Израел следва примера на САЩ, напуска ЮНЕСКО

Израел смята да последва примера на САЩ и да напусне ЮНЕСКО, обяви премиерът Бенямин Нетаняху.

Обратно в новината

Коментари - Израел следва примера на САЩ, напуска ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно това са наредили донорите им от САЩ, а те всички са евреи.

щат на САЩ от създаването си. Нищо ново

САЩ е щат на Израел,А.Шарон го е казал в израелския парламент.

без чифути и кравари - чудесно. А защо комуняги сами отивате при тях. По-долу един ви светна за синът на Корнелия, както и почти всички деца на депутатите от БСП и те в САЩ. Синът на първата дама с биологичен баща - депутат от БСП и той в САЩ - това не е ли наглост. Не ме гледай какво правя, а слушай какво говоря.

когато светът се освободи от комунистите - на земята ще се диша свободно. Сега - по-добро от комунизмът няма, но всички го заобикалят - никой не го ще - дори и синът на КУРнелия - в момента работи в САЩ в Рокфелерова банка - а защо не в Русия или у нас - мълчи, а иначе много гласовита.

Че те имат ли избор? Всяка година получават от фащ 3.5-4 милярда. И съответно играят по свирката.

Не получават ,а си вземат!

майка ми ми рече - вземи която искаш - няма да ти се бъркам. Само малка жена не вземай. Те малкте почти джуджета са рядкост, но като видях Боковата се сетих за майка ми. Права е била. Да, ама се бият за нея - първият ѝ съпруг Любо Коларов и вторият Калин Митрев се бият защото нали знаете кой е баща ѝ - транплин. Ама вторият се осра - знае го света, ама нашите журналя мълчат усложливо. Пък Елена - нямала и хабер бе, амнезия ха-ха.

Без чифути и кравари! ЧУДЕСНО! А когато и света се освободи от тях - земята ще е много по-добро място за живот!

Дали? Когато най-богатите си отиват, какво става с въшльовците, знаеш ли?

КАК СА СПЕЧЕЛИЛИ ЕВРЕИТЕ? ЕДИНСТВЕНО И САМО С ПОДЛОСТ,ИЗМАМИ И ИНТРИГИ-ТОВА Е НАЙ-ДОЛНОТО ПЛЕМЕ НА ПЛАНЕТАТА ,А СИГУРНО И ВЪВ ВСЕЛЕНАТА...ЕВРЕИТЕ СА ИЗМЕТТА НА ЗЕМЯТА-ПО-ПОДМОЛНИ СЪЩЕСТВА НЯМА ДА ВИДИШ-АМЕРИКА Е ТЯХНО ТВОРЕНИЕ!ВОЮВАТ С МЮСЮЛМАНИТЕ,А САМИТЕ ЕВРЕИ СА АРАБИ И АШКЕНАЗИТЕ ДИВИ ХАЗАРИ,КОИТО СА НЕНАВИЖДАЛИ ПРАБЪЛГАРИТЕ.

Нема как с американски пари да си провеждат комунистическа пропаганда.Старата чанта беше хукнала и генерален секретар на ООН-то да става(с протекциите на Кремъл),но не и се отвори парашута.

....абе жорко, то и в кремъла всичко с еврейска кръв и сега кво прайм......

Вие отн.напъните на Късака да се Изкара че Е ли, Колега ?! - м'чи я Се попозамислете Откъде му Заковаха никнейма с Ь-то (между Т и К) ! ...и Защо !

"НИЕ УПРАВЛЯВАМЕ АМЕРИКА"!!! КОЙТО НЕ ВЕРВА НА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ-ДА ПРОВЕРИ!!!

Евреите управляват целио свет, не само Америка. Който не верва да провери.

аз управлявам целя свят. които не вярва да провери...

Изразявай си верно , Държавния Департамент на САЩ , са все Евреи , как Израел да не подържа ДД на САЩ , кръвта на вода не става !

генералният директор на ЮНЕСКО се справя супер! Скоро ще е частна организация със спонсори!!! Да те е.. м..... комунистическа!!!!

И аз твойта м....комунистическа.

