милиона са цигани, а и турците са половин милион..... Българите са най-бързо топящата се нация в света. Това вече не е държава, а територия на мафия, мутри и озлобени етноси, приличаща повече на кучкарник. Единствената алтернатива на тази разсипия би било еднопартийното, организирано и целенасочено социалистическо общество ! Но то, уви, вече се е превърнало в утопия.......

Един гробарски звяр тука безмозъчен, крадлив, свадлив, семкоглав мисли че се крия. От кво да се крия бе мутрафон? От еднокнижния Буда ли, от тъпоглавеца Цецо ли, от Плевника комсомолски ли? От Цецка и МЕнда партийните секретарки ли да се крия бе мутрафон? От комунистите Цветанов и Борисов ли смяташ , че се крия или от гробарските дебили като теб. За 10 години България е все по-последна. Румъния, Унгария, Полша - всички имат по-голям ик. ръст от нас. Всички. При това провалихте и учебната година бе тикви. То и без това образованието ни е последно. Защо ще се крия от кухи промити гробарски мозъци? Нинова да ви е проблема батка. Честно да ви кажа Нинова ви е спасението на вас гроб. Щото ако не е Нинова ще дойде някой по-маргинал от Маргинал Горанов, задочника на Величко Адамов с купната диплома с парите от продажба на сандвичи. Ей такива ви трябват на гроб да ви потърсят сметка.

споко бе ще трябва да издържиш само още десетина мандата на ГЕРБ

Видиш ли гербер - той 99 процента е куха крадлива калинка - псувай наред. Извинявам се на останалия 1 процент умни. Ама в правителството ни един не виждам за извинение. Имах един състудент от моя град -издигна се в герб. Беше си прост като студент, от най-простите. Закачи се за един прославен гробарин и се издигна ама беше толкова прост, че го осъдиха и го изхвърлиха. Представете си. Има и осъдени сред герберите. То много прости - колкото да ги закрилят нема оправия с герберската простотия. Е как да не псувам тиквите?

Електората на БСП е отново е решил че мардоерската група Жан Виденови министри начело с Корнелия Нинова и Румен Гечев е най-добрия начин да се събори ГЕРБ..... Истината че точно те, БСПарите са истинската причниа ГЕРБ да е на власт. Точно заради тях Тиквата Бойка изглежда като "по-малкото зло" и управлява царски вече 10 години. Наглата Тиква един ден ще ви издигне паметник наивни БСПари. Ще ви благодари от все сърце че бяхте абсолютни олигофрени и го оставихте да управлява без конкуренция.

поредните мишоци да се изявят и си заработят герберистките подаяния! Даже и не чета измислените им ,,анализи и изследвания,,.Поредни поръчкови брътвежи и писания! Но е ясно видимо,че шибаняците са под голямо напрежение и са впрегнали всички що годе грамотни да излизат и да говорят и пишат дори и безмислици,глупусти и чисти лъжи в тяхна подкрепа.

Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече". Има ли още не разбрали, че ГЕРБ-ДПС-БСП са едно и също -мимикрия с различни лица. Затова БСП мълчаха през последните седмици. Добрият - лошият и злият - това ни се прожектира 11 години. Без значение дали е добър или лош герой - Божков е първият който осветли взаимосвързностите в бг политиката и начина по който се прави бизнес. Всички са свързани - едните управляват, другите се правят на опозиция а заедно всички крадат с гъза си. Всички гооврят за Пеевски но никой не пита кой седи зад него! А имено карабинера от сараите. Не народ а мърша! Това е българина - достоен за презрение. И е презиран! И от вътре и от вън. Докато не им разгоним фамилията на тая управляваща мафиото-политическа класа добро няма да видим - ни ние, ни децата ни.

Колкото повече герб затъва в собствен сос (корупционна помия) толкова повече нападат Нинова. И кво - ако Нинова и писне и се отйкаже България ще се оправи ли? Кой? Кой ще я оправи? Хахахахахаха.

