Изследователи от Кьолн: Бързите антигенни тестове за COVID-19 не са много надеждни при деца

При тези, които карат заболяването без симптоми, 44% от изследванията пропускат вируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те като цяло не са надеждни.

ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА ИМАМЕ НЯКОЙ, КОЙТО Е БОЛЕН БЕЗСИМПТОМНО, ОЧАКВАМ ТАЗИ ГОДИНА И ДА СЕ ВЪВЕДЕ ПОНЯТИЕТО - УМРЯЛ БЕЗСИМПТОМНО.

Карай да върви алъш-вериша. То 100% гаранции няма.

Антигенните тестове грешат по специфичен начин. За да са по-верни резултатите трябва да са минали няколко дни от първите симптоми на заболяването, поне 4-5. И второ-масово грешката е, че показват отрицателен резултат. Почти никога не се среща случай в който на здрав човек да покажат положителен резултат. Един вид грешат все в една посока. Болни хора с отрицателен антигенен тест. А после на PCR тест истината лъсва веднага. Там грешките са изключително малко.

Какви са тия изследователи ? Такива светила като мангъров ли

затова го спряха вече в сащ, защото е безгрешен и отчита всеки сопол като ковид

ей депресирани посрани ваксари не видяхте ли че всичко отихва. Само вашите страхове не намаляват но вече хората им писна. Аре в мазето

Какво следва? Трябва да се акцентира върху бързата диагностика, за да се намали разпостранението на вируса и почне навременно лечение. Цените на PCR тестовете са непосилни за семействата с 2 и повече деца. Направете тестването безплатно или на символична цена от 5-10 лева, за да стане достъпно при първи симптоми, а не както сега -- когато си развил всички симптоми и заразил всички около себе си.

А що не са надеждни? Не видях да се посочва причина или следствие, а само резултат ? Да не би детските сополи да притежават някакви сополови супер сили, опъващи се на науката?

Само при децата? Същото се наблюдава и при възрастните. Изобщо тези тестове... Направиха едни хора милионери...