Значи кога беше да им се брани Палмирата само на Юнеско плачеха. После сирийците я отвоюваха, руснаците я разминираха и те се скатаха, за да не платят годишната вноска !? Грозна постъпка !

Изгони престъпниците от ЮНЕСКО...

Очевидно изфлюпъхтьи Пореден кавър на онова дет Вика крадеца... - Престъпникът вика : - дръжте крадеца !

Кога ли САЩ и Израел са имали нещо общо със световното наследство и култура.

И таз добра ! - дей Голготта ?! ..и Петият Храм ! - де Са Нещата по Атлантида ?! ..ами Ийезекия ?! - ИТ ?! ... компютърните Създатели ?! .. Мрежата ?! - ДжонХопкинс ?! ... Кардиологичните ?! ... Мозъчните ?! ... Текниона ?! - Пиаф ?! ... Айнщайн ?! ... Фитцджералд ?! ... Алън ?! ... а ЕдинАмериканец-в-Париж и Синята - Имат Много фагот ! - което Е нерядкост И в Нашата музика.

дървар, я се прибирай в гей-клуба.

БЪЛГАРИН,ЧОВЕЧЕ! КАКВИ ГИ ПЛЕЩИШ?! ТЕ САМО КУПУВАТ МОЗЪЦИ,ЩОТО СИ НЯМАТ! КЪДЕ СИ ВИДЯЛ КАУБОЙ С МОЗЪК?!

ЛИ ИДЕ РЕЧ?! ТЯ ОТКОГА СТАНА АМЕРИКАНКА?! ЛЕЛЕ,КАКВИ БРЪТВЕЖИ....

СтриктноПроцедурно : Имайки предвид Станалото и Факта че има Глобално споразумение ЗА Партниране на Всички Водещи Държави с Израел - Би следвало да Се включим И-Ние .

АМЕРИКА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕВРЕИТЕ И СЪДЕЙКИ ПО ДЕЛАТА ИМ НА НОМАДСКИ ЦИГАНИ С АФРИКАНСКИ,АРАБСКИ И ХАЗАРСКИ ПРОИЗХОД,КАКВИТО СА ВСЪЩНОСТ ЕВРЕИТЕ,НИЩО ДОБРО НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ОЧАКВАМЕ НИТО ОТ ИЗРАЕЛ,НИТО ОТ САЩ-ДОКАТО ЕВРЕИТЕ НЕ БЪДАТ МАХНАТИ ОТ КЛЮЧОВИТЕ СВЕТОВНИ ПОЗИЦИИ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РУШАТ,А ЦИОНИСТИТЕ ДА УНИЩОЖАВАТ ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ НАЦИИ.ЕВРЕИТЕ СА АНТИ-ХРИСТА И ДАНО БОГ ВСИЧКО ВИЖДА,ЗА ДА СПРЕ ФАЛШИВОТО ВЛАСТВАНЕ НА ЕВРЕИТЕ!!!

Ами ако няма Бог, кой ще ги спре?

АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ ОЩЕ,ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ ПО НАЙ-ТРУДНИЯТ ЗА ТЕБ НАЧИН!!!

имам чувство, че ако израел се самоунищожат, в САЩ ще започнат масови самоубийства

.. и Обратно към стр.1 (въпросът) : Валидиране = Проверка на Проверката/Проверяващия:

Вън изродите от Юнеско. И без това не плащат и стотинка чл. внос.

До каквото се докосне комунистическо недоразумение,всичко се разпада!

С ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ! ТОВА Е ГЛОБАЛНА ПОЛИТИКА,ЧОВЕЧЕ!МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН!!!ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК НЯМА НИТО ТЕЖЕСТ,НИТО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ТЕЗИ САТАНИСТИ!!!ИМА САМО УДОБНИ И НЕУДОБНИ ХОРА!!!