ТЯ СИ Е ДОБРЕ

Разединена обединена - еднакво вредна е за България. Прочетете и историята - атентати, въоръжен терор, диктатура на пролетарията, икономически кризи(Луканов, Виденов, банки...) и какво предлагат. Да вземат готовите пари и както казваше Кадиев в едно интервю "бих ги налял..."

Ами Станишев - най-успешния мандат като: 1. Ик. ръст 7 процента годишно 2. Чужди инвестиции 8 млрд. евро годишно. 3. Раждаемост - от 70 на 80 хиляди деца годишно увеличение в рамките на мандата. Дрън, дрън гронбарски ярини ми омръзнаха. Не е важна БСП - важно е гронб да умре. Гроб е проблема. Суджука Бою и калинките му алчни.

Потвърждаваш вредността на БСП - виж си посланията - да умре, проблем, суджук, калинки, дрън дрън, омръзнаха ми..ти не можеш да водиш спокоен диалог, пенявиш се като партизанин в мандра...тъжна картинка.

И едните не стават и другите не стават. ГЕРБ трябва задължително да бъдат ОТСТРАНЕНИ от управлението на държавата, а пък БСП не трябва да бъдат допускани там! :)) забавно, а ? За капак и другите съществуващи партии не стават .... Следователно, вариантите отиват към коалиционно правителство, обаче в него задължително ще влязат или ГЕРБ, или БСП или и двете заедно :)), а другият вариант е някакъв Програмен кабинет .... Мадаааа, от където и да го погледне човек не е добре положението.

Тезите са ти вредни. Ще сложим този, който избере БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ. Той ще каже КОЙ. Не ти.

От няколко години настоявам Нинова да не бъде пипана и да остане на лидерския стол до край! Върши си работата чудесно! Малко остана..още 1, макс 2 години и ще се разделим с тази престъпна предателска шайка завинаги най-после!

Ами тогава Божков ще дойде....

няма спокойно! но да ти кажа...от Нинова даже и куцо и глухо магаре да дойде е в пъти по-добре:) никога не е възможно да се "молим" за Нинова пич...за нея могат да се молят само олигофрени като теб и семейството ти:))))

Нинова е единствения сериозен политик днес дето нещо може да направи. Другия е Христо Иванов, но той няма още опит. Мафията гроб много лаете ама скоро ще гладувате, щото зурлите ви алчни имат по 500 акулски зъба и няма кво да папкате. Сами ще се ядете тиквите на Бою, патриотаци, турска партия - сами ще се самоизядете.

от komunist стана на зевзек:))) що се криеш бе кретен?:)))) Нинова сериозен политик:)))) хахахахахахахахахахахахаха

Каква партия може да една партия, чийто членове имат една-единствена цел - вземането на властта, за да я осребрят?!

и за БСП е вярно но и за ГЕРб е вярно!!!

Те поне не блудстват със социалистичската идея.

То такъв е заговора,сценария, на светлата демокрация, яко преполовяване на човечеството а пък и баба Ванга си го беше казала "и ще се избивате по съседски"

Притеснявам се за Нинова, бях заложил на нея , че тя ще затрие гнусната Столетница.

История на падението на овехтяла партия : Виденов - Станишев - Миков - Орешарки - Нинова. Все по-надолу, надолу и надолу...

Орешарски не е бил лидер на бсп...беше им само подлога - мин.председател.

Същата работа. Всичко там беше нагласено.

Цяла новина и цяло социологическо изследване за някаква маргинална отмираща микро партия, която без руските си господари отдавна щеше да е на бунището на историята.

