17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато нападаш и убиваш, трябва да очакваш че ще ти отвърнат!! Израел+САЩ страните на злото!!

ливан е окупирана от сирия държава в която командват шиитските терористи от ислямската терористична организация хизбулла, съюзника на терориста путин!

Ами те евреите като краварите искат само те да имат военнопромишлен комплекс от който се печели като от наркотици.. И какво като е показала снимки сякаш няма такива на територията където са се настанили и избиват населението там от години както краварите индианците..

Мисля, че тези снимки са последното нещо, което пуска израелската армия.....

"...в които според нея.." Е, и?

А защо на Хизбула трябва да е забранено да прави ракети? Защо Иран трябва да има забрана да създаде ядрено оръжие? А в същия момент евреите могат да си правят ракети, ядено оръжие да имат. Това не е ли малко перверзно отношение към държавите? Еврейската наглост просто е безгранична. Свидетели сме защо от хилядолетия тези наглеци са мразени от всички и навсякъде по света. Иран да няма ядрено оръжие - добре, те и не се натискат толкова. НО тогова пълна инспекция на всички израелски ядрени мощности. Да си обявят и да се инспектира налично ядрено оръжие. След което да бъде унищожено. За да има баланс, ликвидация на еврейските ядрени запаси. Хизбула да няма ракети? Добре, тогава Израел да ликвидира своите производства на ракети. Наличните да бъдат унищожени. И това да става с международна инспекция. Ако Израел не иска, тогава изключване на държавата от цивилизования свят. От всякакви международни организации. И най-вече изключване от SWIFT. Това перверзно племе има доктрина: понеже не може и няма човешки потенциал да бъде добро, то иска да вкара съседите си в каменната ера и така да прави с тях каквото си иска. Съседите му да са в хаос. Израел щял да казва на Хизбула и Ливан какво да правят в дома си, това безумие. Тези фалшиви хора някак си са се самоназначили за господари.

Щото евреите си имат рейтингови агенции, които определят кой може и кой не може да взима евтини заеми, имат си банки които определят всеки ден цената на златото, алуминия и т.н. , имат си държави и НПО-та, които работят за тях- САЩ, ЕС и т.н.! Та питаш, защо Хизбула и Иран не могат да правят ракети! Защото сега Израел и отрочетата им САЩ и Англия подържат създадените от тях терористи от ИДИЛ с пари и оръжие. Само " белите каски на Шорош"- медийната фабрика на ИДИЛ са получили над 200 млн. $ досега от САЩ и Англия!

Гуглетео Ъртф кви доказателства запечатвало само- стадион ядрена установка!!!! Роналдо ще се окаже оператор на тая ядренна установка, а Меси- то е мерача!!! :))) Тоя Нетаняху стана за кашмер с тоя Гугъл Ъртф! Повече от оня тип с епруветката с прахта за пране на Садам Хюсеин, с който жена му перяла чорапите на диктатора, дето я разнасяше в ООН преди САЩ да нападнат незаконно Ирак!

Показват едни снимки и после иди доказвай като САЩ в Ирак, че всъщност излъгали за химическото оръжие.... Израел са същите- значи те могат да трепят, а тях да не ги убият случайно. Толкова ли са богоугодни или вече се самозбравиха?

Абе то аз и за Тесла тролех че са супер Елон ми беше идол пък то какво стана.Няма да троля повече.

Наистина -много важни доказателства с които могат да се съгласят световни лидери като Макрон,Меркел,Обама и даже човекът ръкуващ се с Тръмп.., но дали Путин би се съгласил ??-независимо ,че си примълча "грешката" на сирийската пво при гибелта на руският самолет с 12чл.екипаж. Защо тези господа смятат всички останали за балами и животни???

Яка презентация - снимки отгоре от Гугъл и обградени в червено някакви обекти (сгради), което не доказва нищо. И аз мога да пусна същото за Белия дом, да го оградя с червено и да кажа, че там, по мои сведения, се произвеждат ядрени бомби.

На свой ред Иран нещо натяквал за "тайните" атомни бомби на Израел. Ние, като стожери на демокрацията и нам-си-кви-там ценности дали не сме длъжни в този случай да разбомбим както Иран така и Израел?

А, Израел няма ли явни ядрени бомби ? И химическо оръжие да има и дори да го използват, едва ли ще се намери някой, който да посмее да направи проблем от това.

Иран и Израел са братя.Дано се помирят и заживеят заедно ние ще помагаме с каквото можем.

Аз виждам само скрийншотове от Google Earth/Maps с драсканици отгоре. Мога за две минути да направя същите. Какво искате да пише?