Сериозна оферта за кредитиране и финансиране. Аз съм пенсиониран банкер, който работи от сърцето ми с банката си. Имам голяма сума в моята сметка и моята грижа е да помогна на хора, които не могат да си позволят да изпълняват проекта си, аз помагам на сериозни и честни хора, които могат да изплатят този заем в нормално време. Моята оферта варира от 5000 до 500.000 € и след това. Моят прах се извършва с интерес от 2%. Поща: link

Това - Следва да са ВашиЛични пари...т.е. за Вас и Семейството-Ви. - а ЗА това което Ни предстои - Взаимоспомагане/CrowdFunding ! и то Глобално.

МОДЕРАТОЧЕНЧЕНЧЕНЦЕ....СПИШ ЛИ?????И МИ ВЪРНИ РЕГИСТРАЦИЯТА...

Мумията Бокова разби една добра и полезна организация по заповед на руските си господари!

Абсолютно !... И ! - ще Си плати за което и то барабар с ДнешенКремъл.

Е КАЗАЛ МЪДРИЯТ НИ НАРОД! НАЙ-ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕЛИ ДА НАПУСНАТ! И КВО?!ТЪКМО ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ И КУЛТУРАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО НИ ОТ ТЯХНАТА САТАНИНСКА ОПЕКА!

След като 2 мандата начело беше една отявлена комунистка какво друго да стане....след тях само провали и фалити а някъде даже и трева не никне от където минат тия червеногъзи макаци

+++...+++...+!

доколкото разбирам, финансирането на ЮНЕСКО е било нещо като "храни куче, да те лае"...

...Вирусът - Винаги е В Несвой организъм....

Ето това е резултатът от "управлението" на Бокова в Юнеско!!! СРАМ!!!

управлениетo на лаинарова

много руски лакеи тук. споко вече руски ботуш няма да стъпи в България. Край видяхме им окупацията.

е във всяко тяхно действие, само рушати създават проблеми на всички деге

питам след като се кланяме на евреите след като сме натовс-вски урви нема ли да застанем и да излезем от ѝѝѝѝѝѝѝ Юнеско ....ко позиция на Гербавия ще се имаме за разсеяни пак ли ще е в сила

Ти специално се кланяш на комунягите и Русия и ще е най-здравословно да отидеш да живееш в Сибир ,за да ти се охлади простата куха кратуна.И Северна Корея няма да ти е лошо.

ти пенсио само руски задници си целувал до сега но вече ще трябва и турски ми.ти да правиш защото така е наредил бащицата ти и сюнет ако нареди и това ще си направиш защото си една тъпа подлога която цял живот само с лозунги е живял

Няма причина израел да се сърди на ЮНЕСКО. Палестина е държавата, която трябва да присъства на картата на света, да участва като пълноправен член в междудържавни и международни организации, а не израел. Буди недоумение, защо въобще тази измислица израел е станала член на ЮНЕСКО.

ирина бокова доказа колко е корумпирана и неспособна да оглавява Юнеско,а как я защитаваха червените и другари че точно тя е за този пост

Там, където стъпва българския крак, всичко се руши и дава фира - това е принос на една българка, независимо от това - Бокова ли, Цачева ли, Костова ли?

За да бъде закрита една международна организация с дълголетна история и огромен бюджет е необходимо само да бъде управлявана за един мандат от издънка на български номенклатурен комунистически род. Ако представители на тези котила са били живи по онези времена, вероятно нямаше да има нито Голям взрив, нито Първична супа ...

Е, не си съвсем точен. Те са плод на Големия взрив! Антиматерията, къде мислиш, че е отишла!

Начело с дъртата крадлива комунистка Бокова ЮНЕСКО се разпада.Където са стъпили комунистите трева не никне.

Естествено, че чифтетата ще последват краварите. Те нали са си дупе и гащи... Мръсни, долни и нагли до безочие.

Цървул. Аман от малоумни комуняги със зомбирани мозъци.

Я се обоснови, лачена обувко? Има ли военен конфликт по света последните 30 години, на който великите миротворци не са драснали клечката? Природни ресурси, които да не са заграбили? А твоите приятелчета еврейчетата на каква земя живеят? И не дърпат ли те конците на краварчетата?

САЩ и Израел- срещу цялото човечество. Сега нека някой американо-ционистки лакей да ми обясни как всички останали членове на ЮНЕСКО са в грешка. При приемането на Палестина гласовете бяха 107 "за", 14 "против" и 52 "въздържал се".