Г-н Миндил Гробарски, вече над 130 години умира, умира,.... орт време на време управлява де по 4 де по 45 години. Какъв ви е проблема с БСП щом тя умира. Умирате вие - Шуната-Шайка ГРОБ. Ама не бързайте да мрете. Първо през пандиза. Защо БСП трябва да е единна - заради кокала ли? По-добре БСП да не се обединява като ГЕРБ около кокала и около келепира. Гледай си гробарската свинска помийна копаня, не надничай в канчето на столетницата. Там хляб за крадци вече няма да има - нищоправци - Гергов, Миков, Ангел Найденов, Божинов, Янков - те ли ти казаха, че БСП не е единна? Като не щете системна партия да замени Шайка гроб - ще я замени някоя лумпенизирана полубезмозъчна кохорта от ланголиери, лапачи като вас герберите. Кво толкова.

По-спокойно, бе комундел:) Знам че ти е гадно и мъчно, че партийката ти си отива, но се овладей малко бе:) Хаха..сега това ли е новата опорка - е, какво като се разцепим...то така е даже по-добре:))) хахахаха..ми ок бе..щом ви е добре..цепете се:) На кой му пука за кирливата ви безмозъчна рубладжийска шайка:)))) И да ти доверя нещо - не съм избирател на греб...никога не съм гласувал за тях...както и никога не съм гласувал за миризливата ви престъпна банда бсп! Ами сега? Кво стана сега с тъпите ти опорки а? И кво викаш, вече в бсп-то ще има само страхотни специалисти и честни патриоти?хахахахахахахахахахахахах мама ти се разкатава така като гледаш как умира лайняната ти партия а?:) кефффффффф:)))))

Нинова, съвета ми е да не се напиняте много много за властта защото сега идва втората велика депресия и селянчетата прости трябва да измрат от глад ама "яко ще измрат" както им го обещаваше един доктор.

На Нинова трябва да ѝ е ясно, че не може да продължава както досега. Вместо да прави допитване до народа, трябва да си разчисти обора.

Три пъти в най-новата ни история ни докарваха до фалит. Три пъти заради тях отлепахме от дъното. Четвърти път няма да има!!!

Мен лично не са ме докарвали до фалит. Няма да ме фалира и герб межди другото. И при Царя, и при Костов, и сега все си я карам някак си. На властта никога не разчитам. На калпавия демократ все му комунистите виновни. БСП се опитва да се реформира. Ако Корни не успее тогава цялата държава ще яде хурката, защото т. нар. от нея паралелна държава реално е днешната действителна държава. Мафията, кражбите, усвоителството, щуробаджанащината, келепира - това е нормалната днешна България. Паралелната държава сме малцината , които искаме нормалност, сред тях и Корни с хората зад нея. Иска ви се на гроб да лапате ама няма. Дали БСП ще влезе в час няма значение. Герб сте пътници.

Ако такива като теб и Корни сте "нормалните" в тази държава....по-добре да се закрива веднага:)) на мързеливия и крадлив комуняга все другите са му виновни комунистите отдавна трябваше да бъдат набутани където им е мястото, но извадихте късмет, че сме 21 век и сме в ЕС...

дкато БСП се води от кукумявка няма шанс за нищо.

овъртолената партия ,ами сте седнали да плачете за БСП?????? Търсите си нов политически параван за да мишкувате ли? Нинова ви пречи,щото не иска да има нищо общо с Герб!

не позна,,, аз съм безпартиен, не понасям бойко и разбойниците му, но БСП са тотален провал последните години именно от както тази е на власт. Тя не знае кога да говори и кога да мълчи и не осъзнава какви последствия има от това. Там е проблема,че всички ни докараха до положение българите да нямаме избор на изборите.

и това е прекрасно! Нинова лидер до края!

гледай вас си...карикатури станахте!

Иначе много червени запъртъци са заточили лиги да стават лидери на путидиотите в България! Учиндолския селяк, черепа и копейкин!

Изследване на Ганьо Балкански отдавна заключи... "Сите са маскари".

Каква алтернатива на Герб са червените кхмери от позитано! Тези са убийци! Палеха психично болни хора с бензин за да свалят Тиквата! Щом взеха власта първата им работа беше да подпишат договора кагебейския поток!

