17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега Тръмп ще наложи санкции и ще блокира сметките на евреите. давай Тръмп, вярвам че ти си пазител на закона и няма да има двойни стандарти. дори чух две баби да си горят на спирката че ООН и НАТО щели да атакуват Израел и да възстановят върховенството на закона.

Съвременният "цивилизован" свят - свят на двойните стандарти, лъжите безскрупулните!

Май нокой нарушава международни договорености. Санкции кога?

Хайде сега САЩ да сложат санкции на Израел - за анексирането.......

Айде сега да го сложат на майка ти отзад!

Правото е на страната на силния. Трябва да се тревожим за България, защото не сме силни и ставаме все по-слаби.

Кошера, който управлява империята на злото.

правителство пак се ИСра .Голяма новина ей .толкоз си могат ,според името и новината . един съвет ,ако ми позволите -ако искате да ви мрази цял свят ,просто имитирайте исраЕЛЦИТЕ !

Ама вие идиоти,наистина ли смятате,като онзи малоумнен японец,че историята се е спряла!!!???Чакайте изненади!!!

Чуваме англосакското племе да реве с пълен глас -Израел върни територията на палестини! Пак двоен стандарт?

Много трият днес тия дирмици. Явно и те са от рязаните, като еврейчетата.

В Корана не се споменава Йерусалим нито веднъж, а в Тора най-малко 10 пъти.

апък в един арапски филм ко казаха.

Крим бил анексиран а тук....двойни стандарти нещо???? Голанските възвишения се водят окупирана територия и НИКОГА не са признати за част от Израел..ама за тях може нали соросодупедавци

Катерина З., пазителка на правовия ред, изпратила ли е вече протестна нота?!

Няма ли до проумеете, че Израел създава стандарт на живот на супер технологично ниво. Че ако израелците живеят в модерно и подредено общество, съседите им в ислямските държави се мъчат в мизерия, безпросветност и подвластни на тежък ислям. Ако имат разум и логика, те трябва да използват Израел да ги извади от нищетата и религиозния фанатизъм, и в мир и разбирателство да постигнат прогрес и икономически възход. Разбираемо е, че радикалният ислям води до конфронтация и унищожение, глад и мизерия, защото така лесно се владее тълпата. Е, кое е по-добре, да живееш в 21 век, или да мизерстваш като в 16 век, но да крещиш безумно и в екстаз Алах Акбар... Чудно е и как у нас има толкова симпатизанти на радикалния ислям..

Чак пък 16 век.... много им е на тия. Някъде 11-12 макс им давам.

Как да стане тази работа като в статията описват поредният пример на това как Израел изчаква арабите на направят оазис в Пустинята... и веднага там се пръква еврейско селище, а като се види че безработните сред младите евреи е по-голям от този сред младите араби направо да ти се чуди човек какви ги приказваш докато се опитваш да изкараш единия брадчет по-добър от другия.

то хубаво е преди да говориш толкова разпалено ,,да беше и ходил в израел,ама не само в големите градове/туристическите атракции/ а в малките градове ....та тогава да говориш

Преди много години тези народности са живеели мирно , но сега при тази алчност това е невъзможно.

Нали са братя. Евреи и араби от една семка произлизат. Евреите се обрязват, арабите също. Еврейските жени с тюрбан на главите, арабелките също. С годините защо са се намразили? Сега братя, евреи и араби, да се карат.

Ти пък да не мислиш че радикалното еврейство и по добро. Онзи ден показаха статистика, от 9 млн. Израелци, 1,5 млн. Живеят в крайна бедност. Всеки радикализъм и вреден за човечеството!

Идиот!Чрез имама получиха потресаващи средства!

А до кога световната общественост ще мълчи и така ще одобрява техните постъпки? Или само на хартия ще ги ,,осъжда,, и никакви санкции няма да се налагат?

Ето как работи света: Печели този който може! Ето как на повечето хора им се иска да работи света: Печели този който заслужава.Заслужава ли една туко-що родена антилопа да бъде изядена от лъва? Не. Не заслужава. Но в природата няма такъв концепт "заслужил". Заслужили ли са милиони деца по концлагерите да бъдат отровени и изгоряни? Не. Но фашистите са могли, направили са го. Заслужават ли палестинците да бъдат затваряни в гета и постояно тероризирани? Не. Не са. Но Израел може и го прави. Това е. Всичко останало са найвни желания и отказ да се приемат законите на природата: Успява този който може. А не този който иска или заслужава. Точка!

Един ден Иран ще може и кръвопийците ще се спрат.

Израел няма да допусне Иран с ядрено оръжие.

Цинично, но вярно! Както и, че историята винаги се повтаря, и обикновено с падналия се отнасят по същия начин, по който той се е отнасял с тези, които е управлявал. За това и Западната римска империя е имплодирала, а източната, за съжаление е била пометена от човеконенавистен феномен(между другото венецианските търговци са продали корабите, с които е превзет Константинопол). Но османската империя ... спомнете си "От Батак съм, чичо" и ... клахме ги, както те ни клаха ... нещо, което няма да го видите в българските учебници по история - но е напълно естествено! Това ги чака и богоизбраните! Колелото се върти ... а дали Иран, дали някоя скрита лимонка ... никой не знае!

За тия е разрешено а за Крим и Каталуния НЕ!

Сега ще започнат едни санкциииии

Помислете пак за "деня на победата", това е изключително лош ден за човечеството.

Ако евреин не заграби и не експлоатира по почина на приятелите си от сащ няма как да имат разбирателство двете страни.. И как така в 21 век се връща колонизаторството дето беше отхвърлени преди много години???

Какво разбиратеслтво с ислямисти бре :)

ееми с тоя акъл разбирателство няма да има нито с ислямисти нито с руснаци нито с азиатци ама кофтито за теб е че си българин и никой не дава 5 пари за тебе дори и Израел или САЩ а ти ги имаш за приятели и нещеш разбирателство с техните врагове ама не е ясно кой е приятел с теб

са палестинците бе , глупендер ?

Да живеее Голда Мейр, която създаде Хамас със странната идея че ислямистите ще претрепят хората на Арафат-)

добре де, съгласен съм САЩ са заграбили и експлоатирали. Но нали руснаците не са били първи на Аляска ? Там преди тях е имала коренни жители - индианци и ескимоси. И е факт че както янките са се отнасяли с индианците по същият начин с тях са се отнесли и руснаците. Фактически те са продали на янките чужда земя. Аляска не е била руска- била е на коренното местно население. Руснаците са дошли там - грабили са го убивали са го и накрая са продали земята му на янките. Обаче има една тънка и принципна разлика. Янките са продавали на индианците огнена вода. А руснаците никога не са им продавали, щото винаги са изпивали всичката

и кво сега руснаците ли само ше са криви като дойде 3та световна война , то е ясно в историята и едните и другите са сатрапи и са изтепали сума племена такива са били времената затуй са велики сили ама тея съчинения дето си ги правиш с огнената война са малко дребнави инфантилни и глуповати да ти призная

че руснаците провеждат политика на асимилация а америнакците на анихилация-)

ееми тей ше е ! няма да спрът войните по земята дорде има хора

Не си много прав. "Дойдете та вижте делата на Господа, Какви опустошения е направил на земята. Прави да престанат войните до края на земята; Строшава лък и сломява копие; Изгаря с огън колесници. Млъкнете и знайте, че Аз съм Бог; Ще се възвиша между народите, Ще се възвиша на земята." Псалми 46:8‭-‬10

Я стига кой са терористите и плачат за кютек?