В грешка са я, защото на САЩ и омръзна да плаща на дърти комунисти , които само лапат и нищо не вършат.

А бе комуноиден изтърсак,какъв е по произход гнома в кремъл,какви са му дружките по икономически интереси или евреите на руския олигарх са добри те евреи а другите са лошите......толкова сте еднотипни,правени като панели в калъп,че дори за природата е обидно от такива създания като вас пък и хора се наричате дори......ТЕРМИТИ СТЕ И КАТО ТАКИВА ТРЯБВА ДА ВИ УНИЩОЖАТ-ПОНЯЛ!!!!

Напускат, защото не могат да контролират ЮНЕСКО, не им изнася истината. Срамно е за Щатите и Израел - "борците" за свободи и права.

Плужеци мръсни, долни. Най-лицемерната, двулична и презряна сган сред народите. Дето палят всички войни заграбват всички ресурси.

КЪДЕТО Е СТЪПИЛ КРАК НА КОМУНИСТ ВСИЧКО СЕ РАЗПАДА!ПРИМЕРИ:СИВ,СССР,СЕГА Е РЕД НА Е.С.ИСПАНИЯ МАЙ И ТЯ ЩЕ СЕ РАЗДРОБИ, КАКТО ЮГОСЛАВИЯ!!!

прав си. да не забравяме какви са фамилиите на първото полит-бюро на СССР, какви са маркс+енгелс, и такива 'дреболии'.

Шилo

По-добра атестация за Бокова от това- здраве му кажи!

Да, изгони просяците, които с години не си плащат вноските.

Крайно време е да напуснат и цивилизацията!От гнусни цирии, нужда няма!

Много хубаво се мият чинии със евреи.

Всички комунисти под земята.

Комунистическото движение е създадено от евреи. Това е твоят израз на протест срещу действията на Израел ли?

не мислиш правилно . а трябва - евреите да мият чиниите, изцапани от българите

Кой не знае,че тази организация е комунистически цирей.

Рептилите и антихристите в единен строй срещу ЧОВЕЧЕСТВОТО

За комунетата като Бокова ли говориш?

След като русия го управлява....

никакъв смисъл.Това е сборище от готованци ,които нищо не правят.

Наш'та кака здраво оста пейзажа. Това показва и колко АБСУРДНА бе нейната кандидатура за генерален секретар на ООН - като постоянен член на Съвета за сигурност, САЩ никога не биха позволили на Бокова да оглави ООН. Но нашите тъпунгери я натресоха за кандидат, въпреки че са знаели за абсурда. С което, всъщност, се опитваха да си решават вътрешнополититическите проблеми.(Приоритет сред които има този, за разделянето на нацията). Бокова-в ЮНЕСКО, мъжът и пере пари - мила родна картинка на семейство червени номенкалтурчици, доредили се до скъпо платени постове.

Кой запали войната в Сирия?

Русия, за да си запази военните бази, които има от 40 г.

На крив комунист все евреите му пречат. Верно ли бе?

Чичо Кольо, ти направо разказа игрите на историята. Да не би Хитлер да е бил таен комунист? Досега в световната история само Германия е доказала, че може да мачка семитите. И при това доста успешно :) И то не без тайната поддръжка на самите евреи. Да не забравяме, че горивото за танковете и за пещите е идвало и от еврейската компания Ше!

Да, националсоциализмът е вид комунизъм. И двете идеологии са тоталитарни диктатури.Просто при националсоциализмът нямаше изземване на частната собственост, макар че в голяма степен беше подчинена на политическото управление.Комунизмът отиде още по-нататък, като извзе и частната собстеност, затова се оказа още по-голяма диктатура и просъществува по-дълго. А защо трябва да се мачкат семитите, не ми е ясно - може би като комунист ,възпитан в тоталитарни порядки ще ми обясниш.

някой във форума, на който да не му става ясно каква е същността на въпросните държави...

На мен! Също така, не ми става ясно, кога социалисти - Анти-ционисти, не са национал социалисти?

Голям успех за мъдрото лидерство на Ирина Бокова.