Quo_Vadis

Дали не е по-добре първо да сравним двата потока и съответните ползи за България, преди да пишем глупости? Но не ти си великия всемирен съдия. Ти знаеш всичко. Само дето забрави как идола ти ходи да се моли на Путин за този същия КГБ поток.

хайде спонсорът от дубай да ви оглави селяндурската пасмина. нинова да навива пури, с такова бедро ще се получат и дебели и далги.

Спонсорът от Дубай кого е финансирал досега? На кого е наливал милиони?

около Герб и хората намръщено мълчат или гневно надигат глас.....винаги под ръка се намира една социологическа агенция,която се опитва да внуши как недоволните са малко,а подръжниците на герб много. Само че ...недоволните не само социалистите,а громен брой необвързани партийно хора. Мантрата "нема кой" вече не работи....защото почва да писва и накрая ще харесаме всеки,който не се е окопал във властта,и ако не върви в правия път щебъде изметен от хората.

Което в никакъв случай не означава, че бсп ще бъде избрано да властва обаче!

Такива обори има да се рият...че Херкулес няма да се оправи.

Quo_Vadis

И това означава ли, че трябва да оставим тора в неизритите обори и просто да се изнесем? Трябва от нещо да се започне. И то е измитането на "цар" Бойко Последни от властта. Гласувайте за който и да е без ГЕРБ. Но гласувайте. Само така ще се оттървем от кръвопийците.

Чисти хора трябват и в политиката и в социологията.

Крайно време е бсп да престане да се спряга като "алтернатива" на който и да е и заедно с противоконституционната дпс да бъдат изритани завинаги от полит сцената на страната!

Ако са онази една шепа истински комунисти тях никой не ги пита. Ако са онези римляни от махалите те са за този, който плати. БСП няма значима маса истински симпатизанти.

Тези власт няма да видят.Очаквам в скоро време ДПС да е втора политическа сила.Политика с отрицание на всичко,крясъци и конфликти с всички не става.

Искаме Деса радевица за шеф на БСП. Да стане весело

Ще стане мазало.

гергавия, какъв е тоя цоцялист

Чрез БСП не може да пробие никой в БГ... По скоро някоя дясна партия Симпатизираща на Русия, САЩ и ЕС еднакво ще превземе сцената... Безконфликтна и обединяваща :) СЛожно е а? Такава е реалноста!

Разхайтеното поколение на Другарите няма как да се нарича партия. Правилният израз е Организация за далавери и бързо забогатяване. Точно такива са яхнали социалистическата идея, а действията им такива, че и най-върлият капиталист ще се изчерви. Отделно, това е сборище от хора, които на няколко пъти доказаха, че лозунгите им за "равенство, солидарност и справеливост" са кухи фрази - нехаят за народа, не умеят да управляват държавата, нямат никаква визия - нито дългосрочна, нито краткосрочна. Както споменах по-горе, единственият им стимул е заграбване на каквото може и след това...твърда опозиция. Докато късата памет на булгарикос дебиликус не се задейства и пак не ги изберат.

Боко Тиквето ( Човекът от народа-2 ) ще изкара 45 години, после ще го мислим. Тъп народ.

БКП се разби на две основни групираовки. Едната нарече себе си лява, а другата се нарече дясна. Но, в целите си и двете групи останаха верни на първоизточника си.

Едната е лява. Другата е долна.

Сова Харис бърза да изпревари допитването на Нинова ли? Странно е досега Сова Харис да не проведе проучване, а щом Нинова предложи да се допитат до народа и Хоп! агенцията излиза с констатации.

до народа????? ти луд ли си бе? кой се интересува от тая престъпна шайка??? питат си някакви там дебили които се надяват да се върне соца...до 2 години бсп няма да съществува...слава на Нинова! Изпълни си ролята идеално!

Не е разединена, в кома е.

Благодарение на Гергов и сие, които "играят" за ГЕРБ.

космосът и пречи.

Ти ли си кривата ракета? По себе си ли съдиш?