този е близнака на пинокио .чудя се на исраелците защо още го търпят ...и те като нас тъпи ,тъпи и манипулирани .

Мдаааа...чичко Шикългрубер не си довърши работата и ето го резултата...

Дават снимки на летище и стадион. И какво нередно се вижда на тях? Нищо! Останалото са просто техните приказки. По-добре да покажат, къде Израел държи своето ядрено оръжие - разни ракети Джерико.

Нетаняху показваше такива снимки и за Ирак ! Къде им беше ядреното оръжие на Ирак ?! И му подгласяше един известен генерал от САЩ със епруветка с отровно бойно вещество ! Оказа се че всичко това е блъф! Разбиха тотално Близкия Изток! И последното изявление на Тръмп, че няма да изтеглят контингента си който е уж в Сирия да воюва със ИД (при това неканен от никого) докато Иран не изтегли военните си ! САЩ и Израел имат единна политика в Близкия изток...Разрушавай по максимум и обричай на глад! Ционизма е на власт и в двете страни ! Ако Израел бе миролюбива страна , на никого нямаше да му мине и през ума да ги напада ! Откакто я създадоха тази държавица тя постоянно воюва с някого...! И по техните версии те все са правите !

на краваролюбците излизанията от БГ са им 1 път да берат къпини в английско село и 23 пъти до пирот да ядат плескавица и да пазарят прах за пране. тва обаче не им пречи да коментира за държави, на които даже не им знаят столиците

столицата на палестина е Йерусалим ,но това явно не ти е ясно !

Не знам, ама всеки път като тоя извади разни плакати и започват да се случват лоши неща :( Миналия път една детска рисунка на бомба беше извадил и веднага Израел влезе да бомби Сирия. Сега с тия снимки на плаката, представям си какви неща ще измислят ...

Постановка! Казват че сестра ти е к..а а ти после доказвай че нямаш сестра.

Бееее

Тролове, уверявам ви, ровенето на кофите е по-уважавано занимание, от защитаването на чалмарските терористи! Върнете се там!

Нещо за Мъск и Марс...айде мойто момче!

Абе ти май го харесваш тоя Мъск, че само за него питаш, а? Не се хаби, чувал съм, че не е хомосексуалист, така че едва ли ще ти върже. Виж, с Евгени Минчев ще сте си лика прилика.

Нали сте от едно село. Омръзна ли ти вече да си лягаш с него или му е омекнал с възрастта или пък ти и без това не ставаш та те е изгонил на улицата...

Не лъжи хората! Искаш да освободят позиции, за да ги заемете вие, щото вече няма кой да ви плаща. ДЕдо Шорош бере душа, чакат го всеки момент да гушне карамфилите, не му е до вас май, а?

Рови в кофите тогава, що си се хванал да тролиш? И за хората ще е по-добре, няма да ти четат простотиите.

Снимки да искаш, че и видео. Обаче от МИ6 вече знаят и имената на модернизаторите на снаряди. 2ма агенти на ГРУ, 3ма на ФСБ, 4ма от ОМОН и 1 представител на ВДВ. Ровим в Гугъл да видим от кои други руски съкращения може да са дошли разбойниците дето мъчат света. Всички до един разбира се са изпратени от Путин лично с по един високоточен снаряд в сака - има снимка как ги води за ръчичка на летището гадината.

знам ги аз тия

Хизбулла да пусне снимки от израелски ракетни заводи и са квит.

Не разбирам !!! -Защо Израел, могат да имат АТОМНО оръжие а съседите им не трябва да имат!!!

Сериозно ли искате Хизбулла да има ядрено оръжие?! Та те нападнаха България с атентата в Бургас! Колко е тъпа тролската кратуна?!

верно ли Бълхария нападнаха...мамин сладък яхве

Всъщност нападнаха автобус с евреи, не са нападали България.

Путин беше! Нападнали били Бългярия ХАХАХАХАХАХ

BRCK

И що не се похвалиха ами казаха ,че не са те? По принцип не са скромни...

Добре е да се види, че консолидацията на терористичните държави и организации стана толова очевидна :) Хизбулла Аятоллаха на Иран Путин

А срещу тях - световното ченге ФАЩ, съпровождано от лакеите от НАТО.

Колега, страните от отан не са лакеи на фащ, а платени хокърки! Като българете в Афганистан, дето мият кенефите и баните на гринговците.

