Израелска ТВ: Българите осуетиха бомбен атентат

Българските власти миналата седмица са осуетили бомбено нападение срещу автобус, транспортиращ израелски туристи до ски курорт, съобщава израелската обществена телевизия, цитирана от Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Израелска ТВ: Българите осуетиха бомбен атентат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо е учудващо колко много българите харесват Русия и арабите. За България не може да се каже същото.

Грозен и манипулативен коментар на човек, най-вероятно емоционално обвързан с араби.

Евреи: Обрязват си чуреците и не ядат свинско. Мюсюлмани: Обрязват се и не ядят свинско. Какъв е изводът?

И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ РЪГАТ ОТЗАД !

извода е ..където двама си мерят пи..ките да не си слагаме ду..ето -макар и накъсени :д а на сирииците им припомням че преди 1ч0-150 години в бг хората са си продавали нивите да си купят пушки,а те седят на топло в европа до дюнерите си ;)

Евреи: Обрязват си чуреците на 8 ден след раждането и не ядат свинско. това не ти е мечо пух Мюсюлмани: Обрязват се и не ядят свинско. Какъв е изводът? ..............

Именно в случая правителството по момоли най-учтиво да не се рздухва случаят, защото няма бомба, а и е вредно за туризма ни. Ако беше опит за цензора, щеше да има заплаха или намек за търсене на отговорност и наказание на журналисти, които застрашават стратегическата за страната ни туристическа индустрия. Такова нещо няма, има само анонс, че разпространяването на тази невярна новина или съмнения дали е вярна - пречи на туризма на България. Ако насреща няма българи, които да разберат какво означава нещо да е вредно за приходите на България, нямам повече коментари. Виждам, че някои хора са способни да набедят другиго в грехове (както в случая, че има цензора, което е тотална простотия и абсолютно глупашко предположение), но не и да са българи. Индеферентни хора преобладават в България и няма как тази страна да е добре. Няма адекватна оценка на нова, което се случва, а какво да говорим за реакция, какво да говорим за тенденция?! Смрад в главите!

Недоумявам кой какво лошо е видял в България от евреи или от араби, та да подскача, пени и заклеймява. Хората се делят на честни и престъпници, другото е пропаганда.

Сега ще ти кажа какво наблюдавам аз: специално евреите са като писенца в тяхната държава, но когато дойдат в България се държат така, все едно закона не важи за тях. Какво имам предвид ли - ами когато минавах от един граничен пункт - митничарите хванаха една група от 10 евреи с 50 сака консерви, се опитаха да ги убедят че това било за ядене а не за продажба. Отказаха да си платят мито за стоката, както е по закон. И се наложи да я конфискуват. След което звъннаха от едно място, за да им я върнат. Имай предвид, че ако теб те хванат с нещо незаконно в тяхната държава, ще ти резнат зелката без да те питат. Нещо повече - службите им за сигурност имат право да ползват медицински камери в тялото ти, ако се усъмнят, че криеш нещо незаконно. Ясно ли ти е къде ще ти наврат тези камери, ако поискат??? В България тръгнали да правят пазарлъци, и да обясняват как ще изядат 50 сака с консерви. Слагаш му прангите и го тикаш в затвора, да му дойде акъла. Така че вуйчо е бил прав- историята ще го оправдае!!!

681, прочети "Жидов гроб" на Иван Вазов, поразрови се из историята (апокрифната) на България, виж ролята на ФЕД ... И тогава пиши.

Абсолютно вярно! Има и мислещи българи а не само първосигнални мозъци!

Забрави да споменеш и снеговалежа...

Да предпочиташ арабите пред евреите означава 2 неща: 1.Въобще, ама ВЪОБЩЕ да не си запознат с обстановката в Близкия изток. 2.Да предпочиташ ретроградното, назадничавото, средновековното и простотията. П.П. Не съм еврейка, а българка.

Ако си българка, по-добре предпочитай България! Колкото назадничави и средновековни са арабите, също толкова ретроградни са и евреите, налагащи в политиките на държавите по света тяхните архаични, старозаветни закони. Конфликтът между араби и евреи не е наш. И е подло да ни намесват.

Какво му е средновековното на арабската религия. Трябва човек да я прочете за да види колко си прилича с една съвременна конституция. (Чевек законно може да се жени и развежда , развежда подчертано според Исляма Има си процедура ), В всяка конституция пише че убииство по време на воина е оправдано и хората ги правят герои. (И при тях е така ) А проблемат с данъците е толкова добре описан че си пише за какво богатство колко данък се дължи даже. Факт е че е наи новата религия и определено наи модерната. А такива фукли които се учат от корумпирани медии могат само да дрънкат.

Има и по- лош сценарий от скапването на туризма.Ако са решили да ударят Сирия или/и Иран ,базите от Инджирлик се прехвърлят тук и от тук тръгват самолетите.За турските самолети в нашето въздушно пространство напоследък ,смятам знаят всички/Познайте ,дали това е добре за нас.Дано не съм права.Бог да пази България.

