17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не краставици, а патладжани са нужни на нашенските швестери гръм да ги удари !!!!

Радвайте се на краставиците, че после идват бухалките.

отново се развихря...

Викаш,с патладжан ти е по-готино?

Браво на хетерото! А някои хора няма какво да ядат....

Педерастията е неразривна часто от натрапавните евроатлантическите цености и обезбългаряването на България.

Неграмотността също!

Предпочитал сушена царевица да му напъхат.

от ДейБъ си поръчал в закусвалня една краставица. След малко му я носят нарязана на салата. А джендъра се възмутил. - Да бе, гъзот ми да не е спестовна касичка!

Подкрепям протеста!

Голяма ли е опашката за краставици, за едни педало от парламента питам.

всяко курнишонче си мечтае да е голяма дълга краставица! а тия четволицата на снимката наистина са селяндури! може би началото на нов протест който ще ги вкара в парламента, за да могат да ....озаконят педерастията!

Момчета, що си губите времето с тия краставици? Отвъртете на тия гейове и организаторите им по 2 шамара и мирно и тихо да се приключва въпроса!

Мое да са селяндури ,ама не са педера...ти , аре бегай за краставица

Ne na praidovete.....da se zabraniat s zakon

аз излизам на конктра-протест с домати, че ми писна на някакви селтаци да ми навират хетеросексуализма си всеки ден!

Чудя се , малоумнтие гей активисти до сега не разбраха ли , че с реториката на Виктор Лилов и прайдове еднситвеното , което ще постигнат е повече омраза . Толкова са заслепени , че си мислят , че отношението на обществото към тях може да се промени на момента . Да , "права" може да получите веднга законново , но "педера..т" ще си остане обидна дума , прайдовете ви без охрана няма да са възможни , и вероятността да си изкрате боя с показаен "педерас..лък " дори ще нарастне. Заплашват , иронизират , изискват ... ма не става така бе льольовци , така само нагнетявате още повече омраза .

Дано никой не разбере, че и аз съм гей. Предупредил съм двамата любовници.

pedala nima da ostane obidna duma zastoto sega vi vzimat detata zadalzitelno na detska gradina ot 4 godisni i tam potvat da promivat akala na malkite tazi sistema e v usa tv pokazva reklami samo biala i hegar na matrati reklama na geove s malki deta no tova e politika na izrael e ffg

Ма ние не правим хетеросексуални паради ве Пенди ......вие дразните нормалните хора с педерастите си.Няма нужда да демонстрирате такива неща !

Да си хетеро е нормата , която води до следващо поколение ... останалото са отклонения

защо не са нарязали краставиците

Мелиса(Тихомир) Рангелова ще участва ли?

После ще ги позлват цели!

ААА...Луков марш не може ,ама прайдове може.....та да се стимулира педерастията !

едно време прайда го заседаваха в Съдебната Палата.....

Пффф...ма верно ли си мислиш, че хетеросексуалните не "парадирате"? Не си целувате половинките, не се дъжите за ръце... като се жените цял град разбере....И това ако не е парадиране....

– На мене по-дълга! – На мене по-дебела! – На мене оная с пъпчиците! – На мене едно кило, за салата!

има решение ! тия четеримката си взимат жените, събличат се голи и правят успореден на педалския парад! и ще спечелят!

Педерастите у нас напоследък се размножават по-бързо и от циганите. Утре като нищо ще учредят и партия. Или ще приберат електората на ГЕРБ и БСП.

Ми не пич , това не е парадиране а нормалното състояние ..е това трябва да разберете

Една добра новина о много време насам...

да не са спестовни касички?!

Поне да бяха педерасти ... над половината от тези се издържат от крякане за разни "каузи", платени от НПО-та, вкл. и на педали ще се направят, ако има келепир.

Бибитко от ОПГ ГЕП ще участва ли?

Киро, пич....ма правете си го вкъщи, не ни го натрапвайте! :)

За Хаджигейчо е сигурно

Май не ме разбираш , нормалността не се натрапва :)

Девиация в сексуалноста. Да се лекува!

Изсипете малко и пред новите лица на промяната в Парламента, все пак е криза, ..

Едвам изтърпяха без гей парад миналата година и сега са наточени педеругите да развяват голите си задници по улиците. Аман от болни мозъци, които вместо да се лекуват, ни навират сексуалността си и я демонстрират по улиците. Ай, сиктир ! Искам и хетеро парад, парад на семейството, на брака и любовта между мъжа и жената, демонстрация на нормалното...

Проявата на хомосексуални наклонности е мутация в организмите. Доказано преди повече от 60 години. Преди 30 години гей-дружинки и всякаква друга измет полека успяха да превземат доста високи нива в международни организации. Оттогава и педалите в СЗО обявиха, че педерасите не са болни. Това обаче не означава, че науката го е отрекла. Отричат го истерично само изроди със същите наклонности. Бой, бой, глад и пак бой на такива самозабравили се изроди. Лечение не е необходимо. Те и без това не могат да се възпроизвеждат, ако обикновените и нормални хора не им позволят - било чрез недопускане на такива закони, било чрез забраната за демонстрации на мутациите. То е същото като да разхождат по улицата уродливо родено животно, на показ за чудене и страх на хората. Това е гей-парадът.

Този май не е бит и е.ан скоро.

Вече ще мълча къде съм роден! Сраааам! П. едеругите действат!

Много интересно изказване на тоя Виктор. Като визитна картичка е. Пропусна да покаже класа. Всъщност показа какво представлява и той. А аз се чудех, от де е дошъл израза сред народа "нагъл педераС".

Абе на бургаския прайд , перата дето си забожда в задниците Адидас ли са ? муахаххахаха

Не може! Гейропа ще дигне врява и нашите лизачи ще ѝ уйдисат. И те ти проблем...

Със същия успех можете да изкарате на центъра тежките случаи от Държавна психиатрична болница и да пуснете малко музика. Веднага ще се забележи разликата между "звездите" и "зяпачите". Имам чувството, че нарочно го правят. За да задълбочат различията между тях и нас. Един вид "Виж ме, не съм като теб!". Пълна тъпотия са тези циркове из градовете ни. Бъди какъвто си искаш, нямам нужда от обяснения по този начин.

Трябвало е да им ги наврът в наглите педалски задници, не да ги разсипват по площадите.

Мен не ми трябва фантазия, за да знам къде могат да си завират краставици. Все едно да фантазирам за друга тяхна рутинна употреба, например шопска. Фантазия би било да си ги заврат там, където по принцип не могат.