А защо Израел използва оръжия с които нанасят удари "дълбоко в територията" на Сирия? Израел купува от САЩ оръжия. Хизбула от къде да ги купува? Или за едните може - за другите не! А ООН нямаше ли резолюция за Израел и Палестина? Този Израел който не зачита резолюцията на ООН - размахва някакви снимки пред ООН!!! А между другото по-ясни снимки на които се вижда как се произвежда оръжие аз не бях виждал!

не е държава, а терористична организация.

Не виждам проблем. Имат си оръжия, модернизират си ги. А евреите що купуват изтребители, вместо да се бият с прашки? И кой определя кои са добри (и имат право да имат оръжие и да го ползват) и кои са лоши (нямат право на оръжие и трябва да бъдат бомбардирани без съпротива от тяхна страна)?

Обичам Адолф.

Това също е крайност но те /евреите/ сами дават повод за такива реплики!

На последната снимка виждам квартал на София. Дир, сигурни ли сте, че е показал това?

Натурално продължение на вампиризма. Характеризира се с двоен стандарт, незачитане на истината, жажда за кръв и власт на всяка цел и желание за превръщане на масови убиици в герои. Изключение е д-р Адолф, но не защото е убивал зионисти, а защото е изпуснал доста.

Schilo

Освен покрими и стадиони, друго не видях. Как доказват, че е това, което твърдят? Или трябва да е "честна израелска!"?

Имаш такива бомби си спокоен ..нямаш си надупен и всеки ти минава отзад.

Трябва да се работи за стипендията м4ета. Затривате коментарите на сънародниците си за да защитавате чужди интереси - евала! Било анти-семитизъм, а какво е цялата ви 'програма' от новини които са директно анти-семитски. Семит не само еврейн, защото палестинецът не е камила. Няма проблем когато тези ваши покровители на сем.Станишеви(даже повече от това) хвърлят бомби - проблемът е когато някой им се противопостави. Някой ден дори дребното модераторче тук ще го отнесе. Знам мислите, че е невъзможно - или поне се надявате - но дълбоко знаете, че каквото повикало - това се обадило.

Агентите на Хизбулла застъпиха на смяна в коментарите :))

Ще изведе ли скоро хора на марс ХАХАХАХАХАХАХАХ или ще поизчака малко в затвора ХАХАХАХАХАХ

Беше готов с шестото поколение изтребител ХАХАХАХАХАХАХ

Schilo

Мухльо, утре някой по такъв начин ще нарочи твоята колиба. Трябва ли да му вярвам, щото ще каже това или онова?

Колин Пауъл също имаше неопровержими доказателства. Ама Обама и Хилъри Клинтън се извиняваха публично преди две години. Не че тези извинения съживиха стотиците хиляди избити.

Дори да има такива фабрики с какво са по-лоши от ядрения център в Димона! ???

Ами не са преметени тротуарите, не са сортирани отпадъците и сградите не се охраняват с "железен купол".

Пак ли почва защитата на арабите ? Че тогава защо не ги приемате в собствената си държава България? Пак ли с/у единствената светска , цивилизована и уредена д-ва - Израел ? Това е или парадоксално или пишещите на са с всичкия си .

ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХ

мъск изкарва за един ден толкова, колкото ти за цял живот няма да видиш

Изкарва за хазната не за него или теб ХАХАХАХААХАХ иле как беше: всеки автомобил тесла се продава с 30 процента загуба...ХАХАХААХАХА бил изкарвал....

Изкарва! Ще му трябват в затвора ако не му ги конфискуват де. Което е по вероятно.

Е тоя дето те е правил! А а дали ще влезе в затвора ще видим. По скоро да! Кажи сега нещо за марс! Кога да те очакваме там?

Ти май имаш нужда от доктор, щом си мислиш, че можеш да ме очакваш при теб на Марс. А за израелците не бери грижа - те си гурно знаят, че майка ти е била болна от сифилис когато те е родила и за това си малоумен. Извинявай, че от мен трябва да го научиш, ама все накой трябваше да ти го каже, а ако чаках на баща ти - и тебе нямаше да те има.

Ти да не летиш вече към Марс ХАХАХАХАХАХАХА

Тебе ако те правил съседа от маалата това не се отнася за всички останали , а на майка ми можеш да и ядешпутката когато не я е мила!

Днес СССР-то са активирали най-малоумните си тролове!

Отвратителни фрикове. Повтарят американските номера да лъжат безогледно и нагло! Интересно защо те изкараха снимките от пустинята, където разпънаха полеви болници да лекуват джихадисти от идил?!

Всичко това за 30 секунди?! По чалмите ли ги различават кой от хизбула кой от иран?

Все муцунката им завряна в чуждата баница, а техните гащи смърдят.