У нас няма полиция , няма нищо свястно - има само интриги и злепоставяне, поръчкови акции и т.н., много ми е интересно как и кой ги е "заловил" терористите? Борисов и Цветанов само си приписват чужди заслуги и само мрънкат вместо да свършат някоя и друга работа! Е нали ни подмениха вота на изборите- вече знаят как се прави, така че следва големия цирк - тов ани очаква, само да не станем жертва на простотията им!!!

С плосък сценарий се опитват да ни забъркат в някаква измислена конспирация. Много е паднало нивото на мосад. Всички знаем какъв повод точно търсят , ама да го правят някъде другаде. Със здраве : )

Който го е страх , да си седи у дома и там да чака да го друснат с ракетка сглобена в гараж в огвор на половин век терор срещу жени, деца и сарци. Или да си направи още по-дълбоко бомбено скривалище в окупираните арабски територи! А ако някой иска да го пазят - да си плати!!!! Ама пробемот друг и вечен ционите се мислят за богоизбрани, свикнали хем всичко на им на далавера, хем осатнилио свет да се праи тъп в техна полза!!! Що са ги изгонили от цела Европа - за мръсно и алчно лихварство и укриване на данъци стотици години.

лично аз по се опасявам от мосад....да не вземат да ни слоят една бомбичка...за дето не плачем в един глас заедно с тях....

Аз пък не се опасявам от МОСАД. просто ние не сме техен обект на действие. Имат си те други неща да правят - що арабска сган има по целия свят. Терористи, муджехидини, талибани - там могат на воля да се развихрят. О зоната на действие на МОСАД е по-скоро Иран и Сирия. Чий ще го дирят в България? Пък и бомби да слагат - това си е червен идиотизъм.

..по целия свят, "умнико" продажний!?!?!

Момичета и момчета, редно е да имате съвест за това как помагате и как вредите на България. Всеки българин може да помогне мнго и много да навреди. Правителството помоли да не се раздухва, защото няма взрив. Вие не го ли прочетохте?! Не разбрахте ли, че взрив няма?! Плюете по туризма ни и по лицето си.Дано срам да ви хване от клюкарските ви повици, журналисти ли сте, или сте махленски клюкарки? Интересно ми е дали ще публикувате и забележката ми към вас.

Любовта ми към истината, явно не е само мой приоритет. "Мършата", чрез цензурата в последните 10 години, я научихте да не "кълве" на гола кукичка. Дерзайте! И отрицателните (ретроградните мероприятия в защита на статуквото = цензура и манипулация) действия, при трансмутиране се оказват положителни.

Поредните глупости!!Нищо такова не се е случвало.Тези израелски медии по-големи лъжци от нашите журналя!?Направо не е за вярване!!!

Не, това не са новини, свързани с Блъгария. Това въобще не са новини. А това са пропагандни лъжи, тиражирани в Израел. Ние тук знаем, че това са глупости и няма нищо подобно. Обаче там се насажда изеята, че лошите палестинци...ливанци...иранци... атакуват. И същите "новини" тръгват и по чуждия печат. И така, излиза, че горкият Израел е непрекъснато под атака. Какво по-добро извинение, за да може утре пак да взриви някоя къща с 9-членно семейство в Газа или Ливан.

има логика!

абсолютно! времето не може да промени някои "хора" - над 2500 години лъжи и манипулация.

утре като стане ясно че не е имало нищо такова, да видим евреите какво ще говорят - но само ще затвърдят отрицателното ми мнение за тях - интриганти и комбинатори на дребно!

добре, че някой пътник е видял пакета в автобуса....

Много ограничен и тесногръд коментар в стил "Целия свят ми е крив, целия свят е тъп, само аз съм супер"

Какво ни облъчват постоянно с еврейски новини? Тук е България

Новината е свързана с Булгария.

ТеНиСка ,защо вместо да спиш пишеш глупости по сайтовете?И айде да не говориш глупости,че друго не могат,защото те са много напред в технологийте и направиха от пустинята рай-за разлика от вас арабите...

Гинчо, айде стига стия изтъркани лафове " ереите са много умни", "от пустинята направиха градина" и тн. С пари и луната ще направиш градина. А истината е че целия свят работи за чифутите. Получават незвъзмездно годишно $3млрд. от САЩ, Германия още им Изплаща компесации и др. Да незабравяме и арабския Дубай е една градина в пустинята Иранските градове са също добре уредени, макар че не са араби.

Да накараш целия свят да работи за теб, както твърдиш, също е проява на интелигентност. Евреите създават блага и винаги са били откриватели и иноватори.

Ейч, яд ли те е че си некъдърник и прос, а други си правят пачката. На Ганя Балкански една от чертите е зависта и простотията.

ТеНиСка ,защо вместо да спиш пишеш глупости по сайтовете?

По тока 1.Не мога да коментирам Тениска но по точка 2 е напълно прав.Ха ха ха

Министърчето Николайчо Младенов си е забравило в автобуса пакета с памперсите.